merhaba kizlar
ates olcme yontemi nasil oluyor..:44:
bende 2. bebisimi istiyorumda
nasil takip ediliyor :44:
beni bi aydinlatirsaniz sevinirim
karanfilcimmmmmmmmm ama sen bana yorum yapmadınnnnn
ben bu sabah 5te kalktım ateşimi ölçtüm 36,7 sonra uyudum 6ya kadar uyuyabilmişim yine ölçtüm 36,7
başkada ölçemedimmm normalde 7de ölçerim.gece zaten çok bölündü uykummm
buda tablom olduğu gibi girdim ateşimi ayrıca biraz hastayım grip var acaba etkilendimi
375e51 Ovulation charts on FertilityFriend.com
canım ben gece yatağa başımı koydum uyumaya çalışırken ateşimi ölçtüm 36,4. kafama işle ilgili bi konu takıldı 1 saat döndüm durdum ölçtüm 36,4 sabah uyanır uyanmaz ölçtüm 36,4. benim genelde gece hiç değişmiyor saat kaçta yattığım kaçta ölçtüğüm hiç önemli değil. ben en geç 5 de ölçerim ateşimi. 3 te kalkıp ölçsem 5 de yine ölçsem yine değişmez. sen de az çok tanıyorsundur kendini. yani bence o konuda problem yok. ama gelgelelim hastalık mevzusuna. bazen burnum filan akar benim ateşimi çok etkilemez ama bazı hastalıklar da var ki etkiliyor şekil a benim geçenki durumum. o yüzden yarını beklemekten başka çaremiz yok gibi görünüyor.
kendini tanırsın çok hasta değilsen ateşin doğrudur. ben resmen dökülüyordum.
işte senin ne güzel değişmiyor ben bazen erken ölçüyorum yüksek çıkıyor sonra ölçtüğün düşük oluyor yada tam tersi değişiyor.
neyse dediğin gibi yarını falan bekliycem dün ama tam adet modundaydım yüksek çıkınca yine kafam karıştı.ne zaman çatladığımdan hiç emin olamıyorum ama
18diye umuyorum akıntı ve ağrıdan dolayı.çokkkk sağol canımmmmm
canım yumurtlaman 11inde mi yoksa 15inde mi olmuş emin olamadım ben...
ama adete daha var...
yumurtlama sonrası çoğu kişide oluyo bu ani düşüşler, tekrar yumurtlamış olabilirsin canım... ya da 6 gün önceki yumurtlama sonucu bi yerleşme olmuşsa onun habercisi de olabilr..
yumurtlamadan 6-10gün sonra yerleşme gerçekleşiyomuş...
kırmızılar gelene kadar ümit bitmemeli zaten
1haftan kaldı canım
canım daha dpo 6, adet olacak olsan 10gün önce düşmez ki ateşin..
adetten 1-2gün önce düşer, bu düşüş adetin habercisi değil bence...
yumurtlamadan 6-10gün sonra yerleşme gerçekleşiyomuş...
yani 6 gün önceki yumurtlama sonucu bi yerleşme olmuşsa onun habercisi olabilr bu düşüş...
düşüş var, endişeleniyosun ve haklısın ama değerin hala çizginin çok üstünde,sakin ol
hakkaten tablon çok uzun ama çok da güsseeelll
değerin yüksek gidiyo, hadi hayırlısı
her sabah saat 6-7 gibi yataktan kalkmadan dijital termometreyle ateşini ölçüp not ediyosun...
adetdöneminde veye adetten sonra başlıyosun ölçmeye...
yumurtlama günün geldiğinde ateşin aniden düşüyo, o gün kocişi bırakmıyosun
yumurtlamanın ertesi günü ateşin aniden yükseliyo, şansını arttırmak için o gece de kocişi bırakmıyosun
sonra ateşin yükselerek veya sabit devam ediyo...
adet günün geldiğinde bazen tam adet günü, bazen de 2gün önce ateşin tekrar düşüyo ve zaten regl oluyosun...
ama adet görmen gerekn tarihte ateşin düşmeyip yükseliyosa hamiş olabilirsin demek oluyo, tets yapıyosun
ben de hep aynı saatlerde ölçemiyorum canım, o yüzden ffye saat girmiyorum... ilk ölçümü yazdığın iyi olmuş...
tablonda bi gariplik yok bence... beklemeye devam
özellikle yumurtlamadığımdan beri sabitlikler daha fazla
ben bu ay da çatlamadım baharım yaa hissediyorum. akıntım ve sancım hissedilile hissedilmez arasında oldu.:26:
bakar mısın işe eşim de proxeed kullanıyor bi buçuk aydır dünyanın da parası
bu sefer de ben yumurtlayamıyorum:26:
3628ff Ovulation charts on FertilityFriend.com
özellikle yumurtlamadığımdan beri sabitlikler daha fazla
ben bu ay da çatlamadım baharım yaa hissediyorum. akıntım ve sancım hissedilile hissedilmez arasında oldu.:26:
bakar mısın işe eşim de proxeed kullanıyor bi buçuk aydır dünyanın da parası
bu sefer de ben yumurtlayamıyorum:26:
3628ff Ovulation charts on FertilityFriend.com
karanfilcim yaa acaba 20.gün olmuş olamazmı çünkü artarak gidiyor baksana.
yani çatlamasan böyle artması normalmi.
ya sana nazan değdi kesin kuzum sen yumurtlardın neden böyle oldu acaba.
klomenlerden sonra seninde düzenin değişti.
evet eşinin kullandığının pahalı olduğunu biliyorum gerçekten çok para.
allahım yardım etsin bizlere maddi manevi yorgunuzzz.
aslında ilaç falan bahane zamanı gelince olacak elbet ama ya olmazsa korkusu bizi dahada korkutuyor.
inşallah yarından itibaren normal seviyeye gelirde ateşin çatlamış olduğun kesinleşir..
aşılamayıda iptal etmişsin aslında yaptırsan iyiydi çünkü allah korur heleki onun yoluna gidiyorsun bişeycik olmaz allahın izniyle
geçen ay da yükseklerdeydi özellikle adete göre, ama yumurta yoktu.
işin ilginci seropheneyi bıraktığım aydan sonra gayet normal yumurtlamıştım. sonradan böyle oldu haklısın o da etkilemiştir.
ben bebiş olmamasına alıştım ama yumurtlayamamak da kötüymüş.
inşallah çatlamıştır canım ya.. Allah güç versin gün aşırı devam ettik hep.. o yönden korkum yok ama işte..
bilmem ki canım. bi de doktorumla görüşcem ona sorcam.
bu ay adet olunca gitmeyi planlıyorum
o şeker mi ne onu belirleyen testi,
fsh,lh, prolaktin hormonlarımı yeniden ölçtürcem,
bir de eşimi içine şüphe düşüyo onda hepatit B çok az seviyede çıkmıştı. 3 ayrı laboratuarda 2negatif 1 pozitif çıkmıştı. sana da bulaştırdım mı diye şüpheleniyor bir de o testi yaptırcam
evet canım o günlerden ben de şüpheleniyorum şüphelenmesine ama mıy mıy gidiyo ya insan düşünüyo istemeden.. öncekiler ok gibi fırlardı da benim.canım 16 yada 20. gün yumurtlamış olamazmısın çok hissedilmedi demişsin ama
belkide bu defa sessiz sessiz gelmiştir yımırtan
ateşin artışta çünkü. derece olarak düşük ama bu ay bnmde öyle bak anlam veremedigim bi şekilde düşük ateşliyim.
sen yine de boş verme çalışmaları fln canım, belkide yumurtan çatladı bikaç güne anlaşılır.
bu arada aşılamayı umre sonrasına bırakmakla bencede iyi etmişsin, uzun yola gidiceksin sonuçta
allah korusun orda aklında kalır hep rahat olamazsın.
inş dönüşte bebeğin geliverir hemencik.
dualarında biizide unutmaa emi.
sende pko yok dimi canım.
hormonlarını ölçtürmen iyi olur belkide prolaktin falan var ve o yumurtlamanı engelliyor.
hepatit b ne oluyordu.birde agnucaston diye bi bitkisel ilaç var kızlar hayıt hapı oda çok ii bi hap bi çok kişi sadece onu kullanarak gebe kaldı.
hormonları falan düzenliyor kaliteli yumurtlamayı sağlıyor.bende aylarca düşündüm aama almadım.9 10lira falan.yani bi sürü şey deniyoruz bunuda denemekten zarar gelmez hem bitkisel.
derecen değiştiğine göre önceki tablolarla kıyaslama canım o zaman şimdi ateşin 36,6 olmalı ve bu ateşte çatlamış olmak için ideal
yarın ikisiylede ayrı ayrı ölçsene
unmre sıcak olacak diye endişeleniyorsun sanırım di mi?evet canım o günlerden ben de şüpheleniyorum şüphelenmesine ama mıy mıy gidiyo ya insan düşünüyo istemeden.. öncekiler ok gibi fırlardı da benim.
yaz aylarında vücut ısısında genel bi düşme oluyo canım ama benim dereceden de kaynaklandı. tabi önemli olan hep ortalam
umreden önce aşılama olayını doktoruma danışcam
nerdesiniz kızlar yaaa herkes yemek derdiyle mi uğraşıyor bakiim :) bende sulu topalak köfte yaptım ama yanına ne gider bilemedim yaa :)
.9Hmm acıktım. Ben işteyim. Daha eve gidicem de yemek yapıcam da ooohooo :)
sağlıkçı arkadaşlarım öyle demeseydi aklımda yoktu öle bişey. hele ki biri umreye gittiğinde hamileydi..unmre sıcak olacak diye endişeleniyorsun sanırım di mi?
nerdesiniz kızlar yaaa herkes yemek derdiyle mi uğraşıyor bakiim :) bende sulu topalak köfte yaptım ama yanına ne gider bilemedim yaa :)
sağlıkçı arkadaşlarım öyle demeseydi aklımda yoktu öle bişey. hele ki biri umreye gittiğinde hamileydi..
evvvet balkonumu misler gibi yıkadım çamaşırlarımı astım sıra yemekte...
diyecektim ki...
elektrikler gitti. kalktım. dışarda yağmur yağıyor. astığım çamaşırlar al bayrağımız gibi dalgalanıyo.. çıktım dışarı bir fırtınayla karşılaştım sanki üstüme biri kovayla su döküyorlar. o arada askılık da çoştu tabi hızla topladıklarımı kardeşime verirken balkon üzerime yıkılacak sandım. arkadan sesler baktım çiçekler saksılarıyla birlikte yerde.. ve benn deterjanla köpürte köpürte balkon yıkamıştım
kardeşim diyoki eskiden bundan temizdi.
hala yağıyo ardından da dolu yağdı ben de sırılsıklam tabi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?