Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
tşk ederim yazıma yanıt verdiğin için canım benim... bende tedavi görüyorum bir düşük bir dış gebelik açık ameliyat sol tüpün alınması ardından bir aşılama ve iki yıl aradan sonrada tedavi başka dr.. yani sil baştan yeniden başladık serophene rahim filmi ve çatlatma iğnesi bu gün 5. günüm ve adetimin 4. gününden bu tarafada kendimce ateşimi ölçüyorum sizlere yazıyım belki fikirlerinizi yazarsınız şimdiden tşk...
adetimin 5. günü 35.9
6. günü 36.0
7. günü 36.3
8. günü 36.3
9. günü 36.2
10. günü 36.2
11.günü 36.0
12. günü 36.0
13. günü 36.0
14. günü 36.0
15. günü 36.3
16. günü 36.2
17. günü 36.5..buradaki acemiliğimin affına sığınıyorum arkadaşlar uzun süredir takip ediyorum ama nasıl nerden iletişim kurulur henüz daha çözemedim sevgilerimle...

oooh misss
şimdiden ıyı tatiller kuzuuu
inşallah göbüşün dolu dönersin tatilden
evet gun asırılara baslamıstık zati
artıkın hızlanmak lazım o zaman.

tşk ederim yazıma yanıt verdiğin için canım benim... bende tedavi görüyorum bir düşük bir dış gebelik açık ameliyat sol tüpün alınması ardından bir aşılama ve iki yıl aradan sonrada tedavi başka dr.. yani sil baştan yeniden başladık serophene rahim filmi ve çatlatma iğnesi bu gün 5. günüm ve adetimin 4. gününden bu tarafada kendimce ateşimi ölçüyorum sizlere yazıyım belki fikirlerinizi yazarsınız şimdiden tşk...
adetimin 5. günü 35.9
6. günü 36.0
7. günü 36.3
8. günü 36.3
9. günü 36.2
10. günü 36.2
11.günü 36.0
12. günü 36.0
13. günü 36.0
14. günü 36.0
15. günü 36.3
16. günü 36.2
17. günü 36.5..buradaki acemiliğimin affına sığınıyorum arkadaşlar uzun süredir takip ediyorum ama nasıl nerden iletişim kurulur henüz daha çözemedim sevgilerimle... bol hamişli günler..

canım iğnen hayırlı olsun inşallah bu sefer gelir bebişin
14.gün yumurtlamışsın gibi görünüo
şuan bişey sölemek için çok erken zaten ateş ölçme yönteminde çatlayıp çatlamaığını anlıyosun sadece
hamileleik için günün geçmesi gerek mutlaka
bol şanslar

ah canım benim inşallah hamişsindir
bana ateş ölçmedeki ilk günlerimi hatırlattın umarım benim kadar beklemezsin
bende ateş yükselince o günüm mutlu sevinçli, düşünce acaip moralim bozuk olarak geçerdi

canım benim çok tşk. bu bile mutlu ediyor insanı iğneden ve muhtemel yumurtlamadan sonra özellikle akşam ve bu gün karnımda gaz var ve çok şiş ayrıca karnımın içi acıyor...

tamm canım inşallah hayırlı olur hakkında çünkü ben hiç bilmiyorum sen sordun diye netten baktım

Öncelikle geçmiş olsun. 12. gün çatlatma iğnesini oldun yanlış anlamadıysam. 24. gün çatlamış gibisin. Çatlamadan sonra bende de şişlik olur merak etme. Bol şans diliyorum.

Öncelikle geçmiş olsun. 12. gün çatlatma iğnesini oldun yanlış anlamadıysam. 24. gün çatlamış gibisin. Çatlamadan sonra bende de şişlik olur merak etme. Bol şans diliyorum.

beni aydınlattığın için tşk canım evet 12. gün ovitrello vurdum göbekten ..ama işte insan hep bişeyler arıyor belirti erken belirti ...adet olunacağında karnın şişer gaz olur ağrı olur gebelik sanarsın o biter yumurtlama zamanı yine aynı şeyler o biter amaaaaaaaaan hep aynı şeyler işte allahım khakkımızda hayırlısı neyse onu versin inş....

tamm canım inşallah hayırlı olur hakkında çünkü ben hiç bilmiyorum sen sordun diye netten baktım

saolasın canım
insanı gıcık edıo aslında bu durumlar, en ufak olumsuz duyumda aklı karısıo ınsanın
aslında bıraz sans meselesı bu olaylar ya
bak ben kordon tıpta mete beye gıttım
mıllet nasıl ovguyle anlatıyor adamı taa bornovadan gelıodu kadınlar
ama ben gıttım adam benı basından sagdı
11 aydır denıos olmadı kontrole geldım dedım daha cok gencsın olur sen taa ocakta gel dedı yanı o zamanda 19 aydır denıyor olacagım. dusunsene yaa eger sorun varsa 19 ay bosuna beklemıs olcam, neymıs cok gencmısım. töbe yarabbım töbee
adama ates yontemını sordum ısının 0.5 derece arttıgı gece yumurtlarsın dedı o kadar.
bu mudur yanı verılecek bılgı
cahıl cühela olsak arastırmasak ayrıntılarını ogrenmıcez
sen desene adam gb ates artmadan once ılıskı olması gerek ortalama su gunler yumurtlarsın şöledır böledır dıe
bıde dedıkı bana sende 2 küçük çikolata kisti var,oda bebege engel dııl dedı gönderdı
ama bak sımdıkı dr ne dedı, cıkolata kıstı gayette bebege engel olabılen kıstlerdendr dedı
o zmn küçük olan kist bak sımdı buyudu, o zaman bana onlem alaydı sımdı bu kdr buyuk bı kıstım olmıcaktı.
yanı kıssadan hısse, bu dr secımı tamamen sans. herkese ıyı olan gun gelıo sana kötu gelıo.
amaaan neyse hakkımızda hayırlısı

yumurtlamam bitti ya agir grip geciyorum
bebek varsa etkiler mi acaba yani diyelim tuttu bu sefer
bastan geciren enfeksiyonlar iyi dgeil herhalde

cok skci bu grip kizlar yaaaaa

umarim bundan sonra karsina hep iyi doktorlar cikar canim
senin sansina kotu doktor olmus hep, olumsuz dusuncesiz
simdi hamile kaldiginda ve bebeginin doktoru hep super kisiler olsun

kızlar regl olcakmışım gibi karnımda garip bir his var ve belim ağrıyor. sadece 10dpo'dayım.

umarim bundan sonra karsina hep iyi doktorlar cikar canim
senin sansina kotu doktor olmus hep, olumsuz dusuncesiz
simdi hamile kaldiginda ve bebeginin doktoru hep super kisiler olsun
amin canım inşallah.
bir kadının kadın dogumcusu nun iyi olması coköenmli bence
inşallah size de hep iyiler denk gelir.
yumurtlamam bitti ya agir grip geciyorum
bebek varsa etkiler mi acaba yani diyelim tuttu bu sefer
bastan geciren enfeksiyonlar iyi dgeil herhalde

cok skci bu grip kizlar yaaaaa
yok yavrum bişi olmaz
sen dert etme bunları
sonucta ılac almıosun
kızlar regl olcakmışım gibi karnımda garip bir his var ve belim ağrıyor. sadece 10dpo'dayım.

takma bunlarııı
hepberaberde dıyordu regl olcam agrım var dıeee
hadı bakalımbunlar guzel belırtıler
inaşallah senden de guzel haberler alcas

geçmiş olsun canım. inşallah bişey olmaz tutacak olsa..

saolun kizlar shnaay karanfilce
hayatimda hic boyle kotu grip olmamistim diyebilirim bas agrisi beni mafetti, burnum tiklali akmiyor ondan oluyor siddetli agrim.esim iyilesti tabi tum mikroplari bana gonderdi yatelefonda oyle diyor benim mikroplar artik sende ben iyiyim guler misin kizar misin

neyse iyki ttilde olmadi birsey yoksa birsey anlamazdim buraya gelince etkiledi

canım benim çok tşk. bu bile mutlu ediyor insanı iğneden ve muhtemel yumurtlamadan sonra özellikle akşam ve bu gün karnımda gaz var ve çok şiş ayrıca karnımın içi acıyor...

canım benim şimdiye kadar anladığım kadarıyla yumurtlama adet ve hamilelik belirtileri aynı oluyo
hamile olmadım ama anlatılanlara göre örtüşüyo
o yüzden en güzeli gününün geçmesi inşallah

kızlar adetime 2 gün kaldı. ateşim 36.6 çıkıyordu bu sabah 36.9 çıktı. havaların ısınması etkilermi sizce. hamile olsam böyle birden bire ateş fırlarmı. birde adetime 5-6 gün vardı alttan muayene ettim kendimi ve rahim ağzı elime gelmedi. umutlanmalımıyım sizce.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…