Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Mut bi markami canim tamam saol sorariz eczacimiza

deryalcin canım sorumu yanıtladığın için teşekkürler aşılamada.
peki sen aşılama olalı ne kadar oldu.çok canın yandımı kaç yumoşun vardı iğneyi kaç mm iken yaptırdı doktorun

kızlar bizim kullandığımız macunun içinde de çakşır geçiyor sizinkiyle aynı şey mi acaba

Keten Tohumu,Isırgan Tohumu,Arı sütü,Bal,Polen,Ginseng,Çakşır,Kına-kına,Vanilya,Misk,Safran,Keçiboynuzu Pekmezi,Kakule,Çörek Otu,Şalgam tohumu,Kişniş,Udi hindi,Damla Sakızı.Beyaz biber,Besbase,Darıfülfül,Tarçın,Kebabiye,Karanfil,Hindistan cevizi,havlıcan,zencefil

canım arkadaşın bahsettiği su zannedersem yanlış bilmiyorsam

canım peki tadı nasıl bu çakşır suyunun..bide mut dışında mersinde nerde var acaba biliyomusun

güzelim ben yeni üye olduğum için özelden mesaj gönderemiyorum ama evet yardımcı olurum ne zaman istersen bana özelden yaz...ama bildiğim kadarı ile kayseridede varmış bulamazssan ben gönderirim sana yeşil 1lt. bir şişe bilgin olsun

Son düzenleme:

kayseride nerde varmış canım biliyormusun varsa çok daha iiyi olur

tam 14-15.günler... evet ateşin gripten dolayı böyle büyük bi fırlama yapmış olabilir ama bugünlerde yumurtladığın da bi gerçek bence...
sen temkinli ol
hastayım deyip mızmızlık etme,kocişi yakala bu akşam

kızlar ben bu ay sahalardan çekildim diye tablo paylaşmadım hiç...
ama sahalara geri dmdüm,kısmen
tablomda bi gariplik var.. yumurtlama öncesi çok uzun süre tablom 36da sabitlendi...
önceki 2 ay o dönemde 36 ile 36.3 arsında oynardı sürekli...
normal şartlarda bu tabloya bakarak "bu ay yumurtlamadım" diye üzülürdüm ama doktor sağ tarafta 3t6ane,solda 4tane çatlamayı bekleyen yumoş var dedi
sanırım dün yumurtladım, bugün çatladım... dün çalışmam yok,ama kocayı bu akşam boş bırakma niyetim yok

tablom bu, yorumlarsanız sevinirim
3d3b60 Ovulation charts on FertilityFriend.com

kızlar çatlamış galiba sizi yumurtlar, elinizi çabuk tutun:))) Hadi inşallah bu en olmaz dediğiniz ayda ikinizden de güzel haberler alırız inşallah...

Günaydııııın herkeseeee....
yüzümde çıkan 3 adet sivilce şiddetli karın ağrısı ve bugün daha da düşen ateşimle, kırmızılar 1-2 güne sendeyiz demiş bulunmakta bana.. Neyse kısmet değilmiş bu yumurtaya:) Haziranın son haftası tekrar yumurtlamam olacak onu yakalarım belki:))

Ama haliyle üzgünüm bugün biraz.. İnsan böyle bir iki gün umudunu yitiriyor birden, galiba ben doğal yollardan hamile kalamayacağım ya da belki hiç bir yolla kalamayacağım demeye başlıyor Canım sıkkın yani anlayacağınız ama biliyorum bir kaç güne toparlarım kendimi yine.. Ama gerçekten çok hırpalayıcı bir süreçmiş bu.. Çocuk yapmaya karar verdik deyip aynı ay hamile kalanlara ağzım sulanarak bakıyorum resmen, ne kadar şanslı olduklarının farkındalar mı bilmem.. Bizim gibi her ay umutla saatleri günleri sayıp sonra yaşadığı burukluğu onarıp yeniden denemeye devam etmek için enerji ve moral toplamaya çalışmak gerçekten ömür törpüsü.. Allah hepimizin yardımcısı olsun.. İnşallah hepimizin yüzünün güleceği günler yakındır..

Bir yandan da acaba ateş falan ölçmesem bıraksam mı herşeyi akışına diyorum.. karar veremedim daha.. Neyse moralim azıcık düzelsin öyle karar veririm sanırım:)

bu da sevimsiz tablom;

My Ovulation Chart

kızlar çatlamış galiba sizi yumurtlar, elinizi çabuk tutun:))) Hadi inşallah bu en olmaz dediğiniz ayda ikinizden de güzel haberler alırız inşallah...

bacılarım bide bana el atın:)))) bu arada aranıza yeni katıldım iki gündür buralardayım çok güzel bi ortam insanın en yakın arkadaşı ile bile paylaşamayacağı konuları burda paylaşıyorsunuz.. bol gebeli günler:))
bende tedavi görüyorum bir düşük bir dış gebelik açık ameliyat sol tüpün alınması ardından bir aşılama ve iki yıl aradan sonrada tedavi başka dr.. yani sil baştan yeniden başladık serophene rahim filmi ve çatlatma iğnesi bu gün 5. günüm ve adetimin 4. gününden bu tarafada kendimce ateşimi ölçüyorum sizlere yazıyım belki fikirlerinizi yazarsınız şimdiden tşk...
adetimin 5. günü 35.9
6. günü 36.0
7. günü 36.3
8. günü 36.3
9. günü 36.2
10. günü 36.2
11.günü 36.0
12. günü 36.0
13. günü 36.0
14. günü 36.0
15. günü 36.3
16. günü 36.2
17. günü 36.5..
18. günü.36.5 böyle bi kaç gün sabit takılı kalması nedir sizce.?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…