Sen ilk defa ölçtüğün için luteal fazın (yumurtlamadan sonraki adete kadar geçen süre) kaç gün onu bilemeyiz. Genelde 14 oluyor. Eğer senin de 14 günse yarın 14. gün tamamlanmış olur salı adet olursun. Belki hiç olmazsın o daha güzel :)
Bu arada benim de ateşim düşük. Senden yüksek olmasına rağmen edişelenmiştim. İç hastalıklarına gittim. Trioid bezim iltihaplanmış. Bence sende fırsat bulursan git. Triodin az çalıştığını sanmıyorum. Doktor ateş 30 derecenin altındaysa ondan şüphelenirdik dedi. Senin normal yada benimki gibi geçici bir durum olabilir. Ama T3 ve T4 hormonları gebelik için de önemli. En azından onlara baktırmış olursun.
amannınnn!! canım cok sağol iyi ki yazmışsın bunları, zaten eger adet olursam adetin 3. gunu gidecektim doktora. Ben de direk iç hastalıklarına mı gitsem ki_? yani ateşinin dusukluğu tiroıd bezinden sebebpmiymiş... ay bende de oyle bise olabiir, baktırayım tabi ki cok sagol..
bir de ben dpo 14 gun suruyosa sanıyodum ki 14. gun adet oluyosun. gecen ay ates olcmedim ama dr bakmıştı ve ovulasyon testi yapmıştım, atesim dustukten sonra 14. gun adet olmusum, yani dpo 13 oluyo buna gore sanırım.( yani ates olctum ama cok saglıklı bilincli değildim ) ooofff zaten matematiğim oldum olası hıc eyi değildi :)))
Canım rica ederim ne demek. Sen yine kendi doktoruna git. Zaten benim kadın doğrum uzmanın T3 T4'e baktır demişti. Belki doktor kendi de isteyebilir başka doktora gitmene gerek kalmaz. Benim ateşim düşük oluyor tiroid hormonlarımı merak ediyorum falan dersin.
Bu arada diğer belirtilerde: ellerde titreme (bende hiç olmaz), cilt kurulu, heycanlanma, çabuk sinirlenme ve çarpıntıymış.
Evet canım doğru söylüyorsun 14. gün adet olduysan luteal fazın 13 gün demek :) luteal fazın yumurtlamadan bir gon sonra başlar adetten bir gün önce biter.
teşekkür ederim cnm öyle negatif düşünme baştan hakkımıza hayırlısı,ben bisürü ultrasona girdm ama adını bilmyrm cnmne için önerdi sana onu dr cnm alttan bakıyolar bana hep karından tam göükmüyomuŞ,Allahım fazla bekletmesn bizi inşAllah.sağlıkla hayırla gelsinler
evet cnm bazı aylar bende yüksek ateşle regil oldum 37.2 yada 37.0 ile oldum mümkün yani.
My Ovulation Chart |
ates ölçmek için uyandıgım saatte bakıyorum ustum hep acık. azcık da usumus gıbı oluorum. bundanmıdır bu sacma ates düşüklükleri bilmiorum ama gerek ffın cızgıı cektıgı yere göre calısmalarımız gerekse bu ates dusuklugundekı anormallik bu ayı es gectıgımızı gostergesı.
aslına bakarsanız su anda zaten tamamen nötrüm bebek konusunda.
öyle seyler yasanabılıyorkı ben bu aıleye mı bu durumdayken mı cocuk dogurucam dıyoe ınsanç kı nıtekım 1-2 saat önce kocayla ettıgım kavga da ona da acık acık soledım ben sana mı cocuk dogurcam dıye.
bızım bence önce halletmemız gereken seyler var. bebek sonraya kalmalı. belkı de rabbım bu yuzdenn bana hala bebek vermedı.
bıktım onun anası-babası-abısı mevzu oldugunda sureklı kavga cıkmasından. onlara gıtme konusunda 1 saat gec gıtsek sundan dolayı desemde surat yıyorum gıtmeyelım desemde.
ancak kosulsuz sartsız ok dedıgımde hıc bırsekılde fıkır beyan etmedıgımde kavga etmıyoruz ailesi konusunda.kaldı kı haftanın 2 gunu gıdılıyor yerı gelıyor her gun ugranıyor!!!
bıktım artık yaa. ay valla gınaa geldı evlendıgımden berı
arkadas bu kadar degerlıydı evlendıkten sonra bıle esınden onde tutacaksın aılenı nıye evlenıosun kı
nıye yanı...
iyi geceler bayanlar nasılsınız ? ben bu akşam iyice stres olsum ve korkmaya başladım acaba bende anne olabilicek miyim((
3 ay önce eltim oldu ve şu an hamile onlardaydık akşam sürekli yaşadıklarından doktor maceralarından bahsedip durdu içim şişti sürekli sen ne zaman düşünüyırssun diye soruyor herkes benim daha istemediğimş düşünüyorlar tüm akşm boyunca konuştu bende içimden sürekli dua ettim Rabbim fesatlıktan kıskançlıktan korusuun beni diye artık kendimden bile korkar oldum((((((((((((((
al bende de o kadar.. ben de kimseye söylemedim, en yakın arkadasım annem vs kimse blmiyor, hatta daha dusunmuyoruz dıyorum. cunku bilirlerse her ay soracakallar oldu mu oldu mu oldu mu...!! bu da iyice strese sokacak.. hatta bazen dusunuyorum, yalan mı soyluyorum ayıp mı ediyorum acaba diye.. şimdi niye istemiyosunuz, ne zaman dusunuyosunuz diıylar, daha erken diyoruzhayır yakınlarda hamile kalırsam da yalan sölıcem yani demi, bu da kasıyo beni, cok mu gunaha gırıyom kı.. ama napıyım cok stres olurum onur turlu...
bu arada tablom : 3c6c75 Ovulation charts on FertilityFriend.com
kırmızı kart !! gecen ay 35.9la adet olmustum, yani benim ıcın yuksek olan bi atesle, bu ay 35.6yla oldum.. bi yuksek bi dusuk atesle adet oluyorum galiba ben.. neyse yeni ay yeni umut inşaallah hayırlısıyla bu sefer olur..
BU ARADA PRESEED KULLANAN VAR MI? kullanmayı dusunuyorum ama preseed topıgıne bakındım tee 2009 yılına ait, turkiyede sahte preseed satıldıgına dair bişiler yazmıslar, topıgın tamamını okuyamadım, duzelmiş midir u durum, bilgisi olan var mı???
Selam Kızlarrrrrrrrrrrr, nasılsınızzzz umarım herşey yolundadırrrrrrr ..
ya size bişe sorucam benm böyle 8-9-10 günlerimde değişik bi akıntım oluyo
sticky gibi dicem ama tam öylede deil hafif uzuyo.
sırf hafiften uzuyo diye yumurta akı diyemiyorum çnkü o kdr şeffaf ve esnek değil.
yani tam creamy de değil.
yani beyaz birazcık uzayan bıngıl bıngıl bir akıntı
acaba nedir nedir
ay ne çok konuştum
Sonuç itibariyle bu neyin nesi ben ne girceğimi bilemedim ben tabloya size ne dersiniz ???
sticky canım bence o. yani ben olsam öle yazardım.
ff amca benım karmasıklıga daha fazla dayanamdı ve cızgıyı kaldırdı. ben zaten hıc ama hııc umutlu degıldım bu aydan oynak bır sydı atesım. neyse kı ff de bana katıldı. amcam bana yumurtlamadın sen dıyo :))
buda tablom
My Ovulation Chart |
sticky canım bence o. yani ben olsam öle yazardım.
ff amca benım karmasıklıga daha fazla dayanamdı ve cızgıyı kaldırdı. ben zaten hıc ama hııc umutlu degıldım bu aydan oynak bır sydı atesım. neyse kı ff de bana katıldı. amcam bana yumurtlamadın sen dıyo :))
buda tablom
My Ovulation Chart |
36bfea Ovulation charts on FertilityFriend.com
bana çatladın diyor umarım doğrudur ve yarın ateşim dşmez de inanırım artık
iyiyim deryoşum ya yazılı hazırlıyorumSticky diyosun dimi Şenaycım, bende sticky le creammy arasnda kaldım ama hafif yapışkan old. için
senin dediğin daha mantıklı öyle yapayım madem.
canım sen 21. güne W girdiğin için kaldırmış çizgiyi emin misin o akıntıdan
öyleyse bile onu girme tabloya
sonuçta kasık ağrıların akıntıların aslolan 16-18 günlerdi.
Deryoşum naber
ooohhhhh bal gibide çatlamış valla
hadi hayırlısı.
akıntı gir azcıkta kesin çeksin çizgiyi.
hadi inş bebişe dönüşür bu defa.
iyiyim deryoşum ya yazılı hazırlıyorum
bu haftam çok yoğun olacak
canım ben de çatladığımı düşünüyorum ama benım sonradan düşüverdi bazen
o nedenle biraz daha bekleyeyım
aıntı işine girince benım akıntım hep olur canım epey enfeksiyon tedavisi görüm tam da geçmedi
4-5 gün yoğun koyu kıvamlı akıntım oldu ama rengi şeffaf değil bu da bana enfekiyon devam ed,yor diyor
o nedenle girmiyorum akıntı canım yanıltıcı olabliyor ben de
inşallah ebbeişe dönüşür ama bizim 19.gün var ilişki o arada ,
bir dde düm
artık nasip
Kolay gelsin canım.
yok bence düşmeyecek artık, inşşş yani.
anladım, ya acaba bende de mi var enfeksiyon baya akıntım oluyo.
döngümün her döneminde yani. regle yakın millet kuru olur ben maşallah coşuyorum :)
19 ve 20 bu tabloya göre ilişki için süper günler,
bence bu gece de olsun.
tam süper olur :)
tatlım 20de ilişki yok
19 da var bir de 22 de
artık spermcanlar dayanıp da döllemiştir inşallah
ayy pardon ya ben yine tarih olarak düşündüm
19-20 mayıs gibi yani, kafa kalmadı artık
olsun dayanmıştırlar inşşş biz pozitif düşünelim
ay inşallah ama gün saymadım zaten bu ay
olursa gerçekten tek ilişkiyle olacak yani
Artık nasip
senin enfeksyona gelince akıntında koku var mı canım
benım koku oluyordu şükür ki o koku gitti
ama akıntı devam ediyor sinir oluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?