- 8 Nisan 2011
- 12.310
- 3.420
- 248
karanfil hoşgeldin tatlım nasılsın
iyiyim sağol canım sen nasılsın
Doğru hatırladım şimdi. Tıpa tıp böyleydi. Adet olmadan bir iki gün önce böyle ateşi geri yükselen bir kaç tablo daha gördüm. Hatta arwen'inde bu ay böyle oldu. Neden böyle oluyor acaba?
arkadascanlar bu ay sogan kuru yapmaya karar verdim, enfeksiyon vardı sanırım gecmedi cunku gectıgımız donemde sarı akıntım devam etti.. neyse.. bakındım netten ama tam olarak bişi anlamadım, kure adetın kacıncı gunu baslamam gerekiyor bilen var mı?
günaydınn kızlarrr ateşim iyi gidiyorama ben kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum az önce test yaptım çok çok silik bi çizgi çıktı ama belli belirsiz :18: bu ay çatlatma iğnesi olduğum için o silik çizgiye güvenemiyorum çünkü öyle çıkabilirmiş :44: neyse yarın öbürgün belli olur heralde beklemek çok zor
37edb9 Ovulation charts on FertilityFriend.com
yokh zebebek ne dersiniz?
Teşekkür ederim canımmBen dün vaz geçmiştim de bugün biraz yükselince mutlu oldum. Of ya bari bir umutla test yapabilsem. Hep şu gün test yapıcam desem o günün sabahında adet oluyorum :)
günaydınn kızlarrr ateşim iyi gidiyorama ben kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum az önce test yaptım çok çok silik bi çizgi çıktı ama belli belirsiz :18: bu ay çatlatma iğnesi olduğum için o silik çizgiye güvenemiyorum çünkü öyle çıkabilirmiş :44: neyse yarın öbürgün belli olur heralde beklemek çok zor
canım ateşin cok iyi silik cizgi de cıkmıs inşallah güzel bir haberle gelirsin ben senden umutluyum:)
Günaydın kızlarrr nasılsınız?
canım seni merak ettimmmmmm gel haydi tablonu paylaş
inş yükselmiştir ateşin güzel haberle gelirsin
canımmm iğnenin etkisi hala sürermi yaaaa dpo 16 olmuşun, anlamıyorum gerçi bu işten ama.
ayyyy hadi inş bebiş var galiba ateşin çok iyi
yarın gene test yap sabahtan bizi habersiz bırakma bak halay çekçez daha
bende bu ay yapıyorum soğan kürü ve bugün 6.günüm bitti.
ben adetimin 6.günü başladım ama benim adet 5,gün tık kesilir o yüzden erken başlamak istedim ayrıca benim 9mm kistim varmış o yüzden erkenden başladım.
ama ideal olan adetin 7.günü başlamak.yapılışı 1adet orta boy soğanı 4 yada 6 ya bölüyorsun.ocağa 1.5 bardak su koyup kaynatacaksın.kaynayınca soğanları içine atacaksın.
5dk kaynayacak orta ateşte.5dk sonra kapat ve içebileceğin sıcaklığa inene kadar demlensin ağzı kapalı kaynat ve ddinlendir.tabi bu kürü yemeklerden en az 10 20dk önce ve yapman lazım.ben ikinci gün etkisini görmeye başladım akıntım çoğaldı ama şimdi normale döndü.
günaydın canım..
inş iğneden falan değildir çünkü ateş umut verici görünüyor...hadi bakalım hayırlısı..
geçen ay 27 nisandı adet günüm hesaplamalara göre bu ay 22 nisan yani bugün dün akşam üzeri test yaptım dayanamadım
silik çizgi falan yoktu... bu sabah teste baktığımda çok hafif bir 2.çizgi görülüyor fakat bunca saat sonra çıktığına göre umutlanmak yersiz herhalde?
geçen ay 27 nisandı adet günüm hesaplamalara göre bu ay 22 nisan yani bugün dün akşam üzeri test yaptım dayanamadım
silik çizgi falan yoktu... bu sabah teste baktığımda çok hafif bir 2.çizgi görülüyor fakat bunca saat sonra çıktığına göre umutlanmak yersiz herhalde?
bence aramızda bir hamiş vaarrrrr:) :Nazar:cicim hemen gidiyorsun bır kan testı yaptırıyorsun sonra bıze haber verıyorsun burda hep birlikte halay cekıyoruz ok???geçen ay 27 nisandı adet günüm hesaplamalara göre bu ay 22 nisan yani bugün dün akşam üzeri test yaptım dayanamadım
canım ümitlendirmek istemem elbette ancak
o çizgi çıkmıcaksa eğer 2 ay da dursa çıkmıyor.
bnm evde var öyle bi testim 3 aydır saklıyorum bariz tek çizgi yani.
kimyasal gebeliğimi bende öyle öğrenmiştim, 6-7 saat sonra baktığımda gölge gibi bi çizgi vardı.
bence yarın sabah testi tekrarla en güvenli olanı ilk idrarınla yaptığın.
My Ovulation Chart |
laf olsun diye paylaştığım tablomda görüldüğü üzere ateşimin keyfi yerine geldi zannımca. hele şükür bu dereceleri gördüm gecen aylarda oldugu gibi :)
keyifsizdim kızlar bugünlerde, eşimle sorunlar,iş yerinde kötü giden stresli çalışmalar derken enerjimi veremedim sizlere. nasılsınız bakalım?
sanırım güzel haberler alacagız bazı arkadaslardan bu ay:) hadı bakalım hayırlsı
bence aramızda bir hamiş vaarrrrr:) :Nazar:cicim hemen gidiyorsun bır kan testı yaptırıyorsun sonra bıze haber verıyorsun burda hep birlikte halay cekıyoruz ok???
aynen sana katılıyorum tatlım,o çizgi çıkmayacaksa sittin sene cıkmıyor. bende çok baktım saatler sonra çöpten alıp ama hep yoktu
görüşemedik de cicims enle, naber nasıl gidiyor çalışmalar?
selam canım görüşemedik bikaç gündürrrr
ateşine maşallah diyimyiğenimiz yerleşti de ateşler bastı çok şükürrrrrrrr
yolu yarılamışsın da zaten hadi artık güzel haberler duyalım inş.
eşinle sorunlarını umarım halletmişsindir canım. bende bikaç bişey yazdım sana okudunmu bilmiyorum ama
hepimizde var bu sorunlar... yapamıyoruz ama duymazdan gelmemiz lazım...
benim çalışmalara gelince. 3 gündür tam gaz devam ama bugün bel ağrısında geberiom
nasıl olacak bilmemmmmmmm daha en az 2-3 gün daha devam etmek gerekir, bnm yumoş ne zmn gelecek bakalım..
ya akıntımda acaip öyle uzayan tam şeffaf akıntı yok ortada daha.8. günlerde bi defa gelmişti ama çok erken diye sallamadım.
bugün 13. günüm engeç yarın gelmesi lazım artıkkkkkkkkkkkkkk bekletmesin litfennnnnnn
hatta şekilsiz tablomuda ekliyim bari, yeşillik olsun
383775 Ovulation charts on FertilityFriend.com
kızlar gaza geldim gittim kan testi verdim.. eve geldim başladı kırmızı akıntı offf yaaa daha testimin sonucu bile alamadan yanii gitti yine paracıklar.. moralde sıfır tabiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?