Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

mucizeler de bizim için değil mi canım
adeti geçtiği halde kanda bile çıkmayan örnekler gördüm ben bu forumda
herşeyi gördüm yani yok yok o yüzden hiçbi zmn umutsuz olmayacaksın
gelmemiş kırmızıdan umut kesilmezmiş, ki ateşinde bu kadar yüksekken...

yaaaaa canım söyleme öyle şeyler gönderme evrene yaa
ne 1 yılı

bende okdr istiyorumki sizlerde hamileliğim denk gelsin
ne güzel herşeyi paylaşırız birlikteee
inş rabbim nasip etsin yaaaa
:26:

İnşallah canım yaa. inşallah hayırlısıyla

canım tabloyu yeniden nasıl yapacağım geçen ay yaptığım tablonun üzerine yapamadım tekrardan ama değerlerimi yazdım hep

ne bileyim belim ve kasıklarım ağrıyor adet olacakmışım gibi. bir de 3 gündür meme uçlarım büyüdü, acıyor:26:

benım de öyleydi 1 hafta öncedden yaklaşık ,kasıklarım aynı adet gibi ağrıdı
tam bat günü bir bel ağrısı yaşadım ki ben böyle belimin böyle ağrıdığını bilmem
[/yani hala umut varFONT]

canım benim de yumurtam çatlamasa ve nadiren çatlasa inan ki umut oranım daha yüksek olurdu. ben hep ne dedim sana pkoluların şansı daha yüksek ilaçla şunla bunla olur ama bizim o kadar değil. pkolularda bu şekilde ilaçla olanı çok gördüm ama bizdeki sorunu genelde tüp bebek paklıyor. 1 yıldır izlenimlerim o şekilde. ben dedim sana yumurtan olduğu an sen hamile kalacaksın inşallah diye.
bu arada akıllı kız lafın için teveccüğünüz efenim

Son düzenleme:
bırakmıstım ama yıne baslıcam bu atese sanırsam

benim ateşine yaptığım yorumu beğenmemiştin cevap yazmamıştın...herkese cevap yazmıştın kırıldım sana ben
şaka tabi tatlım takılıyorum..
başla tabi inşallah faydalı olur.. ama önceden gelen güzel yorumlara takılmak yok.. son gün önemli sonra insan çok üzülür.

mrb bu arada

deryaaaaaa bıze dua edıyosun dımıııı
ediyorum
dün eşim dedi ki yatarken
kk daki arkadaşların sevindi mi dedi
tabi ki sevindiler dedim
DArısı inşallah onların başına dedi

Allahtan umut kesilmez, o ne zaman ol diyecekse hiç umut yokken bile olacak
kızlar biz yemek yiyeceğiz
çok öpüyorum sizi
akşam gelirim iki lafın belini kırmya devam ederiz

30 nisan 36.4
1 mayıs 36.6 (adet 2. günü)
2 mayıs 36.6
3-4-5-6 ölçmedim
7 mayıs 36.1
8 mayıs 36.2
9 mayıs 36.2
10 mayıs 36.3
11 mayıs 36.4
12 mayıs 36.4
13 mayıs 36.1
14 mayıs 36.2
15 mayıs 36.2
16 mayıs 36.3
17 mayıs 35.8
(bugün ovulasyon testi pozitif)
18 mayıs 36.0
19 mayıs 36.1
20 mayıs 36.2
21 mayıs 36.3
22 mayıs 36.0
23 mayıs 36.1
24 mayıs 36.1
25 mayıs 36.3
26 mayıs 36.2
27 mayıs 36.3 (bugün olmam lazımdı)
28 mayıs 36.6
29 mayıs 36.6
30 mayıs 36.6
31 mayıs 36.6
1 haziran 36.6
2 haziran 36.8
3 haziran 36.7

canlarım ateşim bu işte ya tablo yapamadım ama bi bakın hele akıl verin bana zira ben dünden beri koptum

memnun oldum canım benım
Allah senden de razı olsun
ne ameliyatı olacaksın canım

bende çok memnun oldum cnm teşekkürler.bendeki kistin biri baya büyümüş dr almalıyız dedi riskli artık dedi Allah korusun devam eder se büyümeye yumurtayı kaplarsa onu da alırlar dedi gözüm korktu hem sağda hem solda ,sağdaki epey büyük müş,bu ayın 29 na gün verdiler ,gözüm yemiyo masaya yatma ama ne yapayım durum onu gösteriyo ,bide ameliyat sırasında tüplerede bakın dedim dr a 2 si 1 arada olsun dedim aklımda soru işareti kalmasın dedim böyle cnm bide eşimdede hız sorunu vardı onu hallettik gibi şükür geçen hafta sonuçlarını almıştık iyiydi belki dedim ameliyata gitmeden bi mucize olur die

çok ilginç bi tablo ff de görsek çok daha net belli olurdu. ancakkk...sanki 27 mayıs ta da bi yumurta olmuş olabilir mi bilmem. klomen filan kullandın mı? yumurtan 18 mayısta çatlamış gibi görünüyor. keşke ff de görebilseydik

yok canım hiç bi şey kullanmadım tedavi de görmedim

ben geçen ay ki ateşimi girmiştim ff ye ama bu ayı nasıl bi daha gireceğimi bilemedim o tabloyu silip nasıl yenisini gireceğim bi yarım etsen oraya da girip koyarım buraya

canım bu tablo çok iniş çıkışlı:44: bu ay yumurtlamamış olmayasın:44: bence bi doktora gitsen iyi olur 7 gün geçmiş çünkü:26:

son adet olduğun tarihe git ordan dereceni girdiğin tablo açılınca menses/spotting diye bi yer var. oraya light ya da heavy birini seç ototmatikman keser. yeni tablo çıkar.

okuyunca şöle bı kaldım amaben sadece 1 ay ates olctum kendı tablomu bıle yorumlayamıyordum henuz kavrayamadım tablo ısını saolsun melıs ve derya yardımcı oluyorlardı...

kırılmaa ogrenım en kral cevapları yazıcam sana sözum olsun

tabi inşallahhh ben ogrenene kadar sen anne olursun bıleee

wallahı ben solım artık hergun paylasırım tablomu aksam bı ara hazırlım yarın baslarım gercı yarın 14.gunum amahemen hemen normal atesımı bılıyorum ıdare edıcez

et tabı allah razı olsun

saolsun esın bıle dusunmus perısan haldeyızz bebek bebk dıye

amin canım
ama bu ay olmazsa hemen ameliyatını ol
kaş yapayım derken göz çıkartma lütfen
Allah kolaylık versin

et tabı allah razı olsun

saolsun esın bıle dusunmus perısan haldeyızz bebek bebk dıye

1 yıl yırtındım ben
sen daha az galiba bu kadar bekleme inşallah
gerçi 1 yıl da çok çok uuzn bir bekleyiş değil
Allah var yanııı

inanamıyorum canım yaa ff ye girince değerleri çizgiyi nerde çekti bakar mısınız ben ta 17. diye düşünürken onun gösterdiği yere bak yoksa gerçekten ben geç mi yumurtladım ondan daha olamadım adet bu kadar da geç yumurtlayanı da hiç duymamıştım şu an çok şaşkınım gelinde yorumlayın tablomu kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…