Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
CaNim 17.gun cAtlamissin gibi geldi keske iliskiyi birakmasaydin insallah bebİsin seninledir

Hoşbulduk:)
Kızlar hepinize çok teşekkür ederim cevaplar için:)
Eğer 17. gün yumurtam çatlamışsa adet olmama 1 hafta var neredeyse...

cevaplandıran kuzucuklarıma teşekküler.zaten öğle bir ağrı ki,yorulduğumda ağrıyor,şöyle uzanıp dinlendiyim de geçiyor.kızlar ya,ben o kadar halsizimki.heryerim ağrıyor.gözlerimin içi yanıyor,ateşim 37.2i,miğdem bulanıyor,sanki miğdemi üşütmüşüm.geçen adetten önce de böğle oldum.heryerim bacakların falan fena ağrıyodu.hamile olduğumu düşünmüştüm.bu defada böğle başladı yine.herhalde üşüttüm yine.:44:

everycim ben de annemlerdeyim kızlar. Iste yiyip icip yatıyoz. Esimin cepten giriyorum zor oluyo. Baharı merak ediyorum atesi nasıl gidiyo. Nuradamla hayırlısı olsun canım

everycım bugun ben de poaca yaptım yarısı peynirli yarısı tahinli babam bayıldı

everycim ben de annemlerdeyim kızlar. Iste yiyip icip yatıyoz. Esimin cepten giriyorum zor oluyo. Baharı merak ediyorum atesi nasıl gidiyo. Nuradamla hayırlısı olsun canım

oh ne guzel guzel zaman gecirirsiniz annenlerle
ben ne zaman gideceini unutmuum yoka gidecegini biliyordum
merak ediyordum nerelerde gelmiyor karanfilce diye
nuradamla adet olmadi dpo5te daha ama mideini usutmus herhalde
bahardan haber yok gormedim baya zamandir

kızlar..bugün 32.günüm.ateşim 36,7 çıktı.erken gebelik testi yaptım ama çıkmadı bişi..tek çizgi.bende kan testine gittim.yarın saat 2de çıkıcak..gerci erken gebelik testinde çıkmayınca pek ümidim kalmadı ama ateşimi de anlamış degilim.adet olacaksam nie hala yüksek?aman ne biliyim ümitlenmek de istemiyorum.gecen ay 25.günde adetim gelmişti.normalde 28-29 dur.benim düzen sapıttı iyice...

umarim hamileindir ve yarin kan testinde olumlu sonucu alirsin atesin cok iyi

merhabalar...
yazınızı okuyunca çok üzüldüm. İnsanlar değilmidir yaradan tarafından iyiylede kötüylede sınanan. Sınavı yapan yaradanımızın sınavından geçmekse asıl olan sabretmek ve sükut etmektir bize düşen.
elbette hassas olunan konularda söylenen her söz güzelde olsa çirkinde olsa insanı alıngan yapar duygusal davranırız. dilerimki siz tüm bu olumsuz olarak gördüğünüz davranışlara karşı sabırlı olursunuz. Allah'a dua edin. Sizin için bu mubarek kandil gününde Allahıma dualarınız kabul olsun diye dua ediyorum.Tabii tüm dua eden ve bebek bekleyen isteyen tüm anneler içinde yaradanıma dua ediyorum Allaha emanet olun en önemlisi sabırlı olun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…