Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
MÜJDELER OLSUN MÜJDELER OLSUN....
TÜP BEBEK SONUCUNU LMAYA GİDEN ARKADASIM SONUCU ALMIŞ VEEEEEEEEE
HAMİLEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

umut olsun bu hepimizeee

MÜJDELER OLSUN MÜJDELER OLSUN....
TÜP BEBEK SONUCUNU LMAYA GİDEN ARKADASIM SONUCU ALMIŞ VEEEEEEEEE
HAMİLEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

umut olsun bu hepimizeee

oleeeeeeyyyyyyyyyyyy
biri daha annee oluyorrrr bir bebek daha geliyor dünyaya,
allah sağlıkla kavuşmayı nasip etsin inş, gözünüz aydın canım.

oleeeeeeyyyyyyyyyyyy
biri daha annee oluyorrrr bir bebek daha geliyor dünyaya,
allah sağlıkla kavuşmayı nasip etsin inş, gözünüz aydın canım.

ben nasılmutlu oldum nasıl kendım olmus gıbı sevındım bılıyor musun?
allahım bızede nasıp etsın su anda cevremde 3 tane arkdasım hamıle. bnm halimi düşünebiliyor musun.
o dün bahsettiğimiz imrenmeler ben de su anda nasıl hat safha da düşünebiliyor musun???

yeni döngüm de başladı, geldi kırmızılar az önce.iyi dilekleriniz için teşekkür ederim hepinize.
Allahım fazla bekletmesin hiç birimizi inşallah.

Biliyorum,
Düşünebiliyorum
Anlayabiliyorummmmm
sonuna kadar yanındayım canım,
bizede nasip olacak inş.
bnmde müdürüm hamile karnı burnunda ve hergün burnumun dibinde
:26:

Biliyorum,
Düşünebiliyorum
Anlayabiliyorummmmm
sonuna kadar yanındayım canım,
bizede nasip olacak inş.
bnmde müdürüm hamile karnı burnunda ve hergün burnumun dibinde
:26:

arkadas bak sende basla tamammı bır an önce göbüş tokuşturcam senınle ben ahtım varrr.
müdürüne de saglıkla dogurmak nasıp olsun ama gözünün önünde zor oluyo acıkcası bende yasadım.

Yok hayatım birbirimizi gazlamıyoruz aslında, bizim yapasımız oluyor da birileri hadi yap deyince yani onay alınca daha bir hevesle yapıyoruz o kadar:) Ama ben seviyorum buradaki paylaşımı ve desteği, sonuç iyi de olsa kötü de hepimiz aynı çaba içinde olduğumuzdan birbirimizi iyi anlıyor ve moral veriyoruz.. Bu vesileyle tüm arkadaşlarıma çok teşekkür ederim, çok seviyorum hepiniziii.. İnşallah yakın zamanda hamile kalır yeni gelen arkadaşlara yol gösteriyor oluruz hep birlikte..

Bu arada arkadaşın adına çok mutlu oldum tebrikleeeeer... allah sağlıkla sıhhatle kucağına almayı büyütmeyi nasip etsin.. darısı başımızaaa...

Üzülme arkadaşım, yeni döngün hayırlı olsun.. Hepimiz için doğru bir zaman var inanıyorum ben buna.. Sabredip bekleyeceğiz hep birlikte.. sakın moralini bozma..

Son düzenleme:
Merhaba kızlar , herkese keyifli bir gün olsun...

ben bugün test yaptım yine... tabii ki negatif.. 2. çizgiden minnacık bir eser bile yok, böyle sevimsiz kopkoyu meymenetsiz bir tek çizgi

Neyse bakalım, daha kırmızılar gelmediği ve ateşim düşmediği için hala umutlanmaya devam ediyorum.. gerçi pazar ya da pazartesi gelmesi lazım(gelmez inşallah) benim kırmızıların.. Daha erken her şey değişiyor son1 2 günde .. Hayırlısı olsun hakkımda beklemeye devam..

bu arada benim bir akıntım falan yok, hamile olsaydım akıntımın olması gerekir miydi??

bu da tablom..

My Ovulation Chart

Son düzenleme:

arkadaşım dert etme benim de dün ve bugünki testler tek çizgi silik milik te bişey yok dert etme sabır ...

geçen adet günüm 27 nisan... ovulasyon hesaplamaya göre bu ay ki tarihim 22 mayıs ve 8 mayıs ovulasyon gösteriyordu

7 mayıs 36,2
8 mayıs 36,2
9 mayıs 36,3
10 mayıs 36,3
11 mayıs 36,5
12 mayıs 36,5
13 mayıs 36,4
14 mayıs 36,3
15 mayıs 36,4
16 mayıs 36,4
17 mayıs 36,7 16 mayısta ve bu sabah tek çizgi gördüm testte acaba umutlanmakta aceleci miyim sizce...

canım bence senin çizgi yanlış yerde 12.gün test pozitif.büyük ihtimalle 14.gün yumurtlamışsın.adetine 1 2 günden fazla var benim tahminim.

canım yine 3 müş benim 7 tane arkadaşım hamile ve hemen hemen aynı zamanlarda doğuracaklar:))artık geyik yapıyorum etrafımda bi annem kaldı hamile olmayan diyee:)))ilk başlarda depresyona girmiştim.kıskançlıktan çatladım ama zamanla alışıyor insan.o kadar ki şimdiki derdim o kadar altını nasıl takacaz hem de üst üste olacak doğumlar:))))

canım hsu anda guzel gıdıyor tablon ama testının pozıtıf cıktıgı gunden 1 gun onceye cekmıs ff cızgıyı. bende o teste göre dusunmek lazım senın yumurtlama gununu. pazartesı salı tam bellı olacak senın durumun bence. ve inşallah da güzel sonuclanacak.

niye iç acıcı diil ya, hersey yolunda tablona göre bence tatlım. calısmalarınız da cok guzel tarıhlerde olmus. daga umutsuzluga kapılmak için cok erken. ıns bu ay guzel sonuclanır da aşılamaya falan gerek kalmaz

aynen arkadaşım, bu hamilelik işi hiç belli olmuyor, olacağı varsa oluyor, ateşmiş, yüksekmiş hikaye:) İnşallah aşılamaya gerek kalmaz zaten hamişsindir.. ne güzel olurdu ama değilse de sıkma hiç canını, inşallah hepimiz en kısa zamanda bebişlerimize kavuşuruz hayırlısıyla..

Tablonda iyi gidiyor ayrıca..:)

arkadaşım dert etme benim de dün ve bugünki testler tek çizgi silik milik te bişey yok dert etme sabır ...
:) teşekkürler tatlım.. yok artık 5. aydayım alıştım üzülmüyorum eskisi gibi.. yine de burukluk oluyor tabii bir parça.. ama olacak yani hamile kalacağım bundan şüphem yok sadece zamanını bilmiyorum..

benzer tarihlerimiz var.. benim de 21 inde başlaması lazım kırmızıların.. Bu ateş işinde çok eski değilim ama ateşin yükselmiş bu güzel bir şey.. İnşallah bebeğin seninledir arkadaşım.. teste takılma hiç, bakma ben de yaptım biliyorsun ama aslında çok erken test için :) pozitifse bile negatifi görmemiz normal. inşallah güzel biter tablomuz..

canım bence senin çizgi yanlış yerde 12.gün test pozitif.büyük ihtimalle 14.gün yumurtlamışsın.adetine 1 2 günden fazla var benim tahminim.

Gerçekten mi derya:26: 11. gün erken saatte yapmıştım ovülasyon testini akşam tekrarlamadım. ff çizgiyi o güne çekince, herhalde akşam testi tekrarlasaydım pozitif çıkacaktı demek diye düşündüm.. aslına bakarsan dediğin gibi 12. günse daha iyi benim için çünkü daha öncesinde kocişimle beraber değildik. ben türkiyeye tatile gitmiştim. bak içim rahatladı şimdi:) öyleyse ilişki zamanlamasını kaçırmamışım demektir.. çook teşekkürler.. İnşallah hepimzin son tablosu olur bu ay ve bebeklerimizden konuşmaya başlarız artık...

Son düzenleme:

ay yazık sana yaa. 7 hamısın arasında hamile olmayı beklemek...zor bır durum, sabrını verır yuce rabbım ve en kısa zamanda senı de onalrdan bırı yapar ıns.

aşılama yapan birini duymustum. drun kan testıne cagırdıgı gunden 1 gun once kocasının zoruyla evde ıdrar testı yapmıslar negatıf cıkmıs. ama ertesı gun kan testıne gıtmısler sonuc pozıtıfmısç şimdi bebişi onunlaymıs.
oyüzden kırmızııları görmeden test negatıf cıktı dıye, hele kı boyle erken bır tarıhte, umutları atmıyoruz suya arkadaslar.
banucum bu soyledıgım senın ıcındee

Son düzenleme:

Amiiiin arkadaşım.. çok sağol.. İnşallah öyle olur.. Gerçekten hepimiz için dua ediyorum, inşallah kavuşalım bebeklerimize artık..

offffffff kızlar çok içim karardı benim boş boş ekrana bakıyorum resmen depresyona mı giriyorum ne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…