MÜJDELER OLSUN MÜJDELER OLSUN....
TÜP BEBEK SONUCUNU LMAYA GİDEN ARKADASIM SONUCU ALMIŞ VEEEEEEEEE
HAMİLEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
umut olsun bu hepimizeee
oleeeeeeyyyyyyyyyyyy
biri daha annee oluyorrrr bir bebek daha geliyor dünyaya,
allah sağlıkla kavuşmayı nasip etsin inş, gözünüz aydın canım.
ben nasılmutlu oldum nasıl kendım olmus gıbı sevındım bılıyor musun?
allahım bızede nasıp etsın su anda cevremde 3 tane arkdasım hamıle. bnm halimi düşünebiliyor musun.
o dün bahsettiğimiz imrenmeler ben de su anda nasıl hat safha da düşünebiliyor musun???
Biliyorum,
Düşünebiliyorum
Anlayabiliyorummmmm
sonuna kadar yanındayım canım,
bizede nasip olacak inş.
bnmde müdürüm hamile karnı burnunda ve hergün burnumun dibinde :26:
Yok hayatım birbirimizi gazlamıyoruz aslında, bizim yapasımız oluyor da birileri hadi yap deyince yani onay alınca daha bir hevesle yapıyoruz o kadar:) Ama ben seviyorum buradaki paylaşımı ve desteği, sonuç iyi de olsa kötü de hepimiz aynı çaba içinde olduğumuzdan birbirimizi iyi anlıyor ve moral veriyoruz.. Bu vesileyle tüm arkadaşlarıma çok teşekkür ederim, çok seviyorum hepiniziii..canım ümitlenmekte haklısın tabii
ama sabret 1-2 gun daha.
uzulme sonra benım gıbı. bnmde son 12-13. gün dustu atesım o gune kadar pek umutluydum .
aslında sanırım bıraz bızde burda bırbırımızı kudurtuyoruz tetıklıyoruz dimi?
hadı test yap hadı test yap dıye
sonuç hüsran...
kan tahlili yaptırdım çıkana kadar da bekledim.malesef negatif. sabah ateşi ölçtüm baya bi düşmüş ordan anlamam gerekiyodu ama dayanamadım olmadığını gözümle göreyim dedim.napalım kısmet
3cf272 Ovulation charts on FertilityFriend.com
Merhaba kızlar , herkese keyifli bir gün olsun...
ben bugün test yaptım yine... tabii ki negatif.. 2. çizgiden minnacık bir eser bile yok, böyle sevimsiz kopkoyu meymenetsiz bir tek çizgi
Neyse bakalım, daha kırmızılar gelmediği ve ateşim düşmediği için hala umutlanmaya devam ediyorum.. gerçi pazar ya da pazartesi gelmesi lazım(gelmez inşallah) benim kırmızıların.. Daha erken her şey değişiyor son1 2 günde .. Hayırlısı olsun hakkımda beklemeye devam..
bu arada benim bir akıntım falan yok, hamile olsaydım akıntımın olması gerekir miydi??
bu da tablom..
My Ovulation Chart
Merhaba kızlar , herkese keyifli bir gün olsun...
ben bugün test yaptım yine... tabii ki negatif.. 2. çizgiden minnacık bir eser bile yok, böyle sevimsiz kopkoyu meymenetsiz bir tek çizgi
Neyse bakalım, daha kırmızılar gelmediği ve ateşim düşmediği için hala umutlanmaya devam ediyorum.. gerçi pazar ya da pazartesi gelmesi lazım(gelmez inşallah) benim kırmızıların.. Daha erken her şey değişiyor son1 2 günde .. Hayırlısı olsun hakkımda beklemeye devam..
bu arada benim bir akıntım falan yok, hamile olsaydım akıntımın olması gerekir miydi??
bu da tablom..
My Ovulation Chart
canım bence senin çizgi yanlış yerde 12.gün test pozitif.büyük ihtimalle 14.gün yumurtlamışsın.adetine 1 2 günden fazla var benim tahminim.Merhaba kızlar , herkese keyifli bir gün olsun...
bu da tablom..
My Ovulation Chart
canım yine 3 müş benim 7 tane arkadaşım hamile ve hemen hemen aynı zamanlarda doğuracaklar:))artık geyik yapıyorum etrafımda bi annem kaldı hamile olmayan diyee:)))ilk başlarda depresyona girmiştim.kıskançlıktan çatladım ama zamanla alışıyor insan.o kadar ki şimdiki derdim o kadar altını nasıl takacaz hem de üst üste olacak doğumlar:))))ben nasılmutlu oldum nasıl kendım olmus gıbı sevındım bılıyor musun?
allahım bızede nasıp etsın su anda cevremde 3 tane arkdasım hamıle. bnm halimi düşünebiliyor musun.
o dün bahsettiğimiz imrenmeler ben de su anda nasıl hat safha da düşünebiliyor musun???
canım hsu anda guzel gıdıyor tablon ama testının pozıtıf cıktıgı gunden 1 gun onceye cekmıs ff cızgıyı. bende o teste göre dusunmek lazım senın yumurtlama gununu. pazartesı salı tam bellı olacak senın durumun bence. ve inşallah da güzel sonuclanacak.Merhaba kızlar , herkese keyifli bir gün olsun...
bu da tablom..
My Ovulation Chart
387808 Ovulation charts on FertilityFriend.com kızlar bu da benim tablom.pek iç açıcı değil.gerçi ne iç açıcı tablolarım vardı sonu hüsran oldu.adetimle birlikte aşılama tedavisi başlayacak bir an önce gelse kırmızılar çok heyecanlıyım...
aynen arkadaşım, bu hamilelik işi hiç belli olmuyor, olacağı varsa oluyor, ateşmiş, yüksekmiş hikaye:) İnşallah aşılamaya gerek kalmaz zaten hamişsindir.. ne güzel olurdu387808 Ovulation charts on FertilityFriend.com kızlar bu da benim tablom.pek iç açıcı değil.gerçi ne iç açıcı tablolarım vardı sonu hüsran oldu.adetimle birlikte aşılama tedavisi başlayacak bir an önce gelse kırmızılar çok heyecanlıyım...
:) teşekkürler tatlım.. yok artık 5. aydayım alıştım üzülmüyorum eskisi gibi.. yine de burukluk oluyor tabii bir parça.. ama olacak yani hamile kalacağım bundan şüphem yok sadece zamanını bilmiyorum..arkadaşım dert etme benim de dün ve bugünki testler tek çizgi silik milik te bişey yok dert etme sabır ...
geçen adet günüm 27 nisan... ovulasyon hesaplamaya göre bu ay ki tarihim 22 mayıs ve 8 mayıs ovulasyon gösteriyordu
7 mayıs 36,2
8 mayıs 36,2
9 mayıs 36,3
10 mayıs 36,3
11 mayıs 36,5
12 mayıs 36,5
13 mayıs 36,4
14 mayıs 36,3
15 mayıs 36,4
16 mayıs 36,4
17 mayıs 36,7 16 mayısta ve bu sabah tek çizgi gördüm testte acaba umutlanmakta aceleci miyim sizce...
canım bence senin çizgi yanlış yerde 12.gün test pozitif.büyük ihtimalle 14.gün yumurtlamışsın.adetine 1 2 günden fazla var benim tahminim.
canım yine 3 müş benim 7 tane arkadaşım hamile ve hemen hemen aynı zamanlarda doğuracaklar:))artık geyik yapıyorum etrafımda bi annem kaldı hamile olmayan diyee:)))ilk başlarda depresyona girmiştim.kıskançlıktan çatladım ama zamanla alışıyor insan.o kadar ki şimdiki derdim o kadar altını nasıl takacaz hem de üst üste olacak doğumlar:))))
arkadaşım dert etme benim de dün ve bugünki testler tek çizgi silik milik te bişey yok dert etme sabır ...
canım hsu anda guzel gıdıyor tablon ama testının pozıtıf cıktıgı gunden 1 gun onceye cekmıs ff cızgıyı. bende o teste göre dusunmek lazım senın yumurtlama gununu. pazartesı salı tam bellı olacak senın durumun bence. ve inşallah da güzel sonuclanacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?