bacılarım bide bana el atın:)))) bu arada aranıza yeni katıldım iki gündür buralardayım çok güzel bi ortam insanın en yakın arkadaşı ile bile paylaşamayacağı konuları burda paylaşıyorsunuz.. bol gebeli günler:))
bende tedavi görüyorum bir düşük bir dış gebelik açık ameliyat sol tüpün alınması ardından bir aşılama ve iki yıl aradan sonrada tedavi başka dr.. yani sil baştan yeniden başladık serophene rahim filmi ve çatlatma iğnesi bu gün 5. günüm ve adetimin 4. gününden bu tarafada kendimce ateşimi ölçüyorum sizlere yazıyım belki fikirlerinizi yazarsınız şimdiden tşk...
adetimin 5. günü 35.9
6. günü 36.0
7. günü 36.3
8. günü 36.3
9. günü 36.2
10. günü 36.2
11.günü 36.0
12. günü 36.0
13. günü 36.0
14. günü 36.0
15. günü 36.3
16. günü 36.2
17. günü 36.5..
18. günü.36.5 böyle bi kaç gün sabit takılı kalması nedir sizce.?
Günaydııııın herkeseeee....
yüzümde çıkan 3 adet sivilce şiddetli karın ağrısı ve bugün daha da düşen ateşimle, kırmızılar 1-2 güne sendeyiz demiş bulunmakta bana.. Neyse kısmet değilmiş bu yumurtaya:) Haziranın son haftası tekrar yumurtlamam olacak onu yakalarım belki:))
Ama haliyle üzgünüm bugün biraz.. İnsan böyle bir iki gün umudunu yitiriyor birden, galiba ben doğal yollardan hamile kalamayacağım ya da belki hiç bir yolla kalamayacağım demeye başlıyorCanım sıkkın yani anlayacağınız ama biliyorum bir kaç güne toparlarım kendimi yine.. Ama gerçekten çok hırpalayıcı bir süreçmiş bu.. Çocuk yapmaya karar verdik deyip aynı ay hamile kalanlara ağzım sulanarak bakıyorum resmen, ne kadar şanslı olduklarının farkındalar mı bilmem.. Bizim gibi her ay umutla saatleri günleri sayıp sonra yaşadığı burukluğu onarıp yeniden denemeye devam etmek için enerji ve moral toplamaya çalışmak gerçekten ömür törpüsü.. Allah hepimizin yardımcısı olsun.. İnşallah hepimizin yüzünün güleceği günler yakındır..
Bir yandan da acaba ateş falan ölçmesem bıraksam mı herşeyi akışına diyorum.. karar veremedim daha.. Neyse moralim azıcık düzelsin öyle karar veririm sanırım:)
bu da sevimsiz tablom;
My Ovulation Chart
bacılarım bide bana el atın:)))) bu arada aranıza yeni katıldım iki gündür buralardayım çok güzel bi ortam insanın en yakın arkadaşı ile bile paylaşamayacağı konuları burda paylaşıyorsunuz.. bol gebeli günler:))
bende tedavi görüyorum bir düşük bir dış gebelik açık ameliyat sol tüpün alınması ardından bir aşılama ve iki yıl aradan sonrada tedavi başka dr.. yani sil baştan yeniden başladık serophene rahim filmi ve çatlatma iğnesi bu gün 5. günüm ve adetimin 4. gününden bu tarafada kendimce ateşimi ölçüyorum sizlere yazıyım belki fikirlerinizi yazarsınız şimdiden tşk...
adetimin 5. günü 35.9
6. günü 36.0
7. günü 36.3
8. günü 36.3
9. günü 36.2
10. günü 36.2
11.günü 36.0
12. günü 36.0
13. günü 36.0
14. günü 36.0
15. günü 36.3
16. günü 36.2
17. günü 36.5..
18. günü.36.5 böyle bi kaç gün sabit takılı kalması nedir sizce.?
bu ateş işinde çok uzman değilim ama sanki 15.gün çatlamış yumurtan gibi.. çatlamadan sonra ateşin yüksek kalması hatta sabitlenmesi iyi bir şey, en azından kızlar öyle demişti bana:) Daha bilgili olan arkadaşlarımız daha iyi açıklayacaktır sana..
Ama yaşadığın süreçlerin ne kadar zor olduğunu tahmin edebiliyorum.. İnşallah bu son denemeniz olur ve bebişin seninledir.. Bütün kalbimle dua edeceğim senin için..
canım o ümitsizliği tuvalete gidip de kırmızıları gördüğümüz her ay yaşıyoruz hepimiz...
ben ilk gün çok ağlıyorum, yüzüm gözüm şişiyo o derece....
ama ertesi gün kabulleniyoruz, duruma razı geliyoruz ve yeni umutlarla yeni aya,yeni döngümüze başlıyoruz...
umut anahtar kelime...çünkü umudumuz olmasa bu kadar çabalamayız, umudumuz olmazsa hayattan tat almayız hatta yaşamak istemeyiz...
umudumuz bizi ayakta tutuyo, o yüzden umudumuzu yitirmiyoruz!
tabii ki biz de anne olucaz ama biraz zamanı var demekki...
bizim bebişler biraz nazlı olacaklar, daha gelmeden üzüyolar annelerini ama gelince üzmiycekler
canım o ümitsizliği tuvalete gidip de kırmızıları gördüğümüz her ay yaşıyoruz hepimiz...
ben ilk gün çok ağlıyorum, yüzüm gözüm şişiyo o derece....
ama ertesi gün kabulleniyoruz, duruma razı geliyoruz ve yeni umutlarla yeni aya,yeni döngümüze başlıyoruz...
umut anahtar kelime...çünkü umudumuz olmasa bu kadar çabalamayız, umudumuz olmazsa hayattan tat almayız hatta yaşamak istemeyiz...
umudumuz bizi ayakta tutuyo, o yüzden umudumuzu yitirmiyoruz!
tabii ki biz de anne olucaz ama biraz zamanı var demekki...
bizim bebişler biraz nazlı olacaklar, daha gelmeden üzüyolar annelerini ama gelince üzmiycekler
15-16-17.günlerde bi durumlar olmuş gibi, umarım o günleri boş geçirmemişsindir canım
yani yumurtlamışsın hayırlı olsun
Günaydııııın herkeseeee....
yüzümde çıkan 3 adet sivilce şiddetli karın ağrısı ve bugün daha da düşen ateşimle, kırmızılar 1-2 güne sendeyiz demiş bulunmakta bana.. Neyse kısmet değilmiş bu yumurtaya:) Haziranın son haftası tekrar yumurtlamam olacak onu yakalarım belki:))
Ama haliyle üzgünüm bugün biraz.. İnsan böyle bir iki gün umudunu yitiriyor birden, galiba ben doğal yollardan hamile kalamayacağım ya da belki hiç bir yolla kalamayacağım demeye başlıyorCanım sıkkın yani anlayacağınız ama biliyorum bir kaç güne toparlarım kendimi yine.. Ama gerçekten çok hırpalayıcı bir süreçmiş bu.. Çocuk yapmaya karar verdik deyip aynı ay hamile kalanlara ağzım sulanarak bakıyorum resmen, ne kadar şanslı olduklarının farkındalar mı bilmem.. Bizim gibi her ay umutla saatleri günleri sayıp sonra yaşadığı burukluğu onarıp yeniden denemeye devam etmek için enerji ve moral toplamaya çalışmak gerçekten ömür törpüsü.. Allah hepimizin yardımcısı olsun.. İnşallah hepimizin yüzünün güleceği günler yakındır..
Bir yandan da acaba ateş falan ölçmesem bıraksam mı herşeyi akışına diyorum.. karar veremedim daha.. Neyse moralim azıcık düzelsin öyle karar veririm sanırım:)
bu da sevimsiz tablom;
My Ovulation Chart
nazlaniyorlarbizim bebisler ama saglikla gelsinler en kisa zamanda umarmaynen öyle , umut bitmiyor işte de bir iki gün depresif oluyoruz eh o kadar da olacak zaten:)
İnşallah tatlım, inşallah daha fazla bekletmezler bizi...
dun vardi iliski ve tahminen dun catladim diyorum ama bariz bebek icin iliski hasta hasta :)tam 14-15.günler... evet ateşin gripten dolayı böyle büyük bi fırlama yapmış olabilir ama bugünlerde yumurtladığın da bi gerçek bence...
sen temkinli ol
hastayım deyip mızmızlık etme,kocişi yakala bu akşam
merhaba kızlar bugün kritik günüm belki merak eden arkadaşlar vardır diye tablomu ekliyim dedim. az sonra arkadaş gelcek. okuldan arkadaşlarla pikniğe gitcez giremem. ama adetim gelince haber ederim akşama..
3628ff Ovulation charts on FertilityFriend.com
kizlar gunaydin
grip olmamdan dolayi sabah terler icinde uyaniyorum o yuzden atesimi olctum iki gun
382aa4 Ovulation charts on FertilityFriend.com
tabi yumurtlamayi olmus kabul ediyorum ben ama ates tamamen griple ilgili
ama elime su dereceyi aldim ya eski aliskanligima donucem sanirim korkuyorum , yarin olcmemem lazim
canım benim tabloma bak 17. gün ateşim 36,7 idi ama çok kötü ateşler içindeydim ve hastaydım o yüzden o ateşi girmedim ama ateşime bakılırsa yine de o gün çaylamışım
*söylemeden edemiycem topikte kendimi çok iyi ifade edebildiğim kişilerdensin yokluğunda bunu daha iyi anladım. çok zekisin maşallah yaa..
selam arkadaşlar.benim misafir dolu bu gün yumoş günü
ne yapcam.bilemiyorum.geçmişi okuyamıyorum.
insallah hayırlı haberler vardır.
My Ovulation Chart || Ovulation Calendar
canlarım arkadaslarım size birsey danısmak ıstemekteyım
sımdı tabloma bakarsanız bgn 14.günüm. daha oncekı aylara bakılırsa benım 14-16-17. gün atesımın yukselmıslıgı var.
akıntımı son 2 aydır cıddı takıp edıorum daha oncelerı akıntının bu kadar onemlı oldugunu bılmez idüüüm.
sımdı sormak ısedıgım sey su
ben su suralar muhtemel catlama gunlerındeyım. ve bgn cok net bır eggwhıte akıntı yakaladım.dunku akıntım kesınlıkle boyle degıldı daha yogun daha yapısık ve daha krem gıbı.bgn kü gayet seffaf kopmadan cok cok uzayan bır akıntı. sabah da atesım dusuk cıktı dun ve ondan oncekı gunler gıbı.
sımdı eger benım yarın atesım yukselırse ben bugun yumurtlamıs yarında catlamısmı olacagım ? bu soru 1 dı.
ıkıncı sorum eger ates yarın dıılde 2-3 gun sonra artarsa bgn henuz yumurtlamamısım ates yukselmesınden oncekı gun yumurtlayacagım anlamına mı gelıyor ve bgnku eggwhıte akıntıda yumurtalar yaklasıyor bıkacgun onceden akıntım basladı mı demek oluyor?
3. ve son sorum: su anda 14. gundeyım ya 9-11-13. gunler olarak gün aşırı ılıskı oldu. ama egg whıte basladı ya bgnden ıtıbaren hergun mu halvet olmalı???
şimdiden tesekkur ederım hepınıze ya
kıst yuzunden azalmıs sansımı arttırmak ıcın tum ayrıntıları ogreneyım ıstıyorum((
merhaba kızlar bugün kritik günüm belki merak eden arkadaşlar vardır diye tablomu ekliyim dedim. az sonra arkadaş gelcek. okuldan arkadaşlarla pikniğe gitcez giremem. ama adetim gelince haber ederim akşama..
3628ff Ovulation charts on FertilityFriend.com
My Ovulation Chart || Ovulation Calendar
canlarım arkadaslarım size birsey danısmak ıstemekteyım
sımdı tabloma bakarsanız bgn 14.günüm. daha oncekı aylara bakılırsa benım 14-16-17. gün atesımın yukselmıslıgı var.
akıntımı son 2 aydır cıddı takıp edıorum daha oncelerı akıntının bu kadar onemlı oldugunu bılmez idüüüm.
sımdı sormak ısedıgım sey su
ben su suralar muhtemel catlama gunlerındeyım. ve bgn cok net bır eggwhıte akıntı yakaladım.dunku akıntım kesınlıkle boyle degıldı daha yogun daha yapısık ve daha krem gıbı.bgn kü gayet seffaf kopmadan cok cok uzayan bır akıntı. sabah da atesım dusuk cıktı dun ve ondan oncekı gunler gıbı.
sımdı eger benım yarın atesım yukselırse ben bugun yumurtlamıs yarında catlamısmı olacagım ? bu soru 1 dı.
ıkıncı sorum eger ates yarın dıılde 2-3 gun sonra artarsa bgn henuz yumurtlamamısım ates yukselmesınden oncekı gun yumurtlayacagım anlamına mı gelıyor ve bgnku eggwhıte akıntıda yumurtalar yaklasıyor bıkacgun onceden akıntım basladı mı demek oluyor?
3. ve son sorum: su anda 14. gundeyım ya 9-11-13. gunler olarak gün aşırı ılıskı oldu. ama egg whıte basladı ya bgnden ıtıbaren hergun mu halvet olmalı???
şimdiden tesekkur ederım hepınıze ya
kıst yuzunden azalmıs sansımı arttırmak ıcın tum ayrıntıları ogreneyım ıstıyorum((
bilmiyorum tam ama ben once watery sonra eggwhite geliyor diye biliyorum. bende oyle oluyor, karisik durum yorum bu sekilde zor sonucta senin watery geldigi gun de catlayabilir ondan birkac gun sonra da, ama yarin ates yukselirse bugun cataldin demek. yani sana dusen degerlendirmek bugunu
bir de ates yukseldikten sonra genelde si isten gecmis oluyor yani onceki iliskin daha onemli. bir de ates yukseldigi gun yumurtlama gunun oluyor yumurtan da maksimim 24 saat yasiyor desek, o gun de iliski iyi olabilir ama yuksek giden atesler basladiginda dpo lar basliyor. tabi olur mu olur o zaman da hamile kalinabilir ama bence onemli donem isi yukselmesi olmadan onceki donem
Atesın yükseldiği gün yumurtlama günün oluyor
ates yarın yukselırse bugun catladın demek
everycım senın bu cumlelerıne bakılırsa biz önce catlıyor sonra yumurtluyoruz gibi oluyo sankı. ben mı yanlıs anlıyorum acaba?
ben once yumurtluyoruz (ki o gun ates 0.2 derece gıbı bı dusus gosterır) sonrada 24 saat içinde catlıyoruz (kı o günde ates yukselır) dıye bılıyordum.
kafam karıstıııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?