Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Son düzenleme:
deryalcin canım hangi aşamadasın ne oldu daha aşılma olmadı değil mi??

derya(hepberaber)
deniz börülcesi de ne aydınlat beni lütfen o ot olmuyo mu denizde mi yetişiyo :111:

canım ot diyebiliriz aslından yosun mu desek
uzun uzun bi şey,haşlanıyor içinde kılçıkları var
haşlandıktan sonra tutup çekiyorsun kılçıklarından ayırıyorsun
sonrazeytin yağı sarımsak limon
afiyet olsun

ben grip oldum.bu ateşimide etkiler artık.
off ya.ölçsemde sağlıklı bir sonuç alamıcam sanırım.:2:

kızlar hep ateşimi 7 de ölçerim bugün 6 da uyandım uykum gelmedi ölçtüm 36.8 çıktı sonra uyumuşum :) 7 de ölçtüm 36.9
çıktı hangisini gireyim ff ye

kızlar hep ateşimi 7 de ölçerim bugün 6 da uyandım uykum gelmedi ölçtüm 36.8 çıktı sonra uyumuşum :) 7 de ölçtüm 36.9

ilk ölçtüğünü gir çünkü diğeri 1 saatlik uyku gerçi arada pek farkta yok ama yinede sen bilirsin.

canım benim ben babamı kaybedeli 9yıl oldu. bu acıyı yaşamış birisi olarak öyle iyi anlıyorum ki ,içindeki ateşi,bu "özel" günlerin içinde bıraktığı acıyı da biliyorum... kaldıki eltiler arasında içten içe, elde olmadan yaşanan küçük kıskançlık ve çekişmelerin olduğu da bir gerçek... acıon bu kadar tazeyken eltinin babasını düşünmek zorunda değilsin ki sen... eltinin babasından, onun özel gününden, hediyesinden sana ne! kayınvalidene sinir oldum,sinir! o gün eltinin babasını değil, seni düşünmeliydi! dünürlerini senin için organize etmeliydi! şenayın yanında olalım, destek olalım diyip, planları dünürü için değil senin için yapmalıydı! kayınvalidene çok kızdım! ve yemin ederim bunları yazarken başıma ağrı girdi, sinirden!

sen öncelikle tatlı dille eşine ona olan kırgınlığını anlat, beynine işleyene kadar bıkmadan usanmadan anlat. önce eşin kendini düzeltsin, sonra o annesini de değiştirecektir canım.
sen güçlü durmalısın

shnaay canım burda gördüğüm kadarıyla bu tabloyla ben sana hamilesin derim kuzum:) seni ümitlendirmek istemem ama 16sında yumurtlamışsın, 21inde yerleşme olmuş sanki... ayy inşallah hamişlesindir canım

derya(hepberaber)
deniz börülcesi de ne aydınlat beni lütfen o ot olmuyo mu denizde mi yetişiyo :111:

canım bugün adet oldum yarın gidicem doktora artık o nasıl yönlendirecek bilemiyorum.sanırım iğneler yapılacak yumurta büyünce çatlama iğnesi sonraa da gelsin bebişleeer:)))inşallah sonu güzel olur...

evet canım yıkamada dediğin gibi oluyor fakat hızlı olup da morfolojisi kötü olanlar var bi de bizim baş kısmında anomali o nedenle şansımız daha az.güzel dileklerin için sağol.sonucu burdan paylaşırım...

hakkında hayırlısı olsun.insallah bu ay yüzün güler.
amin canım inşallah rabbim hepimizin yüzünü güldürür.

masallah sonuda böyle olur insallah.
daha doğrusu sonu bebiş olur.
ay cicim valla bilmiorum ama birincisi kendimi hiç ama hiç hamile hissetmiorumç ikincisi bnm ates hep bole kandırır önce pek bı yuksek gıder gıderde son gun pat dıye dusuverır. o yuzden aldanmayın sız ona. ücüncüsü ben hıc ıstemıyorum bu ay hamıle olmayı. cunku o yıllardır bekledıgım hayalını kurdugum haberi esıme bu kadar kırgınken bu kadar mutsuzken alırsam hevesım fazlasıyla kursagımda kalır.

derya(hepberaber)
kızlaar buyrun izmire misafirimiz olun hemmen ikram edelim size şöyle zeytinyaglı ekşili bi deniz börülcesi:)
çizginin çektiği yer de çatlamıssındır canım akıntına da bak dıcem ama yumurta akı kımısınde gunler once baslayıp gunler sonra da bıtebılıyor ama bence sadece 1 yada 2 gun surer o da az olur. sanırım cok az su ıctıgım ıcın
kızlar
daha adetin 9.günündeymişim takip etmiycem artık ateşi ama yumurta akım geldi bugün çok erken değil mi?
emınmıısn canım yum akı oldugundan. creamy falan olmasın o?
ilk ölçtügün dogru canım. çünkü ates ölçmeden once en az 3 saat aralıksız uyku olmalı denıyor
valla cicim bende düşünüyorum da sindiremiyorum.bçyle içime sıgmıyo bazen dolup tasıverıyor.
sen okuyunca sinirlenmişsin ben bırde üstüste bunları yasıorum. sinsice bunalr gibi bır suru olay...oof oooffff
shnaay canım burda gördüğüm kadarıyla bu tabloyla ben sana hamilesin derim kuzum:) seni ümitlendirmek istemem ama 16sında yumurtlamışsın, 21inde yerleşme olmuş sanki... ayy inşallah hamişlesindir canım

yok be yavrum kandırıkcı benım bu atesım
son gun pat dıye duser bak görursun
ki her ne kadar içimde anne olmak ıcın yanıp tutusan yanım olsada diğer yanımdaki bu ay olmasın dıye esıme cook kırgın yanım daha agır basıyor
karmasık duygulaaaar dirininam dirinaaam

heeey kızlar ben ne yaptım bılıomusunuz?
eşimle olan berbat sinir harbi içerisindeyken
onun bende duran kredı kartıyla az once trendyoldan 5 tane ayakkabı aldım tam 230 tl...

normalde haftasonu gıdecektık ıhtıyaclarımı almaya alısverıse madem bnm burnumdan bole getırdı buyursun sımdıı
hahahaaaytttt
tirininaynooom naynay ni nay nooom

yaşasın kötülüüükkk hihihhii hoohoohooo

Son düzenleme:

ooohhhh sefan olsun yaşasın kötülük

yok be yavrum kandırıkcı benım bu atesım
son gun pat dıye duser bak görursun
ki her ne kadar içimde anne olmak ıcın yanıp tutusan yanım olsada diğer yanımdaki bu ay olmasın dıye esıme cook kırgın yanım daha agır basıyor
karmasık duygulaaaar dirininam dirinaaam[/QUOTE]

geçen ay benim ateşimde yüksek seyredip son gün düştü, ertesi gün adet oldum zaten bu ay hem aynısı olur diye korkuyorum hem de elimde değil içten içe umut besliyorum:18:

benim geçen ay yumurtlama sonrası düşüş olmamıştı, bu ay oldu hem de senin gibi yumurtlama günümden 1hafta sonra. araştırınca öğrendimki yerleşme olunca ateşte ufak bi düşüş olabiliyomuş. bu ay sende de, bende de düşüş olmuş... yumurtlamadan 1 hafta sonra... inşallah bebişler yerleşmiştir, bu düşüş ondandır... sen inanmasan da ben senin adına da inandım

geçen ay benim ateşimde yüksek seyredip son gün düştü, ertesi gün adet oldum zaten bu ay hem aynısı olur diye korkuyorum hem de elimde değil içten içe umut besliyorum:18:

benim geçen ay yumurtlama sonrası düşüş olmamıştı, bu ay oldu hem de senin gibi yumurtlama günümden 1hafta sonra. araştırınca öğrendimki yerleşme olunca ateşte ufak bi düşüş olabiliyomuş. bu ay sende de, bende de düşüş olmuş... yumurtlamadan 1 hafta sonra... inşallah bebişler yerleşmiştir, bu düşüş ondandır... sen inanmasan da ben senin adına da inandım[/QUOTE]

kız bak kanıma gırıyorsun haaa.
ben hıc ıncelemedım bıle tablomu yerlesme denebılecek bı degısıklık var mı umut vadedıomu bnm tablo dıye falan
ama dedıgım gıbı ya bır cogumuzda oluo bunlar sonu genelde husran. yanı en azından bende oyle. o yuzden daha dpoma bu kdr cok varken heveslenıpta umut cogaltmak ıstemıorum..

peeeh bana da bak hele nassı da karamsarım demi???

kız bak kanıma gırıyorsun haaa.
ben hıc ıncelemedım bıle tablomu yerlesme denebılecek bı degısıklık var mı umut vadedıomu bnm tablo dıye falan
ama dedıgım gıbı ya bır cogumuzda oluo bunlar sonu genelde husran. yanı en azından bende oyle. o yuzden daha dpoma bu kdr cok varken heveslenıpta umut cogaltmak ıstemıorum..

peeeh bana da bak hele nassı da karamsarım demi???[/QUOTE]

karamsarız çünkü her ay hayal kırıklığı yaşıyoruz canım... ama umut da yok deil işte ne yaparsın
seni heveslendirmek istemem, sonra hayal kırıklığı da büyük oluyo... ama eğer olursa demişti dersin
hakkımızda hayırlısı canımcım:18:

öyle canım. .
öyle birsey olursa senı arayıp bulucam sekerım.
sen demıstın dıye ılan edıcem herkesee:)
nasıp artık.
sen kac yıldır evlisin? ne kadardır denıyorsunuz bebiş?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…