Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
evet canım İzmirdeyim

tatlım ben dun aksam dogum yapan arkadasıma gıttım. karsıyakada yenı acılan medıcal park da yaptı dogumunu. muayeneye de oraya gıdıyordu. var yaaa hastaneye bayıldım bayıldım. şifaymıs cınarlıymıs halt etmıs yanında. otel orası oteel hastane demeye sahıt ıster.
tek kısılık ve ıkı kısılık odalar var. tek kısılık odadaydı arkadasım odanın buyuklugu bır evın salonu kadar. tertemız kısacası mis misss
muayene ucretı de dogum ucretı de şaka gibi. normal de sezeryanda aynı ücret
aklında olsun dıye solıım dedım sana

dur tahmin edeyim. kesin son yazılılar dahil yaptın, sözlüleri verdin, yemeğini yedin, evler temiz, yapacak iş bulamadın için şişti dimii

hee benımde kayınvalıdecımler gelıomus
halbukiiim planlarım vardı bu aksamla ılgılıı
ya aglıcam sımdııııııııııı

dur tahmin edeyim. kesin son yazılılar dahil yaptın, sözlüleri verdin, yemeğini yedin, evler temiz, yapacak iş bulamadın için şişti dimii
son yazılıları yapmadım sözlüleri vermedim ödevleri okumadım,yemeğimi yedim evim temiz ama eee neden şiştim ben oz aman

canım orayla ilgili çok farklı yorumlar duydum
bana çok ters orası zaten canım
doktorumdan da memnumum ben şimdilik ama doğum işin içine girince ne olur bilemiyorum

hee benımde kayınvalıdecımler gelıomus
halbukiiim planlarım vardı bu aksamla ılgılıı
ya aglıcam sımdııııııııııı
olsun canım.. köylerde millet nasıl patır patır doğuruyo

kız bi de ödevler var dimi eee ben onları unuttum:26:
ayy canım sıkıldı bak şimdi hiç sevmiyom onları okumayı

olsun canım.. köylerde millet nasıl patır patır doğuruyo

kız bi de ödevler var dimi eee ben onları unuttum:26:
ayy canım sıkıldı bak şimdi hiç sevmiyom onları okumayı

ben de nefret ediyorumm
öğrenciyke nasıl özenirdim bu işlere
şimdi elim ermiyor

benım evıme cok yakın burası nasıp olursa ınsallah su bebıs gelırse orda gelsın ıstıyorum:)
nasıp tabı. dere yok daha ortada paçaları da sıvamanın zamanı dııl

benım evıme cok yakın burası nasıp olursa ınsallah su bebıs gelırse orda gelsın ıstıyorum:)
nasıp tabı. dere yok daha ortada paçaları da sıvamanın zamanı dııl

o da olur canım
sabretmek zor evet ama birgün bizim de bu duyguyu tadacağımız düşüncesi bile mutlu ediyor insanı

İnşallah falcının dediği çıkar hayatım:)

Geçmiş olsun tatlım ya.. ama yumurtlama olmuş kaçırmamısın ona çok sevindim, inşallah tutmuştur bebiş çıkar 9 ay sonra

3c4345 Ovulation charts on FertilityFriend.com
yorumlarsanız sevinirim. aksam bereberlik oldu.
bugünüdemi değerlendirsem.okuldan yazıyorum.
yorumlarınızı eve gidince okucam.

Bence değerlendirmişsen iyi olur, düşüşe geçmiş ateş çünkü aama deneyimli kızlar daha iyi biliyor bu konuyu:)

Günaydın kızlaaaaaaaaaaar:)

Bugünkü tablom bu;

My Ovulation Chart

ateşim bi düştü sonra hafif yükseldi falan ama aklım karıştı benim.. dpo 10 da test yaptım tabii ki negatif, 2. çizginin gölgesi bile yoktu
Bakalım heyecan ve merakla bekliyorum bu tablodan bu sefer ne çıkacak, nanik mi bebiş mi:))

Herkese bol kahkahalı, keyifli, sıcacık bir gün dilerim..

My Ovulation Chart |
yav arkadaslar ben iyice şaştım.
bugün 18. gün ateşimin dünkü yumurtlama agrılarıma ve ovu testımın sonucuna göre bugün yükselmesini bekliyordum, cünkü benım ates yumos donemınde 36.8 lere falan cıkardı. ama bu ay cok karısık ya. ff de cızgı mızgı cekmıyor. ovu testı de sadece dun bir kere ovulasyon seklını gördum sonrakı tükürükelrimde göremedim o şekilleri.
ateste dedıgım gıbı yuksek degıl. şu an da tek belırtım kasıklarım patlıcak gibi, özellikle sol kasıgım.
ben nıye bole oldum bu ay ya?
ates tabloma bı baksanıza, mubarek dans edıyo.

cicim selam.
yumurtlaman olmus demişsin. ben hala inanamıyorum, ateşim öle demiyo çünkü, sen nasıl anladın yumurtladıgımı :18::18:
ben cok karıstım bu ay. tek belırtım su anda dunden berı olan kasık agrım. ff de cızgı cekmıyor.

Son düzenleme:

maşallah maşallah
ne güzel tablon var. inşallah güzel sonuclarla gelırsın
umut vaadediyorsun bence

maşallah maşallah
ne güzel tablon var. inşallah güzel sonuclarla gelırsın
umut vaadediyorsun bence

sağol bitanemmmmm:) inşallah...

Bu arada FF ateş düşüşünden sonra 3 gün yüksek ateşi görüp öyle çekiyor çizgiyi hayatım, panik yapma yani, yarında ateşin aynı seviyelerde kalırsa çizgiyi sonra çekecektir. yumurtlama olduğu zaman onu takip eden 3 günde ateş düşmemeliymiş..

Hadi inşallah yakalamışsınızdır zıpçıktı yumurtayı bu sefer tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…