buda benim tablom.
bugüne kadar ff çizgiyi 13.güne çekmişti
bugün 14. güne taşıdı anlamadım.
bana yardımcı olurmusunuz .şimdi
ben 13. gün mü- 14.gün mü
çatladım.
:44:
3c4345 Ovulation charts on FertilityFriend.com
bence çizgin doğru yerde ama daha net istersen akıntı girme o zman kesik çizgi çektiği yerdir ...sonu bebiş olsun inşallah...
deryalcin canım hangi aşamadasın ne oldu daha aşılma olmadı değil mi??
derya(hepberaber)
deniz börülcesi de ne aydınlat beni lütfen o ot olmuyo mu denizde mi yetişiyo :111:
kızlar hep ateşimi 7 de ölçerim bugün 6 da uyandım uykum gelmedi ölçtüm 36.8 çıktı sonra uyumuşum :) 7 de ölçtüm 36.9
çıktı hangisini gireyim ff ye
hiç kondurmak istemedim bunu bılıomusun. aklıma geldi geldi sildim aklımdan. annesi mi dolduruyor acaba dedim ama yapmıyordur ya diye avuttum kendimi.
ama şu da var aklımı kurcalayan. benim adam, ailesine hiç bişi diyemez. her zaman herseylerine evet der. konu ben olsam bile. şöle bir örn vereyim, gecen seneki babalar gününde babamı yeni kaybetmiştim. acım fazlasıyla tazeydi. eltimin ailesiyle kayınvalıdemler cok ıyı ve ık görüşürler. bize sabahtan kayınvalıdem dedıkı, babalar gunu bugun cok özel bir gün, yesimin babasına süpriz yemekler yapalım senay, ne yapalım? ben yukarı cıktım agla agla, babalar gününün özelliği acımla birleşip löp diye içime oturmuş zaten. ondan sonra neyse, geldi eltinin babaları, kayınvalıde esımle benı cagırıo yukarı elınde bı torba, bunu erdogan amcanıza aldım, senay bunu sen ver,siz almış olun bu hediyeyi dedi. eşimin gözünün içine bakıyorum, gözlerim doldu doldu tastı da zor attım kendımı odama. agladım agladım ındım asagı, torba hala esımın elınde, nezıhe ısaret edıo, senay versın senay versın dıye, esimde napalım artık senay al ver bakışıyla çekinme numarasıyla bana verdı torbayı ve mecburen verdirildi bana o hediye.
eşim bi kerecık olsun anne senayın acısı cok taze ona zor gelır sımdı bunu yapmak zaten kötu durumu, sen ver kendı hedıyenı diyemedi arkadasş. hiç bir şey sölemedi yaaa
işte böle eşimin anasıgillere bişi diyememe özrü yüzünden aklıma gelio acaba anasımı soğutuyo diye.
şimdi bunu ona sölesen, senden kötüsü olmaz. SEN BNM ANNEM HAKKINDA NASIL BÖLE DÜŞÜNÜRSÜN YAZIKLAR OLSUN der, haklıyken haksız duruma düşersin..
yüzünü görmek istemıorum. değil çalışma yapmak cocuk haberı almak...
deryalcin canım hangi aşamadasın ne oldu daha aşılma olmadı değil mi??
derya(hepberaber)
deniz börülcesi de ne aydınlat beni lütfen o ot olmuyo mu denizde mi yetişiyo :111:
evet canım yıkamada dediğin gibi oluyor fakat hızlı olup da morfolojisi kötü olanlar var bi de bizim baş kısmında anomali o nedenle şansımız daha az.güzel dileklerin için sağol.sonucu burdan paylaşırım...yıkama yapılıyor ölüler yerinde sayanlar gidiyor yani diğerlerinin önü açılıyor.. sonra pembe bi sıvının içine konuluyor ...
sana bu yolda sabır ve pozitif sonuçlar dilerim rabbim sonunu güzel eylesin...
amin canım inşallah rabbim hepimizin yüzünü güldürür.hakkında hayırlısı olsun.insallah bu ay yüzün güler.
canım yaa bi daha anlatsan nerden türkçe yapılıyor ben hiç anlamıyorum böyle spesifik nerde yazıyo
yok mu bilen ya şu siteyi türkçe çevirmenin bi yolu yok mu kızlar :)
ay cicim valla bilmiorum ama birincisi kendimi hiç ama hiç hamile hissetmiorumç ikincisi bnm ates hep bole kandırır önce pek bı yuksek gıder gıderde son gun pat dıye dusuverır. o yuzden aldanmayın sız ona. ücüncüsü ben hıc ıstemıyorum bu ay hamıle olmayı. cunku o yıllardır bekledıgım hayalını kurdugum haberi esıme bu kadar kırgınken bu kadar mutsuzken alırsam hevesım fazlasıyla kursagımda kalır.masallahsonuda böyle olur insallah.
daha doğrusu sonu bebiş olur.
kızlaar buyrun izmire misafirimiz olun hemmen ikram edelim size şöyle zeytinyaglı ekşili bi deniz börülcesi:)deryalcin canım hangi aşamadasın ne oldu daha aşılma olmadı değil mi??
derya(hepberaber)
çizginin çektiği yer de çatlamıssındır canım akıntına da bak dıcem ama yumurta akı kımısınde gunler once baslayıp gunler sonra da bıtebılıyor ama bence sadece 1 yada 2 gun surer o da az olur. sanırım cok az su ıctıgım ıcınbuda benim tablom.
bugüne kadar ff çizgiyi 13.güne çekmişti
bugün 14. güne taşıdı anlamadım.
bana yardımcı olurmusunuz .şimdi
ben 13. gün mü- 14.gün mü
çatladım.
:44:
3c4345 Ovulation charts on FertilityFriend.com
emınmıısn canım yum akı oldugundan. creamy falan olmasın o?kızlar
daha adetin 9.günündeymişim takip etmiycem artık ateşi ama yumurta akım geldi bugün çok erken değil mi?
ilk ölçtügün dogru canım. çünkü ates ölçmeden once en az 3 saat aralıksız uyku olmalı denıyorkızlar hep ateşimi 7 de ölçerim bugün 6 da uyandım uykum gelmedi ölçtüm 36.8 çıktı sonra uyumuşum :) 7 de ölçtüm 36.9
çıktı hangisini gireyim ff ye
valla cicim bende düşünüyorum da sindiremiyorum.bçyle içime sıgmıyo bazen dolup tasıverıyor.canım benim ben babamı kaybedeli 9yıl oldu. bu acıyı yaşamış birisi olarak öyle iyi anlıyorum ki ,içindeki ateşi,bu "özel" günlerin içinde bıraktığı acıyı da biliyorum... kaldıki eltiler arasında içten içe, elde olmadan yaşanan küçük kıskançlık ve çekişmelerin olduğu da bir gerçek... acıon bu kadar tazeyken eltinin babasını düşünmek zorunda değilsin ki sen... eltinin babasından, onun özel gününden, hediyesinden sana ne! kayınvalidene sinir oldum,sinir! o gün eltinin babasını değil, seni düşünmeliydi! dünürlerini senin için organize etmeliydi! şenayın yanında olalım, destek olalım diyip, planları dünürü için değil senin için yapmalıydı! kayınvalidene çok kızdım! ve yemin ederim bunları yazarken başıma ağrı girdi, sinirden!
sen öncelikle tatlı dille eşine ona olan kırgınlığını anlat, beynine işleyene kadar bıkmadan usanmadan anlat. önce eşin kendini düzeltsin, sonra o annesini de değiştirecektir canım.
sen güçlü durmalısın
shnaay canım burda gördüğüm kadarıyla bu tabloyla ben sana hamilesin derim kuzum:) seni ümitlendirmek istemem ama 16sında yumurtlamışsın, 21inde yerleşme olmuş sanki... ayy inşallah hamişlesindir canım
heeey kızlar ben ne yaptım bılıomusunuz?
eşimle olan berbat sinir harbi içerisindeyken
onun bende duran kredı kartıyla az once trendyoldan 5 tane ayakkabı aldım tam 230 tl...
normalde haftasonu gıdecektık ıhtıyaclarımı almaya alısverıse madem bnm burnumdan bole getırdı buyursun sımdıı
hahahaaaytttt
tirininaynooom naynay ni nay nooom
yaşasın kötülüüükkk hihihhii hoohoohooo
yok be yavrum kandırıkcı benım bu atesım
son gun pat dıye duser bak görursun
ki her ne kadar içimde anne olmak ıcın yanıp tutusan yanım olsada diğer yanımdaki bu ay olmasın dıye esıme cook kırgın yanım daha agır basıyor
karmasık duygulaaaar dirininam dirinaaam
karamsarız çünkü her ay hayal kırıklığı yaşıyoruz canım... ama umut da yok deil işte ne yaparsın
seni heveslendirmek istemem, sonra hayal kırıklığı da büyük oluyo... ama eğer olursa demişti dersin
hakkımızda hayırlısı canımcım:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?