Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
evet üsteki gebelik testi biraz önce yaptım silik çıktı kaldım öle emin de olamadım.
önceki testlerimhatırlamıyorum negatifte silik olmazdı değil mi ?

Paytak i çok sevindiiiim.. Tebrikler arkadaşım.. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.. Darısı biz bekleyenlerin başına..

kızlar selamlar,, topikteki paytak arkadaşımızı kutluyorum gözü aydın.. Darısı bize inşAllah.. benimde kayınvalidem çok söyluyor yakı yapıştıralım istersen bi diye.. şimdi sende söyleyince eczaneden mi alıyorsun, yakı dediğiniz ne acaba ayrıca, koaly çıkan bişey mi? Sizler ateşinizi ölçüyorsunuz ben denememe rağmen hiç başarılı olamadım sadece bildiğim birşey var adetim geleceği zaman benim ateşim yükseliyor.. sizin tam tersi anladığım kadarıyla da benim neden acaba ateşim yükselince geliyor adetim.. enteresan-ım.

silik falan fark etmez, ikinci çizgi var işte sen hamilesin canım, tebrik ederim hemen kan testi yaptır bence... darısı başımıza

Tebrik ederim canım! Ateşinden belliydi. 7 ayın sonunda duaların kabul oldu. Allah sağlıkla kucağına almayı da nasşp etsin. Çok sevindim senin adına.

aslında benim de yumurtlamam var, yani 2 aydır ultrosandan takıp edilmistı, yumurtam vardı, hatta catladı da. ne diye bana hemen klomen verdi anlamadım.. fsh yuzunden dedi.. tmm da fsh bıraz yuksek olabilir de ama yumurtluyom.. ay neyse bilemedim, kontrole gıttıgımde soracam bakalım.. bole sordugunda da sorguluyomusum gıbı oluyo bısey dıyemıyom dr.a aslında cok yanlıs yapıyrom

Paytak canim hayirli olsun gozun aydin

Buarada bende yaki yapistirip ise yaramayanlardanim bilginize

Son düzenleme:
canım dualarına yurekten katılıyorum. inşallah senden de guzel haberler alacagız.
asılamaya baslıyorsun degıl mı?
inşallah sonu guzel olacak bıtanem
allah gönlune gore versın hepımızın ıns.

ev üstüme üstüme geliyo dolanıyorum öle vakit geçmiyo:)
kullanıcı adı paytak şifre C797D
canım cok tesekkur ederım. netten aldıgım bılgılere gore ates yukselmesınden oncekı gece ılıskı olmalı kkı ertesı gun yumurta catladıgında spermler onu beklıyor olsun yazıyordu ve nıtekım senınde cızgınden oncekı gece ılıskın var.
malesef bnmkıne baktım sımdı ole dııl.
cızgıden oncekı gece bos. zaten cızgıyı cektıgı ılk gun cok uzulmustum. cunku 13-14-15. gün dolu 16 bos 17_18. gun dolu ve cızgı 17. gunde. onca gun calıs en lazım olan gunu bos gec. vay arkadas kader bee..napalım (
kızlar ben bu ay yumurta akı kıvamını gördüğüm gün belime yakı yapıştırdım.
öyle ilşkiye girdim faydası oldu mu bilmem nette okumuştum.

aaa o neymıs yaa hıc duymadım ben öle bısı. nerden alcaz nası bısı o? bel agrısı cekenlerın kullandıgı yakı mı yoksa? aslan mı kaplan mı ne öle bı markası vardı hatta.
pekı yumurta akı kıvamı cok olmayıp da kacırırsak? onun yerıne kasık agrısı ve atestekı oynamalara gore ılıskıye gırdıgımız o onemlı gunlerın hepsınde taksak olur mu kı?

peki su anda kı kasıkalrımdakı agrının sebebı ne kı ya?
acı desem daha dogru olur hatta.....
ay gene basladım kendımı kurmaya...
psıkolojım dagıldı benım artık haaa

anlatır mısın yakı nedir? Nasıl uygulanır? Rica ettsem?

Canim kk da biraz arastirir istersen
Eczaneden al yumurtlama gununden once yapistir iki gun kaliyo sonra cikar
Dedigim gibi ama bende ise yaramadi nasip bu isler hepsi bos aslinda

Paytak i çok sevindiiiim.. Tebrikler arkadaşım.. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.. Darısı biz bekleyenlerin başına..

saol arkadaşım amin Allahım herkese versin artık umudum bitmişti.

saol canım eczaneden alınıyor 2 günden sonra kolay çıkıyo daha fazla tutmayın yazıyo

silik falan fark etmez, ikinci çizgi var işte sen hamilesin canım, tebrik ederim hemen kan testi yaptır bence... darısı başımıza

saol canım pazartesi okul çıkışı gideceğiz inş.

Tebrik ederim canım! Ateşinden belliydi. 7 ayın sonunda duaların kabul oldu. Allah sağlıkla kucağına almayı da nasşp etsin. Çok sevindim senin adına.

saol fıstık evet bu ay oluruna bırakmıştık ama densizin biri olmuyor mu dedi çok üzülüp baya ağlamıştım şükür Allahım herkese nasip etsin

Paytak canim hayirli olsun gozun aydin

Buarada bende yaki yapistirip ise yaramayanlardanim bilginize

saol canım bilmiyorum yakının faydası oldu mu ama denedim bu ay

Son düzenleme:
[/QUOTE]canım cok tesekkur ederım. netten aldıgım bılgılere gore ates yukselmesınden oncekı gece ılıskı olmalı kkı ertesı gun yumurta catladıgında spermler onu beklıyor olsun yazıyordu ve nıtekım senınde cızgınden oncekı gece ılıskın var.
malesef bnmkıne baktım sımdı ole dııl.
cızgıden oncekı gece bos. zaten cızgıyı cektıgı ılk gun cok uzulmustum. cunku 13-14-15. gün dolu 16 bos 17_18. gun dolu ve cızgı 17. gunde. onca gun calıs en lazım olan gunu bos gec. vay arkadas kader bee..napalım (

sperm yaşıyo biliyormuş sıkma canını. çizginin olduğu gün ve sonrasında var seninde hemşire bi gün öncesi ve bi gün sonrası önemli demişti

aaa o neymıs yaa hıc duymadım ben öle bısı. nerden alcaz nası bısı o? bel agrısı cekenlerın kullandıgı yakı mı yoksa? aslan mı kaplan mı ne öle bı markası vardı hatta.
pekı yumurta akı kıvamı cok olmayıp da kacırırsak? onun yerıne kasık agrısı ve atestekı oynamalara gore ılıskıye gırdıgımız o onemlı gunlerın hepsınde taksak olur mu kı?[/QUOTE]
eczaneden alınıyo evet bel ağrısı kas ağrısı çekenler kullanır genelde yapıştığı bölgeyi ısıtan yakan bişi spermler sıcağa gidermiş yakı ısıttığı için bi bağlantısı var mı bilemiyorum.adet bittikten sonra 5.gün yapıştırın demişler ben yumurta akını gördüğüm an yaptım.dediğin gibi ateşe bakarakta yapılabilir

Son düzenleme:
peki su anda kı kasıkalrımdakı agrının sebebı ne kı ya?
acı desem daha dogru olur hatta.....
ay gene basladım kendımı kurmaya...
psıkolojım dagıldı benım artık haaa

shanaay'cım gebelik şansını artırmak için ateşin düştüğü ve yükseldiği geceler peşpeşe ilişkiye girin diyolar ama bu sadece o günlerde bebek olur demek değil, şansın daha fazla demek... ama bazı bünyelerde sperm 24 saatten daha uzun süre canlı kalabiliyomuş, bu durumda yumurtlamadan 2gün hatta belki 3gün önce bile ilişkiye girmişsen hamile kalabilirsin... yani mühim olan ilişkiye girdiğin gün değil, spermlerin senin vücudunda canlı kaldığı gün ya da saat...

perşembe günü hiç girememiştim foruma, dün hem çarşamba gecesinden başlayıp cuma öğlene kadar geçmişi okudum tek tek... kim yazmıştı hatırlamıyorum ama bi arkadaşımız demişki yumurtlama gününden tam 6gün önce ilişkiye giren bi kadın hamile kalmış, yani spermler tam 6 gün canlı kalmış vücudunda... bi göz at istersen... yani sen kendini boş yere üzüyosun tatlım...

bu arada ateş tablom seninle aynı gidiyo... yumurtlama gününden 1 hafta sonra sadece 1gün 0,3lük bi düşüş olmuştu, hatta ikimizdeki de yerleşme düşüşü mü acaba demiştim... çünkü sonrasında tekrar yükselip 36,6da sabitlemişti... dün 36,5 oldu ateşim, bugünde 36,3... benim ateşim adetten bi gün önce düşüyo normalde... adetime 5 gün var... niye düşüşe geçti bilmiyorum ama canım çok sıkıldı

benım kı gectı bugun yıne yukselıse. birazdan paylaşacagım tablomu. seninde yükselir sıkma canını. bi akablir miyim tablona paylaşırmısın
bu arada literatürde 6 gun oncekı ılışkı sonucu hamıle kalmıs kişilerin varlıgını ben soylemıstım ben okumustum.
o andaki umutsuzlugumun sebebı paytagın tablosuna baktım,ilişki gunu cızgının oncesı ve sonrasındaydı. o anda kendımce bak böle olunca hamıle kalınıo ben kacırmısım işte die bı bunalım gecırdım. malum biz anne adaylar bır anda düşüp bir anda yükselebiliyoruz, dengesiziz yani. bak o gün umutsuz birine 6 gün aklını vermişim bgn kendim dertlenmişim bi başkası bana bunu hatırlatıo.
ah ahh ne hallere düşürüyo bu bebişler bizi

Son düzenleme:
My Ovulation Chart |
ateş yükseldi benm yine.
bu arada kendimde farkettiğim bir şey var
ben gece 23.30 ile 01:00 arası yatarım genelde. ve bu ay every gibi bende geceleri de ateşime bakmaya basladım. yani öylesine bi yere kaydettıgım falan yok da merak edıp bakıorum işte. ve o saat aralıgı ıcınde yataga girdiğimde, yumurtlama günümden bu yana, yanı sabah ates yukselmesıne basladıgım gunden berı atesım 37.1 cıkıyo. net olarak, sabit hep aynı.
yumos oncesı degısıodu hep 36.3-36.2 vs vs öle gidiyordu ölçtüğümde. hem düşüktü hem sabit deildi.
sizinle paylaşayım dedimbu durumu.

canım benimde son 1 haftadır yatacağımda 37 ve üstü çıkıyor. seninde ii gidiyor tablo sonu bebiş olur inşallah:)

günaydın ateşin güzel gidiyor. ya bu yerleşme düşüşü
illa olmalımı ya bu gün yumoştan sonra 9. günüm
okadar kaptırmışımki kendimi acaba bugün düşüş olur mu
diye. yükselmesini isterken düşsün diyoruz.
ooof ya http://www.fertilityfriend.com/home/3c4345

Son düzenleme:

bak şimdiii:) tereciye tere satmışımm:) şaka bi yana dediğin gibi umutsuz bi arkadaşa moral vermek için söylediğin şeyleri kendin unutuyosun ve boşuna üzüyosun kendini... rahatla canım benim:) ben siteyi çözemedim,oraya kaydetmedim ateşimi yani... ama gün gün kaydettim, onu paylaşsam olur mu? belki yorum yaparsın?

1.gün 36,2
2.gün 36,2
3.gün 36,3
4.gün 36,1
5.gün 36
6.gün 36,3
7.gün 36,3
8.gün 36,2
9.gün 36,1
10.gün 36
11.gün 36
12.gün 36,1
13.gün 36,2
14.gün 36,2
15.gün 36,2
16.gün 36,5
17.gün 36,6
18.gün 36,4
19.gün 36,5
20.gün 36,7
21.gün 36,7
22.gün 36,4
23.gün 36,6
24.gün 36,6
25.gün 36,5
26.gün 36,3

bana mail adresını verırsen senın ıcın hesap acabılırım
sende atesını yuklemeye baslarsın hatta ben duzenleyıverırım il başta sen devam edersın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…