amin canım amin.Çok teşekkür ederim
bu tablo benı aşar
umarım gebesindir sen de
hamileyiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmm
Allahıma binlerce kez şükürler olsun
İyi pazarlar kızlar! Ne güzel bir pazar di mi? Derya hamileDün çok mutlu oldum bugün de hala onun mutluluğu içerisindeyim.
Fakat kendim için pek mutlu olamadım çünkü dün çatladığım halde akşamı değerlendiremedik. Tüm gün çok yorulmuştuk, ovulasyon testi de koyuydu ama pozitif değildi (bugün rengi iyice açılmış o nedenle dünü pozitif diye işaretledim). Bir de ben 13 veya 14. gün yumurtlarım genelde. 12. gündü. Demek ki bir günümüz daha var yorgunuz dedik ve yapmadık. Fakat sabah ateşim yükselmiştiAşağıda grafiğimi gönderiyorum. Çalışma saatleri de var. AM: sabah PM: akşam
Ne dersiniz hala şansım var mıdır?
Eki Görüntüle 435836
Eki Görüntüle 435972
merhaba kızlar ateş tabloma bakarmısınız. yumurtlama sonrası 14. gündeyim:18:
9 ay neden üzüldüğünü anlamadım, ilişki var o güne üstelik sabah, sabah olması sperm kalitesi açısından çok daha iyi bunu da sen herkesden iyi biliyorsun:) endişelenecek bir şey yok gayet güzel ilişki zamanlaması olmuş yani, inşallah da tutar hamiş tablon olur
yani uzman değilim bu konuda ama tablon güzel gözküyor. bir test alıp yapsan mı acaba yarın sabah?
inşallah yarın kırmızı kart yemezsem salı kan testi yaptıracağım
amin canım inşallah.Allahım isteyen herkese nasip etsin.Sen de bize bir iki güne iyi haber ver inşallah,sağol canım yine de. ben de seni tebrik ederim yeni hamişşş. Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin
canım gözün aydın inan çok sevindim
allah kucağınada almayı nasip etsin inşallahisağlıklı sıhhatli hayırlı evlat olsun
bak o bebeği kucağına aldığın zaman ettiğin duayı rabbim kabul etmiş darısı başımıza inşallah
çok çok sevindimmm
Merhaba kızlaaaaar...
Bugün sabah ateşim birden fırlayınca FF çizgimi 12.güne kesinleştirdi, ovülasyon testinin sonucuyla ile aynı oldu yani.. Bu durumda inşallah tutturmuşuzdur deyip, hiç geçmeyecek , bitmeyecek ölümcül 2 haftayı bekleme günlerim başlamış bulunmaktaaaaa...vatana millete hayırlı olsun :)))
Tablom;
My Ovulation Chart
oh ohhh çalışmalar da süper yerde
hadi rastgele
son iki aydır hep kaçırdım en önemli günleri bu ay azmettim kaçırmadım:))) İnşallah tutar artık
tutacakkkkk
bak benım yumurtlamadan bir gün önceki tuttu
yumurtlama gün yok
2 gün sonra var
yanı olacağı varsa Allah nasip ediyor
inşallah senin de güzel haberlerini alacağız
canooooo kız burayada hoşgeldin burası bizim ikinci mekan diğerinde bulamazsan burdayızz
çok ama çok teşekkür ederimaynen öyle tatlım, olacağı varsa oluyor ne hikayeler var yani insanın ağzı açık kalıyor.. bakalım bizlerinde vardır bir doğru zamanı sabırla bekliyoruz..:) umutsuz değilim yani:)
ama gerçekten çok sevindim adına, tekrar tekrar tebrikler..
bahar dğer topiğinşz nersi kuzum? söyle oraya da gelelim
seini o kadar yi anlıyorum ki
bizim de tam 1.yılımızda geldi
ve inan hiç beklemiyordum
ben de pko var geçen aykı adetımle glukofene başladık
1 yıldır yumurtam çatlamıyordu ama binlerce kez şükür olsun ki bu ilaç sayesinde ve inan burdaki arkadaşlarımın desteği bana umut oldu
ismini söyle bana canım adınla dua edeceğim çünkü hergece ediyorum burdaki arkadaşlarıma
Canim amin Rabbim yardimcimiz olsun sabir versin ben alistim artik ankaraya gidip kaan hoca dan tedavi surecini alicaz insallah bizim is tupe kaldi ne kadar zorlansamda birkerede olsa denemek zorunda kalicam napiyim onuda yapmadik dememek icin
Eki Görüntüle 435972
merhaba kızlar ateş tabloma bakarmısınız. yumurtlama sonrası 14. gündeyim:18:
tablon hamile tablosuna benziyor.insallah hadi hayırlı haberle gel
ayyy canım ağzından bal damlıyıor inan inşallah öyledir. bir yarını da atlatsaydım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?