vallahi ben muttan getirtiyorum ama bi ecz. aracılığı ile normalde 15 tl. ama ben toptan fiyatına 10 tl den aldırıyorum eczacıya ..başkada bilmiyorum nerden alınır bence sorun bi kaç eczaneye ama deneyin derim...ben bu aydan çok umutluyum bu sayesinde ayrıca tedavide görüyorum artık gerisi rabbime kalmış inşallah emeklerimiz boşa çıkma zhepimizin yüzü güler küçük ellerle...
Mut bi markami canim tamam saol sorariz eczacimiza
:)))) mut.... mersinin ilçesi canım
kızlar bizim kullandığımız macunun içinde de çakşır geçiyor sizinkiyle aynı şey mi acaba
Keten Tohumu,Isırgan Tohumu,Arı sütü,Bal,Polen,Ginseng,Çakşır,Kına-kına,Vanilya,Misk,Safran,Keçiboynuzu Pekmezi,Kakule,Çörek Otu,Şalgam tohumu,Kişniş,Udi hindi,Damla Sakızı.Beyaz biber,Besbase,Darıfülfül,Tarçın,Kebabiye,Karanfil,Hindistan cevizi,havlıcan,zencefil
canım peki tadı nasıl bu çakşır suyunun..bide mut dışında mersinde nerde var acaba biliyomusun
güzelim ben yeni üye olduğum için özelden mesaj gönderemiyorum ama evet yardımcı olurum ne zaman istersen bana özelden yaz...ama bildiğim kadarı ile kayseridede varmış bulamazssan ben gönderirim sana yeşil 1lt. bir şişe bilgin olsun
canım arkadaşın bahsettiği su zannedersem yanlış bilmiyorsam
kayseride nerde varmış canım biliyormusun varsa çok daha iiyi olur
o kadarını bilmiyorum şu anda hangi topikte okuduğumu hatırlamıyorum ama kayseriden bi kullanıcı yazmıştı ordan görmüştüm..
anladım canım teşekkürler..
kizlar gunaydin
grip olmamdan dolayi sabah terler icinde uyaniyorum o yuzden atesimi olctum iki gun
382aa4 Ovulation charts on FertilityFriend.com
tabi yumurtlamayi olmus kabul ediyorum ben ama ates tamamen griple ilgili
ama elime su dereceyi aldim ya eski aliskanligima donucem sanirim korkuyorum , yarin olcmemem lazim
kizlar gunaydin
grip olmamdan dolayi sabah terler icinde uyaniyorum o yuzden atesimi olctum iki gun
382aa4 Ovulation charts on FertilityFriend.com
tabi yumurtlamayi olmus kabul ediyorum ben ama ates tamamen griple ilgili
ama elime su dereceyi aldim ya eski aliskanligima donucem sanirim korkuyorum , yarin olcmemem lazim
kızlar ben bu ay sahalardan çekildim diye tablo paylaşmadım hiç...
ama sahalara geri dmdüm,kısmen
tablomda bi gariplik var.. yumurtlama öncesi çok uzun süre tablom 36da sabitlendi...
önceki 2 ay o dönemde 36 ile 36.3 arsında oynardı sürekli...
normal şartlarda bu tabloya bakarak "bu ay yumurtlamadım" diye üzülürdüm ama doktor sağ tarafta 3t6ane,solda 4tane çatlamayı bekleyen yumoş var dedi
sanırım dün yumurtladım, bugün çatladım... dün çalışmam yok,ama kocayı bu akşam boş bırakma niyetim yok
tablom bu, yorumlarsanız sevinirim
3d3b60 Ovulation charts on FertilityFriend.com
kızlar çatlamış galiba sizi yumurtlar, elinizi çabuk tutun:))) Hadi inşallah bu en olmaz dediğiniz ayda ikinizden de güzel haberler alırız inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?