hadi bakalım canım ağzın bal yesin göbüşün bebiş dolsunn inşallahhhh
benimde göbüşüm bebiş olsunn inşallahhhh
ayyy çok tatlı dillisin be baharcım, asıl balı senin ağzın yesin :)
inşallah canım benim:)
sen böyle olumlu düşünüyosun ya, senin için herşey olumlu olcak inşallah:)
kızzz hafiye gibisin maşallahhhh
inşallah gerçektirrrrr ama tabloya girdiğine göre burayada gelip haber verirdiii
hadiii derya gel ve bizi bu meraktan kurtarrrrr
gebeyim deeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Canim begendigim tablolari kaydeder takip ederim ben
Tabloya girmis ama bize haber vermemis hain
Deryanin Eski msj larindan tabloyu paylastigi bi msj bulabilirsin bak ordanda zaten en son halini gosterir canim
Canim begendigim tablolari kaydeder takip ederim ben
Tabloya girmis ama bize haber vermemis hain
Deryanin Eski msj larindan tabloyu paylastigi bi msj bulabilirsin bak ordanda zaten en son halini gosterir canim
Bak buda tablosu kizmaz dimi bana insallah
36bfea Ovulation charts on FertilityFriend.com
evet canım karşıyakadayımmsen nerdesinn ..
allah allah gelirdi ve burayı yıkardı benim bildiğim deryoş
bakıcam tablosuna ama eğer öyleyse ve bizi burada merakta bırakıyorsa çokk kızarımmm
Slm kizlar.pazartesi 12de asilamam yapilacak.dua edin nooluuur.bu arada enfeksiyon var dedi doktor.fitil verdi.simdiden moralim bozuk.bi de hic fitil kullandiniz mi camasirimda bembeyaz akinti olmus.sanki fitil erimis de cikmis gibi acaba gece bir daha mi koysam...
başından kaynar sular dökülmesi neymiş onu yaşadım bugün bahsediyordum size de adetim geçeli 6 gün oldu bugün ve ateşim daha da yükseldi 36.6 lardan iki günüdr 36.8 lere çıktı öyle umutlandırdı ki bu ateş beni söylediğim arkadaşımda beni çok umutlandırdı bu sefer kesin oldu bak diye sabah özel hastenede kan testi yaptırdım ve akşam üzeri aldığım sonuç 0.1 di o andan beri kendimde değilim madem olmayacaktı niye gecikti ve benim ateşim niye bu kadar yüksek artık dayanamıyorum bu duruma(
güzeller nasılısız
bugün ateş ölçen iki arkadaşımın gebiş haberini aldım çok sevindim
kızlar gebe kalamamak sıkıcı bir süreç
ama ateş ölçmekte ayrı bir heyecan
ben 15 ay ölçtüm rüyalarımda bile görürdüm
sabah ölçerken heyecandan kalbim küt küt ederdi
hepsi geçti bitti cadı kızım şimdi kucağımda uyuyor
inşallah sizlerde yakında bu duyguları yaşıyacaksınız
hepinizi öpüyorum
Kizlar iyi aksamlar merak edenlere duyurulur hepberaber hamile tablosunu kopyalamistim simdi baktim test pozitif isaretlemis bugun icin insallah bana kizmaz ama napalim hepimiz cok merak ettik dimi
Canim simdiden tebrik ediyorum ne guzel bak seker ilacini kullandigin ilk ay hamile kaldin bende okumustum pko lularda bu ilaclar cok ise yariyomus
Yanlis hatirlamadim dimi canim derya sen pko luydun
bak şımarıcam şimmdiiiiii
çokkk sağol canım yaaa içimdeki umudu hiç yitirmek istemiyorum çünkü elimde ondan başka bişey yok.
umudm olmazsa nasıl devam ederim.ama sadece kendi adıma değil hepimiz için umutluyum
bu konuştuklarımız bi gün sadece arşivlerde başkalarına umut olarak kalacak.
ve onlar bu yazıları okurken biz bebişlerimizi büyütmüş olucaz.inşallahhh allahımmmm lütfennnn
evet ronyam msn den konuştuk zaten izmire kaynanasıda gidecekticanım bana kendisi özelden yazmış pazar gününe kadar şehir dışında olacakmış
bende özelden attığı mesajı biraz geç gördüm açtığımda pozitif işaretini gördüm
muhtemelen tabloya işaretledi ama buraya yazamadan yola çıktı yada yazamadı
yani eminim yarın hemen buraya yazar sizlere güzel haberi verir
baharcımmm çok doğru söylüyosun canım... bizler 2009un yazılarına bakıp umutlanmadık mı...
inşallah bizim bu umutlarımız bebişe dönüşür, sonra da ileride başka adaylara umut olur
ama sen umutlanmakta çok haklısın,çok
ve inşallah boşa çıkmayacak bu umutlar
hamileyiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmm
Allahıma binlerce kez şükürler olsun
kız meraktan öldürdün bizi çoook sevindim Allah tamamına erdirsin inşallah..eee anlat hadi neler oldu eşin filan naptı sevindi mi?
kana gittin mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?