canım nolur kusura bakmayın
eve yeni girdim daha
şoktayım hemen açtım neti
idrar tesi yaptım sabah çıkmadı
hemen kana gittim
80.5 çıktı
2 hafta sonraya çağırdı doktorum
canooooo kız burayada hoşgeldin burası bizim ikinci mekan diğerinde bulamazsan burdayızz
çok ama çok teşekkür ederim canımBiz zaten tablondan görmüştük ve çooooook sevindik
Kızlar burdan da paylamış ama ben öncesinde girip bakmıştım tablona belki bir umut girmişsindir diye ve pozitifi görünce çok sevindim. Uyukluyordum valla uykum kaçtı
Allah tamamına erdirsin canım.
canım benım hafiyes gibisiniz valladeryaaaaa sen gelmeden haberin geldi kuzucummm
dmedik mi sanakız sen bugüne kadar nası dayandın test yapmadan bu ne sabır maşallah
canım paytak ve sen bu ay umut oldunuz bize
hayırlı olsun canım,allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
darısı bizlerin başına inşallah
Canim begendigim tablolari kaydeder takip ederim ben
Tabloya girmis ama bize haber vermemis hain
Deryanin Eski msj larindan tabloyu paylastigi bi msj bulabilirsin bak ordanda zaten en son halini gosterir canim
Bak buda tablosu kizmaz dimi bana insallah
36bfea Ovulation charts on FertilityFriend.com
canım nolur kusura bakmayın
eve yeni girdim daha
şoktayım hemen açtım neti
idrar tesi yaptım sabah çıkmadı
hemen kana gittim
80.5 çıktı
2 hafta sonraya çağırdı doktorum
yapmayı becerememişsindir sen şaşkınbaşım döndü yaa bi o tapik bi bu topik, anlatsana kız nasıl olduolaylar
benden kaçmazzzayyy çok sevindim deryoşa yaaa cahilliğime ver bahar ben deryanın tablosuna baktım pozitifi görünce vay be ff nasılda anlıyo dedim, meğerse kendi girmiş
len cano güldürdün beniii haaaabenden kaçmazzzayyy çok sevindim deryoşa yaaa cahilliğime ver bahar ben deryanın tablosuna baktım pozitifi görünce vay be ff nasılda anlıyo dedim, meğerse kendi girmiş
hangi test 80'i ölçemedi çok merak ettim. Neyseki vaz geçmeyip kan vermişsin
kız ben daha diğer topğie gitçem yazdım buraya geldim yazayım diye
valla canoo sbaah kalktım iki teste işedim
yok anam çıkmadı gölge bile yook
neyse dedim ki eşime yürü kana
tabı adam olmadığından o kadar emin ki
tamma dedi
neyse verdik çıktık
o snra arkadşına gitti ben de görümceme gideceğim vakıt geldi aldım sonuuc
sonra eşim geldi inanmıyor adam deli mi nee
aradı kan verdığım yerii
ordan da sölemediler sizi tanımıyoruz söyleyemeyiz diye
hepberaber için :)
Allah razı olsun duaların için canım... ama sen dua et her aklına geldiğinde
canancım sen de dönüş yapmışsın canım doğumdan sonra.. maşallah kızına çok tatlı yaaa...
eşin baya soğukkanlıymışdeğerin çok güzel benimde 77 çıkmıştı, ama çok yürekten istiyodun be kız, mesajlarına bakıyodum çok yürekten yazdığın belliydi, duygu doluydu, ayy ağlıycam şimdi, hayatının en güzel dönemleri başlıyor, keyfini çıkar ve inan çok çabuk geçiyorr, kısa bir süre sonra tatlımız geliyor, maşallah herkesede söyleme bak çevrende nazar olur
len cano güldürdün beniii haaaa
valla ya Lopoquick vardı elimde 2 tane ikisi de hayır hamile değilsin dedi
nasıl üzüldüm ama nasıl bir gazsa kana gitim
hatta dedim ki salak dedim boşu boşuna 30tl verdın
hemşommmfırsat buldukça giriyorum, çalışmalara aynen devam görüyorumki yakında olacak hayırlısıyla dualarım sizinle, kızım edepsiz biraz ama evet tatlı be teyzesi
valla canom daha anlaymadım ne olduğunu
2 hafta sonra bakalım ne dicek
söylemicem herkse ama çenemi tutabilirsem
direk kalp atışlarını duycaksın 2 hafta sonra hatta görceksin, bir fasulyenin içinde pıt pıt inip kalkcak, ayyy rabbim ne büyük eğer bi hafta sonra gidersen keseyi görürsün sadece küçük bir yuvarlak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?