Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

valla gayet güzelmiş canım yaaa
ama belli olmaz bikaç gün geç döllenme olduysa şayet çıkmayabilir.
tablo çok iyi bence ümidini yitirme ilaç içinde çok acil değilse, bikaç gün daha bekle.

canım bazen testlerde çıkmayabiliyor
bazen de ateş bet günü hatta bir gün sonrası bile düşüyor
illa erkenden düşmeye başlayacak diye bir şey yok
umarım testte çıkmamıştır da hamilesindir

36bfea Ovulation charts on FertilityFriend.com
bana çatladın diyor umarım doğrudur ve yarın ateşim dşmez de inanırım artık
evet canım catır catır catlamıssın. bizim bu ay ne olduysa pek zor geldı yumurtaların keyıflerı. havalardandır belkı.
inşallah döllenme de olmustur canım hakkınızda hayırlısı

My Ovulation Chart |
Dediğin gibi yaptım deryacım, sildim akıntı bilgimi geriye 17. güne cekti cızgıyı. ama acıkcası cok da umrumda degıl. inanlımaz bir sogukluk gırdı ıcıme. biz karı koca olarak daha cozemedıgımız seyler var. dun yazmıstım okumamıssındır belkı artık bana gınaa gelen bır konuda tartıstık kocamla. ona cocuk dogurmaya hazır hıssetmıorum kendımı dunden berı.cunku barız kendısı daha cocuk. 2 medenı ınsan gıbı konusmak yerıne anası danası mevzu olunca surat yapıyor beyfendı. yeter artık ya, yaptıgımda bırsey olsa barı. yanı bu ay olmazsa hııc umursamıcam acıkcası. sizlerin hakkında haırlısı...

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar.hep akıntılrdan söz etmişsiniz bende
söyleyeyim banada fikir verin sarı akıntıda ben cremyi
işaretliyorum. hep bu sarı akıntı benim kafamı kaıştırıyor.
acaba enfeksiyonmudur diye.
buda tablom
pek iyi başlamadım sanırım aya zaten pek değerlendiremedik.
3c4345 Ovulation charts on FertilityFriend.com

canım o sorunlar herkeste var türlü türlü değişiyo mesela biz şimdie eşimdede bendede sorun olduğu için bazen oturup dua ediyoruz birlikte o kadar ki istiyoruz sağlıklı hayırlı bi bebiş olsun diye ,ama bazen öyle anlar geliyoki bi bakıyosun ailesi yüzünden tartışma çıkıyo sen alttan alırsan iyi bişey olmuyo karşılık verirsen kötü oluyosun ,bemkide bekarken ayrı memleketteydi annesinden senede 1 defa 2 defa gelirmiş yanına ,evlendik annemi özledim dedi bana şaşırdımevliliğin başında korkuyolarmı napıyolar bizden ben anneme gitcem der gibi annemde annem diyolarşimdide yurt dışındayız fazla özledim falan demiyo alışma süresi, gerçekten bi evlilik 5 yılda otururmuş yerine biz daha çeyreğindeyiz inşAllah yüz göz olmadan birbirimizi tam anlamıyla çözeriz bi an önceama bi bebiş olsa herşey çözülcek gibi geliyo bana ,şükür öle anlaşamayan bi çift değiliz bazen stres oluyo bizde olmaması ve sağlık sorunları yüzünden...

aynen cnm evlendikten sonra daha da değere biniyo bence yukarıdada yazdım shnaya :)

amşn canım amin
benim karından baktı doppler ultrasonda doktor bunun sonucuna göre ameliyat veya değil mi dicek bilimyorum ki heralde onun için çektirdi
bugün göstermeye gidicem sonucu bakalım

fazla büyük değilse ameliyat demezler cnm inşAllah gerek kalmazda sen hamiş kalırsın

Canım ya eksik olma duan için. İnşallah Allah tez zamanda sana da istediğin gibi sağlıklı bir bebek nasip eder. Dediğin gibi bilmekte fayda var. Acaba tiroidten mi diye düşünmemiş olursun.

Amin. Emin ol herkes benzer duygular hissediyor zaman zaman. Sabredeceğiz artık yapacak bir şey yok. İnşallah zamanı gelince bizim de olacak.

3ca4ef Ovulation charts on FertilityFriend.com 30 günü bulur adetim 4 gün daha bekleyeceğim
düşmeden devam etse keşkeeee :)
ne adet belirtisi var ne de hamilelik belirtisi vücudum beynim dalga geçiyo benimle:))

Çok güzel grafiğin. 4 gün de çokmuş. Benim son 2 gün :)

%100 sticky diyorum ben de :)

36bfea Ovulation charts on FertilityFriend.com
bana çatladın diyor umarım doğrudur ve yarın ateşim dşmez de inanırım artık

Ooo süper yükselmiş. Bol şans canım. İnşallah bu ay tutar.

Evet bence de çok iyi. Teste bakma sen. Yarın büyük gün :)

evet bak şmdi gayet emin çizmiş çizgini.
ben çatlamadığını düşünmüyorum canım, adet dönemi ateşin fazla düşmemiş ilk günlerde.
o yüzden böyle gözüküyor şuanda.
inş döllenmiştir bebişin gelsin.
yaşadığın şeyleri öyle iyi anlıyorum ki. göz attım birazda..
ne kadar tanıdık konular.
bu yüzden ilk 1 yıl cam çerçeve iniyordu bizim evde nerdeyse.
evlenince ciddi bir kıymete binme durumu oluyor. yaşayarak bende gördüm.
bekarken canı istemeyince eve belki 3 gün uğramayan ve bunun haberini bile vermekten aciz olan eşim.
şimdi hergün elinde telefon anasıyla konuşuyor.
1 gün aramasın anası hemen açar niye aramıyon diye bunaltır adamı.
evlenmeden önce tatile giderdik biz 1 hafta, tek bir kez bilmem tlfla konuşsunlar.
balayına gittik geçen sene tatile gittik hergün bıdı bıdı konuşmalar.
hayret bir olay.
size gidelim bize gidelim ler olay haline dönüyor.
ah şenaycım bende çok doluyum bu konuda.
birşey deyincede kabahatli kesinlikle biz oluyoruz.
en iyisi duymamazlıktan gel boşver.
çok oldu bnmde dediğim bu adama mı çocuk doğurucam ben diye.
ama yok ben kendime doğurucam o çocuğu, benim parçam canım herşeyim olacak.
gerisi hiiiiçççççç ama hiç umrumda değil.
çok kızan soğuk suya atlasın...

3,5 CM CİVARI CANIM kistim gittim bugün denemeye devam dedi ilaç falanda vermedi basit bi kist işte tehlikeli bi durum yok dedi çok şükür
bu cumada eşimin sperm dna sonucu çıkacak inşallah iyi çıkar asıl önemli olan o
benimkinin zaten kan tahlillerindende belliydi önemli bişey olmadığı

Arkadaşlar benim bugün ateşim tekrar yükseldi ama bildiğiniz adet belirtileri yaşıyorum. Sizce umut var mı?

My Ovulation Chart

canım aynı senin tablon gibi olmuştu benim geçen ay hatırlarsan sende yorum yapmıştın ben adet oldum ama inşallah sen olmazsın hayırlısı olsun

kesinlikle var bence.
hadi inşallah yarında düşmez canım.
sonraki gün bi test patlatırsın artık

Teşekkür ederim canımm Ben dün vaz geçmiştim de bugün biraz yükselince mutlu oldum. Of ya bari bir umutla test yapabilsem. Hep şu gün test yapıcam desem o günün sabahında adet oluyorum :)

canım aynı senin tablon gibi olmuştu benim geçen ay hatırlarsan sende yorum yapmıştın ben adet oldum ama inşallah sen olmazsın hayırlısı olsun

Doğru hatırladım şimdi. Tıpa tıp böyleydi. Adet olmadan bir iki gün önce böyle ateşi geri yükselen bir kaç tablo daha gördüm. Hatta arwen'inde bu ay böyle oldu. Neden böyle oluyor acaba?

Teşekkür ederim canımm Ben dün vaz geçmiştim de bugün biraz yükselince mutlu oldum. Of ya bari bir umutla test yapabilsem. Hep şu gün test yapıcam desem o günün sabahında adet oluyorum :)

insan ister istemez umutlanıyoru canım, gaaayet haklısın bu konuda.
testi yapmadan adet olmak daha güzel ama bence ya.
testi yaptıkran hemen snra adet gelince kendini salak gibi hissediyo insan.
ben öyle hissediyorum en azından
hele o ilk kan testine gittim ay ki sinirden kuduruşumu hatırlamak bile istemiyorum.
negatif sonucu al 2 saat snra adet ol, inanılır gibi değil o gnden beri tövbeliyim ztn

canım ben çatladığıma şükrediyorum glukofene başladım bu ay umarım işe yarayacak

inşallah 9aycım valla 19.gün ilişki var 20.gün de yok bir de 22 de var
artık hayırlsıı nasipde varsa hiçbir şey engel olaamaz
senin de yükselmiş ateş bu güzel bir haber

Son düzenleme:

inşallah düşmeden devam ederiz fıstık son günler iyice geçmez oldu :)

Doğru hatırladım şimdi. Tıpa tıp böyleydi. Adet olmadan bir iki gün önce böyle ateşi geri yükselen bir kaç tablo daha gördüm. Hatta arwen'inde bu ay böyle oldu. Neden böyle oluyor acaba?

valla bilmiyorum ki canım ya
bende umutlanmıştım böle oldu diye bütün adet belirtilerim olmasına rağmen
inşallah seninki bidaha düşmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…