Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Doğru hatırladım şimdi. Tıpa tıp böyleydi. Adet olmadan bir iki gün önce böyle ateşi geri yükselen bir kaç tablo daha gördüm. Hatta arwen'inde bu ay böyle oldu. Neden böyle oluyor acaba?

canım cok degıl 2 gun once benim de bole oldu, once dustu sonra geri yukseldi sonra tekrar dustu ve adet oldum.. insaallah sen olmazsın

arkadascanlar bu ay sogan kuru yapmaya karar verdim, enfeksiyon vardı sanırım gecmedi cunku gectıgımız donemde sarı akıntım devam etti.. neyse.. bakındım netten ama tam olarak bişi anlamadım, kure adetın kacıncı gunu baslamam gerekiyor bilen var mı?

bende bu ay yapıyorum soğan kürü ve bugün 6.günüm bitti.
ben adetimin 6.günü başladım ama benim adet 5,gün tık kesilir o yüzden erken başlamak istedim ayrıca benim 9mm kistim varmış o yüzden erkenden başladım.
ama ideal olan adetin 7.günü başlamak.yapılışı 1adet orta boy soğanı 4 yada 6 ya bölüyorsun.ocağa 1.5 bardak su koyup kaynatacaksın.kaynayınca soğanları içine atacaksın.
5dk kaynayacak orta ateşte.5dk sonra kapat ve içebileceğin sıcaklığa inene kadar demlensin ağzı kapalı kaynat ve ddinlendir.tabi bu kürü yemeklerden en az 10 20dk önce ve yapman lazım.ben ikinci gün etkisini görmeye başladım akıntım çoğaldı ama şimdi normale döndü.

günaydınn kızlarrr ateşim iyi gidiyor ama ben kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum az önce test yaptım çok çok silik bi çizgi çıktı ama belli belirsiz :18: bu ay çatlatma iğnesi olduğum için o silik çizgiye güvenemiyorum çünkü öyle çıkabilirmiş :44: neyse yarın öbürgün belli olur heralde beklemek çok zor

37edb9 Ovulation charts on FertilityFriend.com

canım ateşin cok iyi silik cizgi de cıkmıs inşallah güzel bir haberle gelirsin ben senden umutluyum:)

Günaydın kızlarrr nasılsınız?

yokh zebebek ne dersiniz?

Teşekkür ederim canımm Ben dün vaz geçmiştim de bugün biraz yükselince mutlu oldum. Of ya bari bir umutla test yapabilsem. Hep şu gün test yapıcam desem o günün sabahında adet oluyorum :)

canım seni merak ettimmmmmm gel haydi tablonu paylaş
inş yükselmiştir ateşin güzel haberle gelirsin

canımmm iğnenin etkisi hala sürermi yaaaa dpo 16 olmuşun, anlamıyorum gerçi bu işten ama.
ayyyy hadi inş bebiş var galiba ateşin çok iyi
yarın gene test yap sabahtan bizi habersiz bırakma bak halay çekçez daha

canım ateşin cok iyi silik cizgi de cıkmıs inşallah güzel bir haberle gelirsin ben senden umutluyum:)

teşekkürler kızlar umutlanmak istemiyorum çünkü çatlatma iğnesi b-hcg içeriyor o yüzden testte çıkabilir benim doktorum birde ayın 10 unda yani DPO 4 te tekrar çatlatma iğnesi yaptırmıştı bebek varsa tutunsun diye o yüzden işler karışık yani :44: yarın sabah felan tekrar test yaparım artık

Cnm cook tesekkur ederm, gecmis olsun, inaniyorum bu kür kist mist birakmayacak sende. Saracoglunun bizzat videosunu buldum izledm kistler ve polipler uzerinde cok etkiliymis. Gecen myayenede dr polipe benzer bisey var demisti, bu ay afetin 5. Gunu bakacak.. Umarim yoktur bir de bu sogan kuru ici temizlerken kistleti falan sokerken olasi bi gebelikte dollenmis yumuryayi falan da atmasin:) konuyla ilgili bisey bulamadm.. He bir de bi sitede adet bitiminden 7 gun sonra demis, kastettigi adetin 7. Gunu muyku acep.. Ben de 7. Gunu baslayim dimi

günaydın canım..

inş iğneden falan değildir çünkü ateş umut verici görünüyor...hadi bakalım hayırlısı..

günaydın canım..

inş iğneden falan değildir çünkü ateş umut verici görünüyor...hadi bakalım hayırlısı..

geçen ay 27 nisandı adet günüm hesaplamalara göre bu ay 22 nisan yani bugün dün akşam üzeri test yaptım dayanamadım

silik çizgi falan yoktu... bu sabah teste baktığımda çok hafif bir 2.çizgi görülüyor fakat bunca saat sonra çıktığına göre umutlanmak yersiz herhalde?

okadar saat sonra geçersiz oluyor test canım.. ama sen testi neden akşam yaptınki sabah ilk idrarla yapmalısın.. çünkü daha bugün adet gününmüş.. anca ilk idrarda çıkar.. hatta onda bile çıkmayabilir daha.. yarın sabah tekrar yap inşallah vardır canım

canım ümitlendirmek istemem elbette ancak
o çizgi çıkmıcaksa eğer 2 ay da dursa çıkmıyor.
bnm evde var öyle bi testim 3 aydır saklıyorum bariz tek çizgi yani.
kimyasal gebeliğimi bende öyle öğrenmiştim, 6-7 saat sonra baktığımda gölge gibi bi çizgi vardı.
bence yarın sabah testi tekrarla en güvenli olanı ilk idrarınla yaptığın.

My Ovulation Chart |
laf olsun diye paylaştığım tablomda görüldüğü üzere ateşimin keyfi yerine geldi zannımca. hele şükür bu dereceleri gördüm gecen aylarda oldugu gibi :)
keyifsizdim kızlar bugünlerde, eşimle sorunlar,iş yerinde kötü giden stresli çalışmalar derken enerjimi veremedim sizlere. nasılsınız bakalım?
sanırım güzel haberler alacagız bazı arkadaslardan bu ay:) hadı bakalım hayırlsı
bence aramızda bir hamiş vaarrrrr:) :Nazar:cicim hemen gidiyorsun bır kan testı yaptırıyorsun sonra bıze haber verıyorsun burda hep birlikte halay cekıyoruz ok???

aynen sana katılıyorum tatlım,o çizgi çıkmayacaksa sittin sene cıkmıyor. bende çok baktım saatler sonra çöpten alıp ama hep yoktu
görüşemedik de cicims enle, naber nasıl gidiyor çalışmalar?

bizi heyecana sokanlardansın cicim.
benim yorumum su:
arkadas yaa, dpo 16 dasın daha ne bekliyon kız gidip bi test yapsanaaa
ay nasıl sabır var yarabbim.
ya çizgi hamilelik çizgisiyse, ya sen şimdi bize güzel haber vermek için bizi boşa bekletiyorsan.
ay ay ayyy heyecan bastı
bu kadar sabır bende olmadıgı gıbı mılletıde gaza getırıom yaa

selam canım görüşemedik bikaç gündürrrr
ateşine maşallah diyim yiğenimiz yerleşti de ateşler bastı çok şükürrrrrrrr
yolu yarılamışsın da zaten hadi artık güzel haberler duyalım inş.
eşinle sorunlarını umarım halletmişsindir canım. bende bikaç bişey yazdım sana okudunmu bilmiyorum ama
hepimizde var bu sorunlar... yapamıyoruz ama duymazdan gelmemiz lazım...
benim çalışmalara gelince. 3 gündür tam gaz devam ama bugün bel ağrısında geberiom
nasıl olacak bilmemmmmmmm daha en az 2-3 gün daha devam etmek gerekir, bnm yumoş ne zmn gelecek bakalım..
ya akıntımda acaip öyle uzayan tam şeffaf akıntı yok ortada daha.8. günlerde bi defa gelmişti ama çok erken diye sallamadım.
bugün 13. günüm engeç yarın gelmesi lazım artıkkkkkkkkkkkkkk bekletmesin litfennnnnnn

hatta şekilsiz tablomuda ekliyim bari, yeşillik olsun

383775 Ovulation charts on FertilityFriend.com

yzdıkalrını okudum cıicim. hatta benımle aynı dertten müzdarip ne çok arkadasın varoldugunu da gördum. biri demiş evlilik dediğin 5 yılda ancak oturuyo, ancak o zaman bu sacma seyler sorun olmaktan cıkıyor dıye.
henüz cok iyi sayılmayız. acıkcası cok da umrumda degıl, hiç sıkmıyo yanı bu durum canımı, cunku bıktım artık bu olaylardan. bır daha yasanmasından sa bı sure boyle uzak kalmak en ıyısı.
beline üzüldüm yaa hatta kötu de hıssettım kendımı. malum dr yasaklamısken senı gaza getırenlerden biriyim. azcıık narin sevsin seni kocan ya. çok hırpalamadan yumusak yumusak
senın normalde gecen ay 13. gün yumosunu göstermıs ff amca. bugünlerde gelir zannımca senın yumyum.
ama bak bu ay bır cogumuzunki şaştı biliosun, muhtemelen de havalardan. umarım bekletmez ama azcık gecıkırse dertlenme emı.

kızlar gaza geldim gittim kan testi verdim.. eve geldim başladı kırmızı akıntı offf yaaa daha testimin sonucu bile alamadan yanii gitti yine paracıklar.. moralde sıfır tabiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…