Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

bu ateş işinde çok uzman değilim ama sanki 15.gün çatlamış yumurtan gibi.. çatlamadan sonra ateşin yüksek kalması hatta sabitlenmesi iyi bir şey, en azından kızlar öyle demişti bana:) Daha bilgili olan arkadaşlarımız daha iyi açıklayacaktır sana..

Ama yaşadığın süreçlerin ne kadar zor olduğunu tahmin edebiliyorum.. İnşallah bu son denemeniz olur ve bebişin seninledir.. Bütün kalbimle dua edeceğim senin için..

Son düzenleme:

canım o ümitsizliği tuvalete gidip de kırmızıları gördüğümüz her ay yaşıyoruz hepimiz...
ben ilk gün çok ağlıyorum, yüzüm gözüm şişiyo o derece....
ama ertesi gün kabulleniyoruz, duruma razı geliyoruz ve yeni umutlarla yeni aya,yeni döngümüze başlıyoruz...
umut anahtar kelime...çünkü umudumuz olmasa bu kadar çabalamayız, umudumuz olmazsa hayattan tat almayız hatta yaşamak istemeyiz...
umudumuz bizi ayakta tutuyo, o yüzden umudumuzu yitirmiyoruz!
tabii ki biz de anne olucaz ama biraz zamanı var demekki...
bizim bebişler biraz nazlı olacaklar, daha gelmeden üzüyolar annelerini ama gelince üzmiycekler

15-16-17.günlerde bi durumlar olmuş gibi, umarım o günleri boş geçirmemişsindir canım
yani yumurtlamışsın hayırlı olsun

canım benim öyle güzel yazmışsınki ağzından bal damlıyor... çok ama çok tşk iyi dileklerin için din kardeşinin din kardeşine ettiği dua kabul olurmuş bende dua ediyorum sizlere evet çok zor süreçlerden geçtim buraya iki satırda sığdırdım ama çok zordu çok ağladım çok yıprandım allahım her isteyene o yavruyu nasip etsin inşalla aratmasın hazinesinde çok biz isteyecez o verecek inşallah:))

aynen öyle , umut bitmiyor işte de bir iki gün depresif oluyoruz eh o kadar da olacak zaten:)

İnşallah tatlım, inşallah daha fazla bekletmezler bizi...

evet canım boş geçmedi adet bitiminden sonra gün aşırı oldu kaçırmayalım diye zaten 12. günü çatlatma iğnesi ovitrello vurmuşum dr. kontrolündeyim ondan önce serophene..inşallah umutlarım boşa çıkmaz

canım valla benimde aynı bugün lekelenmelerim başladı 1-2 güne gelir kırmızılar demek senle battaşız:))
ben artık eskisi gibi ağlamıyorum çok şükür ağlasakta ağlamasakta gelmiyo işte kendimizi üzmekten günaha girmekten başka bişey olmuyoo
sen nekadardır bekliyosun beniim nerdeyse 2 sene olcak ondan alıştım artık heralde

aynen öyle , umut bitmiyor işte de bir iki gün depresif oluyoruz eh o kadar da olacak zaten:)

İnşallah tatlım, inşallah daha fazla bekletmezler bizi...
nazlaniyorlarbizim bebisler ama saglikla gelsinler en kisa zamanda umarm
sen de mutsuzluga kapilma canim daha zaman var
ates de dusmus denmez insallah olmayacaksin adet

dun vardi iliski ve tahminen dun catladim diyorum ama bariz bebek icin iliski hasta hasta :)
bugun kocam nazlanir bence benimki sever surekli iliski ama tam verimli gunler kendini naza cekmeyi :) kacircaz gnu diye bazen gurur kalmiyor bende cevresinde dolanmaktan, bugun de onemli benim icin degerlendirmek lazm

canım benim tabloma bak 17. gün ateşim 36,7 idi ama çok kötü ateşler içindeydim ve hastaydım o yüzden o ateşi girmedim ama ateşime bakılırsa yine de o gün çaylamışım

*söylemeden edemiycem topikte kendimi çok iyi ifade edebildiğim kişilerdensin yokluğunda bunu daha iyi anladım. çok zekisin maşallah yaa..

cok tesekkur ederim canim, ben de ayni sekilde gozum hep seni ariyor baya zaman gelemedim ama dusundum surekli tatilde bile. ates topici ama bunun yaninda bebis anneler topicine girsek de daha bir mutlu mutlu yazissak senle ayy cok saol canim ya ne dusundurdu sana zeki oldugumu bunu duymak guzel

siddetli bas agrisi yasiyorum ya korktum baya parol icip duruyorum rahatlatiyor onun zaten zarari yok diye biliyorum. bu grip ne etkiledi boyle, sag burnum acildi artik daha rahat nefes aliyorum bir de digeri acilsa o zaman bas agrim da gecer, sirilsiklam oluyorum ya oturdugum yerde ates sabit 36,7, bazal da gun ici de. sanirim iyilesme surecim basladi ama yarina daha iyi olucam gibi hissediyorum. esim de benden kaciyor o da hasta olur diye, sanki kendisi vermedi bana bunca virusu gibi. dun iyilesti tamamen masallah, isten geldi nefesimden uzak durmaya calisiyor ben konusurken kafasini ceviriyor kendi mikroplarindan boyle korkuyor yeniden gelir saniyor

selam arkadaşlar.benim misafir dolu bu gün yumoş günü
ne yapcam.bilemiyorum.geçmişi okuyamıyorum.
insallah hayırlı haberler vardır.

My Ovulation Chart || Ovulation Calendar
canlarım arkadaslarım size birsey danısmak ıstemekteyım
sımdı tabloma bakarsanız bgn 14.günüm. daha oncekı aylara bakılırsa benım 14-16-17. gün atesımın yukselmıslıgı var.
akıntımı son 2 aydır cıddı takıp edıorum daha oncelerı akıntının bu kadar onemlı oldugunu bılmez idüüüm.
sımdı sormak ısedıgım sey su

ben su suralar muhtemel catlama gunlerındeyım. ve bgn cok net bır eggwhıte akıntı yakaladım.dunku akıntım kesınlıkle boyle degıldı daha yogun daha yapısık ve daha krem gıbı.bgn kü gayet seffaf kopmadan cok cok uzayan bır akıntı. sabah da atesım dusuk cıktı dun ve ondan oncekı gunler gıbı.
sımdı eger benım yarın atesım yukselırse ben bugun yumurtlamıs yarında catlamısmı olacagım ? bu soru 1 dı.

ıkıncı sorum eger ates yarın dıılde 2-3 gun sonra artarsa bgn henuz yumurtlamamısım ates yukselmesınden oncekı gun yumurtlayacagım anlamına mı gelıyor ve bgnku eggwhıte akıntıda yumurtalar yaklasıyor bıkacgun onceden akıntım basladı mı demek oluyor?

3. ve son sorum: su anda 14. gundeyım ya 9-11-13. gunler olarak gün aşırı ılıskı oldu. ama egg whıte basladı ya bgnden ıtıbaren hergun mu halvet olmalı???

şimdiden tesekkur ederım hepınıze ya
kıst yuzunden azalmıs sansımı arttırmak ıcın tum ayrıntıları ogreneyım ıstıyorum ((

selam arkadaşlar.benim misafir dolu bu gün yumoş günü
ne yapcam.bilemiyorum.geçmişi okuyamıyorum.
insallah hayırlı haberler vardır.

ya arkadasım havalar cok sıcak ınsan sureklı dus almak ıstıyor ozellıkle de gece nasıl terlıyoruz nasıl terlıyoruz o yuzden sabah kalkar kalkmaz dus almadan ınsan kendıne gelemıyor......

anladınmı sekerım. şimdiden o ınsanlara bunları işlersen gece odana cekıldıgınde ve sabah dusunu aldıgında kımsenın aklına kotu bısı gelmez
gelırse de kusura kalmasınlar
cok anlarlarsa da bnm adam durmuyo napıım ....'nın dını ımanı olmuyo ıste dııp kahkahayı bastınmıydı oldu bıttı..

aaaaaaa canım bu gıbı seyler yuzunden koskoca bır ayı cope atamam ben vallaa kımse kusura bakmasın

Son düzenleme:

bilmiyorum tam ama ben once watery sonra eggwhite geliyor diye biliyorum. bende oyle oluyor, karisik durum yorum bu sekilde zor sonucta senin watery geldigi gun de catlayabilir ondan birkac gun sonra da, ama yarin ates yukselirse bugun cataldin demek. yani sana dusen degerlendirmek bugunu
bir de ates yukseldikten sonra genelde si isten gecmis oluyor yani onceki iliskin daha onemli. bir de ates yukseldigi gun yumurtlama gunun oluyor yumurtan da maksimim 24 saat yasiyor desek, o gun de iliski iyi olabilir ama yuksek giden atesler basladiginda dpo lar basliyor. tabi olur mu olur o zaman da hamile kalinabilir ama bence onemli donem isi yukselmesi olmadan onceki donem

düşüş başlamış, hayır olsun canım...,pikniğinde iyi eğlenceler...

canım bildiğim kadarıyla ateşin düştüğü gün yumurtluyosun yükseldiğinde çatlıyosun, yani1.sorunun cevabı evet
eğer ateşin yükselmezse dediğin gibi akıntın yumurtlamanın yaklaştığını haber veriyo. bazı kadınlarda akıntı tam yumurtlama günü, bazılarında öncesinde oluyomuş. bunu akıntılarını takip ederek sen anlayabilirsin canım
her gün halvet olması çok verimli olmayabilir bence, çünkü erkeğin sık boşalması sperm sayısını veya kalitesini düşürebilir... net bi bilgim yok ama tahmini konuşuyorum

kızlar benim tablomu da yorumlar mısınız lütfen...
dün yumurtladım, bugün çatladım sanırım...

ama tablomda bi gariplik var.. yumurtlama öncesi çok uzun süre tablom 36da sabitlendi...
ateşimi ölçtüğüm önceki 2 ay yumurtlama öncesi ateşim 36 ile 36.3 arsında oynamıştı...
normal şartlarda bu tabloya bakarak bu ay yumurtlamadım diye üzülürdüm ama doktor sağ tarafta 3tane,solda 4tane çatlamayı bekleyen yumoş var dedi
sizce tablom niye 36da sabit gitmiş olabilir?

3d3b60 Ovulation charts on FertilityFriend.com

Atesın yükseldiği gün yumurtlama günün oluyor
ates yarın yukselırse bugun catladın demek

everycım senın bu cumlelerıne bakılırsa biz önce catlıyor sonra yumurtluyoruz gibi oluyo sankı. ben mı yanlıs anlıyorum acaba?
ben once yumurtluyoruz (ki o gun ates 0.2 derece gıbı bı dusus gosterır) sonrada 24 saat içinde catlıyoruz (kı o günde ates yukselır) dıye bılıyordum.
kafam karıstıııı

himmm :44: ben hep yanlis biliyorum o zaman benim de aklim karisti
biz tablolari yorumlarken hep soyle diyoruz. atesin yukseldigi gun bizim yumurtlama gunumuz, ama o dusuk olan bir onceki gun catlama gunu, o yuzden aklimda hep oyle kaldi arastirmak lazim. aslinda sizin dediginiz mantikli yumurtla catla tabi yaa
sen benim yorumu yok say canim
sadece iliskiyi kacirma yeter bugun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…