hee benımde kayınvalıdecımler gelıomus
halbukiiim planlarım vardı bu aksamla ılgılıı
ya aglıcam sımdııııııııııı
Günaydın kızlaaaaaaaaaaar:)
Bugünkü tablom bu;
My Ovulation Chart
ateşim bi düştü sonra hafif yükseldi falan ama aklım karıştı benim.. dpo 10 da test yaptım tabii ki negatif, 2. çizginin gölgesi bile yoktu
Bakalım heyecan ve merakla bekliyorum bu tablodan bu sefer ne çıkacak, nanik mi bebiş mi:))
Herkese bol kahkahalı, keyifli, sıcacık bir gün dilerim..
My Ovulation Chart |
yav arkadaslar ben iyice şaştım.
bugün 18. gün ateşimin dünkü yumurtlama agrılarıma ve ovu testımın sonucuna göre bugün yükselmesini bekliyordum, cünkü benım ates yumos donemınde 36.8 lere falan cıkardı. ama bu ay cok karısık ya. ff de cızgı mızgı cekmıyor. ovu testı de sadece dun bir kere ovulasyon seklını gördum sonrakı tükürükelrimde göremedim o şekilleri.
ateste dedıgım gıbı yuksek degıl. şu an da tek belırtım kasıklarım patlıcak gibi, özellikle sol kasıgım.
ben nıye bole oldum bu ay ya?
ates tabloma bı baksanıza, mubarek dans edıyo.
bak hele sen ff amcaya,sağol bitanemmmmm:) inşallah...
Bu arada FF ateş düşüşünden sonra 3 gün yüksek ateşi görüp öyle çekiyor çizgiyi hayatım, panik yapma yani, yarında ateşin aynı seviyelerde kalırsa çizgiyi sonra çekecektir. yumurtlama olduğu zaman onu takip eden 3 günde ateş düşmemeliymiş..
Hadi inşallah yakalamışsınızdır zıpçıktı yumurtayı bu sefer tatlım
ay ztn hep halvet günlerini bulurlar
banada oldu kaç kere sinir oluyom
sonrada niye çocuk yapmıyonuz
ulan fırsatmı bırakıyosunuz
şenaaaaaayyyyyy
tablonda bi sorun yokkkk yükselmiş işte
yarın bu iyice fırlıcak. progesteron ancak salgılanıyor duuu hele acele ettirme.
çizgiyi daha çekmez 3 gün yüksek gitsin bi bakalım
ama çizgin ya düne ya bugüne çizilcek benden söylemesi.
sen bu gece de çalış.dün pozitifi görmüşsün hem,
2 gün çalışma olması gerekiyor .
bak hele sen ff amcaya,
demek kendini garantiye alıyor :) ya kafam karısık su yumurtam var mı yok mu konusunda bılmıyorum ama içim de de garip bi umut var nedense.
zıpçıktı yumurtayı spermcik şirinleri bu sefer yakalayacak gibi geliyor..
ayy hadi inşallah inşallah.
bacım helak oldu adamcağızım çalış çalış zaten.
gecen aya aldandım 14. gün yumurtlarım büyük ihtimal diip ta 13. günden baslamıstım calısmaya. yumosun keyfı anca geldı.
ama acıkcası calısmalar cok saglam bu ay, umudumu arttırıyor.
dün dediğiniz gibi belki de gecen aylarda oldugu gibi birden fırlama olmayacak da kademe kademe artacak belki bu ay bnm ates.
kasıkalr da kı agrı herseyı anlatıyo aslında, çok ıyı bılıorum bu agrıyı.
sevgili progesteronum da bi artaydı iyiydi, malum, bebiş olursa tutunması için ona ihtiyacım var.
bu arada dun 11.30 da gitti kayınvalıdemler, neyse kı onlardan sonra gırebıldık bız halvetımıze
bu aksam da kapalıyız kardesım gelmesın kımse. ondan sonra kım ne zamn ıstıosa buyursun gelsın. dimi ama :)))
hep adamı çalıştırma sende canım ohh ne alaaaaaaaaa
azcık sen çalış spermcanlar gelmeye yakın rolleri değişirsiniz
ayyyyyyyy edepsizlik yine diz boyu yani
neyse herşey üreyip çoğalalım neslimiz tükenmesin diye,
sosyolojik bir faktör olması sebebiyle topluma katkı sağlayacağından mütevellit utanıp sıkılmıyoruz
inşaaaaaaallaaaaaaah bu emeklerin karşılığında nur topu gibi bebekler gelecek,
değmezmi
yokh yapacağım bütün yorumları yapmış kızlar bana bişey kalmamış
aaa kim demiş sadece adam çalışıyo diye.. hiç de bilee, ah ahh ne şekillere giriliyo bir bilseniz.neyse canım bilmeseniz de olur
ay hiç de utanmıyorum valla, bunları konusabıldıgım tek yer burası, sonucta hepımız bosuna yumos gunu yakalamaya calısmıos, herkesın derdı o gunu bulayımda halvete gireyim dimi ama:))
ne güzel söylemişsin, nur topu gibi bebekler...düşünsene bizim de olacak onlardan. biz de yaşayacagız o günleri...
bebeğim...bekletme daha fazla anneciğini...
kız senin bat ne kadar sürer normalde?
hoş daha dpo 12 desın de hanı daha onceden takıp ettıysen dpom su kadar surer dıyebılıyorsan
hele bır de 12-14 arası dıyorsan bi test yapta rahatlayak dicektim. olmamıı?
Testi erken yapmışsın canım, tablon bence çok güzel,
inşşşşş bebişin seninledir
bak hele sen ff amcaya,
demek kendini garantiye alıyor :) ya kafam karısık su yumurtam var mı yok mu konusunda bılmıyorum ama içim de de garip bi umut var nedense.
zıpçıktı yumurtayı spermcik şirinleri bu sefer yakalayacak gibi geliyor..
ayy hadi inşallah inşallah.
bacım helak oldu adamcağızım çalış çalış zaten.
gecen aya aldandım 14. gün yumurtlarım büyük ihtimal diip ta 13. günden baslamıstım calısmaya. yumosun keyfı anca geldı.
ama acıkcası calısmalar cok saglam bu ay, umudumu arttırıyor.
dün dediğiniz gibi belki de gecen aylarda oldugu gibi birden fırlama olmayacak da kademe kademe artacak belki bu ay bnm ates.
kasıkalr da kı agrı herseyı anlatıyo aslında, çok ıyı bılıorum bu agrıyı.
sevgili progesteronum da bi artaydı iyiydi, malum, bebiş olursa tutunması için ona ihtiyacım var.
bu arada dun 11.30 da gitti kayınvalıdemler, neyse kı onlardan sonra gırebıldık bız halvetımıze
bu aksam da kapalıyız kardesım gelmesın kımse. ondan sonra kım ne zamn ıstıosa buyursun gelsın. dimi ama :)))
banucum senin tablon nekadar janjanlı öyle :)
kızlar her sabah test yapıyorum zaten ama hala çıkmadı çıksa hemen haber vercem de.. son 5-6 aydır çok düzensiz benim adetlerim 35-40 günü buluyo çoğu,ateş ölçümüne de bu ay başladım daha. hiç bir fikrim yok yani bu ayki mensturel dönemimle ilgili. ff nin çıkardığı tabloya göre bat 19u,kan testini o zaman yapmaya karar verdim.
canım üzmek istemedim seni, ama bazen içimden konusuyorum onunla, böle bazen de dışıma taşıyor işte.heheheee bugün çenem açıldı yaaa hızlı davranmışım demekkkk
Olsun karanfilim senin bakış açınla yorum almak da bi ayrı oluyo
yok yok demedik öyle bişey sadece hani acabaaa mı dediydikkkiii
bilmezmiyim sırf bu yüzden bel fıtığı bile olmuş olabilirm dile kolay 6 aydır şekilden şekile
püfz...o bebeğe öyle seslenişler fln beni melankoliye bağlıyor işte böyle
yoook bu aksam kapalıyız arkidiş. zil çalarsa bile içerden 'evde yokuuz' diye bagırcam:)Niyeyse bana ateşim düşecekmiş gibi geliyor kendimi hamile gibi hissetmiyorum ya da artık beynim hayalkırıklığı yaşamaktan sıkılıp bana öyle hissettiriyor..:) ama haklısın testi erken yaptığımı biliyorum, acaba yarın ateşim düşmezse bir daha test yapsam mı sabah?? erken mi olur yine? pazar ya da pazartesi beklenmeyen adet günüm..
ahahahahaha:)) evet yani hem bebek soruyorlar hem zırt pırt geliyorlar olmaz ki ama, bu ferilty penceresini yakalıycaz diye göbeğimiz çatlıyor bizim sonra bi misafir geliyor hoooop bir ay daha bekle:)) Ama sen kapa kapını alma kimseyi bu gece eve:) Şu yumurtayı yakalayacaksın gibi geliyor bana bu ay, inşallaaaah..
kızlar her sabah test yapıyorum zaten ama hala çıkmadı çıksa hemen haber vercem de.. son 5-6 aydır çok düzensiz benim adetlerim 35-40 günü buluyo çoğu,ateş ölçümüne de bu ay başladım daha. hiç bir fikrim yok yani bu ayki mensturel dönemimle ilgili. ff nin çıkardığı tabloya göre bat 19u,kan testini o zaman yapmaya karar verdim.
anaaaam
ben ffı denıım dıye yarın kı atesımı bugunku gıbı 36.4 gırdım ff amca cızgıyı 14 mayısa cektı
13-14-15 mayıs ilişki var-16 mayıs ilişki yok-17 mayıs ilişki var gibi bi sonuc da ilişki olmayan tek güne cektı..
vay arkadas hay ben böyle şansın...
bu nasıl iş yaaa!!!!
anaaaam
ben ffı denıım dıye yarın kı atesımı bugunku gıbı 36.4 gırdım ff amca cızgıyı 14 mayısa cektı
13-14-15 mayıs ilişki var-16 mayıs ilişki yok-17 mayıs ilişki var gibi bi sonuc da ilişki olmayan tek güne cektı..
vay arkadas hay ben böyle şansın...
bu nasıl iş yaaa!!!!
ee 14 mayısa çekti demişin önü arkası dolu işte ne güzelllllll
ya o gün olmasına takılma öncesi sonrası da varsa okeydir bu iş.
ya az önce bi arkadaşımla konuştum
tedavi görüyo o da.3-4 yıldır çocuğu olmuyor.
yengesi vardı, ikinciye doğum yapmıştı geçen sene (yengesi dediğim kız bizle yaşıt)
şuanda kazayla tekrar hamile kalmış başta istememişler, daha 2. bebeği 1,5 yaşnda çnkü,
ama aldıramamamış. ve iki erkekten sonra 1 kız geliyormuş.
şoka girdim resmen...allah sağlıkla kovuşmayı nasip etsin elbette.
neyse yorum yapmayacağım.hatun bizle yaşıt 3. çocuğunu doğuracak bikaç ay sonra
ya anlamadım ben bugün ztn 15 mayıs değilmi
16-17 mayısta nasıl ilişki oluyonuz siz bakem
gün olarak demek istedin sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?