kızlar biz eşime sperm testi yaptırmıştık ama hiç morfoloji falan yazmıyordu
bu morfolojinin ileri hızlılarla ilgisi var mı?
anladım canım lh değerin fsh değerinden yüksek değilse sıkıntı yok korkmacnm tsk ederim.kullancam bakalım.. klomen sanırım yumurtlamaya yardımcı bisey.. hıc ıstemezdım bunlara gerek olsun ama Allhtan gelen yapak bısey yok ...
LH 6.58 , ikisine bakıldı sadece, digerlerine gecen ay da bakılmıstı onlar normalmıs..
ne bilim kuzum yaa otlarla aram pek iyi değil, ağzımın tadını da bilmiyo olabilirim
ha babam de babam makarnayla beslenen bi yaratık olduğum içn
Dipteyimmmmmmmmmmmm
Sondayımmmmmmmmmmmm
Depressyondayımmmmmmmmmmmmmmmm
hızla ilgisi yok, yapısıyla ilgisi var.. normal ya da anormal olusuyla.. anormal olup hızlı da olabilir gibi.
yalvarırım gel de kurtarrr
beni tanımla cümleler içinde kullan
yepyeni anlamlara sall
yalvarırım gel de kurtarrr
beni tanımla cümleler içinde kullan
yepyeni anlamlara sall
ta ta ta taaaam
ateşe bak ateşeee
My Ovulation Chart |
amaaa bebiş olmasın bu ay bende...
eşimle halledemıoruz problemlerımızı... onu anası paklar arkadas. gitsin anasıyla yapsın cocugu.
dün gece ayrı yatmaya kadar gıttı iş. siz düşünün artık.
2 yıldır bıktım artık. anamda anam...
3-5 aya kadar anne olamazsam şarkıcı olcam niyeti bozdum
yalnız çok bişey beklememek lazım tabi bu psikolojiyle benden olsa olsa Ajdar olur
3-5 aya kadar anne olamazsam şarkıcı olcam niyeti bozdum
yalnız çok bişey beklememek lazım tabi bu psikolojiyle benden olsa olsa Ajdar olur
canım olsun aşılamada bildiğim kadarıyla incelenip işe yarayan şekli iyi spermcikler seçilmiyomu sonuçta.
onlardan birr taneciği yetecek inş döllenmeyeee
umutsuz olmaaa evrene güzel mesaj yolluyoruzzki güzel olsun
yeni sloganımız
iyiler değil de hızlılar seçiliyor.doktora özellikle sormuştum.ama dediğin gibi sonuçta 1 tane spermciğe bakıyor.nasibimizde varsa olur.ahhh bi pozitif olabilsem:))eşim bi ara bana fikret diyordu(yaprak dökümündeki) o kadar güleryüzlüyüm yanii:))))
kızlar ben adet oldum.bekliyordum zaten.yarın aşılama serüvenim başlıyor.doktor adetin 2.günü gel demişti bakalım neler olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?