tecrübe konuşuyorrrrrr
ablanız kurbaaaaannnn olsun sizeengin tecrübelerimden tabiki faydalanmanız gerek bebiş naptı acaba
ben senin tecrübelerinden bebeğin bırtını çıkartma konusunda yararlancam canommm
malum seninki çok gazlı
direk kalp atışlarını duycaksın 2 hafta sonra hatta görceksin, bir fasulyenin içinde pıt pıt inip kalkcak, ayyy rabbim ne büyük eğer bi hafta sonra gidersen keseyi görürsün sadece küçük bir yuvarlak
cnm o tüylenme bende yoktu regil düzensizliği yoktu ama stresten bende tüylenme başladı sanki kolumda ve vucudumda Allahım büyüksün yardım et bize ,bence adet düzensizliği süren 2 aşağı 2 yukarı oynuyosa değildir ..Canim aslinda bende tuylenme var cene altimda azda olsa var bide adetlerim 28-35 gun arasi degisio yani sabit 28 gun degil mesela
Buda adet duzensizligine girermi acaba
Hayir canim hamilelige engel degil dedi 5 doktora falan gittim ayri ayri hepsi ayni seyi dedi ama tabi Allah bilir
Bide benim sag yumurtalikta var sol tarafimdan tutmazmiki tutucak olsa merak ettim yada belkide hep sagdan yumurtluyorumdur
geçmiş olsun.kistin geçer çikolata değilmiş.bu iyi.
buarda benimde kistim vardı tavuk yumurtası büyüklüüğünde
3 ay doğum kotrol hapı kullandım.ama geçmedi.doktorlar çocuğun
olmaz ameliyat dedi.ben korktum.ilk ay denemede çocuğum oldu.
hamileliğimin 3.ayında kistim erimişti.yani dicem o ki hamileliğe engel değil.
kistlerin çoğu iyi huylu.tabi sen tedavisini ol.korunmaya gerek yoksa çalışmalara devam.
kızlar bana kızmışsınız ama ben kayınvalidemdeydım ve orada net yoktu
görümceme gidince hemen ff ye değeri girdim
ronyaya da mesaj atmıştım bir gün öncesi
ee siz de tabloya bakmışsınız
valla inanın daha yoldan yeni geldim buraya yazdım
kızmayın bana
değerim 80.5 çıktı
2 hafta sonra ilk kontrolum olacak
cnm o tüylenme bende yoktu regil düzensizliği yoktu ama stresten bende tüylenme başladı sanki kolumda ve vucudumda Allahım büyüksün yardım et bize ,bence adet düzensizliği süren 2 aşağı 2 yukarı oynuyosa değildir ..
sen şanslıymışsın cnm ne güzel Allahım bizede nasip etsin inşAllah.kist gebelik oluşursa kendiliğinden 3.ayda falan eriyomuş onu bende duydum cnm .gebelik mümkün müş yani:)
cnm mesajını okudum ve gözyaşlarına boğuldum ben böyle lanet bi duyguyu hiç tatmamıştım ,hayatımda hiç kimseyi kıskanmadım hiç kimseyi ,her zaman sölerdim insan görgüsünde ne varsa onu görür diye ,ama bu bebek konusu benm canımı o kadar yakıyoki artık 1sene 2 ay olcak bu ayda tutmazsa ...
senin adına çooook sevindim Allahım kucağınada almayı nasip etsin sağlıkkla inşAllahbanada dua et ne olur canım
seini o kadar yi anlıyorum kicnm o tüylenme bende yoktu regil düzensizliği yoktu ama stresten bende tüylenme başladı sanki kolumda ve vucudumda Allahım büyüksün yardım et bize ,bence adet düzensizliği süren 2 aşağı 2 yukarı oynuyosa değildir ..
sen şanslıymışsın cnm ne güzel Allahım bizede nasip etsin inşAllah.kist gebelik oluşursa kendiliğinden 3.ayda falan eriyomuş onu bende duydum cnm .gebelik mümkün müş yani:)
cnm mesajını okudum ve gözyaşlarına boğuldum ben böyle lanet bi duyguyu hiç tatmamıştım ,hayatımda hiç kimseyi kıskanmadım hiç kimseyi ,her zaman sölerdim insan görgüsünde ne varsa onu görür diye ,ama bu bebek konusu benm canımı o kadar yakıyoki artık 1sene 2 ay olcak bu ayda tutmazsa ...
senin adına çooook sevindim Allahım kucağınada almayı nasip etsin sağlıkkla inşAllahbanada dua et ne olur canım
etmem mi bianemCanim amin Rabbim yardimcimiz olsun sabir versin ben alistim artik ankaraya gidip kaan hoca dan tedavi surecini alicaz insallah bizim is tupe kaldi ne kadar zorlansamda birkerede olsa denemek zorunda kalicam napiyim onuda yapmadik dememek icin
Derya canim bizede dua et ne olur en icten dileklerinle
Birazda belirtilerinden bahsetsene
bir iki gün daha bekleyelim sanki olmuş mu dersinçatladım mı nedir:44:
3628ff Ovulation charts on FertilityFriend.com
hamileyiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmm
Allahıma binlerce kez şükürler olsun
hayırlı olsun darısı bizim başımıza.bende ateş ölçme tablosuna küsmüştüm
yarından itibaren ölçmeye başlayayım bari.
canım benim çoooooookkkkk teşekkür ederimmm
darısı tüm arkadaşlarıma
Ben evlendiğim için artık finlandiyada yaşıyorum ama karşıyaka memleketim benim:) Annem ailem hala orada tabii.. ben de nisan ayında dil okulumdan önce bir gidip geldim ama burnumda tütüyor yine.. benim yerime şöyle içine çek karşıyakamın havasını..:)
İyi pazarlar kızlar! Ne güzel bir pazar di mi? Derya hamileDün çok mutlu oldum bugün de hala onun mutluluğu içerisindeyim.
Fakat kendim için pek mutlu olamadım çünkü dün çatladığım halde akşamı değerlendiremedik. Tüm gün çok yorulmuştuk, ovulasyon testi de koyuydu ama pozitif değildi (bugün rengi iyice açılmış o nedenle dünü pozitif diye işaretledim). Bir de ben 13 veya 14. gün yumurtlarım genelde. 12. gündü. Demek ki bir günümüz daha var yorgunuz dedik ve yapmadık. Fakat sabah ateşim yükselmiştiAşağıda grafiğimi gönderiyorum. Çalışma saatleri de var. AM: sabah PM: akşam
Ne dersiniz hala şansım var mıdır?
Eki Görüntüle 435836
kız ben daha diğer topğie gitçem yazdım buraya geldim yazayım diye
valla canoo sbaah kalktım iki teste işedim
yok anam çıkmadı gölge bile yook
neyse dedim ki eşime yürü kana
tabı adam olmadığından o kadar emin ki
tamma dedi
neyse verdik çıktık
o snra arkadşına gitti ben de görümceme gideceğim vakıt geldi aldım sonuuc
sonra eşim geldi inanmıyor adam deli mi nee
aradı kan verdığım yerii
ordan da sölemediler sizi tanımıyoruz söyleyemeyiz diye
benim ateşte hala can çekişiyo :))
ben olsa bişey hissederdim ya, gelsin şu adette rahatliyim artık
son 4 gün
383775 Ovulation charts on FertilityFriend.com
kız tablon yükselerek devam ediyor sende gelsin şu adet diyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?