Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ben senin tecrübelerinden bebeğin bırtını çıkartma konusunda yararlancam canommm
malum seninki çok gazlı

ahhh çenemi açtırma baharımm içim şiş şiş gene dün gece 12 den sabah 7 ye kadar hiç durmadan ağladı, sesi kısıldı uyudu sonra şimdi uyuo müthiş bir karışım yaptım, kimyon rezene papatya kaynattım, içirdim az önce bişey olmazsa sende yaparsın

inşallah canom o günü de görürüm

ben çıkıyorum artık yatayım bugün çok yoruldum

hepinzie sonsuz teşekkürler
yarın görüşürüz

cnm o tüylenme bende yoktu regil düzensizliği yoktu ama stresten bende tüylenme başladı sanki kolumda ve vucudumda Allahım büyüksün yardım et bize ,bence adet düzensizliği süren 2 aşağı 2 yukarı oynuyosa değildir ..

sen şanslıymışsın cnm ne güzel Allahım bizede nasip etsin inşAllah.kist gebelik oluşursa kendiliğinden 3.ayda falan eriyomuş onu bende duydum cnm .gebelik mümkün müş yani:)

cnm mesajını okudum ve gözyaşlarına boğuldum ben böyle lanet bi duyguyu hiç tatmamıştım ,hayatımda hiç kimseyi kıskanmadım hiç kimseyi ,her zaman sölerdim insan görgüsünde ne varsa onu görür diye ,ama bu bebek konusu benm canımı o kadar yakıyoki artık 1sene 2 ay olcak bu ayda tutmazsa ...
senin adına çooook sevindim Allahım kucağınada almayı nasip etsin sağlıkkla inşAllahbanada dua et ne olur canım

Canim amin Rabbim yardimcimiz olsun sabir versin ben alistim artik ankaraya gidip kaan hoca dan tedavi surecini alicaz insallah bizim is tupe kaldi ne kadar zorlansamda birkerede olsa denemek zorunda kalicam napiyim onuda yapmadik dememek icin

Derya canim bizede dua et ne olur en icten dileklerinle
Birazda belirtilerinden bahsetsene

seini o kadar yi anlıyorum ki
bizim de tam 1.yılımızda geldi
ve inan hiç beklemiyordum
ben de pko var geçen aykı adetımle glukofene başladık
1 yıldır yumurtam çatlamıyordu ama binlerce kez şükür olsun ki bu ilaç sayesinde ve inan burdaki arkadaşlarımın desteği bana umut oldu
ismini söyle bana canım adınla dua edeceğim çünkü hergece ediyorum burdaki arkadaşlarıma

etmem mi bianem
sen de ismini yaz banahergece ediyorum ve edeceğim
belirtilerime gelince bildiğin tipik adet belirtisi yaşadım
adetten 1 hafta önce kahve lekelenmem başladı birkaç gün aralıklarla geldi
bat günü anlam veremedğim müthiş ötesi bir ağrım oldu ve sadece o gün sürdü
ee bir de ateş iyi gidiyordu
bulantı mulantı,göğüs ucu acıması yok
göğüslerim yumurtlamayla birllikte her tarafı acıyor o kadar

bir iki gün daha bekleyelim sanki olmuş mu dersin

Son düzenleme:
hamileyiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmm
Allahıma binlerce kez şükürler olsun

canımmm bir kaç gündür takipteydim seni tablon öyle güzeldiki Allahım sabrının mükafatını verdi çoook sevindimmm güzel bir hamilelik geçirirsin ve sağlıcakla kucağına alırsın bebişini inşallahh kendine ve bebişe dikkat et

tamam canımçekerim havasını senin için

hamileyiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmm
Allahıma binlerce kez şükürler olsun

Canım tebrik ederimm Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.. darısı başımıza inşallah

kızlarr bu arada benim hastalığım geçmedi hatta ateşimi gören ff bana çizgiyi bile çekti.. antibiyotik kullanıyorum.. bu durumda bu ayı es geçmek zorunda kalıcaz heralde çok üzgünümmm sürekli bişeyler engel oluyo valla çok bunaldım artık yaa

37edb9 Ovulation charts on FertilityFriend.com

İyi pazarlar kızlar! Ne güzel bir pazar di mi? Derya hamile Dün çok mutlu oldum bugün de hala onun mutluluğu içerisindeyim.

Fakat kendim için pek mutlu olamadım çünkü dün çatladığım halde akşamı değerlendiremedik. Tüm gün çok yorulmuştuk, ovulasyon testi de koyuydu ama pozitif değildi (bugün rengi iyice açılmış o nedenle dünü pozitif diye işaretledim). Bir de ben 13 veya 14. gün yumurtlarım genelde. 12. gündü. Demek ki bir günümüz daha var yorgunuz dedik ve yapmadık. Fakat sabah ateşim yükselmişti Aşağıda grafiğimi gönderiyorum. Çalışma saatleri de var. AM: sabah PM: akşam

Ne dersiniz hala şansım var mıdır?

Son düzenleme:

olsun canım ne üzülüyorsun gayet güzel işte. iki gün de ilişki olmuş. sadece gece yerine sabah olmuş daha güzel işte bence harika. canını sıkacak bi durum yok ortada.

DERYOŞUMMMMMMMMMMMMMMMMMM
Allahımmmmmm inanamıyorum bu ne güzel bir haberrrrrrrrrrrrrrrr
o kadar mutlu oldumki canımmm yerimde duramıyorum sevinçtennnnnn
bak biz sana demiştik ama dimiiiiii
sen hep umutsuzdunnnnnnnnnnn
geldi işte melegin geldiiiiiiii çok şükür rabbim ,
darısı inşallah bizlerin başına canım benm gönülden tebrik ediyorum seni
allah inş kucagına almayı nasip etsinnnnnnnnnn
bu arada ne dandik testmiş o öyle 80 hcg yi göstermemiş yaa
bnm 3 liraya aldıgım testler 5 lik değeri bile göstermişti,
yanii demekki ne yapıyoruzzz bu idrar testlerine %100 güvenmiyoruzzzzzzzzzzzzzzzzz

kız tablon yükselerek devam ediyor sende gelsin şu adet diyosun

aman halecim yaa ne bileyim hiç sevmedim bu ayki dengesiz tabloyu
hiççç hamile olabilecegimi düşünmüyorum,
insan azıcıkta olsa hisseder dimi ıı ıhh o da yok
yinede hayırlısı bakalım ne göreceğiz sonunda :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…