evet üsteki gebelik testi biraz önce yaptım silik çıktı kaldım öle emin de olamadım.
önceki testlerimhatırlamıyorum negatifte silik olmazdı değil mi ?
kızlar test yaptım üsteki gebelik testi alttaki ovulasyon testi gaza geldim ovulasyonda yaptım hamilelikte pozitif çıkar diye okumuştum doğru mu bilmiyorum
2.çizgi silik gibi yoksa ben mi öle görüyorum olmasa 2.çizgi hiç mi belli olmuyordu?
önce ki yaptığım testleri hatırlamıyorum:)Eki Görüntüle 427987 Eki Görüntüle 427987
kızlar test yaptım üsteki gebelik testi alttaki ovulasyon testi gaza geldim ovulasyonda yaptım hamilelikte pozitif çıkar diye okumuştum doğru mu bilmiyorum
2.çizgi silik gibi yoksa ben mi öle görüyorum olmasa 2.çizgi hiç mi belli olmuyordu?
önce ki yaptığım testleri hatırlamıyorum:)Eki Görüntüle 427987 Eki Görüntüle 427987
valla bilmiyorum canım bende çok şey okudum soğanla ilgili ve o yüzden en güzeli kendini garantiye almak.
incir kürüne gelince ben yapamam çünkü geçmişte prolaktin sorunum oldu ve incir prolaktini artırıyor.zaten yumurtlamam var o yüzden yapmam heralde.
akışına bıraktım bakalım.
Paytak canim hayirli olsun gozun aydin
Buarada bende yaki yapistirip ise yaramayanlardanim bilginize
canım dualarına yurekten katılıyorum. inşallah senden de guzel haberler alacagız.canım demişim dimi her tabloya bu hamile tablosu demem diye. kimseye erkenden bişey demek doğru değildir çünkü..ama senin tablo bağırıyordu resmen..
çoook sevindim adına Allah tamamına erdirsin inşallah.. 3 aylara güzel bi giriş yaptık bu aylar hamişimiz baya artar inşallah..
valla sen karafilce kesin dediniz umut verdiniz bana geldim gaza :))
Allahım herkese göstersin inşallah şu an sevincimi sadece sizinle yaşıyorum eşim hala tedirgin acele etme dur diyo:)
ben sana şifreyi vereyim bak ilşki günlerine birazdan yollarım
canım cok tesekkur ederım. netten aldıgım bılgılere gore ates yukselmesınden oncekı gece ılıskı olmalı kkı ertesı gun yumurta catladıgında spermler onu beklıyor olsun yazıyordu ve nıtekım senınde cızgınden oncekı gece ılıskın var.ev üstüme üstüme geliyo dolanıyorum öle vakit geçmiyo:)
kullanıcı adı paytak şifre C797D
kızlar ben bu ay yumurta akı kıvamını gördüğüm gün belime yakı yapıştırdım.
öyle ilşkiye girdim faydası oldu mu bilmem nette okumuştum.
anlatır mısın yakı nedir? Nasıl uygulanır? Rica ettsem?
Paytak i çok sevindiiiim..Tebrikler arkadaşım.. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.. Darısı biz bekleyenlerin başına..
kızlar selamlar,, topikteki paytak arkadaşımızı kutluyorum gözü aydın.. Darısı bize inşAllah.. benimde kayınvalidem çok söyluyor yakı yapıştıralım istersen bi diye.. şimdi sende söyleyince eczaneden mi alıyorsun, yakı dediğiniz ne acaba ayrıca, koaly çıkan bişey mi? Sizler ateşinizi ölçüyorsunuz ben denememe rağmen hiç başarılı olamadım sadece bildiğim birşey var adetim geleceği zaman benim ateşim yükseliyor.. sizin tam tersi anladığım kadarıyla da benim neden acaba ateşim yükselince geliyor adetim.. enteresan-ım.
silik falan fark etmez, ikinci çizgi var iştesen hamilesin canım, tebrik ederim hemen kan testi yaptır bence... darısı başımıza
Tebrik ederim canım! Ateşinden belliydi. 7 ayın sonunda duaların kabul oldu. Allah sağlıkla kucağına almayı da nasşp etsin. Çok sevindim senin adına.
Paytak canim hayirli olsun gozun aydin
Buarada bende yaki yapistirip ise yaramayanlardanim bilginize
peki su anda kı kasıkalrımdakı agrının sebebı ne kı ya?
acı desem daha dogru olur hatta.....
ay gene basladım kendımı kurmaya...
psıkolojım dagıldı benım artık haaa
shanaay'cım gebelik şansını artırmak için ateşin düştüğü ve yükseldiği geceler peşpeşe ilişkiye girin diyolar ama bu sadece o günlerde bebek olur demek değil, şansın daha fazla demek... ama bazı bünyelerde sperm 24 saatten daha uzun süre canlı kalabiliyomuş, bu durumda yumurtlamadan 2gün hatta belki 3gün önce bile ilişkiye girmişsen hamile kalabilirsin... yani mühim olan ilişkiye girdiğin gün değil, spermlerin senin vücudunda canlı kaldığı gün ya da saat...
perşembe günü hiç girememiştim foruma, dün hem çarşamba gecesinden başlayıp cuma öğlene kadar geçmişi okudum tek tek... kim yazmıştı hatırlamıyorum ama bi arkadaşımız demişki yumurtlama gününden tam 6gün önce ilişkiye giren bi kadın hamile kalmış, yani spermler tam 6 gün canlı kalmış vücudunda... bi göz at istersen... yani sen kendini boş yere üzüyosun tatlım...
bu arada ateş tablom seninle aynı gidiyo... yumurtlama gününden 1 hafta sonra sadece 1gün 0,3lük bi düşüş olmuştu, hatta ikimizdeki de yerleşme düşüşü mü acaba demiştim... çünkü sonrasında tekrar yükselip 36,6da sabitlemişti... dün 36,5 oldu ateşim, bugünde 36,3... benim ateşim adetten bi gün önce düşüyo normalde... adetime 5 gün var... niye düşüşe geçti bilmiyorum ama canım çok sıkıldı
My Ovulation Chart |
ateş yükseldi benm yine.
bu arada kendimde farkettiğim bir şey var
ben gece 23.30 ile 01:00 arası yatarım genelde. ve bu ay every gibi bende geceleri de ateşime bakmaya basladım. yani öylesine bi yere kaydettıgım falan yok da merak edıp bakıorum işte. ve o saat aralıgı ıcınde yataga girdiğimde, yumurtlama günümden bu yana, yanı sabah ates yukselmesıne basladıgım gunden berı atesım 37.1 cıkıyo. net olarak, sabit hep aynı.
yumos oncesı degısıodu hep 36.3-36.2 vs vs öle gidiyordu ölçtüğümde. hem düşüktü hem sabit deildi.
sizinle paylaşayım dedimbu durumu.
My Ovulation Chart |
ateş yükseldi benm yine.
bu arada kendimde farkettiğim bir şey var
ben gece 23.30 ile 01:00 arası yatarım genelde. ve bu ay every gibi bende geceleri de ateşime bakmaya basladım. yani öylesine bi yere kaydettıgım falan yok da merak edıp bakıorum işte. ve o saat aralıgı ıcınde yataga girdiğimde, yumurtlama günümden bu yana, yanı sabah ates yukselmesıne basladıgım gunden berı atesım 37.1 cıkıyo. net olarak, sabit hep aynı.
yumos oncesı degısıodu hep 36.3-36.2 vs vs öle gidiyordu ölçtüğümde. hem düşüktü hem sabit deildi.
sizinle paylaşayım dedimbu durumu.
benım kı gectı bugun yıne yukselıse. birazdan paylaşacagım tablomu. seninde yükselir sıkma canını. bi akablir miyim tablona paylaşırmısın
bu arada literatürde 6 gun oncekı ılışkı sonucu hamıle kalmıs kişilerin varlıgını ben soylemıstım ben okumustum.
o andaki umutsuzlugumun sebebı paytagın tablosuna baktım,ilişki gunu cızgının oncesı ve sonrasındaydı. o anda kendımce bak böle olunca hamıle kalınıo ben kacırmısım işte die bı bunalım gecırdım. malum biz anne adaylar bır anda düşüp bir anda yükselebiliyoruz, dengesiziz yani. bak o gün umutsuz birine 6 gün aklını vermişim bgn kendim dertlenmişim bi başkası bana bunu hatırlatıo.
ah ahh ne hallere düşürüyo bu bebişler bizi
bak şimdiii:) tereciye tere satmışımm:) şaka bi yana dediğin gibi umutsuz bi arkadaşa moral vermek için söylediğin şeyleri kendin unutuyosun ve boşuna üzüyosun kendini... rahatla canım benim:) ben siteyi çözemedim,oraya kaydetmedim ateşimi yani... ama gün gün kaydettim, onu paylaşsam olur mu? belki yorum yaparsın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?