Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yani şu an adetin 2 gün gecikmiş durumda ve ateşin yükseldi mi? Kulağa çok güzel geliyor
canım adetim 19unda. normalde ateşim adete 3-4 gün kala 36.6dan her gün sırasıyla 36.5-36.4-36.3-36.2 olur ve adet olurum. bu ay ise adetime 2 gün var ve 36.7lerde. İnşallah umudumuz suya düşmez.

Son düzenleme:
My Ovulation Chart |
günaydın güzel anne adayları :)
yükselmiş ateşimle yoğun çalışma günlerim arasında ve yoğun yumurtlama ağrılarımla aranızdayım bu sabahh.
bugünkü ilk dileğim, canım arkadaşım leylanın bugün alacağı tüp bebek sonucunun hayırlı olması yönünde. belli olacak bugün öğlen tutup tutmadığı. inşallah tüping anne olarak leyloşum ve ateşli anneler olarak aramızdan arkadaşların güzel haberleriyle devam eden bir gün olsun.

Günaydınnnnnnnn güzel anne adaylarıııııııııııııııııı
topici ben atım bugün demekkkkkkk hadi ama nerlerdesinizzzzzzzzzz
bi türkü çığrınayım size bari
Evlerininn önü boyaaaalııııııııı diiireeeeeeeeeek
yerden yere vurdun sen beniiiiiiii bebekkkkkkkkkkk

aklıma giriyonuz vallaaaaaaa
sanırsam dürtülerime engel olamayıp bırakıcam korunmayı
olmazsada hazirana kitledim ztn kednimi üzülmem hiç, nasip artık.
veeeeee bugün 8. günüm artık ateş ölçmeye başliyim o zmn yarından tezi yok :))
bırakmıcam kız seniiiiiiii birlikte hamiş olcaz inş tokuşcaz dahaaa

ay ay ayyy canım benim. hosgeldın. bende nerlerdeki bu kızlar dicektim:))
tabi yaa bırak sen artık korunmayı. başla artık bir an önce. ekşın lazım sana da banada.
bu arada türkün neşemi arttırdı ağzına sağlık:))

yettim geldimmmmmmmmmm anacığım
yaaaa doğru diyosun ekşın lazım
ama bu ff bana vip vermezse sinir olcam yaa yeni üyelik alsam verirmi ki yaa
ne demek siz isteyin 7/24 türkü çığrınıp besteler yapayım size ben

heyy corççç versene borççç olmaz maykıl bendede yokkkkkkkkkk

delüüü
napcan vip üyeliği be, bahane arama başla sen bir an önce ölçümlere ve çalışmalara hade bakem.
mail adresın aynı olacagı ıcın üyelik kaydı sırasında, zannımca vermeyebilir. baska mail adresiyle al alacaksan da bence.
ne diyorsun benım tabloya?
ben ümitliyim sankim. yarın öbür gün de yüksek ates girersem ff cızgıyı zaten kaydrıyo.

ben senden 16.günden şüpheleniyodum ama 18e çekmiş
olsun o da iyi ilişki var nslsa farketmez bizim için :))
ağrılarında bugünlerde oldu demekki doğru, ffye bir kez daha tebrik koyuyorum
oh ne güzel beklemeye geçtin ya 3 gün atlattın bile, darısı başımıza
artarak devam edecek inş canım ben ümitliyimmm

yaa kıl oldum ama ilk ay verdi bana sadece
snra hiç vermedi vip üyelim
dpo sayması hoşuma gidiyo
bana garezimi var herkese verdi burda

My Ovulation Chart |
yok tatlım ne 18i 16. güne cekik durumda su anda, ben az önce yarına ve cumartesıye deger gırdım cekcekmı bakalım ff cızgıyı dıye cektıde nıtekım. sen o anda bakmıssın demekkı. normal halı 16. güne cekik su anda
agrılarıma ve atesıme ve de akıntıma bakılırsa ben dün çatladım. ff de bı kac gune degıstırecek cızgıyı atesım 36.6larda ve ustunde gıtmeye devam ederse

değiştirdiği oldumu çizgiyi hiç? yüksek gitmeye devam ederse çektiği yerde kalmaz mı? yorumlardan birinde çatlamadan sonra 3gün yüksek giderse çizgiyi çeker öle gider yazıyordu.

way be o arayı nasıl denk getirmişim valla istesen olmaz :)))))
o zmn tamam senin 18 gün yani tüm belirtilerin o yönde.
ki ateşine bakarsakta o gnden sonra artmaya başlamış. çizgin değişecek o halde.
haydi bakalımmmmmmmmmmmmmm hayırlısı

sonuç hüsran...
kan tahlili yaptırdım çıkana kadar da bekledim.malesef negatif. sabah ateşi ölçtüm baya bi düşmüş ordan anlamam gerekiyodu ama dayanamadım olmadığını gözümle göreyim dedim.napalım kısmet

http://www.fertilityfriend.com/home/3cf272

Son düzenleme:
arkadaşlar benimde yumurta dönemim fakat sabah değilde öğleye doğru ateşim yükseliyor

öğleye doğru herkesin ateşi yükseliyor,
önemli olan vücud hareketsizken yataktan çıkmadan yapılan ölçüm.

hakkında hayırlısı olsun canım yaa,
aslında ateşten belliymiş hiç gitmesen olurdu teste.
ama işte içten içe acaba mı diyor insan, inanmak istemiyor anlıyorum seni.
kısmetten öteye geçemiyoruz, sıkma canını yeni ay yeni umut inş.

değiştirdiği oldumu çizgiyi hiç? yüksek gitmeye devam ederse çektiği yerde kalmaz mı? yorumlardan birinde çatlamadan sonra 3gün yüksek giderse çizgiyi çeker öle gider yazıyordu.

işte şu anda catladıgımı dusunuyo ff o yuzden cızgıyı bgn oraya cektı ama bakacak atesım onumuzdekı gunlerde cızgıyı cektıgı yerden daha fazla yuksek ve daha düzgün giderse akıntı bılgılerıme de bakarak degıstırebılıyor. mesela sımdı o 36.3-36.4 ve 36.6 degerlerını gorup 16. güne cektı ama yarın obur gun 36.6 ve yukarsında deger yazarsam o yuksek degerlerın basına cızebılır cızgısını. ben d muhtemlen oyle olacak. izle benim tablomu onumuzdekı gunlerde
o zaman daha ıyı anlarsın

atesının düşmesi göstermiş aslında herseyı
umut yıne de atesle matesle kırılmıyor ıste dımı,
naip be güzelim. aynı seyleı yasıoruz bızlerde
yenı dongun baslar yakında.
hayırlı olsun sımdıden.

arkadaşlar benimde yumurta dönemim fakat sabah değilde öğleye doğru ateşim yükseliyor

öğleye dogru olana bakmayacaksın. gün içersinde ısı cok degıskendır. yaptıgın tum aktıvıtelere gore degısır.
ates yontemınde onemlı olan ısı bazal vucut ısısıdır. oda sabah erken saatte yataktan kalkmadan uyanır uyanmaz olculen ısıdır.
bu sekılde olctugun ısı hala dusukse henuz yumurtlamadıgını gosterır. her zaman beklendıgı gun olusmuyo bu yumoslar. sen yumurtlama donemındeyım desende + - 2 gun 3 gun kayabılır bu 24 saatcık ömru olan yumoscuk

slm arkadaşlar...

geçen adet günüm 27 nisan... ovulasyon hesaplamaya göre bu ay ki tarihim 22 mayıs ve 8 mayıs ovulasyon gösteriyordu

7 mayıs 36,2
8 mayıs 36,2
9 mayıs 36,3
10 mayıs 36,3
11 mayıs 36,5
12 mayıs 36,5
13 mayıs 36,4
14 mayıs 36,3
15 mayıs 36,4
16 mayıs 36,4
17 mayıs 36,7 16 mayısta ve bu sabah tek çizgi gördüm testte acaba umutlanmakta aceleci miyim sizce...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…