bekliyorum güzel haberlerini :)
ben 1buçuk yıllık evliyim canım ama 10 yıl flörtün üstüne evlendik:) yani bebiş vaktimiz geldi artık
6aydır düşünüyoruz bebiş ama tam çalışmalar 4aydır sürüyo
gerçi eşim olsada olur olmasa da mantığında, kendi rahatını düşünüyo,
bense 28 yaşındayım ve artık olsun diyorum canım...
sen ne kadardır evlisin? ne zamandır istiyosun bebiş?
oho ohooo
fazlasıyla vaktı gelmıs tatlım.şimdi şöyle bı durum var. emın ol bızler gıbı bılınclı cıflerde erkekler cok uyanık. hııc keyfını bozmak ıstemedıklerınden bebıs ıstemıorlar. hıııc yanı. devir degıstı kızım eskıden erkekler cocuk da cocuk dermıs sımdıyse tam tersı.
bız 2 yılı gectık. tam 12. ay oldu sımdı bebıs ısteyelı.
kızlar ff de 54321 diye saymaya başlıyo o ne
dponda son 5 gün kala baslıo sanırım canım.
bıde ff kendınce bı test gunu belırlıo 5 yazdıgında mesela dıyor kı sana 5 gun sonra kırmızın gelmedıyse atsınde hala yuksekse gebelık testı yap
geçmiş olsun canım.doktor nasıl tespt etti polipi
utrosonla zor görülüyormuş.en önemlisi tedavisi varmış.sıkma
canını. bu ay da klomenini kullan. olmazsa o parçayı aldırırsın.
tabii umarım gerek kalmaz.
üzgünüm kızlar.... bu sabah ilk idrarla yaptı testi ama silik bilem yok....
ne denir ki ne düşünülür bilemedim adet olsam da artık zaten ateşim de düşüşe geçmiş ovulasyon testi almayı düşünüyorum ateş takibiyle beraber bir de onu deneyeyim yapmadım demem en azından... hayırlısı olsun inş hepimiz için..
arkadaslar merhaba.. cok moralim bozukbugun adetimin 3. gunu dr.a gittim, gecen ay polipten suphelenmişti, şimdi kesinleşti.. 1cm polipim var, nette arastırdım gebeliğe engel olabldgi yazıyor, yada dusuge bu konuda bilgisi olan varsa lutfen yardım edin... aglamaktan içim sisti.. bir de gecen ay FSH 8.07 cıkmıstı, dr biraz yuksek dedi, istediğimiz 4-6 olmasıdır dedi. eger normal cıksaydı vermicektim ama bu ay klomen ve catlatma ignesi kullanalım dedi.. ben de tmm dedim.. bu ay adetım 1. gunuyle beraber bal corek tarcın karısımı yıyordum acaba bıraksam mı, bir de 1 fıncan adacayı ıcıyordum.. bırakmalı mıyım.. polip icin dr ameliyat demedi, oncedeb olsa hemen alırdık peynır ekmek gıbı dedi, dunta saglık orgutu raporlarına gore artık almanın bi faydası olmadıgı, gebelikle bi baglantısnın kesinleşmediğini soyledi dr. bi bakalım takıp edelim dedi, eger dusuk olursa en son ameliyat dedi... dusuk olursa dedi ya bu stresle... offfff anlıyor msunuz beni kimseyle paylaşamıyorum, icimi sadece buraya dokebiliyorum (
kızlar ben adet oldum.bekliyordum zaten.yarın aşılama serüvenim başlıyor.doktor adetin 2.günü gel demişti bakalım neler olacak.
buda benim tablom.
bugüne kadar ff çizgiyi 13.güne çekmişti
bugün 14. güne taşıdı anlamadım.
bana yardımcı olurmusunuz .şimdi
ben 13. gün mü- 14.gün mü
çatladım.
:44:
3c4345 Ovulation charts on FertilityFriend.com
kızlar hep ateşimi 7 de ölçerim bugün 6 da uyandım uykum gelmedi ölçtüm 36.8 çıktı sonra uyumuşum :) 7 de ölçtüm 36.9
çıktı hangisini gireyim ff ye
canım benim ben babamı kaybedeli 9yıl oldu. bu acıyı yaşamış birisi olarak öyle iyi anlıyorum ki ,içindeki ateşi,bu "özel" günlerin içinde bıraktığı acıyı da biliyorum... kaldıki eltiler arasında içten içe, elde olmadan yaşanan küçük kıskançlık ve çekişmelerin olduğu da bir gerçek... acıon bu kadar tazeyken eltinin babasını düşünmek zorunda değilsin ki sen... eltinin babasından, onun özel gününden, hediyesinden sana ne! kayınvalidene sinir oldum,sinir! o gün eltinin babasını değil, seni düşünmeliydi! dünürlerini senin için organize etmeliydi! şenayın yanında olalım, destek olalım diyip, planları dünürü için değil senin için yapmalıydı! kayınvalidene çok kızdım! ve yemin ederim bunları yazarken başıma ağrı girdi, sinirden!
sen öncelikle tatlı dille eşine ona olan kırgınlığını anlat, beynine işleyene kadar bıkmadan usanmadan anlat. önce eşin kendini düzeltsin, sonra o annesini de değiştirecektir canım.
sen güçlü durmalısın
Merhaba kızlaaaaaaaaaaaar..
Yoğundum giremedim bir süredir.. Benim kırmızılar beklediğim gibi pazar günü geldi.. Umutlar hazirana kaldı artık..
Okuyamadım geçmişi, var mı güzel haberler?
uyku tutmadı...
hasere ılaclaı ureten bır fırmada uretım muduru olarak calısıorum ve pazartesıden berı uretımde yaptıgımız ırrıtan etkısı yuksek ılac yuzunden yuzum asırı derecede yanıyo
bu yanmanın da hıc bı caresı yok malesef
acımdan uyuyamadım artık bu gece
sanırım bu kadar tehlıkelı kımyasallarla calısırken bnm bebek dusunmem koca bır hata
günaydın canım'larım
uykusuz bır geceden sonra, neyseki atesımı ölçebilecek kadar 3 saat uyuyup geldiğim bu iş yerinde değişik bir sabah başladım.
tam 36 saattır, bişi sorsa bile sesımın tek bir tonunu bıle duymayan kocam sigara mı evde bırakmısım dıye az önce iş yerime kadar gelip bana görünmeden masama ''sigaranı evde unutmuşsun, seni seviyorum kocan'' yazılı bir not bırakmıs paketle beraber.:44:
sabah da gec kaldım dıye telaslıydım, ben bırakayım senı gec kaldıysan telas etme dedı hiiiç cevap bile vermedim.
yok öyle arkadaş, hiiç kusura bakmasın.
neden gitmiyo 2-3 gündür anasına, hazır işte onu baglayan bişi yok, niye gitmiyo görmüyo cok kıymetli anasını?
hos belkıde gunduzlerı gıdıyordur aksama gerek kalmıordur.
bu arada, eltımle konustuk dun 1 saat. oda kaynımın bu konuları cok buyuk sorun eetmesınden sıkayetcı, sonuc olarak bızdekı asıl sorunun kayınvalıde olduguna kanaat getırmıs bulunuyoruz
neysseee ateş tabloma bakın. eveli aksam rüyamda diri balık yıyordum, dun netten bakayım dedım, bı yorum demezmı canlı balık yemek cocuga doguracagına yada mülk sahibi olacagına delalettir diye.
anaaam dedim noliyy yaaa
My Ovulation Chart |
günaydın canım. ateş tablon iyi umut verici ama kesin konusmak için daha cok erken dpo 9 dasın cunku ama radakı dusus yerlesme dusus olabılır. buarada rüyalar bazen gercek de cıkabılır ben hamıle kaldıgım donem baya bır ruya goruyodum.
canım ben o kadar degısık bır ruh halındeyım kı anlataman. içimde ufak bir ses istiyor, ama baska bir ses hayır olmamalı bu ay diyor, daha baska bır ses de, tablon ccok tuhaf, cızgıden oncekı gece ılıskı yok o yuzden hııc umut vadetmıyorsun dıyor.
3 farklı kişilik kaçmış sanki içime
canım yaşadığın sorunlardan dolayı bir karmaşa içindeki. hamile kalmak ıcınde ılakı cizginin cekildiği gun yada bir gun oncesi ilişki olacak dıye birşey yok 3 gun oncesınden olan bır ılıskıden bıle hamıle kalınabılıyor. ama tabiki suankı tablon hamılesin de demiyor ama umut vercici senin için hangisi daha hayırlıysa o olsun canım
günaydın kızlar
off çok canım sıkkın
zaten geç kaldık işe mesai saatinde gözümü açtım evde
apar topar nasıl çıktım geldim bilmiyorum.
o bi yana, ateşim çok canımı sıktı.
dün brz yükselmişti ve bugün artık artış bekliyodum
normal saatinden yarım saat kadar önce ölçtüm ama hala 36,2 kafayı yicem.
dünkü 36,3 çıkmasıda şöyle oldu. normal saatimden baya önce 1,5 saat kdr önce uyandım ölçttüm 36,3 tü
snra kendi saatinde ölçtüm 36,5 ti hatta sevinmiştim ama ilkini baz almıştım yine.
bugün 15 gün yani yok bana bi haller oldu ne yumurta akıntım geldi ne ateş yükseliyo
neden yumurtlamıyorum ben yaaaaaaaaaa
geçen ayda böyle oldu tedavi görürken bi dahaki regle kdr göğüs ucum bile acımadı
ateşim hiç yükselmemişti.
ve şimdi yine 15 günde bu konu ve biz 10 günden beri deli dana gibi çalışıyoruz
artık mecalimiz kalmadı boşuna mı gitti onca emek
ağlamak istiyorum ağlamak
383775 Ovulation charts on FertilityFriend.com
deryam daha bugun 15 gun neden boyle yapıyosun ki kendi kendine hem sen boyle stress yaptıkca kendinden uzaklastırıyosun bebişi sana soylıyeyım. hanı rahat olcaktın ? bak bu ayda olmazsa zaten tatıle cıkacaksın ates olcmeden ohh bugun ovuls gunum mu dusunmeden esinle olcaksın o zaman bak gor bebıs nasıl geliyoo boyle takarsan gelmez
offffffffffff ama ben 12-13 gün yumurtlayan insandım ya niye böyle oluyo demekten alamıyorum kendimi
elimde değil çok sinirim bozuldu baharcım ya.. biliyorum toparlanmam lazım.
iyice çığrından çıktım ben, olmazsa yine kabulum dediğin gibi tatile gitçem vs. kafam rahat ama,
ama şmdi bunca uğraşı boşamı verdik ben ona yanıyorum..
yeter artık bırakıyorum halvetleri falan. ateşte ölçmiyorum ne hali varsa görsün yaaaaaaaaaa!
bundan sonra gelecek yumurtayı da ben istemiyorum.
defolsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?