- 24 Kasım 2009
- 9.682
- 80
- 683
Ah canım, kadim delim, kader arkadaşım naber?
Şöyle bir bakayım dedim. Hemen toplantıya çağırdılar. Nasıl gidiyor hayat?
canımmmmmmmmm nerelerdesin sen yaaaa hiç olmuyo böyle
ben aynı devam bildigin gibi delilikte son noktaya dogru ilerliyorum sanırım
sen ne durumdasın ne olur hamileyim deee
takıl buralara arada ne güzel sohbet ediyorduk gelmezse gelmesin bebişler ne yapalım
biz sohbetimize bakalım
kızlar merhaba,2gündür yazamadım.umarım her kes iyidir.anladığım kadarıyla yeni bir haber yok.ama ben de var.nihayet ff çizgiyi çekti.ateşim de ufak da olsa yükseliyor.siz de bakın.fakat ateşimin tahmini 0.5fazla hesaplayın.hani koltuk altından ölçüyodum ya.hadi yorumlarınızı bekliyorum.özlemişim sizi ya
3d90ed Ovulation charts on FertilityFriend.com
maşallah güzel gidiyor beklemeye geçmişsin artık
tabi daha çok erken
inş düşmeden devam eder bebegin gelir canım
kızlarrrrrr günaydın bi haftadır girmiyodum iyisinizdir inşallah durun size başımdan geçenleri anlatayım adet olmama 1 hafta kala 3 erken gebeliktede silik çizgiyi gördüğüm için çok heveslenmiştim ayın 26. da haziranda özel bi polikıliniğe kan vermeye gittim adetime tam 4 gün varken yani sonucu bi aldık koca bir NEGATİF o kadar yılıldım ki bı sefer çok ümitliydim ve değer 1,4 çıktısinirden evin şeklini değiştirdim kanepeleri ittim masayı kaldırdım ama banim adet öncesi hiç akıntım olmazdı çok geliyo die şşüpelendim ve kan testinden bir gün sonra yine evde kendim test taptım ve 2. silik ç.izgi çıktı orda dedim umudumu yitirmicem neyse adet günümde yaptım testi çizgi çok belirgin çıktı adet te olmayınca tam heveslendim ve gecikmemin 3. günü yani dün kan verdim ve 4+4 haftalık hamileyim değerimde 163 çıktı nasıl sev,indim anlamadığım kan testinin anlamadığını o kıytırık testlerr nasıl anladı
BAKIN BİDE SİZE ATEŞ TABLOMU YAZAYIM NE KADAR DÜŞÜK AMA HAMİLEYİM
1 HAZİRANDA ADET OLDUM AMA 23 HAZİRANDAN İTİBAREN ÖLÇÜMLERE BAŞLADIM
23 HAZİRAN 36.2
24 HAZİRAN 36.3
25 HAZİRAN 36.4
26 HAZİRAN 36.6
27 HAZİRAN 36.4
28 HAZİRAN 36.4
29 HAZİRAN 36.5
30 HAZİRAN 36.6
1 TEMMUZ 36.5
2 TEMMUZ 36.5 AMA HAMİLEYİMMMMM
maşşallah size
ne değişik bi hikaye ya demekki kan testine de güvenemeyeceğiz
4 gün kala çıkmamış hayret bişey.
sonradan yükselmiş degerin belli ki anca yerleşmiş bebegin.
saglıkla kucagına almanı nasip etsin allah inş canım.
Günaydın kızlaarrrben dün akşam gittim sonunda doktora baktı çatlamamış yumurtam felan yokmuş.. bende zaten pko vardı ondan olmuş.. yani pkonun dışında büyük kist felan yok heralde olsa söylerdi :44: bir iğne verdi adeti getirtecek.. bide 15-25 günleri arasında kullanılcak bi ilaç verdi..bu ay doktor takibi olmucak.. hamile kalsan bile bu ilaç etki etmez dedi.. ondan sonraki ayda tekrar klomen deneyip olmasza film isticem dedi..yani durum bu :26: bu adetten sonrki günler için bu yumurtaları geliştiricek bi kür felan varmı onu deneyeyim bari bu ay :44:
canım hayırlı olsun allah tamamına erdirsin, Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
fundacım aman bi sorun yokmuş ya sevindim. kist mist allaha şükür.
inş verilen igneyle en kısa sürede gelir şu adetinde
yeni döngüne başlarsın hayırlıısyla.
hadi bakalım battaş oluruz belki :))
kür demişken bu bal tarçın çörek otu kürü yumurtaları geliştirip hormonları düzenliyormuş, istersen onu dene.