Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
pervane ahanda tablon.. ovulasyonda pozitifi göresiye kadar 27. gün dedi. ama onu görünce o da kararsız kaldı.

sen yapamadın herhalde diye ben de kendim yapmıştım ama yanlış da yapmışım

ilk sen değilsin merak etme canım
bi
r çok kişi var böyle
1 hafta daha beklemelıyız

pervane ahanda tablon.. ovulasyonda pozitifi göresiye kadar 27. gün dedi. ama onu görünce o da kararsız kaldı.
Eki Görüntüle 436136

canımsın yaa seni uğraştırdım sizden cevap gelmeyince bütün kelimeleri türkçeye çevirdim tek tek biraz zor oldu ama çözdüm yaptım :)) ya resmen ben adet günü mü yumurtadım şimdi ben 27sinde olacağım diye beklerken 27 sinde yumurtladım öyle mi çok değişik yaa peki bi şey daha soracağım geç yumurtlayınca adet ondan mı gecikiyor

kız Allah iyliğini versin hemiii.
sen değil miydin tam 12 ay oldu hala gelmedi bebeğim diye bas bas bağıran.. tutmuş 1 yıl uzun değil diyo..anam bu hamilelerde unutkanlık bulaşıcı zannımca

hıdrellez de dilediğim dileğimin ilki kabul oldu
sıra öbüründe
öbürü özel mi

evet gecikir.. peki o günlerde ilişki oldu mu..

kız Allah iyliğini versin hemiii.
sen değil miydin tam 12 ay oldu hala gelmedi bebeğim diye bas bas bağıran.. tutmuş 1 yıl uzun değil diyo..anam bu hamilelerde unutkanlık bulaşıcı zannımca

evet bendim ama şuan şükür durumundayım ya ondan

tabi ki umut var
geç yumurtlayınca hamile kalınmaz diye bir şey yok
bak ben de 20.gün yumurtladım
kii bu bile mucizeydı benım için
sen 1 hafta daha sakince bekle

sakince kısmı biraz zor olabilir ama bekleyeyim canım peki döllenmemiş olsa ateş giderek yükselir miydi sence şimdi de ona takıldım bi döllenmemiş bile olsa yumurtlamadan ne kadar süre sonra adet olunur

öbürü özel mi

evet gecikir.. peki o günlerde ilişki oldu mu..

olmuştur muhakkakta ben 17. gün yumurtladım diye o günlerde yoğunlaşmıştım ne de olsa yumurtladım diye sonrası doğaçlama oldu ama mesela pazar günü yani 26 sında olmuştu

Son düzenleme:
sakince kısmı biraz zor olabilir ama bekleyeyim canım peki döllenmemiş olsa ateş giderek yükselir miydi sence şimdi de ona takıldım bi döllenmemiş bile olsa yumurtlamadan ne kadar süre sonra adet olunur
canım yanlış bilmiyorsam evet döllenmese de yükselir
önemli olan son günler zaten

yumurtlamadan 12-16 gün sonra adet olunuyor canım
ama inşallah sen de olmazsın burada bir kez daha seviniriz

kız bundan daha özel ne olur
ev ddiledim canım

Allahım yeni eve gelir inşallah bebiş.. hep öyle olur ya..
haa bi türlü bebiş olmamasının avantajı(!) para biriktiriyon evini erken alıyon
hoş ilaçlara döktüğümüz paraya kaç bebek geçinir o ayrı

Son düzenleme:

[FONT=Comic Sans
MS]güle güle oturun canım evinizde
bebişinle inşallah[/FONT]

kızlar hakkınızı helal edin sizi sorularımla baya sıktım ama benim için çok ilginç bi olay bu o yüzden çok araştırdım :))
hakkımızda hayırlısı inş. her şey bitti derken inş. güzel haberler veririm size ...

olur böyle vakalar bünyemiz bazen şaşırır. genelde geç olgunlaşan yumurtalar bebiş getirir. ama ovulasyon testinin 17. gün pozitif göstermesi de ayrı bi konu tabi

yok canım daha oturmadık. yarısını verdik miktarın bize çıkmasını bekliyoruz kuranın.
hadi hayırlısı bakalım

helal olsun canım ne demek
iyi haberlerini beklıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…