GENELDE HEPİMİZİN ADET DÖNEMLERİNDEKİ ATEŞİ YUMURTLAMA ZAMANINA GÖRE DÜŞÜK OLUR CANIM. SEN ŞİMDİ BİR İKİ GÜNLÜK ATESİNE GÖRE YORUM YAPMA. ŞÖLE Bİ 1 AYI TAMAMLA BÜTÜN DÖNEMLERİNDE ATEŞİNE BAKARIZ.
SEN yeterki hergün erken ve aynı saatte yataktan cıkmadan düzenli olarak ölç atesini. adetin bittikten sonra yaklasık 2 hafta sonra normal seyrınden yavasca yukselmelerın olacak o dönemde yumurtladıgını solıcez. çalışmlarınızıda o günlerde yaparsın, sonra da güzel haberini alırız ıns.
ay sormayın kızlar ya, göz bebeği olayı fena. ucuz atlattım. rabbim beni anne olcan sen daha dıye korudu galıba:)
sen var ya fenasın fenaa
teşekkür ederim iyi dileklerin için, fantezi olayını değerlendiricem :):)
ya atesın yavastan yukselmesı yada bırden yukselmesınde degılım ben bebişim ya, basbaya yumurtlamadım hala 17. gün oldu, ona takık kafam. bır an once yumurtlıım adamı kacırcam yoks ayaaa
bitanem allah razı olsun.
bu arada sen ızmırdeydın dımı?
GENELDE HEPİMİZİN ADET DÖNEMLERİNDEKİ ATEŞİ YUMURTLAMA ZAMANINA GÖRE DÜŞÜK OLUR CANIM. SEN ŞİMDİ BİR İKİ GÜNLÜK ATESİNE GÖRE YORUM YAPMA. ŞÖLE Bİ 1 AYI TAMAMLA BÜTÜN DÖNEMLERİNDE ATEŞİNE BAKARIZ.ben de ilk kez bu sabah ateş ölçmeye başladım.bugün adetimin 2. günü ve sabah 35,8 çıktı.ben düşük ateşle mi adet görüyorum demek oluyo bu?
ay sormayın kızlar ya, göz bebeği olayı fena. ucuz atlattım. rabbim beni anne olcan sen daha dıye korudu galıba:)ah canım çok geçmiş olsun allah şifa versin inşallah şükür ki göz bebeğine bişey olmamış
sen var ya fenasın fenaa
ahh canım çok geçmiş olsun yaaaa
allah muhafaza göz ne kadar önemli aman dikkat et kendine.
ar-ge çalışmalarına ara ver azcık şmdi bebek çalışması zamanı
yımırta bence geliyo, herkeste birden fırlıcak diye bişey yok
bnmde kademe kademe çıkar mesela.
yarın devam eder bu ateş çıkmaya görürsün.
bu geceyi kaçırma sakın bence.
korsan gibi maske tak gözüne, fantezi olur hem
Deryoş Allah senin iyiliğini versin son cümlene gülmekten öldüm yani
SHANAY canım çok ama çok geçmiş olsun
çok dikkat et kendine
anladım canım süre uzayınca sıkılıyo insan tabi haklısın.
haliyle adette geç gelecek buna bağlı olarak o da geriyo insanı.
bak ben hayatımda bilmem 28 günü geçsin döngüm ama evvelki ay
resmen 33 günde adet oldum, tabloya göre de 18. gün yumurtlamıştım.
ben ki 12 13 günde yumurtlayan insanım yani.
oluyor arada sıkma canını sen, inş kocan kaçmazda denk getirirsiniz canım
geçmiş olsun canım çok üzüldüm gözüne ama Allahtan gözbebeğine gelmemiş. ateşine baktım bugün muhakkak değerlendir. çünkü ilerleyen vakitlerde ya bugüne ya da düne çekebilir çizgiyi.yaa süpersin sen yaa. senınle ve esınle tanısmak ısterım bılıyoı muusn. esının senın bu davranısların sonucunda suratının aldıgı ıfadeyı görmek ısterdım. ne dedı esın sen termometreyı cıkardııgnda şok olmuştur adamcagız :)
1,5 yıl oldu evleneli şubattan beri istiyoruz. ateş ölçümüne bu ay başladım aynı zamanda ovu testiyle de takip ettim. inşallah hamileyimdir çok istiyorum,yarın öğrencez bakalım sonucu.bi yanım da ümitlenme boşuna diyo mesela göğüs uçlarında bi acı falan hiç olmadı bende akıntı da olmuyo
cok tesekkur ederım canım. yanması acısı da gectı sayılır artık. şükür gozbebgıne gelmedı.yoksa fenaydı durum.geçmiş olsun canım çok üzüldüm gözüne ama Allahtan gözbebeğine gelmemiş. ateşine baktım bugün muhakkak değerlendir. çünkü ilerleyen vakitlerde ya bugüne ya da düne çekebilir çizgiyi.
bu dereceyi ilk aldığım zamandı.(bu derecem öbürüne göre düşük gösteriyormuş meğerse bi de tam yumurtlamaya yakın) Allahım bakıyorum her gün düşük çıkıyor. ben bir de 5 de ölçerim ateşimi.
o uyuyordu zaten ağzına sokuverdim değilse rica etsem hayatta almaz bi de uykuluyum zaten. çıkarınca evet şok oldu ama ben haa bozuk değilmiş dediğimle beraber arkamı döndüm yattım laf söylemeye bile fırsat bulamadı adamcağız
arkadaşlarım hep sever eşimi.. şakacıdır neşelidir
cok tesekkur ederım canım. yanması acısı da gectı sayılır artık. şükür gozbebgıne gelmedı.yoksa fenaydı durum.
ff bgne cekmelı cızgısını cunku tukurukle ovulasyon testı edınmıstım ya sonunda bugün ovulsyon seklını gördum. akıntım da miktar olarak cok fazlalastı creamy seklınde uzama yok ama o da yarın olur belkı. eger bugun öglen falan yumurtladıysam dun geceyı kacırdıgıma uzulucem ya
cunku ates artmadan ymurtlama olmadan oncekı geceymıs en en onemlı gun.
ha bugun yumurtlucam ha yarın yumurtlucam dııp haldır haldır calıs sen sonra kocan skoy versın bır gece o gecenın ertesı gunu de yumurtla.
olcak iş diil ya
nasip olmadı mı olmuyor işte.
yok canım eğer bugüne çekerse çizgiyi bugün ilişki olması en güzeli. dün gece ilişki olmadığı da iyi olmuş sperm miktarı açısından.
öyle mi dıyorsun ya. ee süper o zaman. içimde garip bi umut var acaba nedir nedir
karanfilim ya hani millet opk yi işaretlıyor ya tablosuna onu nerden ısretlıcez?
bende ısaretlıım de ff amcaya yardımcı olayım
saol canım cok tesekkur ederım.
canım benım de aynı öyle. sanırım havalardan
bır cogumuzun tablosu boyle herkes de aynı sıkayet
bana test sekmesı koymayı unutmuslar zannımcahani ateş girdiğimiz ekran var ya orda "test" sekmesi var ona tıkla. orda görürsün zaten canım
geçmiş olsun fıstık
evet canım İzmirdeyimGENELDE HEPİMİZİN ADET DÖNEMLERİNDEKİ ATEŞİ YUMURTLAMA ZAMANINA GÖRE DÜŞÜK OLUR CANIM. SEN ŞİMDİ BİR İKİ GÜNLÜK ATESİNE GÖRE YORUM YAPMA. ŞÖLE Bİ 1 AYI TAMAMLA BÜTÜN DÖNEMLERİNDE ATEŞİNE BAKARIZ.
SEN yeterki hergün erken ve aynı saatte yataktan cıkmadan düzenli olarak ölç atesini. adetin bittikten sonra yaklasık 2 hafta sonra normal seyrınden yavasca yukselmelerın olacak o dönemde yumurtladıgını solıcez. çalışmlarınızıda o günlerde yaparsın, sonra da güzel haberini alırız ıns.
ay sormayın kızlar ya, göz bebeği olayı fena. ucuz atlattım. rabbim beni anne olcan sen daha dıye korudu galıba:)
sen var ya fenasın fenaa
teşekkür ederim iyi dileklerin için, fantezi olayını değerlendiricem :):)
ya atesın yavastan yukselmesı yada bırden yukselmesınde degılım ben bebişim ya, basbaya yumurtlamadım hala 17. gün oldu, ona takık kafam. bır an once yumurtlıım adamı kacırcam yoks ayaaa
bitanem allah razı olsun.
bu arada sen ızmırdeydın dımı?
kız güldürdün beni
Allah hep güldürsün canım benim
AYY içim şişti benim yaaa
dur ben de güleyim de rahatlayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?