ben gun ıcersınde toplasan 2-3 bardak su ıcerdım
farkettımkı akıntım su ıcmemle dogru orantılı
suyu az ıcersem cogu akıntımı yakalayamıorum cok az oluyor
ama bu ay kendımı denedım su ıcmeye yuklendım ve akıntım arttı
cok özur dıleyerek bısı solemek ıstıyorum
az once wcye gıttıgımde camasırımda yogun bı ıslaklık vardı kenarları kurumustu
dokundum oraya kuru yerınden tuttum ve o tüm ıslak bole sunerek kalktı kopunca da krem seklını alıp topaklastı (ayy akıntı takıp etcem dıye neler yapıyorum ya)
bu sımdı creamy mı oluyo stıcky mı? yoksa bır enfeksıyon habercısı olabılırmı
kızlar adetime 2 gün kaldı. ateşim 36.6 çıkıyordu bu sabah 36.9 çıktı. havaların ısınması etkilermi sizce. hamile olsam böyle birden bire ateş fırlarmı. birde adetime 5-6 gün vardı alttan muayene ettim kendimi ve rahim ağzı elime gelmedi. umutlanmalımıyım sizce.
kızlar adetime 2 gün kaldı. ateşim 36.6 çıkıyordu bu sabah 36.9 çıktı. havaların ısınması etkilermi sizce. hamile olsam böyle birden bire ateş fırlarmı. birde adetime 5-6 gün vardı alttan muayene ettim kendimi ve rahim ağzı elime gelmedi. umutlanmalımıyım sizce.
anladığım kadarıyla eggwhite
ay yaaa ölemı dıosun
ama dun gece halvet yoktuuuu
kacırdımmı yıne yaaaaaaa
bu arada atesım dusuk karanfılım
canım bende eggwhite bazen 1 hafta önce başlar. ve yumurtamın olduğu ay eggwhite fazla miktarda vardı. o olduğu an çatlama olacak değil.
mesala benim 4-5 gün E olur. ardından 2-3 gün W gelir W bittikten 1 ya da 2 gün sonra da çatlar.
nasıl yani rahim ağzı eline .... açıklarmısın bi tür gebelik testi mi bu:)))
http://www.kadinlarkulubu.com/hamil...4-elle-hamilelik-testi-duyan-yapan-varmi.html
burdan okuyabilirsin canim kkdaki ilgili topic
ama anlamak zor tavsiye etmem ben anlayamiyorum sahsen birkac ya denedim sonucu anlamak zor
http://www.kadinlarkulubu.com/hamil...4-elle-hamilelik-testi-duyan-yapan-varmi.html
burdan okuyabilirsin canim kkdaki ilgili topic
ama anlamak zor tavsiye etmem ben anlayamiyorum sahsen birkac ya denedim sonucu anlamak zor
saolasın canım
insanı gıcık edıo aslında bu durumlar, en ufak olumsuz duyumda aklı karısıo ınsanın
aslında bıraz sans meselesı bu olaylar ya
bak ben kordon tıpta mete beye gıttım
mıllet nasıl ovguyle anlatıyor adamı taa bornovadan gelıodu kadınlar
ama ben gıttım adam benı basından sagdı
11 aydır denıos olmadı kontrole geldım dedım daha cok gencsın olur sen taa ocakta gel dedı yanı o zamanda 19 aydır denıyor olacagım. dusunsene yaa eger sorun varsa 19 ay bosuna beklemıs olcam, neymıs cok gencmısım. töbe yarabbım töbee
adama ates yontemını sordum ısının 0.5 derece arttıgı gece yumurtlarsın dedı o kadar.
bu mudur yanı verılecek bılgı
cahıl cühela olsak arastırmasak ayrıntılarını ogrenmıcez
sen desene adam gb ates artmadan once ılıskı olması gerek ortalama su gunler yumurtlarsın şöledır böledır dıe
bıde dedıkı bana sende 2 küçük çikolata kisti var,oda bebege engel dııl dedı gönderdı
ama bak sımdıkı dr ne dedı, cıkolata kıstı gayette bebege engel olabılen kıstlerdendr dedı
o zmn küçük olan kist bak sımdı buyudu, o zaman bana onlem alaydı sımdı bu kdr buyuk bı kıstım olmıcaktı.
yanı kıssadan hısse, bu dr secımı tamamen sans. herkese ıyı olan gun gelıo sana kötu gelıo.
amaaan neyse hakkımızda hayırlısı
every katılıyorm tavsiye etmem kesin diye bişey yok idrar testleri bile yanıltırken elle anlamak daha da güç...
evet akinti durumu degisiyor hep
ama ben su yorumu cikariyrum eger sticky geliyorsa o ay yumurtlama vardir
cunku internet bilgilerinde de catlama sonrasi sticky gelir diyor
evet canım çikolata kisti bebeğe engel kistlerde hayret bişey neden öyle demiş :44: meteyi biliyorum benim ark hamile ona gidiyor.. hamile kalınca ondan hiç tahlil felan istemedi.. bizim saitin istediği testler vardı.. sordum onları istemedimi dedim.. yok dedi arkadaşım.. sonra kızın kanaması oldu prolaktin felan kullandı..halbuki tahlil yaptırsaydı belki direk başlıcaktı prolaktine..neyse mesela arkadaşımda meteden memnun.. frekans meselesi sanırım.. sonuçta doktorla bir uyum olmalı bence çünkü karşısına en mahrem halinle çıkıyosun güvenmekte çok önemli.. bu arada sen kaç yaşındasınki küçüksün demiş sana :44:
canım ben sticky yi çok takip edemiyorum ya gelmiyor ya da ben farkedemiyorum.
bu arada yanlış yazmışım. yumurtlamadığım ay E gelmiş ama W gelmemişti. bu ay W az da olsa geldi ama E gelmedi. yumurtladım dimi kızlar.
3628ff Ovulation charts on FertilityFriend.com
:) yani evet aslında gebelik testleri ile alakalı çok şey duymuştum ama hiç birini yapmadım... mesela idrara karbonat lmon vs. ama bunu ilk defa duyuyorum .. bakıyım bi linge:)) ben çakşır suyu içiyorum 2 aydır eşimde bende çok faydasını gördük
aynen oyle canım
bak ben sana ne dedım ıcını serın tut demsıtım
gördunmu bak
hersey gececek ve bır gun anne olacagııız
ınan banaa
ben gun ıcersınde toplasan 2-3 bardak su ıcerdım
farkettımkı akıntım su ıcmemle dogru orantılı
suyu az ıcersem cogu akıntımı yakalayamıorum cok az oluyor
ama bu ay kendımı denedım su ıcmeye yuklendım ve akıntım arttı
cok özur dıleyerek bısı solemek ıstıyorum
az once wcye gıttıgımde camasırımda yogun bı ıslaklık vardı kenarları kurumustu
dokundum oraya kuru yerınden tuttum ve o tüm ıslak bole sunerek kalktı kopunca da krem seklını alıp topaklastı (ayy akıntı takıp etcem dıye neler yapıyorum ya)
bu sımdı creamy mı oluyo stıcky mı? yoksa bır enfeksıyon habercısı olabılırmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?