canım ben sticky yi çok takip edemiyorum ya gelmiyor ya da ben farkedemiyorum.
bu arada yanlış yazmışım. yumurtlamadığım ay E gelmiş ama W gelmemişti. bu ay W az da olsa geldi ama E gelmedi. yumurtladım dimi kızlar.
3628ff Ovulation charts on FertilityFriend.com
Selam canımm :)
Malesef 2 gün önce bütün belirtilerim gitti. Tablom da çok iyi gitmiyor. Ama yinede sanki hamileymişim gibi davranıyorum. Çok zevkli :)
Tablom şöyle:
Eki Görüntüle 442289
Sen de yumurta bekliyorsun sanırım. Nasıl gidiyor?
ohhh cok iyi icimizi rahatlattin canim
cok sevindim
simdi tek dusundugumuz beeebeeeek
gunaydin kizlar
kocamin virusleri amma etkili ya yataga dusurdu beni
cok feci nezleyim( gece de kivrandim bas agrisindan, terden
bir an once iyilesirim umarim.
Günaydııııın herkeseee
dpo 12 ye geldim ateşim düşüşe geçti dünden beridir.. bakalım genelde adet gelecekse son 2 gün iyice düşüyor, yani yarın biraz daha inerse kesin geliyor benim sevimsiz kırmızılar demektir.. Ama bu ay bir garibim yani, kasıklarımdaki kasılmalarım hiç geçmedi, bazen durup dururken oluyor bazen de hızlı hareket ettiğimde, birşey kaldırığımda falan.. bebiş yoksa üşüttüm demektir.. iltahap mı bebiş mi , bebiş mi iltahap mı..:)) noooolur bebiş olsuuuunn...
Bu da tablom;
My Ovulation Chart
My Ovulation Chart |
hele benim su tabloya bakın
sımdıı ayıptır sölemesi, dün gece akıntımda şunu farkettım hiç bölesine denk gelmemiştim
parmagımı akıntıya sürdüm iki parmak arasına aldıgımda en az 3-4 tane uzayan sey vardı
böle yapısıklık da oldugunu dusununce stıcky dıe gırdım tabloya
ne dıyorsunuz kızlar bu akıntı yumurta akı degıl dımı
uzayınca kopmuyo yum akı gıbı, ama parmakları bırlestırıp actıgımda 3-4 tane bırden uzama var o durum da bana yapısıklık gibi geldi.
oylama yapalım
stıck mı ? yumurta akımı?
vee bu akıntı neyin habercisi? yımırta mı geliii?
37edb9 Ovulation charts on FertilityFriend.com 21. gün oldu ne oldu şimdi
kızlar regl olcakmışım gibi karnımda garip bir his var ve belim ağrıyor. sadece 10dpo'dayım.
kızlar adetime 2 gün kaldı. ateşim 36.6 çıkıyordu bu sabah 36.9 çıktı. havaların ısınması etkilermi sizce. hamile olsam böyle birden bire ateş fırlarmı. birde adetime 5-6 gün vardı alttan muayene ettim kendimi ve rahim ağzı elime gelmedi. umutlanmalımıyım sizce.
canım tablon şu an gayet iyi,o ufak düşüleri takma, daha dpo 9
canııımmm çok saol çok teşekkür ederim:)
evet artık aklımda sadece bebek var, şansıma yumurtlama günümü de ucundan yakaladım
geçmiş olsun canım dikkat et kendine, dinlenmeye bak
o ufacık tefecik düşüleri takma sen hiç...
hamilelerin tablolarında bile oluyo öyle düşüşler...
umarım bedenindeki o değişimler bebişinin habercisidir, bebeğin bu ay seninledir
bence yumurta akı... yapışkan olan akıntı uzamıyo çünkü...
canım yumurtlamada sorun varmı senin? yani bu ay yumurtlamamış olabilir misin? ya da geç yumurtlayacaksın belki...
ben pek anlamadım tablonu canım, yorumlayamadım...
hamilelik belirtileri ile regl belirtileri çok benziyo...
o yüzden o belirtilere aldanıp üzme kendini canım, daha erken...
canım umarım bebişin seninledir, bunlar hamilelik belirtilerine çok benziyo
ama alttan kendini muayene etmek çok iyi değil diye biliyorum ben, hamilelik durumunda düşüğe sebep falan olabilirmiş...
sen temkinli ol canım
nasıl yani rahim ağzı eline .... açıklarmısın bi tür gebelik testi mi bu:)))
yumurtlmamışımdır yinede ondannöleyim ben yaa öleyimm milletin yumurtası varda olmuyor benim olmayan yumurtamla nasıl bebeğim olcakk çok üzülüyorum
canım ben hamileliği düşünmeye başladıktan sonra her ay adetime yakın gebelik varmı acaba diyerek elle muayene yapıyorum. adete 5-6 gün kala yapılıyor. her seferinde elime rahim ağzı deyiyordu. yani adet olmasına yakın rahim aşağıya iniyor. hamileysen inmiyor. ilk defa yapanlar pek farketmez çok denediğim için hemen farkediyorum. o bir yana ateşim yüksek gibi. yüzüme bile sıcaklık geliyor. İnşallah yakalamışımdır bebişi.
bugün ölçtüm ama düzgün bi ölçüm olmadı canım. biz dün yorganla yattık ve rahatsız olmamıştık bugün ise hava aniden artmış tabi yine yorganla yatınca pişmişim saat çaldığında. ve ateşim yüksekti. üstümü açtım havalandırdım. 1 saat daha uyudum.. 36,4 e düşmüştü. yani olması gereken gibi yarın da 36,1 e düşer ve adet gelir..bence yumurtladın cicim
şüphen olmasın
ama gördümki dün düşmüş atesın öyle mi?
bgn ne durumda?
yumurtlamak da güzel. bu düşüş adetin habercisi olsa da..bence yumrtlamissin
umarim adet gelmez canim bebegin seninledir
yumurtlmamışımdır yinede ondannöleyim ben yaa öleyimm milletin yumurtası varda olmuyor benim olmayan yumurtamla nasıl bebeğim olcakk çok üzülüyorum
My Ovulation Chart |
hele benim su tabloya bakın
sımdıı ayıptır sölemesi, dün gece akıntımda şunu farkettım hiç bölesine denk gelmemiştim
parmagımı akıntıya sürdüm iki parmak arasına aldıgımda en az 3-4 tane uzayan sey vardı
böle yapısıklık da oldugunu dusununce stıcky dıe gırdım tabloya
ne dıyorsunuz kızlar bu akıntı yumurta akı degıl dımı
uzayınca kopmuyo yum akı gıbı, ama parmakları bırlestırıp actıgımda 3-4 tane bırden uzama var o durum da bana yapısıklık gibi geldi.
oylama yapalım
stıck mı ? yumurta akımı?
vee bu akıntı neyin habercisi? yımırta mı geliii?
saol tatlim, ben ilac kullanmiyorum hic kullansam da nasilsa 4 gun surecek en az o yuzden ihlamur limon komposto idare ediyorum simdi
sen tablona guzel yorum yapmissin bize kalmamis sozatesin yuksek umarim dusmez
kasilmalar da kendine yer arayan bebisinden kaynaklansin
37edb9 Ovulation charts on FertilityFriend.com 21. gün oldu ne oldu şimdi
Daha düşmemiş ki canım sabit 36.7'de. Üf bu 2 gün çok önemli. Sen de hemen uyu hemen ölçÇok heycanlı.
Çok teşekkür ederim bu arada her zamanki gibi iyi dileklerde bulunduğun için. İnşallah hep dediğimiz gibi beraber hamiş oluruz ve hemen oluruz
kızlar regl olcakmışım gibi karnımda garip bir his var ve belim ağrıyor. sadece 10dpo'dayım.
yumurtlamam bitti ya agir grip geciyorum
bebek varsa etkiler mi acaba yani diyelim tuttu bu sefer
bastan geciren enfeksiyonlar iyi dgeil herhalde
cok skci bu grip kizlar yaaaaa
http://www.kadinlarkulubu.com/hamil...4-elle-hamilelik-testi-duyan-yapan-varmi.html
burdan okuyabilirsin canim kkdaki ilgili topic
ama anlamak zor tavsiye etmem ben anlayamiyorum sahsen birkac ya denedim sonucu anlamak zor
o ufacık tefecik düşüleri takma sen hiç...
hamilelerin tablolarında bile oluyo öyle düşüşler...
umarım bedenindeki o değişimler bebişinin habercisidir, bebeğin bu ay seninledir
çakşır suyu ne yahu?
canım ben hamileliği düşünmeye başladıktan sonra her ay adetime yakın gebelik varmı acaba diyerek elle muayene yapıyorum. adete 5-6 gün kala yapılıyor. her seferinde elime rahim ağzı deyiyordu. yani adet olmasına yakın rahim aşağıya iniyor. hamileysen inmiyor. ilk defa yapanlar pek farketmez çok denediğim için hemen farkediyorum. o bir yana ateşim yüksek gibi. yüzüme bile sıcaklık geliyor. İnşallah yakalamışımdır bebişi.
bi arkadaşımın bebeği olmuyordu yapmadık tedavi gitmedik dr. bırakmadılar en sonunda eczanenin bi tanesi bu suyu tavsiye etmiş ve üç ay boyunca içmelerini istemiş antakyada yetişrn bi bitki kökünün suyu ve sonuçta hamile kaldı ve yeni doğum yaptı...şu anda bende iki aydır kullanıyorum aynı zamanda tedavi görüyorum ..
canım dur bi, bilmeden etmeden peşin peşin üzme kendini...
ama eğer bu ay da adet olursan mutlaka git doktora, yumurtlaman için ilaçlar verir sana...
belki de boşuna vesvese yapıyosun, yumurtladın bile
ayy ben denemeye cesaret edemem o yöntemi...
ama dediğin gibi ateşin yüksek...
inşallah bebeğin seninledir canım
bugün ölçtüm ama düzgün bi ölçüm olmadı canım. biz dün yorganla yattık ve rahatsız olmamıştık bugün ise hava aniden artmış tabi yine yorganla yatınca pişmişim saat çaldığında. ve ateşim yüksekti. üstümü açtım havalandırdım. 1 saat daha uyudum.. 36,4 e düşmüştü. yani olması gereken gibi yarın da 36,1 e düşer ve adet gelir..
yumurtlamak da güzel. bu düşüş adetin habercisi olsa da..
ben her zaman erkek ya da sebepsiz infertiliteye göre pkoyu çok kolay bulmuşumdur. bir pkolu evlenir evlenmez hamile kalabildiği gibi en fazla 3-4 yılı bulur hamile kalması. ama etrafıma baktığımda eğer olmuyorsa sebepsiz ya da erkek infertilitesiyse bundan daha uZun yılları bulabiliyor. tabi bu verdiğim maximum değerler. mucizeler her zaman iki grup için de var.
Katılıyorum sana every.. valla ne yalan söyliyeyim ben de denedim geçen aylarda ama çok da mantıklı gelmiyor. Hamileliğin biraz daha ileri haftalarında belki ama 1-2 haftalık gebeliği bence yılların ebesi bile elle zor anlar:)))
di mi ? yani hala şansım var..:) Çok teşekkür ederimmm...Yani bebiş var ya da yok öncesinde bilmek çok zor ama sizler böyle olumlu konuşunca mutlu oluyorum..
İnşallah doğumlarımızdan, bebklerimizden konuşacağımız günler yakındır hepimizin...
bi arkadaşımın bebeği olmuyordu yapmadık tedavi gitmedik dr. bırakmadılar en sonunda eczanenin bi tanesi bu suyu tavsiye etmiş ve üç ay boyunca içmelerini istemiş antakyada yetişrn bi bitki kökünün suyu ve sonuçta hamile kaldı ve yeni doğum yaptı...şu anda bende iki aydır kullanıyorum aynı zamanda tedavi görüyorum ..
geçen ay ilaçla yumurtladım.. 3 yumurtam olmuştu ama olmadı işte.. bu ay doktor ara verdi.. gelecek ay yine ilaç vercek.. inşallah bu ay kendiliğinden olmuştur da yarın çıkar ateşim..
doğru diyosun bunada şükür tabi.. pko olmak onların yanında hafif bile kalıyor belkide.. inşallah Allah bizede nasip eder..
Canim peki gunde kac bardak sabah aksammi acmi tokmu nasil iciyossunuz
every hiçbişiy olmaz yavrum için rahat olsun.. benzerlerini arkadaşlarımdan yaşayan çok oldu , hatta hamileyken geçiren, maşallah bebişleri turp gibi şimdi.. Sen tuttur kuzum gerisini düşünme
kimi zaman birbirimizi boş yere ümitlendiriyoruz belki ama bi gerçek var; KIRMIZILAR GELENE KADAR ÜMİDİMİZİ KAYBETMEK YOK!
hamilelerin ateş tablolarında da iniş çıkışlar oluyo, böyle bi sürü örnek gördük...
o yüzden son güne kadar olumsuz düşünmek yok banucum
hiç duymamıştım bunu... nası hazırlanıyo, nereden temin ediliyo biraz anlatır mısın canım?
Canim peki gunde kac bardak sabah aksammi acmi tokmu nasil iciyossunuz
Canim hakikisini nerden aliyosun soyle bizde alalim sekerimmben inanıyorum ve inanarak içiyiruz hem siperm kalitesini hem yumurta sayısını daha bir çok şey yapılan araştırmalarda kullananların çoğu hamile lkalmışlar bir lt. şişelerde satılıyor ama her yerde yok malesef karışımlı var.. ben hakikisini kullanıyorum sabah öğlen akşam aç karnına bir çay bardağı ayrıca cinsel isteğide artırıyor üç ay kullanılacak ilaçla kullanılabilir:))
Canim hakikisini nerden aliyosun soyle bizde alalim sekerimm
Ben onu tek erkek icin biliyodum demek kadinada faydaliymis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?