Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

anladım canım süre uzayınca sıkılıyo insan tabi haklısın.
haliyle adette geç gelecek buna bağlı olarak o da geriyo insanı.
bak ben hayatımda bilmem 28 günü geçsin döngüm ama evvelki ay
resmen 33 günde adet oldum, tabloya göre de 18. gün yumurtlamıştım.
ben ki 12 13 günde yumurtlayan insanım yani.
oluyor arada sıkma canını sen, inş kocan kaçmazda denk getirirsiniz canım

Son düzenleme:
ben de ilk kez bu sabah ateş ölçmeye başladım.bugün adetimin 2. günü ve sabah 35,8 çıktı.ben düşük ateşle mi adet görüyorum demek oluyo bu?
GENELDE HEPİMİZİN ADET DÖNEMLERİNDEKİ ATEŞİ YUMURTLAMA ZAMANINA GÖRE DÜŞÜK OLUR CANIM. SEN ŞİMDİ BİR İKİ GÜNLÜK ATESİNE GÖRE YORUM YAPMA. ŞÖLE Bİ 1 AYI TAMAMLA BÜTÜN DÖNEMLERİNDE ATEŞİNE BAKARIZ.
SEN yeterki hergün erken ve aynı saatte yataktan cıkmadan düzenli olarak ölç atesini. adetin bittikten sonra yaklasık 2 hafta sonra normal seyrınden yavasca yukselmelerın olacak o dönemde yumurtladıgını solıcez. çalışmlarınızıda o günlerde yaparsın, sonra da güzel haberini alırız ıns.
ah canım çok geçmiş olsun allah şifa versin inşallah şükür ki göz bebeğine bişey olmamış
ay sormayın kızlar ya, göz bebeği olayı fena. ucuz atlattım. rabbim beni anne olcan sen daha dıye korudu galıba:)
sen var ya fenasın fenaa
teşekkür ederim iyi dileklerin için, fantezi olayını değerlendiricem :):)
ya atesın yavastan yukselmesı yada bırden yukselmesınde degılım ben bebişim ya, basbaya yumurtlamadım hala 17. gün oldu, ona takık kafam. bır an once yumurtlıım adamı kacırcam yoks ayaaa
Deryoş Allah senin iyiliğini versin son cümlene gülmekten öldüm yani

SHANAY canım çok ama çok geçmiş olsun
çok dikkat et kendine

bitanem allah razı olsun.
bu arada sen ızmırdeydın dımı?

dediğin gibi, herşey gecikti ona sıkıldım. ben acele ettıkce o o kadar agırdan alıyor ya, cıldırmamak elde değil :18:
bu ay bebiş olmadıgını dusunsene, normal gıtseydı hersey, 29 mayıs da adet olurdum bı dahakı dongumun sonuclanması 30 hazıranı buluırdu. ama sımdı, en az 1 hafta hatta belkıde 10 gun kafadan artı uzayacak.
pöff yaaa.

geçmiş olsun canım çok üzüldüm gözüne ama Allahtan gözbebeğine gelmemiş. ateşine baktım bugün muhakkak değerlendir. çünkü ilerleyen vakitlerde ya bugüne ya da düne çekebilir çizgiyi.
bu dereceyi ilk aldığım zamandı.(bu derecem öbürüne göre düşük gösteriyormuş meğerse bi de tam yumurtlamaya yakın) Allahım bakıyorum her gün düşük çıkıyor. ben bir de 5 de ölçerim ateşimi.
o uyuyordu zaten ağzına sokuverdim değilse rica etsem hayatta almaz bi de uykuluyum zaten. çıkarınca evet şok oldu ama ben haa bozuk değilmiş dediğimle beraber arkamı döndüm yattım laf söylemeye bile fırsat bulamadı adamcağız
arkadaşlarım hep sever eşimi.. şakacıdır neşelidir

ayy hadi inşallah canım inşallah hamilesindir ama olmazsada merak etme en geç 6 aya kadar oluyo genelde bi sorun yoksa
bak bize öyle böyle derken 18 ay oldu hala tık yok Allah yardımcımız olsun

cok tesekkur ederım canım. yanması acısı da gectı sayılır artık. şükür gozbebgıne gelmedı.yoksa fenaydı durum.
ff bgne cekmelı cızgısını cunku tukurukle ovulasyon testı edınmıstım ya sonunda bugün ovulsyon seklını gördum. akıntım da miktar olarak cok fazlalastı creamy seklınde uzama yok ama o da yarın olur belkı. eger bugun öglen falan yumurtladıysam dun geceyı kacırdıgıma uzulucem ya
cunku ates artmadan ymurtlama olmadan oncekı geceymıs en en onemlı gun.
ha bugun yumurtlucam ha yarın yumurtlucam dııp haldır haldır calıs sen sonra kocan skoy versın bır gece o gecenın ertesı gunu de yumurtla.
olcak iş diil ya
nasip olmadı mı olmuyor işte.

yok canım eğer bugüne çekerse çizgiyi bugün ilişki olması en güzeli. dün gece ilişki olmadığı da iyi olmuş sperm miktarı açısından.

mujdeler olsun müjdeler olsun

yumurtuyorummm
ovu testı yaptım sonuc pozıtıf
ayrıyetten su an ıtıbarıyle hem sol hem sag kasıgım agrıyor yanı yumoslarım canımı yakıyorr
akıntım da oldukca yogun.
gün içerisinde ki ateşimde yüksek.

ah bir de dün gece çalışma olaydı belkı de ay sonu sızlere bu haberınn hamıs olanından verırdım. yanı o guzel haberı verme sansım cok daha yuksek olurdu.
artık nasıp
bu gece kacarı yok halvet vaaar

yok canım eğer bugüne çekerse çizgiyi bugün ilişki olması en güzeli. dün gece ilişki olmadığı da iyi olmuş sperm miktarı açısından.

öyle mi dıyorsun ya. ee süper o zaman. içimde garip bi umut var acaba nedir nedir
karanfilim ya hani millet opk yi işaretlıyor ya tablosuna onu nerden ısretlıcez?
bende ısaretlıım de ff amcaya yardımcı olayım

hani ateş girdiğimiz ekran var ya orda "test" sekmesi var ona tıkla. orda görürsün zaten canım

evet canım İzmirdeyim

hakkaten yok bende öle bişi.
yaptıgın sekılde kopyalayayım dedım ama olmadı.
bnm dırek maddeler halınde ılıskı adet yogunlugu ve akıntı bılgısı bırde ates olcum saatı dıye maddeler var
o kadar.
ff amca çifte standart uyguluyo bence

Allah hep güldürsün canım benim

AYY içim şişti benim yaaa
dur ben de güleyim de rahatlayım

dur tahmin edeyim. kesin son yazılılar dahil yaptın, sözlüleri verdin, yemeğini yedin, evler temiz, yapacak iş bulamadın için şişti dimii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…