Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

canım tablon şu an gayet iyi,o ufak düşüleri takma, daha dpo 9

ohhh cok iyi icimizi rahatlattin canim
cok sevindim
simdi tek dusundugumuz beeebeeeek

canııımmm çok saol çok teşekkür ederim:)
evet artık aklımda sadece bebek var, şansıma yumurtlama günümü de ucundan yakaladım

gunaydin kizlar

kocamin virusleri amma etkili ya yataga dusurdu beni
cok feci nezleyim ( gece de kivrandim bas agrisindan, terden
bir an once iyilesirim umarim.

geçmiş olsun canım dikkat et kendine, dinlenmeye bak

o ufacık tefecik düşüleri takma sen hiç...
hamilelerin tablolarında bile oluyo öyle düşüşler...
umarım bedenindeki o değişimler bebişinin habercisidir, bebeğin bu ay seninledir

bence yumurta akı... yapışkan olan akıntı uzamıyo çünkü...

canım yumurtlamada sorun varmı senin? yani bu ay yumurtlamamış olabilir misin? ya da geç yumurtlayacaksın belki...
ben pek anlamadım tablonu canım, yorumlayamadım...

kızlar regl olcakmışım gibi karnımda garip bir his var ve belim ağrıyor. sadece 10dpo'dayım.

hamilelik belirtileri ile regl belirtileri çok benziyo...
o yüzden o belirtilere aldanıp üzme kendini canım, daha erken...

canım umarım bebişin seninledir, bunlar hamilelik belirtilerine çok benziyo
ama alttan kendini muayene etmek çok iyi değil diye biliyorum ben, hamilelik durumunda düşüğe sebep falan olabilirmiş...
sen temkinli ol canım

yumurtlmamışımdır yinede ondann öleyim ben yaa öleyimm milletin yumurtası varda olmuyor benim olmayan yumurtamla nasıl bebeğim olcakk çok üzülüyorum

nasıl yani rahim ağzı eline .... açıklarmısın bi tür gebelik testi mi bu:)))

canım ben hamileliği düşünmeye başladıktan sonra her ay adetime yakın gebelik varmı acaba diyerek elle muayene yapıyorum. adete 5-6 gün kala yapılıyor. her seferinde elime rahim ağzı deyiyordu. yani adet olmasına yakın rahim aşağıya iniyor. hamileysen inmiyor. ilk defa yapanlar pek farketmez çok denediğim için hemen farkediyorum. o bir yana ateşim yüksek gibi. yüzüme bile sıcaklık geliyor. İnşallah yakalamışımdır bebişi.

yumurtlmamışımdır yinede ondann öleyim ben yaa öleyimm milletin yumurtası varda olmuyor benim olmayan yumurtamla nasıl bebeğim olcakk çok üzülüyorum

canım dur bi, bilmeden etmeden peşin peşin üzme kendini...
ama eğer bu ay da adet olursan mutlaka git doktora, yumurtlaman için ilaçlar verir sana...
belki de boşuna vesvese yapıyosun, yumurtladın bile

ayy ben denemeye cesaret edemem o yöntemi...
ama dediğin gibi ateşin yüksek...
inşallah bebeğin seninledir canım

bence yumurtladın cicim
şüphen olmasın
ama gördümki dün düşmüş atesın öyle mi?
bgn ne durumda?
bugün ölçtüm ama düzgün bi ölçüm olmadı canım. biz dün yorganla yattık ve rahatsız olmamıştık bugün ise hava aniden artmış tabi yine yorganla yatınca pişmişim saat çaldığında. ve ateşim yüksekti. üstümü açtım havalandırdım. 1 saat daha uyudum.. 36,4 e düşmüştü. yani olması gereken gibi yarın da 36,1 e düşer ve adet gelir..
bence yumrtlamissin
umarim adet gelmez canim bebegin seninledir
yumurtlamak da güzel. bu düşüş adetin habercisi olsa da..

ben her zaman erkek ya da sebepsiz infertiliteye göre pkoyu çok kolay bulmuşumdur. bir pkolu evlenir evlenmez hamile kalabildiği gibi en fazla 3-4 yılı bulur hamile kalması. ama etrafıma baktığımda eğer olmuyorsa sebepsiz ya da erkek infertilitesiyse bundan daha uZun yılları bulabiliyor. tabi bu verdiğim maximum değerler. mucizeler her zaman iki grup için de var.

yumurta geliyo bence şenay, koş koş koş kocişi yakalaaaa:)))

İnşallaaaaah every. Bakalım çok az kaldı

ilginç gerçekten, yumurtlamamış olabilirsin ya da belki 17 si gibi yumurtladın yine olamaz mı? çok yükselmemiştir ateşin belki?

kızlar regl olcakmışım gibi karnımda garip bir his var ve belim ağrıyor. sadece 10dpo'dayım.

9 ay inşallah bitanem, bana göre çok yüksek bir ateş değil benimki ama senden çok umutluyum bu ay yalnız söylemem lazım bunu O bahsettiğin ağrılar dünden beridir bende de var. hele bu sabah okula giderken ağlayacaktım neredeyse ağrıdan hatta adetim erken gelecek sandım o derece.. Bu ay biz de bir tuhaflık var ya hadi hayırlısı :)

yumurtlamam bitti ya agir grip geciyorum
bebek varsa etkiler mi acaba yani diyelim tuttu bu sefer
bastan geciren enfeksiyonlar iyi dgeil herhalde

cok skci bu grip kizlar yaaaaa

every hiçbişiy olmaz yavrum için rahat olsun.. benzerlerini arkadaşlarımdan yaşayan çok oldu , hatta hamileyken geçiren, maşallah bebişleri turp gibi şimdi.. Sen tuttur kuzum gerisini düşünme

http://www.kadinlarkulubu.com/hamil...4-elle-hamilelik-testi-duyan-yapan-varmi.html
burdan okuyabilirsin canim kkdaki ilgili topic
ama anlamak zor tavsiye etmem ben anlayamiyorum sahsen birkac ya denedim sonucu anlamak zor

Katılıyorum sana every.. valla ne yalan söyliyeyim ben de denedim geçen aylarda ama çok da mantıklı gelmiyor. Hamileliğin biraz daha ileri haftalarında belki ama 1-2 haftalık gebeliği bence yılların ebesi bile elle zor anlar:)))

o ufacık tefecik düşüleri takma sen hiç...
hamilelerin tablolarında bile oluyo öyle düşüşler...
umarım bedenindeki o değişimler bebişinin habercisidir, bebeğin bu ay seninledir

di mi ? yani hala şansım var..:) Çok teşekkür ederimmm... Yani bebiş var ya da yok öncesinde bilmek çok zor ama sizler böyle olumlu konuşunca mutlu oluyorum..
İnşallah doğumlarımızdan, bebklerimizden konuşacağımız günler yakındır hepimizin...

çakşır suyu ne yahu?

bi arkadaşımın bebeği olmuyordu yapmadık tedavi gitmedik dr. bırakmadılar en sonunda eczanenin bi tanesi bu suyu tavsiye etmiş ve üç ay boyunca içmelerini istemiş antakyada yetişrn bi bitki kökünün suyu ve sonuçta hamile kaldı ve yeni doğum yaptı...şu anda bende iki aydır kullanıyorum aynı zamanda tedavi görüyorum ..

inşallah canım inşallah bende bu aydan çok umutluyum her ayki gibi ama bu defa sanki oldu gibi hissediyorum:)))şimdi benim adetmin 18. günü baksam anlarmıyım vajinadan:))

Canim peki gunde kac bardak sabah aksammi acmi tokmu nasil iciyossunuz

Son düzenleme:

geçen ay ilaçla yumurtladım.. 3 yumurtam olmuştu ama olmadı işte.. bu ay doktor ara verdi.. gelecek ay yine ilaç vercek.. inşallah bu ay kendiliğinden olmuştur da yarın çıkar ateşim..

doğru diyosun bunada şükür tabi.. pko olmak onların yanında hafif bile kalıyor belkide.. inşallah Allah bizede nasip eder..

kimi zaman birbirimizi boş yere ümitlendiriyoruz belki ama bi gerçek var; KIRMIZILAR GELENE KADAR ÜMİDİMİZİ KAYBETMEK YOK!
hamilelerin ateş tablolarında da iniş çıkışlar oluyo, böyle bi sürü örnek gördük...
o yüzden son güne kadar olumsuz düşünmek yok banucum

hiç duymamıştım bunu... nası hazırlanıyo, nereden temin ediliyo biraz anlatır mısın canım?

inşallah canım... sen ümidini kaybetme...
ama olmazsa da efkarlanma, bi dahaki ay ilaçla olur yine...
dualarım seninle

Canim peki gunde kac bardak sabah aksammi acmi tokmu nasil iciyossunuz

ben inanıyorum ve inanarak içiyiruz hem siperm kalitesini hem yumurta sayısını daha bir çok şey yapılan araştırmalarda kullananların çoğu hamile lkalmışlar bir lt. şişelerde satılıyor ama her yerde yok malesef karışımlı var.. ben hakikisini kullanıyorum sabah öğlen akşam aç karnına bir çay bardağı ayrıca cinsel isteğide artırıyor üç ay kullanılacak ilaçla kullanılabilir:))

every hiçbişiy olmaz yavrum için rahat olsun.. benzerlerini arkadaşlarımdan yaşayan çok oldu , hatta hamileyken geçiren, maşallah bebişleri turp gibi şimdi.. Sen tuttur kuzum gerisini düşünme

di mi tutturdum sanki onu dusunuyorum simdiden :))
ama ciddi ciddi korkunc bir grip geciriyorum bu bas agrisi beni mafediyor
ihlamur icip yaticam iyi geceler kizlar
yakin zamanda bati olanlar sevindirin bizleri olur mu
benim daha cok var sanirim isin garibi yumurtlamayi da bilmiyorum bekliycem bakalim 14 maksimum 18 gun daha

ben inanıyorum ve inanarak içiyiruz hem siperm kalitesini hem yumurta sayısını daha bir çok şey yapılan araştırmalarda kullananların çoğu hamile lkalmışlar bir lt. şişelerde satılıyor ama her yerde yok malesef karışımlı var.. ben hakikisini kullanıyorum sabah öğlen akşam aç karnına bir çay bardağı ayrıca cinsel isteğide artırıyor üç ay kullanılacak ilaçla kullanılabilir:))

Canim hakikisini nerden aliyosun soyle bizde alalim sekerimm
Ben onu tek erkek icin biliyodum demek kadinada faydaliymis

Canim hakikisini nerden aliyosun soyle bizde alalim sekerimm
Ben onu tek erkek icin biliyodum demek kadinada faydaliymis

vallahi ben muttan getirtiyorum ama bi ecz. aracılığı ile normalde 15 tl. ama ben toptan fiyatına 10 tl den aldırıyorum eczacıya ..başkada bilmiyorum nerden alınır bence sorun bi kaç eczaneye ama deneyin derim...ben bu aydan çok umutluyum bu sayesinde ayrıca tedavide görüyorum artık gerisi rabbime kalmış inşallah emeklerimiz boşa çıkma zhepimizin yüzü güler küçük ellerle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…