Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
bekliyorum güzel haberlerini :)
ben 1buçuk yıllık evliyim canım ama 10 yıl flörtün üstüne evlendik:) yani bebiş vaktimiz geldi artık
6aydır düşünüyoruz bebiş ama tam çalışmalar 4aydır sürüyo
gerçi eşim olsada olur olmasa da mantığında, kendi rahatını düşünüyo,
bense 28 yaşındayım ve artık olsun diyorum canım...
sen ne kadardır evlisin? ne zamandır istiyosun bebiş?

oho ohooo
fazlasıyla vaktı gelmıs tatlım.şimdi şöyle bı durum var. emın ol bızler gıbı bılınclı cıflerde erkekler cok uyanık. hııc keyfını bozmak ıstemedıklerınden bebıs ıstemıorlar. hıııc yanı. devir degıstı kızım eskıden erkekler cocuk da cocuk dermıs sımdıyse tam tersı.
bız 2 yılı gectık. tam 12. ay oldu sımdı bebıs ısteyelı.

aynı dediğin gibi canım erkekler rahatlarını bozmak istemiyolar... bi de onlar bizim kadar çok detaylı düşünmüyolar... nası olsa bigün olacak mantığındalar sanırım... biz ince eleyip sık dokuyoruz galiba... ooofff...
artık senin de zamanın gelmiş amaaa

kızlar ff de 54321 diye saymaya başlıyo o ne

dponda son 5 gün kala baslıo sanırım canım.
bıde ff kendınce bı test gunu belırlıo 5 yazdıgında mesela dıyor kı sana 5 gun sonra kırmızın gelmedıyse atsınde hala yuksekse gebelık testı yap

Merhaba kızlaaaaaaaaaaaar..

Yoğundum giremedim bir süredir.. Benim kırmızılar beklediğim gibi pazar günü geldi.. Umutlar hazirana kaldı artık..

Okuyamadım geçmişi, var mı güzel haberler?

tsk ederm..cnm ultrasonda gordu. tesadufen gordu zaten, normal muayene ediyordu. ilk once suphelendi, adetın 3. gunu gel dedi... ve gittim.. emin oldu.. 1 cm boyutunda imis.. tedavısı yok aslında.. klomenı FSH biraz yuksek oldugu ıcın verdi ..

uyku tutmadı...
hasere ılaclaı ureten bır fırmada uretım muduru olarak calısıorum ve pazartesıden berı uretımde yaptıgımız ırrıtan etkısı yuksek ılac yuzunden yuzum asırı derecede yanıyo
bu yanmanın da hıc bı caresı yok malesef
acımdan uyuyamadım artık bu gece
sanırım bu kadar tehlıkelı kımyasallarla calısırken bnm bebek dusunmem koca bır hata

Tüh! Demek ki sonradan çıkan 2. çizgileri dikkate almayacakmışız. Umarım bu ay gerçeğini görürsün. Ovulasyon testi çok güzel bir şey. Yap mutlaka.

cucucan polipten bir şey olacağını hiç sanmıyorum canım. Hem bak doktor da demiş ilişkisi yok diye. Kullan ilaçlarını belki faydası olur. Bence tarçını da bırak. İlaçlarla etkileşimi olur vs gerek yok.

kızlar ben adet oldum.bekliyordum zaten.yarın aşılama serüvenim başlıyor.doktor adetin 2.günü gel demişti bakalım neler olacak.

Canım başarılar diliyorum inşallah bu ay olur.

İkisi de olabilir bence :) Ama fark eder mi?

kızlar hep ateşimi 7 de ölçerim bugün 6 da uyandım uykum gelmedi ölçtüm 36.8 çıktı sonra uyumuşum :) 7 de ölçtüm 36.9
çıktı hangisini gireyim ff ye

Ben de hep aynı ikilemi yaşar ve ilkini girerim.

Hiç empati kurmamışlar İnsanları anlamak çok zor.

Şenaycım sen sabırlı ol Allah mükafatını sana verecektir.

Merhaba kızlaaaaaaaaaaaar..

Yoğundum giremedim bir süredir.. Benim kırmızılar beklediğim gibi pazar günü geldi.. Umutlar hazirana kaldı artık..

Okuyamadım geçmişi, var mı güzel haberler?

Cık sanırım şimdilik yok. ama ilaca başlayan (cucucan) ve aşılama yapacaklar (deryayalcın) var. Önümüzdek ay bir çok iyi haber alabiliriz :)

Bunu bence mutlaka doktora danış. Maruz kalmıyor olman gerekir

günaydın canım'larım
uykusuz bır geceden sonra, neyseki atesımı ölçebilecek kadar 3 saat uyuyup geldiğim bu iş yerinde değişik bir sabah başladım.
tam 36 saattır, bişi sorsa bile sesımın tek bir tonunu bıle duymayan kocam sigara mı evde bırakmısım dıye az önce iş yerime kadar gelip bana görünmeden masama ''sigaranı evde unutmuşsun, seni seviyorum kocan'' yazılı bir not bırakmıs paketle beraber.:44:
sabah da gec kaldım dıye telaslıydım, ben bırakayım senı gec kaldıysan telas etme dedı hiiiç cevap bile vermedim.
yok öyle arkadaş, hiiç kusura bakmasın.

neden gitmiyo 2-3 gündür anasına, hazır işte onu baglayan bişi yok, niye gitmiyo görmüyo cok kıymetli anasını?
hos belkıde gunduzlerı gıdıyordur aksama gerek kalmıordur.
bu arada, eltımle konustuk dun 1 saat. oda kaynımın bu konuları cok buyuk sorun eetmesınden sıkayetcı, sonuc olarak bızdekı asıl sorunun kayınvalıde olduguna kanaat getırmıs bulunuyoruz

neysseee ateş tabloma bakın. eveli aksam rüyamda diri balık yıyordum, dun netten bakayım dedım, bı yorum demezmı canlı balık yemek cocuga doguracagına yada mülk sahibi olacagına delalettir diye.
anaaam dedim noliyy yaaa
My Ovulation Chart |

günaydın canım. ateş tablon iyi umut verici ama kesin konusmak için daha cok erken dpo 9 dasın cunku ama radakı dusus yerlesme dusus olabılır. buarada rüyalar bazen gercek de cıkabılır ben hamıle kaldıgım donem baya bır ruya goruyodum.

arkadaşlarım
regaip kandiliniz mübarek olsun.
allahım bu gece ettiğiniz duaları ve her zaman ettıgım bütün dualarımız kabul etsin.
şu mubarek gecenin hürmetine hepimize evlat versin...

canım ben o kadar degısık bır ruh halındeyım kı anlataman. içimde ufak bir ses istiyor, ama baska bir ses hayır olmamalı bu ay diyor, daha baska bır ses de, tablon ccok tuhaf, cızgıden oncekı gece ılıskı yok o yuzden hııc umut vadetmıyorsun dıyor.
3 farklı kişilik kaçmış sanki içime

canım yaşadığın sorunlardan dolayı bir karmaşa içindeki. hamile kalmak ıcınde ılakı cizginin cekildiği gun yada bir gun oncesi ilişki olacak dıye birşey yok 3 gun oncesınden olan bır ılıskıden bıle hamıle kalınabılıyor. ama tabiki suankı tablon hamılesin de demiyor ama umut vercici senin için hangisi daha hayırlıysa o olsun canım

amin bitanem amin.
literatürde yumurtlamadan 6 gün önceki ilşkide hamile kalmış kadın bile var biliyor musun?
yumurtlama sonrakinde yok ancak 6 gün öncesine kadar kayde gecmıs hamilelikler var.
hayırlısı neyse o olsun ya amaan en azından su var ki bu ay bu yasadıklarım benı gecen aylarda kı gıbı ıyı giden tabloma bakıp da erkenden heveslenıp son gün hayal kırıklıgına ugratmayacak bos heveslere kapılmamamı saglıyor böyle erkenden.

günaydın kızlar
off çok canım sıkkın
zaten geç kaldık işe mesai saatinde gözümü açtım evde
apar topar nasıl çıktım geldim bilmiyorum.
o bi yana, ateşim çok canımı sıktı.
dün brz yükselmişti ve bugün artık artış bekliyodum
normal saatinden yarım saat kadar önce ölçtüm ama hala 36,2 kafayı yicem.
dünkü 36,3 çıkmasıda şöyle oldu. normal saatimden baya önce 1,5 saat kdr önce uyandım ölçttüm 36,3 tü
snra kendi saatinde ölçtüm 36,5 ti hatta sevinmiştim ama ilkini baz almıştım yine.
bugün 15 gün yani yok bana bi haller oldu ne yumurta akıntım geldi ne ateş yükseliyo
neden yumurtlamıyorum ben yaaaaaaaaaa
geçen ayda böyle oldu tedavi görürken bi dahaki regle kdr göğüs ucum bile acımadı
ateşim hiç yükselmemişti.
ve şimdi yine 15 günde bu konu ve biz 10 günden beri deli dana gibi çalışıyoruz
artık mecalimiz kalmadı boşuna mı gitti onca emek
ağlamak istiyorum ağlamak

383775 Ovulation charts on FertilityFriend.com

deryam daha bugun 15 gun neden boyle yapıyosun ki kendi kendine hem sen boyle stress yaptıkca kendinden uzaklastırıyosun bebişi sana soylıyeyım. hanı rahat olcaktın ? bak bu ayda olmazsa zaten tatıle cıkacaksın ates olcmeden ohh bugun ovuls gunum mu dusunmeden esinle olcaksın o zaman bak gor bebıs nasıl geliyoo boyle takarsan gelmez

offffffffffff ama ben 12-13 gün yumurtlayan insandım ya niye böyle oluyo demekten alamıyorum kendimi
elimde değil çok sinirim bozuldu baharcım ya.. biliyorum toparlanmam lazım.
iyice çığrından çıktım ben, olmazsa yine kabulum dediğin gibi tatile gitçem vs. kafam rahat ama,
ama şmdi bunca uğraşı boşamı verdik ben ona yanıyorum..
yeter artık bırakıyorum halvetleri falan. ateşte ölçmiyorum ne hali varsa görsün yaaaaaaaaaa!
bundan sonra gelecek yumurtayı da ben istemiyorum.
defolsun.

ay canım sen cok stress yapmıssın buay boyle bugun dinlen sen bıraz relax ol istediğinde halvete git oyle zorlama zaten zorla güzellik olmaz unutma!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…