Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
hee benımde kayınvalıdecımler gelıomus
halbukiiim planlarım vardı bu aksamla ılgılıı
ya aglıcam sımdııııııııııı

ay ztn hep halvet günlerini bulurlar
banada oldu kaç kere sinir oluyom

sonrada niye çocuk yapmıyonuz
ulan fırsatmı bırakıyosunuz

maşallaaah maşallaahhhhhh, hamiş tablosuyum ben diye bağırıyor,
test yapsana sen artık canım

Testi erken yapmışsın canım, tablon bence çok güzel,
inşşşşş bebişin seninledir

şenaaaaaayyyyyy
tablonda bi sorun yokkkk yükselmiş işte
yarın bu iyice fırlıcak. progesteron ancak salgılanıyor duuu hele acele ettirme.
çizgiyi daha çekmez 3 gün yüksek gitsin bi bakalım
ama çizgin ya düne ya bugüne çizilcek benden söylemesi.
sen bu gece de çalış.dün pozitifi görmüşsün hem,
2 gün çalışma olması gerekiyor .

bak hele sen ff amcaya,
demek kendini garantiye alıyor :) ya kafam karısık su yumurtam var mı yok mu konusunda bılmıyorum ama içim de de garip bi umut var nedense.
zıpçıktı yumurtayı spermcik şirinleri bu sefer yakalayacak gibi geliyor..
ayy hadi inşallah inşallah.

bacım helak oldu adamcağızım çalış çalış zaten.
gecen aya aldandım 14. gün yumurtlarım büyük ihtimal diip ta 13. günden baslamıstım calısmaya. yumosun keyfı anca geldı.
ama acıkcası calısmalar cok saglam bu ay, umudumu arttırıyor.
dün dediğiniz gibi belki de gecen aylarda oldugu gibi birden fırlama olmayacak da kademe kademe artacak belki bu ay bnm ates.
kasıkalr da kı agrı herseyı anlatıyo aslında, çok ıyı bılıorum bu agrıyı.
sevgili progesteronum da bi artaydı iyiydi, malum, bebiş olursa tutunması için ona ihtiyacım var.
bu arada dun 11.30 da gitti kayınvalıdemler, neyse kı onlardan sonra gırebıldık bız halvetımıze
bu aksam da kapalıyız kardesım gelmesın kımse. ondan sonra kım ne zamn ıstıosa buyursun gelsın. dimi ama :)))

Son düzenleme:

hep adamı çalıştırma sende canım ohh ne alaaaaaaaaa
azcık sen çalış spermcanlar gelmeye yakın rolleri değişirsiniz

ayyyyyyyy edepsizlik yine diz boyu yani
neyse herşey üreyip çoğalalım neslimiz tükenmesin diye,
sosyolojik bir faktör olması sebebiyle topluma katkı sağlayacağından mütevellit utanıp sıkılmıyoruz
inşaaaaaaallaaaaaaah bu emeklerin karşılığında nur topu gibi bebekler gelecek,
değmezmi

Son düzenleme:
yokh yapacağım bütün yorumları yapmış kızlar bana bişey kalmamış

aaa kim demiş sadece adam çalışıyo diye.. hiç de bilee, ah ahh ne şekillere giriliyo bir bilseniz. neyse canım bilmeseniz de olur
ay hiç de utanmıyorum valla, bunları konusabıldıgım tek yer burası, sonucta hepımız bosuna yumos gunu yakalamaya calısmıos, herkesın derdı o gunu bulayımda halvete gireyim dimi ama:))
ne güzel söylemişsin, nur topu gibi bebekler...düşünsene bizim de olacak onlardan. biz de yaşayacagız o günleri...

bebeğim...bekletme daha fazla anneciğini...

kız senin bat ne kadar sürer normalde?
hoş daha dpo 12 desın de hanı daha onceden takıp ettıysen dpom su kadar surer dıyebılıyorsan
hele bır de 12-14 arası dıyorsan bi test yapta rahatlayak dicektim. olmamıı?

yokh yapacağım bütün yorumları yapmış kızlar bana bişey kalmamış

heheheee bugün çenem açıldı yaaa hızlı davranmışım demekkkk
Olsun karanfilim senin bakış açınla yorum almak da bi ayrı oluyo

yok yok demedik öyle bişey sadece hani acabaaa mı dediydikkkiii
bilmezmiyim sırf bu yüzden bel fıtığı bile olmuş olabilirm dile kolay 6 aydır şekilden şekile

püfz...o bebeğe öyle seslenişler fln beni melankoliye bağlıyor işte böyle

Arwen bencede dpo 14 den fazla değilse bence yarın test yap artık.
yumurtlamadan 12 gün sonra çıkıyor. ki benim kimyasal olduğu halde iki kez gördüm.
sizinki çoktan çıkar. tabi nuna kesin hüküm vermek için yumurtlamanızdan emin olmanız lazım.
geç yumurtlayanlar için farklı :)

Testi erken yapmışsın canım, tablon bence çok güzel,
inşşşşş bebişin seninledir

Niyeyse bana ateşim düşecekmiş gibi geliyor kendimi hamile gibi hissetmiyorum ya da artık beynim hayalkırıklığı yaşamaktan sıkılıp bana öyle hissettiriyor..:) ama haklısın testi erken yaptığımı biliyorum, acaba yarın ateşim düşmezse bir daha test yapsam mı sabah?? erken mi olur yine? pazar ya da pazartesi beklenmeyen adet günüm..

ahahahahaha:)) evet yani hem bebek soruyorlar hem zırt pırt geliyorlar olmaz ki ama, bu ferilty penceresini yakalıycaz diye göbeğimiz çatlıyor bizim sonra bi misafir geliyor hoooop bir ay daha bekle:)) Ama sen kapa kapını alma kimseyi bu gece eve:) Şu yumurtayı yakalayacaksın gibi geliyor bana bu ay, inşallaaaah..

Tablon gerçekten güzel gözüküyor, inşallah hamiş tablosu olarak eklemek nasip olur arkadaşım..

Son düzenleme:
kızlar her sabah test yapıyorum zaten ama hala çıkmadı çıksa hemen haber vercem de.. son 5-6 aydır çok düzensiz benim adetlerim 35-40 günü buluyo çoğu,ateş ölçümüne de bu ay başladım daha. hiç bir fikrim yok yani bu ayki mensturel dönemimle ilgili. ff nin çıkardığı tabloya göre bat 19u,kan testini o zaman yapmaya karar verdim.

senin bat cumartesi günü canım.
İnşallah gelmez ateşin çok güzel,
dediğin gibi bu ayki döngün 33 gün sürecek görünüyor, inşallah sonu bebiş olur.

canım üzmek istemedim seni, ama bazen içimden konusuyorum onunla, böle bazen de dışıma taşıyor işte.
bir gün gelecek biliyorum, o geleceği günlere hazırlık yapıorum
bebişle nasıl konusulur antrenmanı
yoook bu aksam kapalıyız arkidiş. zil çalarsa bile içerden 'evde yokuuz' diye bagırcam:)
yüzmüş yüzmüş kuyruguna gelmısım yedirirmiyim başkalarına hiç :))
çalışmalarımıza bakılırsa bana da yakalıcas gıbı gelıo.
bu ay pek bı erken basladım umutlanmaya ya bakalım hadi hayırlısı

o zaman hemen test yapma. bekle bakalım azcık daha.
bizim kanımız kaynıyo anacım, milletinde kanına girios böle. sora üzülüolar vebali bize..
kız ne guzel sakin işte ne kudurtuyon dimi ama:))
hoş sende her sabah yapıorum demıssın de, bundan oncekı sabahlar test ıcın erkenmiş zaten.
bekle bekle sen bence cumaya cumartesıye kadar. sonra da gel bıze guzel haberler ver ıns.

anaaaam
ben ffı denıım dıye yarın kı atesımı bugunku gıbı 36.4 gırdım ff amca cızgıyı 14 mayısa cektı
11-12-13 mayıs ilişki var-14 mayıs ilişki yok-15 mayıs ilişki var gibi bi sonuc da ilişki olmayan tek güne cektı..
vay arkadas hay ben böyle şansın...
bu nasıl iş yaaa!!!!

Son düzenleme:

ee 14 mayısa çekti demişin önü arkası dolu işte ne güzelllllll
ya o gün olmasına takılma öncesi sonrası da varsa okeydir bu iş.

ya az önce bi arkadaşımla konuştum
tedavi görüyo o da.3-4 yıldır çocuğu olmuyor.
yengesi vardı, ikinciye doğum yapmıştı geçen sene (yengesi dediğim kız bizle yaşıt)
şuanda kazayla tekrar hamile kalmış başta istememişler, daha 2. bebeği 1,5 yaşnda çnkü,
ama aldıramamamış. ve iki erkekten sonra 1 kız geliyormuş.
şoka girdim resmen...allah sağlıkla kovuşmayı nasip etsin elbette.
neyse yorum yapmayacağım.hatun bizle yaşıt 3. çocuğunu doğuracak bikaç ay sonra

ya anlamadım ben bugün ztn 15 mayıs değilmi
16-17 mayısta nasıl ilişki oluyonuz siz bakem
gün olarak demek istedin sanırım

yanlıs yazmısım bacım düzelttim şimdi. 11-12-13 mayıs ılıskı var 14 mayıs yok 15 mayıs var. ff cızgıyı ılıskı olmayan gune 14 mayısa cektı. yumos gununden oncekı gun ve dırek yumos gunu olmalı ılıskı, sonrası kar etmez dıye yabancı bı sıtede okumustum. o yuzden cok bozuldum su anda. o kadar calıs gunlerı doldur, tek bır gunu bos bırak ff de cızgıyı gıtsın o gune cızsın!!!

arkadasının yengesının durumu ıcınde, su ankı moral bozukluguyla cok acık bı ıtıraf da bulunucam...
kıskanıyorum arkadas, böyle ınsanları kıs-ka-nı-yo-ruuum.
öyle kinli, kötüü niyetli bi kıkanma dııl tabı, dualarım hep onlarla, allah kucakalrına almayı nasıp etsın. ama içim buruluyor ya duyunca görunce, niye ben degıl, nıye ona 2-3 ken bana hıc dıyorum.
yuce rabbım gunah yazmasın,isyan değil bu sadece artık önüne geçilemez bir arzu..anne olma arzusu...

ya anlamadım ben bugün ztn 15 mayıs değilmi
16-17 mayısta nasıl ilişki oluyonuz siz bakem
gün olarak demek istedin sanırım

ay iyice karıstı ortalık, evet ben gunlerı yazmısım tarıh yazcaam yere.
ama sende karısmıssın bugun 16 mayıs akıllım 15 ı dündü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…