Yok hayatım birbirimizi gazlamıyoruz aslında, bizim yapasımız oluyor da birileri hadi yap deyince yani onay alınca daha bir hevesle yapıyoruz o kadar:) Ama ben seviyorum buradaki paylaşımı ve desteği, sonuç iyi de olsa kötü de hepimiz aynı çaba içinde olduğumuzdan birbirimizi iyi anlıyor ve moral veriyoruz.. Bu vesileyle tüm arkadaşlarıma çok teşekkür ederim, çok seviyorum hepiniziii..İnşallah yakın zamanda hamile kalır yeni gelen arkadaşlara yol gösteriyor oluruz hep birlikte..
Bu arada arkadaşın adına çok mutlu oldum tebrikleeeeer... allah sağlıkla sıhhatle kucağına almayı büyütmeyi nasip etsin..darısı başımızaaa...
Üzülme arkadaşım, yeni döngün hayırlı olsun.. Hepimiz için doğru bir zaman var inanıyorum ben buna.. Sabredip bekleyeceğiz hep birlikte.. sakın moralini bozma..
Merhaba kızlar , herkese keyifli bir gün olsun...
ben bugün test yaptım yine... tabii ki negatif.. 2. çizgiden minnacık bir eser bile yok, böyle sevimsiz kopkoyu meymenetsiz bir tek çizgi
Neyse bakalım, daha kırmızılar gelmediği ve ateşim düşmediği için hala umutlanmaya devam ediyorum.. gerçi pazar ya da pazartesi gelmesi lazım(gelmez inşallah) benim kırmızıların.. Daha erken her şey değişiyor son1 2 günde .. Hayırlısı olsun hakkımda beklemeye devam..
bu arada benim bir akıntım falan yok, hamile olsaydım akıntımın olması gerekir miydi??
bu da tablom..
My Ovulation Chart
kızlar merhabalar
ben bugun 3 aylık soğan kürü sonucunda gidiyim bi baktırıyım dedim (adetimin 3.günü bu arada )kist ne durumda hani gitmisse veya küçülmüşse belki klomene başlıycaktık doktor öle diyodu yani
aynı yerinde duruyo belki çok çok az bi küçülme var ama milim kadar boşuna uğraşmış oldum 3 ay
şimdi bana doppler ultrason verdi onda baktır kistine yapısı nasıl falan diye heralde
bu nasıl bişey bilgisi olan varmı acaba neye yarar
Allah Allah soğan kürü işe yarayan çok kişi görmüştüm. ama olsun yine de bişeyler için şifa olmuştur inşallah canım. kist hakkında bi bilgim yok canım
EVET CANIM YA GEçen sene eylülde kullanmıştım sadece 1 ay ozaman küçülme olmuştu yada başka bişeyden mi küçülmüştü ozaman anlamadım
daha çok zaten pko lulara yarıyomuş sanırım
ben acaba incir kürü yapsam mı kistim varken bilemedim
sonuçta saraçoğlu tarif ederken önce 3 ay soğan yapın sonra incir kürüne başlayın diyo gidip baktırın kist varmı yokmu demiyo direk yapın diyo
kızlar merhabalar
ben bugun 3 aylık soğan kürü sonucunda gidiyim bi baktırıyım dedim (adetimin 3.günü bu arada )kist ne durumda hani gitmisse veya küçülmüşse belki klomene başlıycaktık doktor öle diyodu yani
aynı yerinde duruyo belki çok çok az bi küçülme var ama milim kadar boşuna uğraşmış oldum 3 ay
şimdi bana doppler ultrason verdi onda baktır kistine yapısı nasıl falan diye heralde
bu nasıl bişey bilgisi olan varmı acaba neye yarar
tek tüptemi kistin. benimde vardı sol tarafta tavuk yumurtası büyüklüğünde
tek tüpteydi.doktolar çocuğun olmaz dedi.ilk denememde oldu.
tabi sağ tarafta yumurtlamıştım.doktorlar ameliyat dedi.ben onları dinlemedim.
ayy ne güzell.. inşallah ikincisi de yakın zamanda olur
yanılıyor olabilirim ama yumurtlama sonrası testin pozitif olması dikkatimi çekti bi de 14.günden sonra da ateşinde yükselme olmuş.artık bekleyip görücez.inşallah güzel sonuçlanır...Gerçekten mi derya:26: 11. gün erken saatte yapmıştım ovülasyon testini akşam tekrarlamadım. ff çizgiyi o güne çekince, herhalde akşam testi tekrarlasaydım pozitif çıkacaktı demek diye düşündüm.. aslına bakarsan dediğin gibi 12. günse daha iyi benim için çünkü daha öncesinde kocişimle beraber değildik. ben türkiyeye tatile gitmiştim. bak içim rahatladı şimdi:) öyleyse ilişki zamanlamasını kaçırmamışım demektir..çook teşekkürler.. İnşallah hepimzin son tablosu olur bu ay ve bebeklerimizden konuşmaya başlarız artık...
sanki bana incir kürü klomenle aynı işi yapıyormuş gibi geliyor. sen hiç klomen ya da benzeri kullandın mı çünkü o ilaçlar kist yapabiliyor. senin yumurtlamaların düzgün bildiğim kadarıyla sadece luteal fazın mı kısa:44:
bence soğan kürü yapman mantıklı olmuş ama inciri bir kez daha düşün derim. ben de bu ay adetim biterken civanperçemi içmiştim iltihaplarıma iyi gelsin diye. yumurtlama olmadı. ama kendime söz verdim bi daha kullanmıycam geçen sene de bu vakitler kullanmıştım adetimi geciktirdi. anca bıraktıktan sonra geldi. yazın piknikte toplamıştık annemle güzel güzel de görünüyordu bi daha gaza gelip içmiycem
tek tüptemi kistin. benimde vardı sol tarafta tavuk yumurtası büyüklüğünde
tek tüpteydi.doktolar çocuğun olmaz dedi.ilk denememde oldu.
tabi sağ tarafta yumurtlamıştım.doktorlar ameliyat dedi.ben onları dinlemedim.
baharcımmm..:) burdayım zaten ateş ölçümde ya da diğer saydayım bzen.. fazla bir yere gitmiyorum yani:)Banucm buldum seniii :))))))
insallah hayırlı haber gelir
biraz önce sağ tarafım ağrımaya ve
sonunda yumurta akı geldi.
ama özel bir şey sorcam.aksam halvet oldu.sizce bu saate
kadar spermler hala çıkabilrimi.nasıl anlarım bunu ya.:44:
İnşallaaaah tatlım, hepimiz için.. evet dediğin gibi haftaya belli olur ff doğru mu söylemiş yanıılmış mı diye:)yanılıyor olabilirim ama yumurtlama sonrası testin pozitif olması dikkatimi çekti bi de 14.günden sonra da ateşinde yükselme olmuş.artık bekleyip görücez.inşallah güzel sonuçlanır...
Cnm esimin sperm degeri biraz dusuk dediginne kadar yani? Bir de sperm dna si neymis ki??yok canım hiç kullanmadım klomen incir veya yumurta geliştirici bitkisel bişey
benim bildiğim kadarıyla 2 senedir aynı yerde duruyo kistim denk gelmiştide görmüştü doktor
evet ateş ölçüyorum ve herşey normla gözüküyo luteal fazda 12-14 arası değişio canım benim kısa mı ki bu süre?
bi bu soğanı içince falan arada 26 gün sürdüğü oldu biay ondan sonra bu ay da 32 gün sürdü adetim
canım sağ yumurtalığımda 3,5 cm civarında basit kist dedi şimdiye kadar gittiğim doktorlar ve gebeliğe engel değilmiş
ben nerdeyse 20 aydır korunmuyorum ama eşimin değerleri biraz düşük o da ilaç kullanıyo bu haftasonuda sperm dna sına baktırcaz bakalım inşallah güzel sonuçlar çıkar
gerçi iyi olsada olmasada ortada bi bebek olmadıktan sonra
Rabbim nezaman ol derse o zaman olcak kısmet bekliycez bilemeyiz belkide hayırsız bi evlat olcak vb.o yüzden ısrar etmemek lazım bazen diyorum ki tüp bile yaptırmasam mı rabbim verirse verir vermezse vermez hayırlısı bakalım zaman bize ne göstericek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?