- 8 Nisan 2011
- 12.310
- 3.420
- 248
inanamıyorum canım yaa ff ye girince değerleri çizgiyi nerde çekti bakar mısınız ben ta 17. diye düşünürken onun gösterdiği yere bak yoksa gerçekten ben geç mi yumurtladım ondan daha olamadım adet bu kadar da geç yumurtlayanı da hiç duymamıştım şu an çok şaşkınım gelinde yorumlayın tablomu kızlar
pervane ahanda tablon.. ovulasyonda pozitifi göresiye kadar 27. gün dedi. ama onu görünce o da kararsız kaldı.
Eki Görüntüle 436136
ilk sen değilsin merak etme canım
bir çok kişi var böyle
1 hafta daha beklemelıyız
amin canım
ama bu ay olmazsa hemen ameliyatını ol
kaş yapayım derken göz çıkartma lütfen
Allah kolaylık versin
1 yıl yırtındım ben
sen daha az galiba bu kadar bekleme inşallah
gerçi 1 yıl da çok çok uuzn bir bekleyiş değil
Allah var yanııı
öbürü özel mihıdrellez de dilediğim dileğimin ilkikabul oldu
sıra öbüründe
canımsın yaa seni uğraştırdım sizden cevap gelmeyince bütün kelimeleri türkçeye çevirdim tek tek biraz zor oldu ama çözdüm yaptım :)) ya resmen ben adet günü mü yumurtadım şimdi ben 27sinde olacağım diye beklerken 27 sinde yumurtladım öyle mi çok değişik yaa peki bi şey daha soracağım geç yumurtlayınca adet ondan mı gecikiyor
daha umut var mı diyorsun yani canım ya
kız Allah iyliğini versin hemiii.
sen değil miydin tam 12 ay oldu hala gelmedi bebeğim diye bas bas bağıran.. tutmuş 1 yıl uzun değil diyo..anam bu hamilelerde unutkanlık bulaşıcı zannımca
tabi ki umut var
geç yumurtlayınca hamile kalınmaz diye bir şey yok
bak ben de 20.gün yumurtladım
kii bu bile mucizeydı benım için
sen 1 hafta daha sakince bekle
öbürü özel mi
evet gecikir.. peki o günlerde ilişki oldu mu..
öbürü özel mi
evet gecikir.. peki o günlerde ilişki oldu mu..
canım yanlış bilmiyorsam evet döllenmese de yükselirsakince kısmı biraz zor olabilir ama bekleyeyim canım peki döllenmemiş olsa ateş giderek yükselir miydi sence şimdi de ona takıldım bi döllenmemiş bile olsa yumurtlamadan ne kadar süre sonra adet olunur
kız bundan daha özel ne olur
ev ddiledim canım
Allahım yeni eve gelir inşallah bebiş.. hep öyle olur ya..
haa bi türlü bebiş olmamasının avantajı(!) para biriktiriyon evini erken alıyon
hoş ilaçlara döktüğümüz paraya kaç bebek geçinir o ayrı
[FONT=Comic Sans
MS]güle güle oturun canım evinizde
bebişinle inşallah[/FONT]
kızlar hakkınızı helal edin sizi sorularımla baya sıktım ama benim için çok ilginç bi olay bu o yüzden çok araştırdım :))
hakkımızda hayırlısı inş. her şey bitti derken inş. güzel haberler veririm size ...
hadi hayırlısı bakalımyok canım daha oturmadık. yarısını verdik miktarın bize çıkmasını bekliyoruz kuranın.
kızlar hakkınızı helal edin sizi sorularımla baya sıktım ama benim için çok ilginç bi olay bu o yüzden çok araştırdım :))
hakkımızda hayırlısı inş. her şey bitti derken inş. güzel haberler veririm size ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?