Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
senin bebişte mi yolda yoksa:)

bebek mi?
kız ben enfeksıyon mu acaba dıe korkmustuum :)
böle baya rahatsız edıcı oldugu ıcın.
eee iyice allak bullak oldum.
ay öle karısıgımkı anlatamam ya
esımle hala duzelmedık hatta ustune bınbır turlu seyler de bındı.
nolcamız bellı dııl
sımdıye kdr bebek olmaması hayırlıymıs demekkı allah bılıoda vermemıs falan dıodum.
sımdı bunları dusunup olmasın dıorum,
ama ıcımdekı anne olma ıstegınıde bastıramıorum
bu tür belırtıleri de once acaba bebk mı dııp sonra yok olmasın baska bıseyın belırtısıdır bu dıe degıstırıorum dusuncelerımı.
bilmiorum bilmiorum bilemiyorum hiç bir şey
allahım hakkımda hayırlısını versin inş.

teşekkürler canlarım yaa.işte oldu.tabi bide yorumlanması lazım benim sat 14 mayıs dün çatlatma iğnesi oldum.bakalım artık neler olacak. peki şimdi bu tablo ne demek istiyo.tablo uzmanları bana yardımcı olur musunuz.biraz dalgalanmalı gidiyo benimkisi.tabiii pko luyum ya belki dengesizlik ondandır.

şenay canım kasık ağrısı erken gebelik belirtilerinin içinde var hayal kırıklığı yaşama diye ümitlendirmek istemiyorum ama bence de bebiş yolda hatta çarşamba akşamı da demiştim sana, ben senin hamile olduğuna inanıyorum tatlım hadi hayırlısı
ben akıntı günlerimi not etmedim:18: ve bugün bütüüüüünn ümitlerim bitti

benim aklıma bebek geldi :)
halledersiniz canım biz de bu ay çok kavga ettik istemiyorum bebek filan diyip kızdım geçti hallettik
orta yolu bulursunuz canım.her şeyi araştırıyoruz bu sefer kafamız meşgul oluyor acaba bu mu var bende yoksa şu mu diye.
fıstık hayırlısı olsun hakkında

canım dün yumurtlamış olabilirsin yani bugün yumurtanın çatlama olsılığı yüksek... bugünü boş geçirme sakın, çalışma yap

bugün kocişim evde inşallah bugün ilişki var.bi aksilik çıkmazsa.ben zaten dün gittim doktora pko luyum ya ovulasyon takibi yapıyoruz.dün 4-5 tane büyümüş yumoşum varmış.dün akşam çatlatma iğnesi de oldum.bakalım artık.iğneden sonra 36 saat içinde ilişki dedi.o da yarın sabah 6 ya denk geliyo.tabi bugünden çalışıcaz biz...
nasip ne zaman bakalım.bu durum bana sabretmenin ne zor olduğunu gösterdi.11 ay oldu artık çok istiyorum.inşallah bu ay rabbim de ister de bebeğimize kavusuruz.eşim de çok istiyo.zaten o yüzden çok üzülüyorum.

tablon nerde canım sen de eklesene..
yklınç84 tablona akıntılarını da girer misin.
tablonda tam 2 yumurtan var gibi görünüyor.

tablon nerde canım sen de eklesene..
yklınç84 tablona akıntılarını da girer misin.
tablonda tam 2 yumurtan var gibi görünüyor.

3d3b60 Ovulation charts on FertilityFriend.com
akıntı günlerini not etmedim canım ya... 9 mayıs gibi başlamıştı akıntım ara hep geldi hatta dün bile vardı... ama hiç tarih tutmadım...
ben bu ay adaçayı ve soğan kürü de yaptım... akıntılarım o yüzdendir diye düşündüm...

ya ben kendimce ateşimi yorumlayıp 15inde yumurtladım, 16sında çatladım diye emindim...
o tarihten sonra tembelleştim...
eğer tablomu yorumlarsan sevinirim

bana kalırsa ilk çatlama doğru. şimdilik bişey diyemeyiz dpo14 de olsaydın bu düşüş adet belirtisi olabilirdi ama şu an bişey diyemeyiz

arkadaşlar merhaba
uzun zaman oldu ilk göz ağrım olan bu topiğe yazmayalı
benim günlerim cadı kızımı büyütmekle geçiyor
umarım tez zamanda hepiniz muradınıza erersiniz

bana kalırsa ilk çatlama doğru. şimdilik bişey diyemeyiz dpo14 de olsaydın bu düşüş adet belirtisi olabilirdi ama şu an bişey diyemeyiz

ilk çatlama dediğin mayıs 15-16 mı? adet düşüşü olduğunu sanmıyorum çünkü önceki tablolarımda adetten 1gün önce düşüp adet günü dive vurmuştu ateşim... yani adet düşüşü için erken diye düşünüyorum

arkadaşlar merhaba
uzun zaman oldu ilk göz ağrım olan bu topiğe yazmayalı
benim günlerim cadı kızımı büyütmekle geçiyor
umarım tez zamanda hepiniz muradınıza erersiniz
hoşgeldin canım ben,m
inşallah bizlere de nasip olur

evet

inşallah öyledir canım ya... çünkü sonrasında doğru düzgün çalışmam yok, nasıl olsa yumurtlama günüm geçti diye...
ayın 18i ise gitti bütün emeklerimmm

aynı fikirdeyim ff nasıl böyle düşünür inanılmaz yanii...
15. gün bencede..

381982 Ovulation charts on FertilityFriend.com ff çizgimi çekti kızlar ama akıntı grmiycem diye kendi kndime söz verdim ama 15 günden sonra 3 gün yumurtalama ğrısı ve ıslaklık hissim vardı yani watery girilebilirdi ve girince 15. güne çekiyor çizgimi ben doğru yerde olduğunu düşünüyorum ama sizinde fikirlerinizi almak isterim..

aynı fikirdeyim ff nasıl böyle düşünür inanılmaz yanii...
15. gün bencede..

inşallah dediğin gibidir canım ya... bu ay epey uğraştım... yani soğan kürü, ada çayı, arı poleni falan...
ölçüp not ettiğim ateşlere göre hareket ettim... 16sından sonra yumurtlama bitti diyip, tembellik yaptım...
ff yumurtlama günümü 18ine çekince şok oldum:18:

sen ve karanfilce moral vermiş oldunuz çok teşekkür ederim kızlar

sanırım sen de iki kez yumurtlamışsın canım... hem 12si hem 17si gibi... ama her ikisinde de bir gün önce ve sonra çalışman var, yani önemli günleri doğru kullanmışsın canım...
şansın fazla
ama bence 15.gün değil yumurtlaman... yine de daha deneyimli arkadaşlar daha doğru yorumlayacaklardır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…