- 21 Mart 2011
- 10.574
- 19
- 158
kızlar yarın 12 de ilk aşılamam yapılacak dua edin nolur.bu arada ateş ölçmeye devam edicem.acaba kullandığım ilaçlar falan etkiler mi.yanıltır mı hiç ölçmesem mi ne dersiniz???
benim ateşte hala can çekişiyo :))
ben olsa bişey hissederdim ya, gelsin şu adette rahatliyim artık
son 4 gün
383775 Ovulation charts on FertilityFriend.com
bu da bnm kandırıkçı tablom göğüs yanlarımdaki ağrı ve gelen leke habercim oldu es geçiyorum bu ayıda hayırlısı olsun hakkımızda....381982 Ovulation charts on FertilityFriend.com
yok anam yok tüpe gider ben ramazandan sonraki ilk adetle...
çatladım mı nedir:44:
3628ff Ovulation charts on FertilityFriend.com
günaydın yavrular mutlu pazarlar dilerim hepinize.
ben sanırım adet olucam bugün yada yarın çünkü çok erken yumurtlamışım büyük ihtimal.
neden derseniz benim ateş düşüşe geçti her ay düşüşe geçince hayır çıkmaz
375e51 Ovulation charts on FertilityFriend.com
kahvaltı yapıp gelcem
yok cnm bnmki öyle değil leke olayım ...adete bi kaç gün kala ilişki sonrasında o bacakları havaya fln dikiyorsunya sonra adet geliyorsa haber veriyor işte o geri gelen sıvıyla uff sabah sabah aştım kendimi yine....
Eki Görüntüle 435972
merhaba kızlar ateş tabloma bakarmısınız. yumurtlama sonrası 14. gündeyim:18:
Merhaba kızlaaaaar...
Bugün sabah ateşim birden fırlayınca FF çizgimi 12.güne kesinleştirdi, ovülasyon testinin sonucuyla ile aynı oldu yani.. Bu durumda inşallah tutturmuşuzdur deyip, hiç geçmeyecek , bitmeyecek ölümcül 2 haftayı bekleme günlerim başlamış bulunmaktaaaaa...vatana millete hayırlı olsun :)))
Tablom;
My Ovulation Chart
ykılıç,efesude isimleriniz nedir kızlar sizin
Ykılıç sana hep yasemin diyesim geliyor
bayanlar ben artık ne yapacağım bilmiyorum yaa bilenler biliyor şu an adetim geçeli 7 gün oldu ateşim hala 36.9 larda ama kan testinde dün çıkmamıştı ben hala olmadım neden yaa başka bi sorun olabilir mi korkuyorum artık( bi de vajinal akıntı adet geçiktirmesine neden mi ki çok fazla akıntı var ama kaşıntı filan yok
oooooofffffffff ödev okumaktan nefret ediyorummmm[/FO
ama çocuklar iyi günüme denk valla şanslı keratalarNT]
memnun oldun Ayşegül Yeşimkızlar yokh ve olimbera neyin karamsarlığı bu
evet tablonuzda iniş çıkışlar var ama ikinizin de değeri çizginin çok çok üstünde... ümitsizliğe düşmek için çok erken
sanki:44: ama daha erken de çatlamış olabilirsin gibi:44:
inşallah önceki günleri de boş geçirmemişsindir kuzum
baharcım yumurtlamanın üstünden tam bi hafta geçmiş yani yerleşme dönemindesin...
bu düşüşü adete yorma sakın, çünkü adet için bu kadar erken bi düşüş olamaz
bunun yerleşme düşüşü olma ihtimali yüksek canımcım
sonraki sayfalarda açıklamışsın, iyiki de açıklamışsın:) hiç fark etmemiştim ben böyle bişey...
bundan sonra adete yakın ben de dikkat edicem bakalım
tablon biraz değişik canım.. yani iniş çıkışları... ben pek anlamam ama çizginin epey altında yine de... yani bu iyi
ooo süper buben 10.gün yumurtlamış olabileceğini de düşünmüştüm ama hiiiiççç fark etmez çünkü o önemli günlerin hepsini değerlendirmişsin sen
hadi bakalım hayırlısı canım... artık beklemesi en zor dönem başladı senin için... inşallah güzel haberler verirsin bize
canım benim iki adım var... asıl adım yeşimkimliğimde de öyle yazıyo
ama dedem kulağıma ayşegül adını okumuş, zaten beni sadece dedem ayşegül diye çağırır
ama ahirette kulağına okunan isimle çağrılırsın derler, bu yüzden manevi durumlarda ayşegül adını kullanıyorum
biraz karışık
eğer dualarında adım geçecekse ayşegül diye an beniçok mutlun olurum çooookkk
bu arada deryacım diğer topiğiniz nersi sizin? oraya da geleyim
canım tebrik ederim.sağlıkla kucağına aldığın günleri de görürsün inşallah.[/QUOTEamiiinnnn darısı bu ay sana inşallah]
kızlar yarın 12 de ilk aşılamam yapılacak dua edin nolur.bu arada ateş ölçmeye devam edicem.acaba kullandığım ilaçlar falan etkiler mi.yanıltır mı hiç ölçmesem mi ne dersiniz???
bayanlar ben artık ne yapacağım bilmiyorum yaa bilenler biliyor şu an adetim geçeli 7 gün oldu ateşim hala 36.9 larda ama kan testinde dün çıkmamıştı ben hala olmadım neden yaa başka bi sorun olabilir mi korkuyorum artık( bi de vajinal akıntı adet geçiktirmesine neden mi ki çok fazla akıntı var ama kaşıntı filan yok
iyi günümde olup yüksek verdiğimi midoğru diyosun valla gelsin notlarrrr..
çocuklara söyliycek misin??
memnun oldun Ayşegül Yeşim
Ayşegül olarak dularımdasın
diğer topğimiz Bu Sayfa Senin İçin Bebebğim
canım tebrik ederim.sağlıkla kucağına aldığın günleri de görürsün inşallah.[/QUOTEamiiinnnn darısı bu ay sana inşallah]
ben de memnun oldum deryacım
çok saol canım benim, herkesi düşünüyosun, dilerim Allah senin de kalbine göre versin inşallah
:26::26::26::26::26:
kızlar yokh ve olimbera neyin karamsarlığı bu
evet tablonuzda iniş çıkışlar var ama ikinizin de değeri çizginin çok çok üstünde... ümitsizliğe düşmek için çok erken
iyi günümde olup yüksek verdiğimi mi
yok canım demem bi şey ya
zamanı elince öğrencekler nasıl olsa
inşallah seneye okula büyümüş karnımla giderim
karanfil hatırlıyor musun hep hazıranda gebe kalalım diyorduk
Allahıma çok şükür
darısı sana bu ay inşalahhhhhhhhh
var mı belirti falan?
inşallah canım yaa
ama benim içimdeki bi ses 1 yıl daha bekliycemi söylüyo.. ama peş peşe doğurmak vardı ve bizim kerataları:13:
amin bitanem herkesin gönlündekini versinmemnun oldun Ayşegül Yeşim
Ayşegül olarak dularımdasın
diğer topğimiz Bu Sayfa Senin İçin Bebebğim
ben de memnun oldum deryacım
çok saol canım benim, herkesi düşünüyosun, dilerim Allah senin de kalbine göre versin inşallah
valla canım karanfil demiş sana bütün ay ölçtün mü ateşinisende mi bulamadın söylecek bi şey canım durumum çok kötü
bu arada seninde bebeğin hayırlı olur inş. sevindim adına
tablon var mı
belki geç çatlamışsındır diye
mantıklı geldi
bak bu karanfil akıllı kız dikkate almak lazım dediklerini
inşallah canım yaa
ama benim içimdeki bi ses 1 yıl daha bekliycemi söylüyo.. ama peş peşe doğurmak vardı ve bizim kerataları:13:içindeki sesi kovala
bakın ben sizin umudunuzum
1 yılda bir kez çatladı yumurtaa 2 kez çatladı yumurta
2.cide mucize gerçekleşti
sizinde mucizeniz yakın inan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?