Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
o düşüş olmadan da hamıle tabloları gordum ben canım. yanı bence olcak dıe bişi yok. en azından o düşüşün hangı gun olması gerektıgı ıle ılgılı kesın bılgı yok. sonucta gec döllenme olabilir ve gec yerleşme olabılır.
tablon su an ıcın cok cok guzel bence
sabıtlenmıs ateslerı severım ben
bakınız paytakın tablosu :)))
canım benimde son 1 haftadır yatacağımda 37 ve üstü çıkıyor. seninde ii gidiyor tablo sonu bebiş olur inşallah:)

sabıt cıkıyor olması ılgımı cektı benm ya. inşallah dedııgn gıbı bızımkıde hayra cıkar
hamıle ve logusaların ahları ve duaları kabul olurmus cicim
simdi sende yatcan kalkcan bizim için dua etcen :)

Hep dua ediyorum canım inşallah bir bir gelecek güzel haberler.ii ki varsınız sizden başka kimsenin haberi yok sizinle paylaştım herşeyi bu site
cidden çokk güzel sizler ayrı güzelsiniz dualarım sizinle.

illa yerleşme düşüşü olacak diye bişey yok canım... bazı hamilelerde hep yüksek devam edebiliyo... üzülme yani... ona bakarsan yerleşme kanaması da herkeste olmuyo... düşmedi diye üzülme sakın

ciciiim nerdesiin.
son adet tarihini ve genelde adet döngünün kaç gün oldugunu söylermisinn

geç gördüm tatlımm... kusura bakma nolur, beklettim özelden yazdım ama burdan da yazayım 1 mayıs son adetimin ilk günü ve 30günde bir oluyorum yani 30mayısta regl olmam pardon olmamam lazım:)

geç gördüm tatlımm... kusura bakma nolur, beklettim özelden yazdım ama burdan da yazayım 1 mayıs son adetimin ilk günü ve 30günde bir oluyorum yani 30mayısta regl olmam pardon olmamam lazım:)

My Ovulation Chart |
bak bakalım

canım birde mail adresının şifresini değiştir hemen emi
ben korkarım öle şeylerden üstüme kalmasın.

Son düzenleme:
My Ovulation Chart |
bak bakalım

canım birde mail adresının şifresini değiştir hemen emi
ben korkarım öle şeylerden üstüme kalmasın.

canımm süpersin çok teşekkür ederim bi sürü vaktini aldım,çok çok çok saol
güvenmesem vermezdim şifremi, benim banka hesaplarımdan tutta cep pinime kadar bütün şifrelerim o değiştirmesem?
eveett şimdi bir de hazırladığın tabloyu yorumlar mısın acaba?
ben 16sında yumurtladığımı sanıyodum ama kırmızı çizgi 18inde?

şifre konusunda bişi diyemem o zaman senbilirsin canım
rica ederim, bak fena mı oldu hayır duanı aldım, belki senin duan kabul olur da bebişim olur benim:)
bence ff çizgiyi dogru yere cekmiş. yukselme öncesi gerekli düşüş orda sağlanmıs. bnm tablomda öle mesela, ufak bi düşüşten sonra yükselme var ki ff de çzigyi oraya cekti.
ama 16. gündede dediğin gibi, ani yükselme var, sanki düşüş olmadan yükselişe gecmiş gibide.
bence akıntı bılgılerını gırersen değişecek tablo.
hanı yukarda takvım var ya orda gunlerın ustune tıklayınca derecenı yazacagın kutu acılıo orda cervical fluıd kısmına krem gıbı ıse creamy- yapısıksa sticky- yum akı gıbıyse egg whıte vs işaretle.yanı eger hatırlıosan.
o zmn daha kesin sonuc alırız.

günaydın kızlar.bişey sorcam size.ben bu ff ye girdim ateşlerimi yzdım ama burada size nasıl göstereceğimi bulamadım.siteyi çözen biri vrsa bana anlatabilir mi nasıl görüntüleyebilirim.

ben sadece ateşimi ölçtüğüm için 15inde yumurtladım16sınde çatladım diye düşünüyodum... ilişki durumunu da buna göre ayarlamıştım sonrasında zaten yumurtladı diyip tembellik ettim yani 18ind yumurtladıysam, o dönem ilişki yok uzun süre... bu durumda bebiş olma ihtimali de çooookkkaz çok canım sıkıldı şimdi
dualarım seninle canım...benim umutlar hazirana kaldı...

günaydın kızlar.bişey sorcam size.ben bu ff ye girdim ateşlerimi yzdım ama burada size nasıl göstereceğimi bulamadım.siteyi çözen biri vrsa bana anlatabilir mi nasıl görüntüleyebilirim.

tablonun altında share yazan bir yer var ona tıkla canım
gelen sayfada simple link var
o linki kopyala buraya yapıstır

olsun be yavrum napalım. belkı de ff yanılıodur, akıntı bılgını gırebılseydın belkı oda 16. gune cekecektı cızgıyı bellı olmaz.

kasıklarım da fena batmalar oluyo
agrı gibi de sanki
ama adet sancısı dııl kesınlıkle.
acaba nedir nedir?
enfeksıyon olabilir mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…