Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

ayy evtttttt yaaaaaaaa süper olur
ahdım var göbek tokuşturcazzzzzz
:49
öffff ben de bu ay korunmasam mı yaaa, kocam aklımı çeliyo zati :44:

evet evet korunma bencee.
bel fıtıgı herkes te var. çok fena dıılsen basla bence. hamıs olsanda agırlasana kadar 3-4 ay gecer o zaman kadar da agrıların gecer.
ayyy hadı bak ben hamıle kalırsam senı de ıstıorum yanıma
göbüşleri tokuşturmayaaa:)

iyi aksamlar bayanlar.bakıyorumda herkes bunalım takılmış
bende öyle.birdha bebek sahibi olamayacağım diye
canım çok sıkıldı.eşimede belli edemiyorum.
buarda bayanlar benim hep sarı akıntım olur
bugün sarı yerine beyaza döndü.geçen ay tam yumurta akı
gibiydi.bu sefer koyu beyaz ama az.bu tablom acaba ben bugün mü çatlıcam
bakarsanız sevinirim
3c4345 Ovulation charts on FertilityFriend.com
geçen ay 13.günü çatlamıştı.bugün 12. günüm.
insallah sol tarafımdır.sağtarafım tıkalı çünkü

allahım hayırlısnı versın bıtanem oncelıkle
bu ay benım akıntım bgne kadar watery seklındeydı. kasıklarımda agrım dun basladı ama ates de dusuktu akıntımda yumurta akı kıvamında degıldı. ama bgn hatta az once cok yogun ve ınanılmaz barız bır yum akı kıvamlı akıntı gordum. gun ıcersındekı atesım de dun 36.6lardayken su anda 37.3. o yuzden tum bunlara bakarak bugun yumurtladıgımı düşşünüorum.
senın de akıntına bakılırsa henuz kıvamına gelmemıs. atesınde de barız bı yukselme yok. bence bgn yumurtlama yok sende
yarın belkı. ama ben derım kı gecen ayı baz al ve bu gece basla calısmaya ates durumu ve yum akı kıvamını gozeterek yumurtladıgını dusundugun gune kdr gun asırı devam et calısmalara.

9ay cımm çok teşekkür ederim cevabın için tablomu oluşturdum şimdi onu size göstermek istiiyorum resmi nasıl ekleyimmmm :)

Rica ederim. Grafiğinin hemen altında share var:
ona basıp en alttaki Simple Link yazan yerdeki linki kopyalayıp buraya yapıştırabilirsin.

kızlar hepinize günaydın
benim kırmızılarda teşrif ettiler yeni ay yeni umut inşallah

Canım yeni döngün hayırlı olsun.

bence yumurtan çatlamış. havalardan öyle oluyor. aslına bakarsan ben de çatladığımı düşünüyorum. göğüs acım filan herşey oldu. zannedersem bu ay baya erken çatladı.

Bence de havalar etkiliyor. Bugün sıkı giyindim ateşim 0.1 derece daha yüksek çıktı. İnsan kendi vücudunu daha iyi tanıyor. Öyle hissettiysen sen muhtemelen gerçekten çatlamışsındır.

Çok güzel tablo. Daha yeni yerleştiyse hormonlar henüz kana ve idrara geçmemiştir. 3-4 gün sonra ilk çift çizgini görebilirsin :)

selam kızlar
kötu bır kaza gecırdım dun.My Ovulation Chart

Çok geçmiş olsun. Allah korumuş. Bu arada bence senin yumurtan 14 mayısta çatladı.

Oleey bugün yükselmiş yeniden! Tablon güzel gidiyor gerçekten de. Bebiş umudu var bence. Ben de bugün tiroid test sonuçlarımı aldım. Hepsi normal çıkmış. İçim rahatladı. Böylece yapılması gereken bütün testlerimi yaptırmış oldum.

Banucuğum sana bol şans diliyorum. Senden çok umutluyum :)

Yani şu an adetin 2 gün gecikmiş durumda ve ateşin yükseldi mi? Kulağa çok güzel geliyor

9ay çok sevindim tahlil sonuçlarının iyi çıkmasına.. demek ki artık tek yapacağın olabildiğince sakin olmaya çalışıp beklemek.. İnşallah da fazla beklemeyeceksin.. seninde ateşin bugün yükselişe geçmiş, baktım sabah.. İyi iyi inşallah öyle devam eder ve belki ay sonunda süpriz yapar bize bebişlerimiz.. inşallaaaah..:)

Ben de ff deki test zamanlarına bakınıp duruyordum hamile tablolarında.. yarın sabah bir test daha yapsam mı yapmasam mı diye düşünüyorum.. Hımmm.. en iyisi ateşim aynı veya yüksek çıkarsa yapayım değilse zaten düşüyorsa kırmızılar gelecek demektir hiç bişey yapmadan öyle oturayım:))) nasıl fikir?

Bence 2 gün daha bekle Banucuğum. Anneminki adet tarihinden 1 hafta sonra pozitif çıkmış. FF'dekiler nasıl testler kullanıyorlar artık çok meral ediyorum. Herhalde erken gebelik testleridir onlar. Bildiğim kadarıyla seninki normal test. Başka belirtin var mı?

Son düzenleme:

doğru diyorsun hayatım.. en iyisi beklemem, söz veremem ama deneyeceğim.. Ve evet normal test benimki hassas olanlardan değil..

Başka belirtim de yok işin açıkçası diyorum ya kendimi hamiş gibi hissetmiyorum, bahsettikleri türden belirgin bir belirtim yok, olanlar da her ay olan adet öncesi şeyler..

Başladık yine ümitlenmeye değil mi 9ay.. :) İnsan ister istemez bu son bir haftada kasılıyor.. İnşallah bu ay hayal kırıklığı yerine sevindiğimiz ay olur...

tatlım cok sevındım guzel tahlıl sonuclarına.darısı bana ıns. bu ay bana bebıs gelmezse bende gıdıcem full tahlıllerımı yaptırmaya.

ya 9ay 14 mayıs da catlamıs olmayayım yaa
cunku 11-12-13 mayıs da ılıskı var 14 mayıs da yok 15 mayıs da ve hatta bugun yıne ılıskı oldu
ama ıste 14 mayıs da yoook
bu kadar cok calısıp bır gunu es gecıp tam da o gune catlama denk gelmesı sınırımı bozuoo
bak bırde sole bısı var
atesım yukselmıs gıbı gorunuo o gun ama bnm normalde atesım yumurtladıgımda ve sonrasında
36.7 ve ustune cıkıo
gun ıcersındekı atesım de 37lerde oluo.
dun ve 14 mayıs da atesım 36.3 ve 36.4lerde. gün içindede 36.6larda falandı. ama su anda 37.3 gun içi atesım. yumurta akımda henuz bgn aksamustu basladı.
kasık agrımda yoktu 14 mayısda . dunden berı cekıorum o agrıyıda
bu durumda hala yıne de 14 mayıs mıdır dıosun?

Haklısın stres yapmaya gerek yok. Çok merak edersen denersin. Şimdiye kadar 20'nin üstünde test tüketmiş biri olarak bir yan etkisini görmedim. Maddi kayıplarımı saymazsak

yumurtlama gününü bul sonra dpo sayyyy vakit geçmiyor her ay umudum oluyordu bu ay hiç olacak gibi gelmiyor.

7. gün vaz geçmek için erken değil mi?

canım ümitlenmekte haklısın tabii
ama sabret 1-2 gun daha.
uzulme sonra benım gıbı. bnmde son 12-13. gün dustu atesım o gune kadar pek umutluydum .
aslında sanırım bıraz bızde burda bırbırımızı kudurtuyoruz tetıklıyoruz dimi?
hadı test yap hadı test yap dıye

ne bilem bu ay da olmayacak gibi hayırlısı bakalım

Selam! Aslında geçen ayki tablonu da inceleyice hakkaten de bu ayki ateşin düşük görünüyor çatlama için. Yarınki ve sonraki ateşin belirleyici olacak. Yine yüksek çıkarsa FF 14 mayısa çizgi çeker ama sonraki günleri girince değiştirebilir. Sanırım biraz daha sabretmemiz gerkecek :)

Bu arada 14 mayıs bile olsa yumurtlama gününden ziyade önceki günlerdeki ilişkiler daha önemliymiş. Hatta 2 gün öncesi en önemlisiymiş. O nedenle bence hiç strese gerek yok. Zamanlama da gayet güzel. :)

denemeler yapıorum yarına bgnku degerı yada daha yuksek bır degerı gırıyorum hemen 14. güne cekıor ff cızgıyı. bende dediğin gibi düşünüorum bence ılerleyen gunlerde atesım yukselecek ff de once cızgıyı 14 mayısa cekecek sonra kı gunlerde de bgne yada dune cekecek diye düşünüorum.

Son düzenleme:
Evet inşallah bu ay verimli bir ay olur da ateş ölçme topiğimiz canlanır biraz :)

kızlar babyke yi hatırlaıyın 30 yaşındayım demişti. 4 yıldır mı ne evliymiş. doğum kontrol hapını bıraktı hamile. ben 23 yaşımda evlendim hala bişey yok. nasip bu işler.. aman isyan etmeyelim. bugün özürlü bi çocuk ve annesi geçti yanımdan. Rabbim hayırlısını sağlıklısını ver diye nasıl dua ettim..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…