- 21 Ocak 2011
- 1.033
- 12
- 318
canım adetim 19unda. normalde ateşim adete 3-4 gün kala 36.6dan her gün sırasıyla 36.5-36.4-36.3-36.2 olur ve adet olurum. bu ay ise adetime 2 gün var ve 36.7lerde. İnşallah umudumuz suya düşmez.Yani şu an adetin 2 gün gecikmiş durumda ve ateşin yükseldi mi? Kulağa çok güzel geliyor
evet evet korunma bencee.
bel fıtıgı herkes te var. çok fena dıılsen basla bence. hamıs olsanda agırlasana kadar 3-4 ay gecer o zaman kadar da agrıların gecer.
ayyy hadı bak ben hamıle kalırsam senı de ıstıorum yanıma
göbüşleri tokuşturmayaaa:)
Günaydınnnnnnnn güzel anne adaylarıııııııııııııııııı
topici ben atım bugün demekkkkkkk hadi ama nerlerdesinizzzzzzzzzz
bi türkü çığrınayım size bari
Evlerininn önü boyaaaalııııııııı diiireeeeeeeeeek
yerden yere vurdun sen beniiiiiiii bebekkkkkkkkkkk
aklıma giriyonuz vallaaaaaaa
sanırsam dürtülerime engel olamayıp bırakıcam korunmayı
olmazsada hazirana kitledim ztn kednimi üzülmem hiç, nasip artık.
veeeeee bugün 8. günüm artık ateş ölçmeye başliyim o zmn yarından tezi yok :))
bırakmıcam kız seniiiiiiii birlikte hamiş olcaz inş tokuşcaz dahaaa
ay ay ayyy canım benim. hosgeldın. bende nerlerdeki bu kızlar dicektim:))
tabi yaa bırak sen artık korunmayı. başla artık bir an önce. ekşın lazım sana da banada.
bu arada türkün neşemi arttırdı ağzına sağlık:))
yettim geldimmmmmmmmmm anacığım
yaaaa doğru diyosun ekşın lazım
ama bu ff bana vip vermezse sinir olcam yaa yeni üyelik alsam verirmi ki yaa
ne demek siz isteyin 7/24 türkü çığrınıp besteler yapayım size ben
heyy corççç versene borççç olmaz maykıl bendede yokkkkkkkkkk
delüüü
napcan vip üyeliği be, bahane arama başla sen bir an önce ölçümlere ve çalışmalara hade bakem.
mail adresın aynı olacagı ıcın üyelik kaydı sırasında, zannımca vermeyebilir. baska mail adresiyle al alacaksan da bence.
ne diyorsun benım tabloya?
ben ümitliyim sankim. yarın öbür gün de yüksek ates girersem ff cızgıyı zaten kaydrıyo.
delüüü
napcan vip üyeliği be, bahane arama başla sen bir an önce ölçümlere ve çalışmalara hade bakem.
mail adresın aynı olacagı ıcın üyelik kaydı sırasında, zannımca vermeyebilir. baska mail adresiyle al alacaksan da bence.
ne diyorsun benım tabloya?
ben ümitliyim sankim. yarın öbür gün de yüksek ates girersem ff cızgıyı zaten kaydrıyo.
ben senden 16.günden şüpheleniyodum ama 18e çekmiş
olsun o da iyi ilişki var nslsa farketmez bizim için :))
ağrılarında bugünlerde oldu demekki doğru, ffye bir kez daha tebrik koyuyorum
oh ne güzel beklemeye geçtin ya 3 gün atlattın bile, darısı başımıza
artarak devam edecek inş canım ben ümitliyimmm
My Ovulation Chart |
yok tatlım ne 18i 16. güne cekik durumda su anda, ben az önce yarına ve cumartesıye deger gırdım cekcekmı bakalım ff cızgıyı dıye cektıde nıtekım. sen o anda bakmıssın demekkı. normal halı 16. güne cekik su anda
agrılarıma ve atesıme ve de akıntıma bakılırsa ben dün çatladım. ff de bı kac gune degıstırecek cızgıyı atesım 36.6larda ve ustunde gıtmeye devam ederse
My Ovulation Chart |
yok tatlım ne 18i 16. güne cekik durumda su anda, ben az önce yarına ve cumartesıye deger gırdım cekcekmı bakalım ff cızgıyı dıye cektıde nıtekım. sen o anda bakmıssın demekkı. normal halı 16. güne cekik su anda
agrılarıma ve atesıme ve de akıntıma bakılırsa ben dün çatladım. ff de bı kac gune degıstırecek cızgıyı atesım 36.6larda ve ustunde gıtmeye devam ederse
sonuç hüsran...
kan tahlili yaptırdım çıkana kadar da bekledim.malesef negatif. sabah ateşi ölçtüm baya bi düşmüş ordan anlamam gerekiyodu ama dayanamadım olmadığını gözümle göreyim dedim.napalım kısmet
3cf272 Ovulation charts on FertilityFriend.com
arkadaşlar benimde yumurta dönemim fakat sabah değilde öğleye doğru ateşim yükseliyor
sonuç hüsran...
kan tahlili yaptırdım çıkana kadar da bekledim.malesef negatif. sabah ateşi ölçtüm baya bi düşmüş ordan anlamam gerekiyodu ama dayanamadım olmadığını gözümle göreyim dedim.napalım kısmet
sonuç hüsran...
3cf272 Ovulation charts on FertilityFriend.com[/QUOTE
hayırlısı sabır diyip devam edeceğiz üzülme
değiştirdiği oldumu çizgiyi hiç? yüksek gitmeye devam ederse çektiği yerde kalmaz mı? yorumlardan birinde çatlamadan sonra 3gün yüksek giderse çizgiyi çeker öle gider yazıyordu.
sonuç hüsran...
arkadaşlar benimde yumurta dönemim fakat sabah değilde öğleye doğru ateşim yükseliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?