Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

canım bazı insanlarda yerleşme düşüşü diye bişey oluyomuş.
bebek yerleşirken vücud ısısı düşebilirmiş. sen bişey hissetmezsin.
yani bu sadece bi yorum tabiki, ama umarım öyledir.
hem hala ortalamanın üzerindesin bu kadar erken dpo da düşüşler olabiliyor.
endişelenmek için daha erken.

iyiyiz çok şükür sen nasılsın..
klasik karın ağrısı

aman canım iyi olunnnnnnn
bebelerin analarına ihtiyaçları var dahaa yıkılmadık ayaktayız (kim inanırki buna)
regl ağrısı berbattttt tabi ya, allah yardımcın olsun canım,
atlatırsn inş bugünleri en az ağrıyla.

tamam canım sağoll bilgi verdiğin için... inşallah dediğin gibidir.:26:. eğer öyleyse bu tabloyu teori tablosu olarak kullanırız ilerde

canım çok teşekkür ederim cevabın iççin ben pko hastasıyım ve adetlerim ilç kullanmasam 45 güne kadar uzuyo.progestan sayesinde 25-30 günde bi oluyorum.ama cok düzenli değil.değişiyo yine de.zaten tüm derdim bu düzensizlik.tamam ben bikaç günde bi dereceleri alt alta yazarım.ilgin için teşekkürler.

Üzüldüm canım ama bize de anne olmayı nasip eder Allahım inşallah, Rabbim istedikten sonra neden olmasın hiç bişey engel değil..

saol canım benim aynen öyle Rabbim henüz değil diyo demekki Rabbim sabır versin yeter ki bize

canım tablon süper umutlandırmış gibi olmıyım ama yumurtlamadan bikaçgün sonra düşmüş iyice yerleşmiş şimdide ateşin tavan yapmış inşallah hamilesindir peki hissettiğin bellirti falan yok mu

selam kızlar
kötu bır kaza gecırdım dun. laboratuarda bır arge calısması yapıyıordum gözume asla kacmaması gereken bır kımyasal kactı. korneamı yakmıs! goz bebegıme gelmemeıs allahtan ona gelseydın su anda göz naklınden bahsedıyorduk dedı doktor
fena bır yanmam var işe de gıtmedım sabahtan bırazdan gıtcem.
neyse geldı gectı ılaclarla korneayı tamıre calıscas sımdı
.....

benm yumoslar bu sabah olur sanıyordum dun aksam azda olsa uzayan akıntıya rasladım. sankı kasıgımı da hafıften yoklayan bı agrı da olur gıbı oldu. çalısmada yapamadık gözden dolayı onsantre olamadık yanı ıkımızde
ateste yukselmedı öyle aman aman zaten. ıyıce sacmaladı bnm dengeler

My Ovulation Chart

yaa süpersin sen yaa. senınle ve esınle tanısmak ısterım bılıyoı muusn. esının senın bu davranısların sonucunda suratının aldıgı ıfadeyı görmek ısterdım. ne dedı esın sen termometreyı cıkardııgnda şok olmuştur adamcagız :)

olur olur. aynen bu tarıhlerde böyle bır dusus olur cicim.
hadı hayırlısı
bıze guzel haberler ver ıns.

canım çok çok geçmiş olsun
insallah kötü birşey
olmaz.

ben de ilk kez bu sabah ateş ölçmeye başladım.bugün adetimin 2. günü ve sabah 35,8 çıktı.ben düşük ateşle mi adet görüyorum demek oluyo bu?

ah canım çok geçmiş olsun allah şifa versin inşallah şükür ki göz bebeğine bişey olmamış

off ya sen de böle dedin ya hisler tavan yaptı yine bende
şöyle söliyim yumurtlamadan beri sağ kasığımda bir el var sanki çekip duruyo ufak ufak kasılmalar var anlıycan.ama bugün sabah test yaptım çıkmadı.yarın kanda baktırcam.hayırlısı ya umutlanmak istemiyom çünkü baya kötü olcam negatif çıkarsa

aaa valla harika inşallah hamilesindir canım yaaa testi bover daha erken kanda baktırırsın kesin sonuç
ne kadardır istiyosunuz sende yenilerdensin sanırım

ahh canım çok geçmiş olsun yaaaa
allah muhafaza göz ne kadar önemli aman dikkat et kendine.
ar-ge çalışmalarına ara ver azcık şmdi bebek çalışması zamanı

yımırta bence geliyo, herkeste birden fırlıcak diye bişey yok
bnmde kademe kademe çıkar mesela.
yarın devam eder bu ateş çıkmaya görürsün.
bu geceyi kaçırma sakın bence.
korsan gibi maske tak gözüne, fantezi olur hem

aaa valla harika inşallah hamilesindir canım yaaa testi bover daha erken kanda baktırırsın kesin sonuç
ne kadardır istiyosunuz sende yenilerdensin sanırım

1,5 yıl oldu evleneli şubattan beri istiyoruz. ateş ölçümüne bu ay başladım aynı zamanda ovu testiyle de takip ettim. inşallah hamileyimdir çok istiyorum,yarın öğrencez bakalım sonucu.bi yanım da ümitlenme boşuna diyo mesela göğüs uçlarında bi acı falan hiç olmadı bende akıntı da olmuyo

Deryoş Allah senin iyiliğini versin son cümlene gülmekten öldüm yani

SHANAY canım çok ama çok geçmiş olsun
çok dikkat et kendine

çok dikkat et kendine

napim kuzum yaaa zaten halimiz harab olmuş baksana kızcağınızın başına ne gelmiş
bari işin iyi tarafından bakalım dedim olayaa
bi an hayal ettimde benide gülme aldı

ben de ilk kez bu sabah ateş ölçmeye başladım.bugün adetimin 2. günü ve sabah 35,8 çıktı.ben düşük ateşle mi adet görüyorum demek oluyo bu?
GENELDE HEPİMİZİN ADET DÖNEMLERİNDEKİ ATEŞİ YUMURTLAMA ZAMANINA GÖRE DÜŞÜK OLUR CANIM. SEN ŞİMDİ BİR İKİ GÜNLÜK ATESİNE GÖRE YORUM YAPMA. ŞÖLE Bİ 1 AYI TAMAMLA BÜTÜN DÖNEMLERİNDE ATEŞİNE BAKARIZ.
SEN yeterki hergün erken ve aynı saatte yataktan cıkmadan düzenli olarak ölç atesini. adetin bittikten sonra yaklasık 2 hafta sonra normal seyrınden yavasca yukselmelerın olacak o dönemde yumurtladıgını solıcez. çalışmlarınızıda o günlerde yaparsın, sonra da güzel haberini alırız ıns.
ah canım çok geçmiş olsun allah şifa versin inşallah şükür ki göz bebeğine bişey olmamış
ay sormayın kızlar ya, göz bebeği olayı fena. ucuz atlattım. rabbim beni anne olcan sen daha dıye korudu galıba:)
sen var ya fenasın fenaa
teşekkür ederim iyi dileklerin için, fantezi olayını değerlendiricem :):)
ya atesın yavastan yukselmesı yada bırden yukselmesınde degılım ben bebişim ya, basbaya yumurtlamadım hala 17. gün oldu, ona takık kafam. bır an once yumurtlıım adamı kacırcam yoks ayaaa

çok dikkat et kendine

bitanem allah razı olsun.
bu arada sen ızmırdeydın dımı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…