Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

canımsınn ya Allah şifasını verir muhakkak artık herşeyin bir tedavisi var bu konu da çok bi bilgim yok ama burda da çok okudum böyle olupta sonradan anne olan çok kişi duyduk sen içine ferah tut...

canım çok geçmiş olsun.
FSH'ı bi şekilde dengeler dr bence panik yapma.
polipe gelince kendiliğinden de geçebiliyomuş bazıları ne kdr doğru bilmiyorum ama.
drun seni yönlendirecektir en iyi şekilde. eğer bu risk çok yüksekde bence buna gerek kalmadn
ne gerekiyorsa iste. neden riske atılsınki.
polipi kisti olupta hamile kalıp sağlıkla doğuran çok insan var doğumda atıyorlar bunları.
hiççç canını sıkma o yüzden.
sen ilaçlarını kullan güzelce.
balı çörek otunu bence bırak
klomen zaten o görevi görüyor.
bide bu kürle birlikte kistleşmesin fazla yüklenipte.
ilaç kullanırken bu tarz şeylere bence ara ver canım, benim fikrim.
allah inş en kısa zmnda sağlıkla bir evlat nasip etsin.

canımsınn ya Allah şifasını verir muhakkak artık herşeyin bir tedavisi var bu konu da çok bi bilgim yok ama burda da çok okudum böyle olupta sonradan anne olan çok kişi duyduk sen içine ferah tut...
tesekkur ederim.. amin diyorum, umarım en kısa surede gönlumuze gore olur her sey hayırlsıyla..

ben de fikrine katılıyorum, içmicem corek otu motu.. tesekkur ederm derdime ortak oldunuz, fikirleriniz her zaman onemli benim ıcın.. stres en buyuk bela.. stresten uzak kalmak lazım, ya sabır cekmek lazım.. seyh Edebali ne demiş... vaktinden önce cıcek acmaz.. bizim de cıceklerimiz olacak, inanıyorum..

ayhh bu kayınvalıde gelın olayları herkesın basına en az bır kere gelıyor demkkı. annem hep sey der iyi bişi olsaydı kocaya gonca denir, kayınvalideye de kaynana denmezdi...
görünürde yaşanmayan ama sinsice beni yiyen şeyler var aramızda
dilerim bebekle bu sorunlar artmazda aksine azalır.

bitanem öncelikle cok gecmıs olsun.
anlattıkları yakın bır arkadasımın anlattıklarıyla aynı. hüngür hüngür aglamıstı oda polipi duyunca. ama 3 ay sonra ki kontrolunde küçülmüş ve bir sonrakinde yok olmuştu :)))
o yzüden yüce rabbim herşeyi hallediyor. sen içini serin tut ve gerekeni yap gerisini allaha bırak.
otu çöpüde ilaçları kullanırken sakın devam etme. sonucta o kürler ilaç niyetine alınan bitkisel ilaçlar. sen zaten o ilaçların kimyasal olanını alcaksın. gerek yok şu anda hem ota hem ilaca.

kızlar ben adet oldum.bekliyordum zaten.yarın aşılama serüvenim başlıyor.doktor adetin 2.günü gel demişti bakalım neler olacak.

kızlar ben adet oldum.bekliyordum zaten.yarın aşılama serüvenim başlıyor.doktor adetin 2.günü gel demişti bakalım neler olacak.

hakkında hayırlısı olsun canım.
inş aşılaman olumlu olur ve bebeğin gelir
güzel haberlerini bekliyoruzzzz

hihuhhuuuuu
kızlar deniz börülcesi haşladım gelin ayıklamaya yardım edin çabukk

bitanem öncelikle cok gecmıs olsun.
anlattıkları yakın bır arkadasımın anlattıklarıyla aynı. hüngür hüngür aglamıstı oda polipi duyunca. ama 3 ay sonra ki kontrolunde küçülmüş ve bir sonrakinde yok olmuştu :)))
o yzüden yüce rabbim herşeyi hallediyor. sen içini serin tut ve gerekeni yap gerisini allaha bırak.
otu çöpüde ilaçları kullanırken sakın devam etme. sonucta o kürler ilaç niyetine alınan bitkisel ilaçlar. sen zaten o ilaçların kimyasal olanını alcaksın. gerek yok şu anda hem ota hem ilaca.[/QUOTE]

sagol cnm cok sagol.. ınsallah benimki de yok olur kendiliğinden.. otu copu de bırakmıs bulunmaktayım bugun ıtıbarıyle.. ınsallah guzel seyler olur herbirimiz ıcın..

hakkında hayırlısı olsun canım.
inş aşılaman olumlu olur ve bebeğin gelir
güzel haberlerini bekliyoruzzzz

inşallah canım ama pek ümidim yok.morfoloji ii değil bizim ama hayırlısı olsun.bi ümit yaptırıyoruz.

canım geçmiş olsun ama kendini ağlayarak harap etmeye değmez
inşallah geçecek merak etme
sen ilaçlarını kullan
lh değerin kaç çıktı peki?

kızlar biz eşime sperm testi yaptırmıştık ama hiç morfoloji falan yazmıyordu
bu morfolojinin ileri hızlılarla ilgisi var mı?

inşallah canım ama pek ümidim yok.morfoloji ii değil bizim ama hayırlısı olsun.bi ümit yaptırıyoruz.

canım olsun aşılamada bildiğim kadarıyla incelenip işe yarayan şekli iyi spermcikler seçilmiyomu sonuçta.
onlardan birr taneciği yetecek inş döllenmeyeee
umutsuz olmaaa evrene güzel mesaj yolluyoruzzki güzel olsun
yeni sloganımız

canım geçmiş olsun ama kendini ağlayarak harap etmeye değmez
inşallah geçecek merak etme
sen ilaçlarını kullan
lh değerin kaç çıktı peki?

cnm tsk ederim.kullancam bakalım.. klomen sanırım yumurtlamaya yardımcı bisey.. hıc ıstemezdım bunlara gerek olsun ama Allhtan gelen yapak bısey yok ...
LH 6.58 , ikisine bakıldı sadece, digerlerine gecen ay da bakılmıstı onlar normalmıs..

kız sevilmez mi
ben normal börülceyi de çok severim
ooffff zaytın yağlı sarımsaklıı
ayyyy acıktımm sankim

ne bilim kuzum yaa otlarla aram pek iyi değil, ağzımın tadını da bilmiyo olabilirim
ha babam de babam makarnayla beslenen bi yaratık olduğum içn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…