hahahahaaaaaaaa
işte bu kadar olurrr yani, valla benimde geldi falım kız
gidelim şu antepe olmadı
valla aynı durumdayız öyle gözüküyo
meksika dalgası gibi yayılıyoruz, inş aynı hızlaaaa gebede kalırızzzzzzz peşpeşeee
ayy evtttttt yaaaaaaaa süper olur
ahdım var göbek tokuşturcazzzzzz:49
öffff ben de bu ay korunmasam mı yaaa, kocam aklımı çeliyo zati :44:
iyi aksamlar bayanlar.bakıyorumda herkes bunalım takılmış
bende öyle.birdha bebek sahibi olamayacağım diye
canım çok sıkıldı.eşimede belli edemiyorum.
buarda bayanlar benim hep sarı akıntım olur
bugün sarı yerine beyaza döndü.geçen ay tam yumurta akı
gibiydi.bu sefer koyu beyaz ama az.bu tablom acaba ben bugün mü çatlıcam
bakarsanız sevinirim
3c4345 Ovulation charts on FertilityFriend.com
geçen ay 13.günü çatlamıştı.bugün 12. günüm.
insallah sol tarafımdır.sağtarafım tıkalı çünkü
9ay cımm çok teşekkür ederim cevabın için tablomu oluşturdum şimdi onu size göstermek istiiyorum resmi nasıl ekleyimmmm :)
kızlar hepinize günaydın
benim kırmızılarda teşrif ettiler yeni ay yeni umut inşallah
bence yumurtan çatlamış. havalardan öyle oluyor. aslına bakarsan ben de çatladığımı düşünüyorum. göğüs acım filan herşey oldu. zannedersem bu ay baya erken çatladı.
selam kızlar
kötu bır kaza gecırdım dun.My Ovulation Chart
Günaydın kızlaaaaaaaaaaar:)
Bugünkü tablom bu;
My Ovulation Chart
ateşim bi düştü sonra hafif yükseldi falan ama aklım karıştı benim.. dpo 10 da test yaptım tabii ki negatif, 2. çizginin gölgesi bile yoktu
Bakalım heyecan ve merakla bekliyorum bu tablodan bu sefer ne çıkacak, nanik mi bebiş mi:))
Herkese bol kahkahalı, keyifli, sıcacık bir gün dilerim..
kızlar adetime 3 gün var. ateşim düşerken yani 36.6dan 36.4e düştü. sonra 36.3 ve 36.2 olup adet olacağıma önceki gün 36.4 dün 36.6 ve bugün 36.7 oldu şaştım acaba umutlanıyımmı yoksa bu
ateş beni kandırıyormu.
Rica ederim. Grafiğinin hemen altında share var: Eki Görüntüle 418229
ona basıp en alttaki Simple Link yazan yerdeki linki kopyalayıp buraya yapıştırabilirsin.
Canım yeni döngün hayırlı olsun.
Bence de havalar etkiliyor. Bugün sıkı giyindim ateşim 0.1 derece daha yüksek çıktı. İnsan kendi vücudunu daha iyi tanıyor. Öyle hissettiysen sen muhtemelen gerçekten çatlamışsındır.
Çok güzel tablo. Daha yeni yerleştiyse hormonlar henüz kana ve idrara geçmemiştir. 3-4 gün sonra ilk çift çizgini görebilirsin :)
Çok geçmiş olsun. Allah korumuş. Bu arada bence senin yumurtan 14 mayısta çatladı.
Oleey bugün yükselmiş yeniden! Tablon güzel gidiyor gerçekten de. Bebiş umudu var bence. Ben de bugün tiroid test sonuçlarımı aldım. Hepsi normal çıkmış. İçim rahatladı. Böylece yapılması gereken bütün testlerimi yaptırmış oldum.
Banucuğum sana bol şans diliyorum. Senden çok umutluyum :)
Yani şu an adetin 2 gün gecikmiş durumda ve ateşin yükseldi mi? Kulağa çok güzel geliyor
9ay çok sevindim tahlil sonuçlarının iyi çıkmasına.. demek ki artık tek yapacağın olabildiğince sakin olmaya çalışıp beklemek.. İnşallah da fazla beklemeyeceksin.. seninde ateşin bugün yükselişe geçmiş, baktım sabah.. İyi iyi inşallah öyle devam eder ve belki ay sonunda süpriz yapar bize bebişlerimiz.. inşallaaaah..:)
Ben de ff deki test zamanlarına bakınıp duruyordum hamile tablolarında.. yarın sabah bir test daha yapsam mı yapmasam mı diye düşünüyorum.. Hımmm.. en iyisi ateşim aynı veya yüksek çıkarsa yapayım değilse zaten düşüyorsa kırmızılar gelecek demektir hiç bişey yapmadan öyle oturayım:))) nasıl fikir?
Bence 2 gün daha bekle Banucuğum. Anneminki adet tarihinden 1 hafta sonra pozitif çıkmış. FF'dekiler nasıl testler kullanıyorlar artık çok meral ediyorum. Herhalde erken gebelik testleridir onlar. Bildiğim kadarıyla seninki normal test. Başka belirtin var mı?
doğru diyorsun hayatım.. en iyisi beklemem, söz veremem ama deneyeceğim..Ve evet normal test benimki hassas olanlardan değil..
Başka belirtim de yok işin açıkçası diyorum ya kendimi hamiş gibi hissetmiyorum, bahsettikleri türden belirgin bir belirtim yok, olanlar da her ay olan adet öncesi şeyler..
Başladık yine ümitlenmeye değil mi 9ay.. :) İnsan ister istemez bu son bir haftada kasılıyor.. İnşallah bu ay hayal kırıklığı yerine sevindiğimiz ay olur...
yumurtlama gününü bul sonra dpo sayyyy vakit geçmiyor her ay umudum oluyordu bu ay hiç olacak gibi gelmiyor.
9ay çok sevindim tahlil sonuçlarının iyi çıkmasına.. demek ki artık tek yapacağın olabildiğince sakin olmaya çalışıp beklemek.. İnşallah da fazla beklemeyeceksin.. seninde ateşin bugün yükselişe geçmiş, baktım sabah.. İyi iyi inşallah öyle devam eder ve belki ay sonunda süpriz yapar bize bebişlerimiz.. inşallaaaah..:)
Ben de ff deki test zamanlarına bakınıp duruyordum hamile tablolarında.. yarın sabah bir test daha yapsam mı yapmasam mı diye düşünüyorum.. Hımmm.. en iyisi ateşim aynı veya yüksek çıkarsa yapayım değilse zaten düşüyorsa kırmızılar gelecek demektir hiç bişey yapmadan öyle oturayım:))) nasıl fikir?
doğru diyorsun hayatım.. en iyisi beklemem, söz veremem ama deneyeceğim..Ve evet normal test benimki hassas olanlardan değil..
Başka belirtim de yok işin açıkçası diyorum ya kendimi hamiş gibi hissetmiyorum, bahsettikleri türden belirgin bir belirtim yok, olanlar da her ay olan adet öncesi şeyler..
Başladık yine ümitlenmeye değil mi 9ay.. :) İnsan ister istemez bu son bir haftada kasılıyor.. İnşallah bu ay hayal kırıklığı yerine sevindiğimiz ay olur...
Haklısın stres yapmaya gerek yok. Çok merak edersen denersin. Şimdiye kadar 20'nin üstünde test tüketmiş biri olarak bir yan etkisini görmedim. Maddi kayıplarımı saymazsak
7. gün vaz geçmek için erken değil mi?
tatlım cok sevındım guzel tahlıl sonuclarına.darısı bana ıns. bu ay bana bebıs gelmezse bende gıdıcem full tahlıllerımı yaptırmaya.
ya 9ay 14 mayıs da catlamıs olmayayım yaa
cunku 11-12-13 mayıs da ılıskı var 14 mayıs da yok 15 mayıs da ve hatta bugun yıne ılıskı oldu
ama ıste 14 mayıs da yoook
bu kadar cok calısıp bır gunu es gecıp tam da o gune catlama denk gelmesı sınırımı bozuoo
bak bırde sole bısı var
atesım yukselmıs gıbı gorunuo o gun ama bnm normalde atesım yumurtladıgımda ve sonrasında
36.7 ve ustune cıkıo
gun ıcersındekı atesım de 37lerde oluo.
dun ve 14 mayıs da atesım 36.3 ve 36.4lerde. gün içindede 36.6larda falandı. ama su anda 37.3 gun içi atesım. yumurta akımda henuz bgn aksamustu basladı.
kasık agrımda yoktu 14 mayısda . dunden berı cekıorum o agrıyıda
bu durumda hala yıne de 14 mayıs mıdır dıosun?
ne bilem bu ay da olmayacak gibi hayırlısı bakalım
Hiç belli olmaz. Dediğin gibi hayırlısı. Bak bu da benim tablom:My Ovulation Chart
Çok umut verici di mi :) Senden bir gün öndeyim.
Selam! Aslında geçen ayki tablonu da inceleyice hakkaten de bu ayki ateşin düşük görünüyor çatlama için. Yarınki ve sonraki ateşin belirleyici olacak. Yine yüksek çıkarsa FF 14 mayısa çizgi çeker ama sonraki günleri girince değiştirebilir. Sanırım biraz daha sabretmemiz gerkecek :)
Bu arada 14 mayıs bile olsa yumurtlama gününden ziyade önceki günlerdeki ilişkiler daha önemliymiş. Hatta 2 gün öncesi en önemlisiymiş. O nedenle bence hiç strese gerek yok. Zamanlama da gayet güzel. :)
Hiç belli olmaz. Dediğin gibi hayırlısı. Bak bu da benim tablom:My Ovulation Chart
Çok umut verici di mi :) Senden bir gün öndeyim.
istermisiniz ikinizde arka arkaya guzel haberler veresiniz :)
yanlıs yazmısım bacım düzelttim şimdi. 11-12-13 mayıs ılıskı var 14 mayıs yok 15 mayıs var. ff cızgıyı ılıskı olmayan gune 14 mayısa cektı. yumos gununden oncekı gun ve dırek yumos gunu olmalı ılıskı, sonrası kar etmez dıye yabancı bı sıtede okumustum. o yuzden cok bozuldum su anda. o kadar calıs gunlerı doldur, tek bır gunu bos bırak ff de cızgıyı gıtsın o gune cızsın!!!
arkadasının yengesının durumu ıcınde, su ankı moral bozukluguyla cok acık bı ıtıraf da bulunucam...
kıskanıyorum arkadas, böyle ınsanları kıs-ka-nı-yo-ruuum.
öyle kinli, kötüü niyetli bi kıkanma dııl tabı, dualarım hep onlarla, allah kucakalrına almayı nasıp etsın. ama içim buruluyor ya duyunca görunce, niye ben degıl, nıye ona 2-3 ken bana hıc dıyorum.
yuce rabbım gunah yazmasın,isyan değil bu sadece artık önüne geçilemez bir arzu..anne olma arzusu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?