bu da bnm kandırıkçı tablom göğüs yanlarımdaki ağrı ve gelen leke habercim oldu es geçiyorum bu ayıda hayırlısı olsun hakkımızda....381982 Ovulation charts on FertilityFriend.com
yok anam yok tüpe gider ben ramazandan sonraki ilk adetle...
aman halecim yaa ne bileyim hiç sevmedim bu ayki dengesiz tablo
hiççç hamile olabilecegimi düşünmüyorum,
insan azıcıkta olsa hisseder dimi ıı ıhh o da yok
yinede hayırlısı bakalım ne göreceğiz sonunda :)
kız daha dpo 11 desn bu ne acele senin dpo 14 gün sürmüyomu ?
deryada lekeleri görünce gelio adet demişti ama gelmedi gördüğün gibi
ateş hala iyi bence dur hele
deryada senin gibiydi allah sonunuzuda benzetsin inşallah
arama motorunda çıkması ve insanlara umut olması açısından herkez bi kez yazsın...
pkolu iken şeker hapı metformin (glukofenle) 2. ayında hamiş çıktı deryaaaaaaaaaa
hatta 1.5 ay yapalım onu
günaydın yavrular mutlu pazarlar dilerim hepinize.
ben sanırım adet olucam bugün yada yarın çünkü çok erken yumurtlamışım büyük ihtimal.
neden derseniz benim ateş düşüşe geçti her ay düşüşe geçince hayır çıkmaz
375e51 Ovulation charts on FertilityFriend.com
kahvaltı yapıp gelcem
ben sanırım adet olucam bugün yada yarın çünkü çok erken yumurtlamışım büyük ihtimal.
kahvaltı yapıp gelcem
yok cnm bnmki öyle değil leke olayım ...adete bi kaç gün kala ilişki sonrasında o bacakları havaya fln dikiyorsunya sonra adet geliyorsa haber veriyor işte o geri gelen sıvıyla uff sabah sabah aştım kendimi yine....
AAminnnnnnnnn yavrum
inş sonumuz benzesinn hepimizin tablosu bebişe dönsün
yaa evet adaşım Deryoşum pkolu iken glokofenle hemencik hamile kaldı beeeeee
yaşasınnnnnnnnnnnnnnn papağan ben
ohoooooooooo
bahar yaa daha dpo 7
hangi ara yumurtladında adet gelcek be yavrum
biz buna yerleşme düşüşü diyoruzzzz
litfen evrene pozitif enerji yollayalım
anacım ben 11. gündeyim leke gördüm göğüs acıyorda umut kesiyorum bi beklermisiniz lütfen siz lütfen sayın bağyan bahar hanmm
evet evetttt glukofenle metmorfinmi metforminmi artık herneyseeepkolu olup hamilee kaldı...2 ayda..
gerçekten ama arama motorunda senin gibi sıkıntı yaşayıp hamile olanları görmek çok iyi mesela bende metformine başladığımda ve öncesindede hep şöyle arama yaptırdım''pkolu olup şeker hapıyla gebe kalan v.b gibi cümlelerle hep arama yaptırmıştım gördüklerimde mutlu etmişti sisteme yenisi eklensin...
Anlamadım ben :26:
aynen valla insan bi destek arıyor sanki yanında hayır diyen ....umarım adet habercisi değildir panpişlerin ağrıları...hahaha
ya resmen körler sağırlar birbirini ağırlar muhabbetiyiz
aman hepimiz ölelim umutsuzluktan da rahatlayalım bari bee bu ne böyle
ya göğüs acısı demişken bende çok enteresan bişi var
sol göğsüm hiç acımıyo, ama sağ göğsüm senin dedigin gibi yan tarafı dokununca içersi çok acıyo
bu ne perhiz bu ne lahana
ohh aradıgımızın canlı örneginide bulduk yanıbaşımızda hemide
deryoşum şmdi he heyecanlıdır ayy kocasının haline çok güldüm
adam inanmamış ya
2 gün öncede kıza nasıl hamile olcan bişe yapmadkkki diyodu
buda kapak olsun
bende kocama kapak yapmak istiyommmmmmmmmm
bnmkide takmış sigara içmeme hani bırakcaktın niye içion deyip duruyo
dedim bırakcam ama bebk olursa
olmadıgını ne biliyon dio uyuz
valla derin derin anlatayım ozman ilişkide boşalma sonrası adete yakın bacaklarını yine yukarı dik sonra beklegeri dönüşünde kan görebilirsin veya ilişki sonrası temizlikte görünüyor cnm
hatta ben ilk bu elle hamilelik testini yaptığım bi ay görmüştüm elimi kana bulamıştımne saçma şeyler yapıyorum benyaaaaaaaa iyice mala bağladımmm duygu karmaşası yaşadım bi msj içerisinde aşk entrika gurur nefret ....bu msj uzadı yeter bu kadar
valla derin derin anlatayım ozman ilişkide boşalma sonrası adete yakın bacaklarını yine yukarı dik sonra beklegeri dönüşünde kan görebilirsin veya ilişki sonrası temizlikte görünüyor cnm
hatta ben ilk bu elle hamilelik testini yaptığım bi ay görmüştüm elimi kana bulamıştımne saçma şeyler yapıyorum benyaaaaaaaa iyice mala bağladımmm duygu karmaşası yaşadım bi msj içerisinde aşk entrika gurur nefret ....bu msj uzadı yeter bu kadar
aynen valla insan bi destek arıyor sanki yanında hayır diyen ....umarım adet habercisi değildir panpişlerin ağrıları...
ay ben şeye çok güldüm hamileysen kürtaj yasası çıkmadan aldıralım diye espri yapmışya koptum
canım çok ama çok teşekkür ederimhayırlı olsun canım çok sevindim.
demek takipteydin[/Fcanımmm bir kaç gündür takipteydim seni tablon öyle güzeldiki Allahım sabrının mükafatını verdi çoook sevindimmm güzel bir hamilelik geçirirsin ve sağlıcakla kucağına alırsın bebişini inşallahh kendine ve bebişe dikkat et
canım ben tablolardan pek anlamam ama sanki gerçekten hastalığın geçmemiş mi:26:tamam canımçekerim havasını senin için
Canım tebrik ederimmAllah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin .. darısı başımıza inşallah
kızlarr bu arada benim hastalığım geçmedi hatta ateşimi gören ff bana çizgiyi bile çekti.. antibiyotik kullanıyorum.. bu durumda bu ayı es geçmek zorunda kalıcaz heralde çok üzgünümmmsürekli bişeyler engel oluyo valla çok bunaldım artık yaa
37edb9 Ovulation charts on FertilityFriend.com
İyi pazarlar kızlar! Ne güzel bir pazar di mi? Derya hamileDün çok mutlu oldum bugün de hala onun mutluluğu içerisindeyim.
Fakat kendim için pek mutlu olamadım çünkü dün çatladığım halde akşamı değerlendiremedik. Tüm gün çok yorulmuştuk, ovulasyon testi de koyuydu ama pozitif değildi (bugün rengi iyice açılmış o nedenle dünü pozitif diye işaretledim). Bir de ben 13 veya 14. gün yumurtlarım genelde. 12. gündü. Demek ki bir günümüz daha var yorgunuz dedik ve yapmadık. Fakat sabah ateşim yükselmiştiAşağıda grafiğimi gönderiyorum. Çalışma saatleri de var. AM: sabah PM: akşam
Ne dersiniz hala şansım var mıdır?
Eki Görüntüle 435836 9 ay canım biizm de yumurtlamadan bir gün önce ve 2 gün sonra oldu ilişki
yanı gerçekten nsipte varsa oluyormuş onu öğrendim
rahat ol tatlım
DERYOOOŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
DERYOŞUMMMMMMMMMMMMMMMMMM
Allahımmmmmm inanamıyorum bu ne güzel bir haberrrrrrrrrrrrrrrr
o kadar mutlu oldumki canımmm yerimde duramıyorum sevinçtennnnnn
bak biz sana demiştik ama dimiiiiii
sen hep umutsuzdunnnnnnnnnnn
geldi işte melegin geldiiiiiiii çok şükür rabbim,
darısı inşallah bizlerin başına canım benm gönülden tebrik ediyorum seni
allah inş kucagına almayı nasip etsinnnnnnnnnn
bu arada ne dandik testmiş o öyle 80 hcg yi göstermemiş yaa
bnm 3 liraya aldıgım testler 5 lik değeri bile göstermişti,
yanii demekki ne yapıyoruzzz bu idrar testlerine %100 güvenmiyoruzzzzzzzzzzzzzzzzz
bu da bnm kandırıkçı tablom göğüs yanlarımdaki ağrı ve gelen leke habercim oldu es geçiyorum bu ayıda hayırlısı olsun hakkımızda....381982 Ovulation charts on FertilityFriend.com
yavrumm 2. ay değilderyada senin gibiydi allah sonunuzuda benzetsin inşallah
arama motorunda çıkması ve insanlara umut olması açısından herkez bi kez yazsın...
pkolu iken şeker hapı metformin (glukofenle) 2. ayında hamiş çıktı deryaaaaaaaaaa
hatta 1.5 ay yapalım onu
ohh aradıgımızın canlı örneginide bulduk yanıbaşımızda hemide
deryoşum şmdi he heyecanlıdır ayy kocasının haline çok güldüm
adam inanmamış ya
2 gün öncede kıza nasıl hamile olcan bişe yapmadkkki diyodu
buda kapak olsun
bende kocama kapak yapmak istiyommmmmmmmmm
bnmkide takmış sigara içmeme hani bırakcaktın niye içion deyip duruyo
dedim bırakcam ama bebk olursa
olmadıgını ne biliyon dio uyuz
olsun canım ne üzülüyorsun gayet güzel işte. iki gün de ilişki olmuş. sadece gece yerine sabah olmuş daha güzel işte bence harika. canını sıkacak bi durum yok ortada.
benim ateşte hala can çekişiyo :))
ben olsa bişey hissederdim ya, gelsin şu adette rahatliyim artık
son 4 gün
383775 Ovulation charts on FertilityFriend.com
kahvaltı yapıp gelcem
Canım belirtilerinden bahsetsene biraz?
nisbhr ettin mi kahvaltını? Biz nerdeyse akşam yemeğini yiycez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?