Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kızlar gaza geldim gittim kan testi verdim.. eve geldim başladı kırmızı akıntı offf yaaa daha testimin sonucu bile alamadan yanii gitti yine paracıklar.. moralde sıfır tabiii

inanamıyorum canım ya sok oldum resmen

canım ben daha öncede sadece 7 gün yapabilmiştim ve o zaman doktor bana ultrasonda minik kistler gördğünü söylemişti.oğanı yaptığım aydan sonraki ay iki kez adet oldum 12gün arayla ve çok yoğun simsiyah geldi resmen.daha sonra başka doktora gittim vetertemiz dedi yani kistler gitmişti.ve ben o soğan yaptığım ay yumurtlama testi yaptırdım 19.6 çıktı ve doktor çok güzel dedi gebe sandı beni test yaptırdı çıkmadı tabi.
yok canım gebeliği söküp atacağını sanmıyorum çünkü zaten 21.gün bırakıyorsun ozaman zaten sadece bebek tüplerde oluyor rahme düşmemiş oluyor.ve soğanın tüplere etki edeceğini sanmıyorum öyle olsa tüpleri kapalı olanlarında tüplerini açardı.gebe kalan bi çok kişi var öyle olsa gebe kalamazlardı hem.neyse sen eğer yapacaksan 7.gün başla adetin birinci gününden itibaren yedinci gün 7 gün sonra değil.hadi bakalım şifa olsun sanada bana da

haklısın canım sabah ilki ile yapmak doğru da işte umut dunyası... tşlker ilgin için

geçmiş olsun canım sana... inş çıkar sabah pekte ümit etmesem de içim istiyor işte ne diyeyim tşkler

arkadaşım güldürdün beni allah ta seni güldürsün iyi niyetin için saol ama pek inanmadım sabah ola hayrola bakalım

kızlar gaza geldim gittim kan testi verdim.. eve geldim başladı kırmızı akıntı offf yaaa daha testimin sonucu bile alamadan yanii gitti yine paracıklar.. moralde sıfır tabiii
inanamıyoruuuum
ya işte bak böyle olunca da çok ama çok üzülüyorum. cnaım hakkını helal et ya. ben mı gaza getırdım senı?
üzdük ya seni de
bir daha ki aylara nasip tatlım.
bu bana ders olsun. heyecanımı içimde yaşıcam bundan sonra ((

aynen canım aynen. çok üzüldüm bende
kızcagızı bosu bosuna gerdık bak göruomusun

öyle canım zamanla oturuyor herşey
allah daha büyük dertler vermesin hiçbirimize de
ne zaman daha canımızı sıkan bişeyle karşılaşıyoruz
o zaman anlıyoruz ne kadar boş şeylermiş bunlar...
valla canım sizin ne suçunuz var benim gönlüm varmış
sizden ayrı kocamda istedi bu ay deneyelim diye, biz elimzden geleni yapalımda bakalım.
benim son bikaç aydır brz dengesiz ilaçlardan ve fizikten ötürü sanırım.
geçen ay çizgi çekti ama ben yumurtlamadığımı düşünüyorum mesela.
ateşim yükselmedi hiç çnkü grip olduğum zaman hariç.
o yüzden bu ay ne zaman gelicek merak ediyorum.
ama tabi kaç aydır yaptığım tabloları göz önüne alırsak
en geç 14. gündür bnm yumurtanın gelişi. ötesini hiç görmedim daha.
artık olsun bitsinde beklemeye geçeyim çok istiyorum..

üzülme canım hayırlısı böyleymiş...bu ay gelir inş bebeğin.

381982 Ovulation charts on FertilityFriend.com
deryoş hiç uğramıyorsun deme bana bak uğradım
misafirlerim var giremiyorum sende durumlar nedir karanfilce every ve diğer kızlar umarım herşey yolundadır...

kızzzzzzz Haleeeeeeeeeee
nerelerdesin anacım misafirn varmış iyi bari geçerli bi sebep
yoksa çzlüyoruz yani.
gönder misafirleri gel artıkkk
bende durumlar valla niyeti bozdum çalışıyorm bu ay hayırlısı artk.
every tatilde hala ne güzel inş bebiş haberiyle gelirrrrrrr

381982 Ovulation charts on FertilityFriend.com
deryoş hiç uğramıyorsun deme bana bak uğradım
misafirlerim var giremiyorum sende durumlar nedir karanfilce every ve diğer kızlar umarım herşey yolundadır...

cicim valla kimimiz beklemede kimimiz çalışmada her zaman ki gibi karman çurman gidiyoruz.
miasafirin kısa kalanı makbuldur. sen onlara öle de laf arasında
bide deki hayranlarım var benım, benı ısterler benı özlerler ben hele bi gideyim de arada kaç gel buraya.:)

evet canım yaa

olur bebişim olur.
beni görmüomusun bu ay ateş elinde oynattı beni. zor zahmet yükseldi. ve beklettı yumosum benı malesef. onun yuzunden kaydı dpom da.
verdiğin bu ara çok işe yarar inşallah tatlım da güzel bir haberle keyıflenırız sayende
bu arada yiğenimiz gelmiş yerleşmiş demişsin ya, bayıldım o lafa. valla ne dicemı bılmıorum. bu ay istemıorum dııp durdum bı kac gundur kocama sınırımden,ister misin ters tepsın de bu ay gelsın bebıs cıdden?

vallaa tablona bakınca içimden öyle geçti ne yalan söyliyim
sen işini kış tut yaz gelirse bahtına demişler temkinli olmakta fayda var..
ama bu umut tüketilmesi öyle zor bi umut ki.
inşallah yanılmayız evlatlarımızzz yiğenlerimizzz gelirler bu sefer.
bnmki gelmezse darılmıycam ona haziranda gelsin o zmn
ama o zmn kesin gelsinnnn litfennnnnnnn

arkadaşlar merhaba, ben adetimin ilk gününden beri ateşimi ölçüyorum... bugün 22.gün... yani yumurtlamanın üzerinden 1 hafta geçti... ateş tablom aşağıdaki gibi... bugün 0,3lük bi düşüş oldu. sizce bu yerleşmeden dolayı olabilir mi? bi yerde yerleşme olduğunda ateşte düşüş olabildiğini okumuştum sanırım ama emin değilim... heveslendim birden ama 4 aydır yaşadığım hüsranı bu ayda yaşamamak için kendimi frenlemeye çalışıyorum... yine de umut işte...

36,2 1.GÜN
36,2 2.GÜN
36,3 3.GÜN
36,1 4.GÜN
36 5.GÜN
36,3 6.GÜN
36,3 7.GÜN
36,2 8.GÜN
36,1 9.GÜN
36 10.GÜN
36 11.GÜN
36,1 12.GÜN
36,2 13.GÜN
36,2 14.GÜN
36,2 15.GÜN
36,5 16.GÜN
36,6 17.GÜN
36,4 18.GÜN
36,5 19.GÜN
36,7 20.GÜN
36,7 21.GÜN
36,4 22.GÜN

tablom bu... fikirlerinizi bekliyorum

ateşin çok iiydi canım çok şaşırdım hayırlısı olsun hepimiz bekliyoruz.

sizin bi suçunuz yokki kızlar sonucu değiştircek haliniz yok ya üzülmeyin.. şimdi kan sonucumuda öğrendim 5.94 müş napalım kısmet değilmiş hayırlısı nezmansa ozaman olur inşallah

valla darılmak diilde benim ahtım var, poposuna poposuna furcam geldiğinde beni bekletip hüsrana uğrattığı her ay için.
bizim tup bebkle hamıle kalan arkadaslar var ya, daha bebıslerın geldıgını bılmıyorken onlar ıcınde aynı seyı soluoduk, hele bı gelsınler popolarına yıcekler şamarları. benimkini de hatrı sayılır sayıda şamar bekliyor.
ama tabi hemen doğar doğmaz olmaz. biraz büyüsün o zaman da yapabilirim yani bu dediğimi.
hiç sanma ki kıyamıcam
aaa neler çektırdı ayol bize
şu hallerımıze bak. belimiz g.tümüz agrıya agrıya onlar gelsın dıye çalışmalar yapıos.
dimi amaa

canım evet yerleşme düşüşü diye birşey var. 3-9 gün arası olabiliyor muş. ama aldatadabiliyor bugünlerdeki böyle düşüşler. hemen kendini kaptırma emi. umutlanmak güzel ama sonucu hüsran olabiliyor tabi.

hiiiççç sorma canımmmmm al benden de okdr
şaplakları vurcam totosuna totosuna
ana baba dayağı yesinde öyle açsın dünyaya gözlerini
onca zaman neler çektik :)

Deryoşşşşş sakin kız
o kadarcık düşüşten nolcak
çatlama olmuş canım bu kadar dik dik yükselmesi başka bi anlamı yokkk
inş artık artarak devam etsin

öyle i dersin kız
dün ronya da baktı tabloma çok güzel dedi
hala çizginin epey üstünde ama düşüş olunca korktum
bi de bu aralar geceleri sürekli uyanıyorum ne varsa sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…