geçmişe dönük girebilirsin... ahni başta takvim gibi bi sayfa çıkıyo ya her gün için tek tek yazıp kaydet canım... ben bu ay nisan ayının tablosunu oluşturdum
Cevap için teşekkür ederim canım.
Bir de DPO nedir merak ettim?
CaNim 17.gun cAtlamissin gibi geldi keske iliskiyi birakmasaydin insallah bebİsin seninledirMerhaba arkadaşlar, ateş ölçme yönteminden geçen ay haberim oldu. Bu ay şu fertility friend'in nasıl kullanıldığını çözemedim. En son kağıda yazmaya karar verdim. Her sabah 06:30-07:00 arasında ölçtüm.
1.Gün : 35.8 (Adet)
2.Gün : 36.0 (Adet)
3.Gün : 35.6 (Adet)
4.Gün : 35.4 (Adet)
5.Gün : 35.7 (Adet)
6.Gün : 35.0 (Adet)
7.Gün : 35.4 (Adet)
8.Gün : Ölçmedim (Kasıklarım ağrımaya başladı)
9.Gün : 36.0 (Kasıklarım ağrıdı)
10.Gün : 35.3 (İlişki) (Kasıklarım ağrıdı)
11.Gün : 35.5 (İlişki)
12.Gün : 35.3
13.Gün : 35.4 (İlişki) (Kasık ağrısı)
14.Gün : 35.2 (Kasık ağrısı)
15.Gün : 35.4 (İlişki)
16.Gün : 35.5 (İlişki)
17.Gün : 35.0
18.Gün : 35.9
19.Gün : 35.2
20.Gün : 35.5
21.Gün : 35.9
22.Gün : 35.7
23.Gün : 36.0
24.Gün : 35.8
25.Gün : 35.5
Bugün 25 gün oldu ve 2 gündür ilk defa göğsüm ağrımaya başladı. 3-4 gündür sanki mideni üşütmüşsün gibi hafif bir bulantı var, kusacak boyutta değil. Kasıklarımda ve belimde ağrı var. Benim adet dönemlerimde yalnızca adetimin başlayacağı gün ya da 1 gün önce belim ve karnım ağrır sadece. Adet dönemlerimde hem bulantı hem gögüs ağrısı olunca inşallah dedim ama benim ateşim düşmeye başladı.
Adetime 5 gün kala kan testi verdim ama negatif çıktı. Acaba erken mi davrandım. Ablamın adeti geçtikten 1 hafta sonra kanda çıkmış. İnşallah geç döllenmedir.
13 veya 17. gün arasında bir gün yumurtam çatladı büyük ihtimalle. Çünkü yumurtam çatlayana kadar kasık ağrısından kıvranıyorum ve yumurtam çatlayınca ağrı belirgin bir şekilde kesiliyor.
Dün eşimle bu ölçtüğümüz ateş oranlarını girelim fertility friend 'e diye girdik bir de baktık ki galiba ölçtüğümüz ateşi günü gününe girmek gerekiyor, geçmişe dönük olarak girilmiyor.
Bir de arkadaşlar bu DPO oranı ne demek merak ettim.
Evet, arkadaşlar benim tablomu yorumlar mısınız?
kızlar nasılsınız ne var ne yok
kızlar nasılsınız ne var ne yok
everycim ben de annemlerdeyim kızlar. Iste yiyip icip yatıyoz. Esimin cepten giriyorum zor oluyo. Baharı merak ediyorum atesi nasıl gidiyo. Nuradamla hayırlısı olsun canım
everycım bugun ben de poaca yaptım yarısı peynirli yarısı tahinli babam bayıldı
karanfilceeee
gecmisi okumamissindir belki
ben 3 ay korunucam((
ama nedenn bu cok üzucu
kızlar..bugün 32.günüm.ateşim 36,7 çıktı.erken gebelik testi yaptım ama çıkmadı bişi..tek çizgi.bende kan testine gittim.yarın saat 2de çıkıcak..gerci erken gebelik testinde çıkmayınca pek ümidim kalmadı ama ateşimi de anlamış degilim.adet olacaksam nie hala yüksek?aman ne biliyim ümitlenmek de istemiyorum.gecen ay 25.günde adetim gelmişti.normalde 28-29 dur.benim düzen sapıttı iyice...
umarim hamileindir ve yarin kan testinde olumlu sonucu alirsin atesin cok iyi
bana gelince...
dün testlerden snra rahatlamış olarak dra gittim.
tsh değerim normale inmiş çok şükür.anti tpo diye bi deger var o çok yüksekti
meger bu vücudumun tiroid bezinin üretimine karşı ürettiği antikorlarmış savaşıyomuşlar yani
bi sürü bişiler sayıkladı dr anlamadım.
anladıgım şey bunun yok ettiğini biz ilaçla takviye alacağız dedi.
gebe kalırsan 1 ay snra yoksada 3 ay snra tekrarlayıp takip edelim dedi.
bu böyle kronik bişeymi anlamadım ben sormayıda unutmuşum hepmi ilaç kullancam ben yani yaaaaaa...
neyse drdan sakin çktım şu negatif kan testinide unuttum gitti ztn
rahattım yani.
dışarı çktım ztn arkadşlarımla buluştum fln..
snra görümceme gittim eşim oraya ugramış.
ben tabi hala hafif sendeleyerek yürüyorum sol ayagımın üzerine pek sıkı basamıyorum yani acıyo.
merdivenleri yavaş yavaş çktım haliyle de yoruldum.
görümcem kapıyı açar açmaz.
"ay hamile gibi yürüyosun aynııı kızzzz bebiş mi geliyo yoksa bebişşş doğru söyle." demesiyle.
resmen kan beynime sıçradı kızlar.
"ya allahaşkına ztn canım burnumda hala ne bebegi sayıklıyosun sen dedim" bi sinirle girdim içeri.
dk 1 gol 1. gecem mahvoldu. gözlerim dola dola oturdum bi kenarda.
çok sıkıldım artık ne kdr yorulmuşum onu hissettim tahammül edemiyorum artık.............
hiç kimseyi ne göresim ne konuşasım var yeter.
illa kalp mi kırayım onu geç ben agresifleştikçe başka şey anlıcaklar.
kendimi eve atıp ağlama krizine girmek istedim o anda. duymak istemiyorum artık bu lafları !
bgn bi yere çagırdılar sırf bu yüzden kin doldu içim gitmedim
haftasonu düğün var gel diyolar gitmek istemiyorum
orda teyzeleri şunlar bunlar herkeste aynı muhbbet olcak
kimseyi görmek istemiyrum artık
kızlar benim çok moralim bozuk....................
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?