yokkk yavrum yaaa ne ısım olur yaz geldı tatıl yapcam ben heheehe
kocayla mesaıı heeh dogru anladınnn
ctesı tatıle gıdıyorz kısmetse ıns guzel bı halvet haftası olcak
cumada dra gıtcem ztn hem yumosumuda gormus olurum
sonrası allah kerım hehehee
sen basladnmı calısmalara
bu arada akıntı ıcın dedıgını gordum
eger beyazımsı bıseyse stıcky yap gecen ay bende sormstum ya uzuyo ama yapıskan ve beyaz dıye
bu yımurta akına dogru yolculuk ıste
calısmalara baslayın anacımmm
tşk ederim yazıma yanıt verdiğin için canım benim... bende tedavi görüyorum bir düşük bir dış gebelik açık ameliyat sol tüpün alınması ardından bir aşılama ve iki yıl aradan sonrada tedavi başka dr.. yani sil baştan yeniden başladık serophene rahim filmi ve çatlatma iğnesi bu gün 5. günüm ve adetimin 4. gününden bu tarafada kendimce ateşimi ölçüyorum sizlere yazıyım belki fikirlerinizi yazarsınız şimdiden tşk...
adetimin 5. günü 35.9
6. günü 36.0
7. günü 36.3
8. günü 36.3
9. günü 36.2
10. günü 36.2
11.günü 36.0
12. günü 36.0
13. günü 36.0
14. günü 36.0
15. günü 36.3
16. günü 36.2
17. günü 36.5..buradaki acemiliğimin affına sığınıyorum arkadaşlar uzun süredir takip ediyorum ama nasıl nerden iletişim kurulur henüz daha çözemedim sevgilerimle... bol hamişli günler..
every ciddiye alıyorum o zaman bu ateşi :)
Evet hiç bu kadar yükselmemişti. Hemen gece olsun hemen yatayım istiyorum. Sabırsızlandım yarınki ateşimi ölçmek için :)
Aaaa canım ne güzel umreye gideceksin demek. Çok güzel. Ben de annemi göndermek istiyorum aslında. Sen git gel de hayırlısıyla bize de yol göster olur mu?
Seyahat ediyorsan zaten olmaz haklısın. Ama ateş ölçmek çok güzel bir yöntem. Stres olup olmamak bizim elimizde. Müsait olunca bence yine yap terk etme. Ben çok fayda göreceğimize inanıyorum.
Daha düşmemiş ki canım sabit 36.7'de. Üf bu 2 gün çok önemli. Sen de hemen uyu hemen ölçÇok heycanlı.
Çok teşekkür ederim bu arada her zamanki gibi iyi dileklerde bulunduğun için. İnşallah hep dediğimiz gibi beraber hamiş oluruz ve hemen oluruz
Ay canım sağol. Umarım öyledir.
Olmasa bile en azından güzel bir ay geçirdim. İnternetten sevimli hamile t-shitlerine bile baktım. Çok keyifliydi. Umarım bu duyguların gerçeklerini hepimiz yaşarız tez zamanda.
Canım EW daha çok uzuyor. Hatta kopmuyor. Sticky 3-4 cm uzuyor en fazla sonra kopuyor. EW biraz daha şeffaf oluyor S biraz daha krem rengi.
İyi yolculuklar canımm :)
canım iğnen hayırlı olsun inşallah bu sefer gelir bebişin
14.gün yumurtlamışsın gibi görünüo
şuan bişey sölemek için çok erken zaten ateş ölçme yönteminde çatlayıp çatlamaığını anlıyosun sadece
hamileleik için günün geçmesi gerek mutlaka
bol şanslar
ben ona gıtmıs bır kac kısıyle konustum, hatta bır arkadasımın tum sulalesı ona gıdıyor.
onlardan duyduklarım,teshıslerı dogru tedavılerı,baska drların mesela kıst ıcın hemen amelıyat dedıgı durumda o 1 aylık tedavıyle kıstı yok etme, bebekte 2li 3lü taramalarda bı problem görunmuyorken kan degerlerının ıcınde dıger drların göz ardı ettıgı ufak ayrıntıyla bebegın özürlü oldugu teshısını koyma,bilgisiyle tatmin etme gıbı bır suru guzel sey duydum dırek ona gidenlerden
o yuzden onu secmıstım
bı gıdıcem bakalım
yarın aksa 19.30 da randevum var. bakalım neler dıyecek
tşk ederim yazıma yanıt verdiğin için canım benim... bende tedavi görüyorum bir düşük bir dış gebelik açık ameliyat sol tüpün alınması ardından bir aşılama ve iki yıl aradan sonrada tedavi başka dr.. yani sil baştan yeniden başladık serophene rahim filmi ve çatlatma iğnesi bu gün 5. günüm ve adetimin 4. gününden bu tarafada kendimce ateşimi ölçüyorum sizlere yazıyım belki fikirlerinizi yazarsınız şimdiden tşk...
adetimin 5. günü 35.9
6. günü 36.0
7. günü 36.3
8. günü 36.3
9. günü 36.2
10. günü 36.2
11.günü 36.0
12. günü 36.0
13. günü 36.0
14. günü 36.0
15. günü 36.3
16. günü 36.2
17. günü 36.5..buradaki acemiliğimin affına sığınıyorum arkadaşlar uzun süredir takip ediyorum ama nasıl nerden iletişim kurulur henüz daha çözemedim sevgilerimle... bol hamişli günler..
Öncelikle geçmiş olsun. 12. gün çatlatma iğnesini oldun yanlış anlamadıysam. 24. gün çatlamış gibisin. Çatlamadan sonra bende de şişlik olur merak etme. Bol şans diliyorum.
tamm canım inşallah hayırlı olur hakkındaçünkü ben hiç bilmiyorum sen sordun diye netten baktım
saolasın canım
insanı gıcık edıo aslında bu durumlar, en ufak olumsuz duyumda aklı karısıo ınsanın
aslında bıraz sans meselesı bu olaylar ya
bak ben kordon tıpta mete beye gıttım
mıllet nasıl ovguyle anlatıyor adamı taa bornovadan gelıodu kadınlar
ama ben gıttım adam benı basından sagdı
11 aydır denıos olmadı kontrole geldım dedım daha cok gencsın olur sen taa ocakta gel dedı yanı o zamanda 19 aydır denıyor olacagım. dusunsene yaa eger sorun varsa 19 ay bosuna beklemıs olcam, neymıs cok gencmısım. töbe yarabbım töbee
adama ates yontemını sordum ısının 0.5 derece arttıgı gece yumurtlarsın dedı o kadar.
bu mudur yanı verılecek bılgı
cahıl cühela olsak arastırmasak ayrıntılarını ogrenmıcez
sen desene adam gb ates artmadan once ılıskı olması gerek ortalama su gunler yumurtlarsın şöledır böledır dıe
bıde dedıkı bana sende 2 küçük çikolata kisti var,oda bebege engel dııl dedı gönderdı
ama bak sımdıkı dr ne dedı, cıkolata kıstı gayette bebege engel olabılen kıstlerdendr dedı
o zmn küçük olan kist bak sımdı buyudu, o zaman bana onlem alaydı sımdı bu kdr buyuk bı kıstım olmıcaktı.
yanı kıssadan hısse, bu dr secımı tamamen sans. herkese ıyı olan gun gelıo sana kötu gelıo.
amaaan neyse hakkımızda hayırlısı
amin canım inşallah.umarim bundan sonra karsina hep iyi doktorlar cikar canim
senin sansina kotu doktor olmus hep, olumsuz dusuncesiz
simdi hamile kaldiginda ve bebeginin doktoru hep super kisiler olsun
yok yavrum bişi olmazyumurtlamam bitti ya agir grip geciyorum
bebek varsa etkiler mi acaba yani diyelim tuttu bu sefer
bastan geciren enfeksiyonlar iyi dgeil herhalde
cok skci bu grip kizlar yaaaaa
kızlar regl olcakmışım gibi karnımda garip bir his var ve belim ağrıyor. sadece 10dpo'dayım.
yumurtlamam bitti ya agir grip geciyorum
bebek varsa etkiler mi acaba yani diyelim tuttu bu sefer
bastan geciren enfeksiyonlar iyi dgeil herhalde
cok skci bu grip kizlar yaaaaa
geçmiş olsun canım. inşallah bişey olmaz tutacak olsa..
kızlar regl olcakmışım gibi karnımda garip bir his var ve belim ağrıyor. sadece 10dpo'dayım.
canım benim çok tşk. bu bile mutlu ediyor insanı iğneden ve muhtemel yumurtlamadan sonra özellikle akşam ve bu gün karnımda gaz var ve çok şiş ayrıca karnımın içi acıyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?