387808 Ovulation charts on FertilityFriend.com kızlar bat yarın.zaten dün test yaptım çıkmadı.ilaç kullanmam gerekti o nedenle evde vardı ben de yaptım.zaten emindim bişey çıkmayacağından ama şu tablo normalde çok ii değil mi???
387808 Ovulation charts on FertilityFriend.com kızlar bat yarın.zaten dün test yaptım çıkmadı.ilaç kullanmam gerekti o nedenle evde vardı ben de yaptım.zaten emindim bişey çıkmayacağından ama şu tablo normalde çok ii değil mi???
evet canım catır catır catlamıssın. bizim bu ay ne olduysa pek zor geldı yumurtaların keyıflerı. havalardandır belkı.36bfea Ovulation charts on FertilityFriend.com
bana çatladın diyor umarım doğrudur ve yarın ateşim dşmez de inanırım artık
Sticky diyosun dimi Şenaycım, bende sticky le creammy arasnda kaldım ama hafif yapışkan old. için
senin dediğin daha mantıklı öyle yapayım madem.
canım sen 21. güne W girdiğin için kaldırmış çizgiyi emin misin o akıntıdan
öyleyse bile onu girme tabloya
sonuçta kasık ağrıların akıntıların aslolan 16-18 günlerdi.
My Ovulation Chart |
ates ölçmek için uyandıgım saatte bakıyorum ustum hep acık. azcık da usumus gıbı oluorum. bundanmıdır bu sacma ates düşüklükleri bilmiorum ama gerek ffın cızgıı cektıgı yere göre calısmalarımız gerekse bu ates dusuklugundekı anormallik bu ayı es gectıgımızı gostergesı.
aslına bakarsanız su anda zaten tamamen nötrüm bebek konusunda.
öyle seyler yasanabılıyorkı ben bu aıleye mı bu durumdayken mı cocuk dogurucam dıyoe ınsanç kı nıtekım 1-2 saat önce kocayla ettıgım kavga da ona da acık acık soledım ben sana mı cocuk dogurcam dıye.
bızım bence önce halletmemız gereken seyler var. bebek sonraya kalmalı. belkı de rabbım bu yuzdenn bana hala bebek vermedı.
bıktım onun anası-babası-abısı mevzu oldugunda sureklı kavga cıkmasından. onlara gıtme konusunda 1 saat gec gıtsek sundan dolayı desemde surat yıyorum gıtmeyelım desemde.
ancak kosulsuz sartsız ok dedıgımde hıc bırsekılde fıkır beyan etmedıgımde kavga etmıyoruz ailesi konusunda.kaldı kı haftanın 2 gunu gıdılıyor yerı gelıyor her gun ugranıyor!!!
bıktım artık yaa. ay valla gınaa geldı evlendıgımden berı
arkadas bu kadar degerlıydı evlendıkten sonra bıle esınden onde tutacaksın aılenı nıye evlenıosun kı
nıye yanı...
canım sakin ol.. bu tarz seyler maalesef hep yasanıyor.. bi degere biniyor sanki evlendikten sonra :) en guzeli he he deyip gecmek.. biliyorum he he demek de zor ama orta yolu bulmak lazım.. acık acık konusmak lazım, is aile konusuna gelince kimse laf soyletmez, haklı da haksiz da olsa, olumsuz bişey söylendi miydi penceler cıkıveriyor maalesef..
amşn canım amin
benim karından baktı doppler ultrasonda doktor bunun sonucuna göre ameliyat veya değil mi dicek bilimyorum ki heralde onun için çektirdi
bugün göstermeye gidicem sonucu bakalım
Ay valla seni bana Allah gonderdi, su an ezan da okunuyo inşaallah tez zamanda hayirlisiyla hayirli bir evlat düser rahmineo soyledigin belirtilerden sadece ellerde titreme yok, hatta annem hep derdi ki git tiroidine baktir cok cabuk sinirleniyosun diye.. Ve carpinti.. Ben de caydan mi oluyo acep diye cayi falan azaltmistim, vesile oldun sagol.. En axindan icim rahat eder
iyi geceler bayanlar nasılsınız ? ben bu akşam iyice stres olsum ve korkmaya başladım acaba bende anne olabilicek miyim((
3 ay önce eltim oldu ve şu an hamile onlardaydık akşam sürekli y aşadıklarından doktor maceralarından bahsedip durdu içim şişti sürekli sen ne zaman düşünüyırssun diye soruyor herkes benim daha istemediğimş düşünüyorlar tüm akşm boyunca konuştu bende içimden sürekli dua ettim Rabbim fesatlıktan kıskançlıktan korusuun beni diye artık kendimden bile korkar oldum((((((((((((((
3ca4ef Ovulation charts on FertilityFriend.com 30 günü bulur adetim 4 gün daha bekleyeceğim
düşmeden devam etse keşkeeee :)
ne adet belirtisi var ne de hamilelik belirtisi vücudum beynim dalga geçiyo benimle:))
Selam Kızlarrrrrrrrrrrr, nasılsınızzzz umarım herşey yolundadırrrrrrr ..
ya size bişe sorucam benm böyle 8-9-10 günlerimde değişik bi akıntım oluyo
sticky gibi dicem ama tam öylede deil hafif uzuyo.
sırf hafiften uzuyo diye yumurta akı diyemiyorum çnkü o kdr şeffaf ve esnek değil.
yani tam creamy de değil.
yani beyaz birazcık uzayan bıngıl bıngıl bir akıntı
acaba nedir nedir
ay ne çok konuştum
Sonuç itibariyle bu neyin nesi ben ne girceğimi bilemedim ben tabloya size ne dersiniz ???
36bfea Ovulation charts on FertilityFriend.com
bana çatladın diyor umarım doğrudur ve yarın ateşim dşmez de inanırım artık
evet canım catır catır catlamıssın. bizim bu ay ne olduysa pek zor geldı yumurtaların keyıflerı. havalardandır belkı.
inşallah döllenme de olmustur canım hakkınızda hayırlısı
My Ovulation Chart |
Dediğin gibi yaptım deryacım, sildim akıntı bilgimi geriye 17. güne cekti cızgıyı. ama acıkcası cok da umrumda degıl. inanlımaz bir sogukluk gırdı ıcıme. biz karı koca olarak daha cozemedıgımız seyler var. dun yazmıstım okumamıssındır belkı artık bana gınaa gelen bır konuda tartıstık kocamla. ona cocuk dogurmaya hazır hıssetmıorum kendımı dunden berı.cunku barız kendısı daha cocuk. 2 medenı ınsan gıbı konusmak yerıne anası danası mevzu olunca surat yapıyor beyfendı. yeter artık ya, yaptıgımda bırsey olsa barı. yanı bu ay olmazsa hııc umursamıcam acıkcası. sizlerin hakkında haırlısı...
Arkadaşlar benim bugün ateşim tekrar yükseldi ama bildiğiniz adet belirtileri yaşıyorum. Sizce umut var mı?
My Ovulation Chart
Arkadaşlar benim bugün ateşim tekrar yükseldi ama bildiğiniz adet belirtileri yaşıyorum. Sizce umut var mı?
My Ovulation Chart
canım o sorunlar herkeste var türlü türlü değişiyomesela biz şimdie eşimdede bendede sorun olduğu için bazen oturup dua ediyoruz birlikte o kadar ki istiyoruz sağlıklı hayırlı bi bebiş olsun diye ,ama bazen öyle anlar geliyoki bi bakıyosun ailesi yüzünden tartışma çıkıyo sen alttan alırsan iyi bişey olmuyo karşılık verirsen kötü oluyosun ,bemkide bekarken ayrı memleketteydi annesinden senede 1 defa 2 defa gelirmiş yanına ,evlendik annemi özledim dedi bana şaşırdım evliliğin başında korkuyolarmı napıyolar bizden ben anneme gitcem der gibi annemde annem diyolar şimdide yurt dışındayız fazla özledim falan demiyo alışma süresi, gerçekten bi evlilik 5 yılda otururmuş yerine biz daha çeyreğindeyiz inşAllah yüz göz olmadan birbirimizi tam anlamıyla çözeriz bi an önce ama bi bebiş olsa herşey çözülcek gibi geliyo bana ,şükür öle anlaşamayan bi çift değiliz bazen stres oluyo bizde olmaması ve sağlık sorunları yüzünden...
aynen cnm evlendikten sonra daha da değere biniyo bence yukarıdada yazdım shnaya :)
fazla büyük değilse ameliyat demezler cnm inşAllah gerek kalmazda sen hamiş kalırsın
My Ovulation Chart
kesinlikle var bence.
hadi inşallah yarında düşmez canım.
sonraki gün bi test patlatırsın artık
canım aynı senin tablon gibi olmuştu benim geçen ay hatırlarsan sende yorum yapmıştın ben adet oldum ama inşallah sen olmazsın hayırlısı olsun
Teşekkür ederim canımmBen dün vaz geçmiştim de bugün biraz yükselince mutlu oldum. Of ya bari bir umutla test yapabilsem. Hep şu gün test yapıcam desem o günün sabahında adet oluyorum :)
canım ben çatladığıma şükrediyorum glukofene başladım bu ay umarım işe yarayacakevet canım catır catır catlamıssın. bizim bu ay ne olduysa pek zor geldı yumurtaların keyıflerı. havalardandır belkı.
inşallah döllenme de olmustur canım hakkınızda hayırlısı
My Ovulation Chart |
Dediğin gibi yaptım deryacım, sildim akıntı bilgimi geriye 17. güne cekti cızgıyı. ama acıkcası cok da umrumda degıl. inanlımaz bir sogukluk gırdı ıcıme. biz karı koca olarak daha cozemedıgımız seyler var. dun yazmıstım okumamıssındır belkı artık bana gınaa gelen bır konuda tartıstık kocamla. ona cocuk dogurmaya hazır hıssetmıorum kendımı dunden berı.cunku barız kendısı daha cocuk. 2 medenı ınsan gıbı konusmak yerıne anası danası mevzu olunca surat yapıyor beyfendı. yeter artık ya, yaptıgımda bırsey olsa barı. yanı bu ay olmazsa hııc umursamıcam acıkcası. sizlerin hakkında haırlısı...
Canım ya eksik olma duan için. İnşallah Allah tez zamanda sana da istediğin gibi sağlıklı bir bebek nasip eder. Dediğin gibi bilmekte fayda var. Acaba tiroidten mi diye düşünmemiş olursun.
Amin. Emin ol herkes benzer duygular hissediyor zaman zaman. Sabredeceğiz artık yapacak bir şey yok. İnşallah zamanı gelince bizim de olacak.
Çok güzel grafiğin. 4 gün de çokmuş. Benim son 2 gün :)
%100 sticky diyorum ben de :)
Ooo süper yükselmiş. Bol şans canım. İnşallah bu ay tutar.
Evet bence de çok iyi. Teste bakma sen. Yarın büyük gün :)
Teşekkür ederim canımmBen dün vaz geçmiştim de bugün biraz yükselince mutlu oldum. Of ya bari bir umutla test yapabilsem. Hep şu gün test yapıcam desem o günün sabahında adet oluyorum :)
Doğru hatırladım şimdi. Tıpa tıp böyleydi. Adet olmadan bir iki gün önce böyle ateşi geri yükselen bir kaç tablo daha gördüm. Hatta arwen'inde bu ay böyle oldu. Neden böyle oluyor acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?