arkadaslar merhaba.. cok moralim bozukbugun adetimin 3. gunu dr.a gittim, gecen ay polipten suphelenmişti, şimdi kesinleşti.. 1cm polipim var, nette arastırdım gebeliğe engel olabldgi yazıyor, yada dusuge bu konuda bilgisi olan varsa lutfen yardım edin... aglamaktan içim sisti.. bir de gecen ay FSH 8.07 cıkmıstı, dr biraz yuksek dedi, istediğimiz 4-6 olmasıdır dedi. eger normal cıksaydı vermicektim ama bu ay klomen ve catlatma ignesi kullanalım dedi.. ben de tmm dedim.. bu ay adetım 1. gunuyle beraber bal corek tarcın karısımı yıyordum acaba bıraksam mı, bir de 1 fıncan adacayı ıcıyordum.. bırakmalı mıyım.. polip icin dr ameliyat demedi, oncedeb olsa hemen alırdık peynır ekmek gıbı dedi, dunta saglık orgutu raporlarına gore artık almanın bi faydası olmadıgı, gebelikle bi baglantısnın kesinleşmediğini soyledi dr. bi bakalım takıp edelim dedi, eger dusuk olursa en son ameliyat dedi... dusuk olursa dedi ya bu stresle... offfff anlıyor msunuz beni kimseyle paylaşamıyorum, icimi sadece buraya dokebiliyorum (
arkadaslar merhaba.. cok moralim bozukbugun adetimin 3. gunu dr.a gittim, gecen ay polipten suphelenmişti, şimdi kesinleşti.. 1cm polipim var, nette arastırdım gebeliğe engel olabldgi yazıyor, yada dusuge bu konuda bilgisi olan varsa lutfen yardım edin... aglamaktan içim sisti.. bir de gecen ay FSH 8.07 cıkmıstı, dr biraz yuksek dedi, istediğimiz 4-6 olmasıdır dedi. eger normal cıksaydı vermicektim ama bu ay klomen ve catlatma ignesi kullanalım dedi.. ben de tmm dedim.. bu ay adetım 1. gunuyle beraber bal corek tarcın karısımı yıyordum acaba bıraksam mı, bir de 1 fıncan adacayı ıcıyordum.. bırakmalı mıyım.. polip icin dr ameliyat demedi, oncedeb olsa hemen alırdık peynır ekmek gıbı dedi, dunta saglık orgutu raporlarına gore artık almanın bi faydası olmadıgı, gebelikle bi baglantısnın kesinleşmediğini soyledi dr. bi bakalım takıp edelim dedi, eger dusuk olursa en son ameliyat dedi... dusuk olursa dedi ya bu stresle... offfff anlıyor msunuz beni kimseyle paylaşamıyorum, icimi sadece buraya dokebiliyorum (
tesekkur ederim.. amin diyorum, umarım en kısa surede gönlumuze gore olur her sey hayırlsıyla..canımsınn ya Allah şifasını verir muhakkak artık herşeyin bir tedavisi var bu konu da çok bi bilgim yok ama burda da çok okudum böyle olupta sonradan anne olan çok kişi duyduk sen içine ferah tut...
canım çok geçmiş olsun.
FSH'ı bi şekilde dengeler dr bence panik yapma.
polipe gelince kendiliğinden de geçebiliyomuş bazıları ne kdr doğru bilmiyorum ama.
drun seni yönlendirecektir en iyi şekilde. eğer bu risk çok yüksekde bence buna gerek kalmadn
ne gerekiyorsa iste. neden riske atılsınki.
polipi kisti olupta hamile kalıp sağlıkla doğuran çok insan var doğumda atıyorlar bunları.
hiççç canını sıkma o yüzden.
sen ilaçlarını kullan güzelce.
balı çörek otunu bence bırak
klomen zaten o görevi görüyor.
bide bu kürle birlikte kistleşmesin fazla yüklenipte.
ilaç kullanırken bu tarz şeylere bence ara ver canım, benim fikrim.
allah inş en kısa zmnda sağlıkla bir evlat nasip etsin.
ayhh bu kayınvalıde gelın olayları herkesın basına en az bır kere gelıyor demkkı. annem hep sey der iyi bişi olsaydı kocaya gonca denir, kayınvalideye de kaynana denmezdi...381982 Ovulation charts on FertilityFriend.com sevinmiştim erken çatlıyorum oh ne güzel diye ama
şenay seni gaza getirmek istemem ama böyle hesapları bir erkeğin yapacağına inanmayanlardanım...
bende kaynanasından çok çekmiş ve hala çeken biri olaraktan diyorumki ve tekrar ..evliliğin en kötü yanı yanında getirdiği kişilerdir hayatının hiçbir köşesinde hiçbir zman bulundurmayacağın insanlarla akraba olmaktır ...
helede birde arada kültürel farklar ve düşünsel farklılıklar varken dahada zorlaşıyor.
ALLAH kolaylık versin karşındakilere fikir versin akılları mevcutta..
kızlar ben adet oldum.bekliyordum zaten.yarın aşılama serüvenim başlıyor.doktor adetin 2.günü gel demişti bakalım neler olacak.
hihuhhuuuuu
kızlar deniz börülcesi haşladım gelin ayıklamaya yardım edin çabukk
uuuuuuu zeytinyağlı ve sarımsaklıııı bayılırım
hakkında hayırlısı olsun canım.
inş aşılaman olumlu olur ve bebeğin gelir
güzel haberlerini bekliyoruzzzz
hihuhhuuuuu
kızlar deniz börülcesi haşladım gelin ayıklamaya yardım edin çabukk
ooooo hamarat hatunnnn
kocam sever de ben sevmem onu ya.
ama yardım ederim sanaaaaaaaaaa
herkes bilmez deniz börülcesini
nerelisin canım
safranbolu.. oralarda da bilmezler, universitedeyken bi teyzemiz vardı, aydınlı o yapardı, ondan ogrenmiştim ben de.. ege yemegi demi bu ?
inşallah canım ama pek ümidim yok.morfoloji ii değil bizim ama hayırlısı olsun.bi ümit yaptırıyoruz.
canım geçmiş olsun ama kendini ağlayarak harap etmeye değmez
inşallah geçecek merak etme
sen ilaçlarını kullan
lh değerin kaç çıktı peki?
kız sevilmez mi
ben normal börülceyi de çok severim
ooffff zaytın yağlı sarımsaklıı
ayyyy acıktımm sankim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?