Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
hamileyiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmm
Allahıma binlerce kez şükürler olsun

canım gözün aydın inan çok sevindim
allah kucağınada almayı nasip etsin inşallahisağlıklı sıhhatli hayırlı evlat olsun
bak o bebeği kucağına aldığın zaman ettiğin duayı rabbim kabul etmiş darısı başımıza inşallah
çok çok sevindimmm

Son düzenleme:

9 ay neden üzüldüğünü anlamadım, ilişki var o güne üstelik sabah, sabah olması sperm kalitesi açısından çok daha iyi bunu da sen herkesden iyi biliyorsun:) endişelenecek bir şey yok gayet güzel ilişki zamanlaması olmuş yani, inşallah da tutar hamiş tablon olur

Eki Görüntüle 435972
merhaba kızlar ateş tabloma bakarmısınız. yumurtlama sonrası 14. gündeyim:18:

yani uzman değilim bu konuda ama tablon güzel gözküyor. bir test alıp yapsan mı acaba yarın sabah?

inşallah yarın kırmızı kart yemezsem salı kan testi yaptıracağım

Merhaba kızlaaaaar...

Bugün sabah ateşim birden fırlayınca FF çizgimi 12.güne kesinleştirdi, ovülasyon testinin sonucuyla ile aynı oldu yani.. Bu durumda inşallah tutturmuşuzdur deyip, hiç geçmeyecek , bitmeyecek ölümcül 2 haftayı bekleme günlerim başlamış bulunmaktaaaaa... vatana millete hayırlı olsun :)))

Tablom;
My Ovulation Chart

sağol canım yine de. ben de seni tebrik ederim yeni hamişşş. Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin
amin canım inşallah.Allahım isteyen herkese nasip etsin.Sen de bize bir iki güne iyi haber ver inşallah,

kızzz sen okuudn geldin buralara da niye yazmadın bize
Çok sağol canım çok şükür Rabbim verdiği hediyemi
Darısı tez zamanda siizn ve tüm isteyenlerin başına

oh ohhh çalışmalar da süper yerde
hadi rastgele

son iki aydır hep kaçırdım en önemli günleri bu ay azmettim kaçırmadım:))) İnşallah tutar artık

tutacakkkkk
bak benım yumurtlamadan bir gün önceki tuttu
yumurtlama gün yok
2 gün sonra var
yanı olacağı varsa Allah nasip ediyor
inşallah senin de güzel haberlerini alacağız

tutacakkkkk
bak benım yumurtlamadan bir gün önceki tuttu
yumurtlama gün yok
2 gün sonra var
yanı olacağı varsa Allah nasip ediyor
inşallah senin de güzel haberlerini alacağız

aynen öyle tatlım, olacağı varsa oluyor ne hikayeler var yani insanın ağzı açık kalıyor.. bakalım bizlerinde vardır bir doğru zamanı sabırla bekliyoruz..:) umutsuz değilim yani:)

ama gerçekten çok sevindim adına, tekrar tekrar tebrikler..

çok ama çok teşekkür ederim
bahar dğer topiğinşz nersi kuzum? söyle oraya da gelelim

Bu Sayfa Senin İçin Bebeğim

ykılıç,efesude isimleriniz nedir kızlar sizin

Ykılıç sana hep yasemin diyesim geliyor

Allah razı olsun canm benm adım dilek,şimdiden çoook teşekkür ederim. benm bat 2 gün sonra büyük ihtimal umarım dualarımız kabul olur dicem ama ateş günler öncesinden başladı düşmeye ilginç...Yinede Allah razı olsun cnm sağlıklı bebişin olsun inşAllah:)aminnn...bendede adet hissi başladı hakkımıza hayırlısı olsun ameliyattan kaçarım kalmadışafak29 haziran
Canim amin Rabbim yardimcimiz olsun sabir versin ben alistim artik ankaraya gidip kaan hoca dan tedavi surecini alicaz insallah bizim is tupe kaldi ne kadar zorlansamda birkerede olsa denemek zorunda kalicam napiyim onuda yapmadik dememek icin

inşAllah en kısa sürede iyileşir ve bebeğine kavuşursun cnm ,sizde sorun sadece kistmi cnm kistin küçük geldi bana eşindede sorun yoksa sabır et olur inşAllah ,bizde eşie hız problemi bende 2 taraflı kist çıktı sağ sol sağdaki büyük o yüzden dr alalım dio,eşimin sonucunu aldık geçen hafta maşallah düzelme olmuş acaba bu ay bi mucize olurmu demiştim ama malesef ateş düşmeye başladı ,Rabbim büyük yinede isterse her şey olur onu biliyorum:)

Son düzenleme:
memnun oldum canım benım
Allah senden de razı olsun
ne ameliyatı olacaksın canım

kızlar yarın 12 de ilk aşılamam yapılacak dua edin nolur.bu arada ateş ölçmeye devam edicem.acaba kullandığım ilaçlar falan etkiler mi.yanıltır mı hiç ölçmesem mi ne dersiniz???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…