evet canım İzmirdeyim
dur tahmin edeyim. kesin son yazılılar dahil yaptın, sözlüleri verdin, yemeğini yedin, evler temiz, yapacak iş bulamadın için şişti dimii
son yazılıları yapmadım sözlüleri vermedim ödevleri okumadım,yemeğimi yedim evim temiz ama eee neden şiştim ben oz amandur tahmin edeyim. kesin son yazılılar dahil yaptın, sözlüleri verdin, yemeğini yedin, evler temiz, yapacak iş bulamadın için şişti dimii
tatlım ben dun aksam dogum yapan arkadasıma gıttım. karsıyakada yenı acılan medıcal park da yaptı dogumunu. muayeneye de oraya gıdıyordu. var yaaa hastaneye bayıldım bayıldım. şifaymıs cınarlıymıs halt etmıs yanında. otel orası oteel hastane demeye sahıt ıster.
tek kısılık ve ıkı kısılık odalar var. tek kısılık odadaydı arkadasım odanın buyuklugu bır evın salonu kadar. tertemız kısacası mis misss
muayene ucretı de dogum ucretı de şaka gibi. normal de sezeryanda aynı ücret
aklında olsun dıye solıım dedım sana
hee benımde kayınvalıdecımler gelıomus
halbukiiim planlarım vardı bu aksamla ılgılıı
ya aglıcam sımdııııııııııı
olsun canım.. köylerde millet nasıl patır patır doğuruyohee benımde kayınvalıdecımler gelıomus
halbukiiim planlarım vardı bu aksamla ılgılıı
ya aglıcam sımdııııııııııı
son yazılıları yapmadım sözlüleri vermedim ödevleri okumadım,yemeğimi yedim evim temiz ama eee neden şiştim ben oz aman
canım orayla ilgili çok farklı yorumlar duydum
bana çok ters orası zaten canım
doktorumdan da memnumum ben şimdilik ama doğum işin içine girince ne olur bilemiyorum
olsun canım.. köylerde millet nasıl patır patır doğuruyo
kız bi de ödevler var dimi eee ben onları unuttum:26:
ayy canım sıkıldı bak şimdi hiç sevmiyom onları okumayı
son yazılıları yapmadım sözlüleri vermedim ödevleri okumadım,yemeğimi yedim evim temiz ama eee neden şiştim ben oz aman
canım orayla ilgili çok farklı yorumlar duydum
bana çok ters orası zaten canım
doktorumdan da memnumum ben şimdilik ama doğum işin içine girince ne olur bilemiyorum
ben de nefret ediyorumm
öğrenciyke nasıl özenirdim bu işlere
şimdi elim ermiyor
benım evıme cok yakın burası nasıp olursa ınsallah su bebıs gelırse orda gelsın ıstıyorum:)
nasıp tabı. dere yok daha ortada paçaları da sıvamanın zamanı dııl
şimdiyse başına bak ortasına bak kimin hazırladığına bak çocuğun ortalaması kaç ona bak kriterler tam mı ona bak ver geç
dpo 14 gün mü sürüyor?
Selam!Belki yarın yükselir. Test için de erken zaten. Hiç bir şey belli olmaz ama bu tablolar gerçekten çok şey anlatıyor. İkinci yarından sonra düşme varsa olmuyor. Ben de olmazsa üzülmeyeceğim. Hem daha ne yapalım. Elimizden ne gelirse yapıyoruz. Ne zaman kısmet olacak Allah biir.
Bana bir falcı mayıs demişti. Gerçi önemsemedim ama biraz beklenti oluşmuş bende onun yüzünden.
Benim eşim uyuklamaya başladı.Ben de kaçayım. Yarın çıkar herhalde test. O zaman haber veririm. Bu da normalse zaten bir tek soru işareti yaratan şey kistim olacak. Geri kalan her şeye baktırdım :)
İyi geceler Banucuğummm
selam kızlar
kötu bır kaza gecırdım dun. laboratuarda bır arge calısması yapıyıordum gözume asla kacmaması gereken bır kımyasal kactı. korneamı yakmıs! goz bebegıme gelmemeıs allahtan ona gelseydın su anda göz naklınden bahsedıyorduk dedı doktor
fena bır yanmam var işe de gıtmedım sabahtan bırazdan gıtcem.
neyse geldı gectı ılaclarla korneayı tamıre calıscas sımdı
.....
benm yumoslar bu sabah olur sanıyordum dun aksam azda olsa uzayan akıntıya rasladım. sankı kasıgımı da hafıften yoklayan bı agrı da olur gıbı oldu. çalısmada yapamadık gözden dolayı onsantre olamadık yanı ıkımızde
ateste yukselmedı öyle aman aman zaten. ıyıce sacmaladı bnm dengeler
My Ovulation Chart
3c4345 Ovulation charts on FertilityFriend.com
yorumlarsanız sevinirim. aksam bereberlik oldu.
bugünüdemi değerlendirsem.okuldan yazıyorum.
yorumlarınızı eve gidince okucam.
İnşallah falcının dediği çıkar hayatım:)
Geçmiş olsun tatlım ya.. ama yumurtlama olmuş kaçırmamısın ona çok sevindim, inşallah tutmuştur bebiş çıkar 9 ay sonra
Bence değerlendirmişsen iyi olur, düşüşe geçmiş ateş çünkü aama deneyimli kızlar daha iyi biliyor bu konuyu:)
Günaydın kızlaaaaaaaaaaar:)
Bugünkü tablom bu;
My Ovulation Chart
ateşim bi düştü sonra hafif yükseldi falan ama aklım karıştı benim.. dpo 10 da test yaptım tabii ki negatif, 2. çizginin gölgesi bile yoktu
Bakalım heyecan ve merakla bekliyorum bu tablodan bu sefer ne çıkacak, nanik mi bebiş mi:))
Herkese bol kahkahalı, keyifli, sıcacık bir gün dilerim..
dpo 14 gün mü sürüyor?
maşallah maşallah
ne güzel tablon var. inşallah güzel sonuclarla gelırsın
umut vaadediyorsun bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?