Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
selem güzel anneler ve anne olmak isteyenler..yeni katıldım aranıza . inşellah burda guzel zaman keçiririm boş zamanlarımda .çok beğendim buranı ...

“Hz Ömer R.A. buyuruyor ki fazla gulmeyi terk edene heybet verilir. Fazla konusmayi terk edene hikmet verilir. Fazla yemegi terk edene ibadetin lezzeti verilir. Mizahi terk edene zarafet verilir. Dünya sevgisini terk edene ahiret sevgisi serilir. Baskalarinin kusurlariyla ugrasmayi terk edene kendi kusurlarini islah etme imkani verilir”. Cenabi Hak Ömrümùzü amelimizi bereketlendirsin insaallah. Hayırlı Kandiller Berat kandiliniz Mübarek Olsun .

selem güzel anneler ve anne olmak isteyenler..yeni katıldım aranıza . inşellah burda guzel zaman keçiririm boş zamanlarımda .çok beğendim buranı ...

aramıza hoş geldin kuzum.emin olki çok iyi zaman geçiricez.ben de daha 1ay olmadı katılalı,ama burdakı kızlar hayatımın bir parçası olduları,sanki onları yıllardır tanıyorum.hadi şimdi kendini anlat bize.kaç yaşın var,kaç yıllık evlisin?ne zaman dır bebek istiyosun?

yokh canım bende haşimato tiroid hastasyıım..benim anti tpo da 900 küsürlerde.ben bi kaç kez doktora gittim.hepsi tiroid hormonlarımın şuan için yeterli olduğunu ama ilerleyen yaşlarda ek ilaç kullanmam gerektigini söledi.gebe kalman için hiç bi sorun yok dedi.kadın doğumcuda aynı şleyleri söledi.sadece seni ayda 1 takibe alacaz gebe kaldıgında dedi.o yüzden canını sıkma sakın...bi çok kişide var.benim ileri düüzeyde haşimato hastası olan bi arkadaşım var.kızı 1 yaşında öle diyim

evet canim hadi gozun aydin

bugun ben hamileyim diye buraya yazarsin insallah canim ogleden sonra cikiyordu sonuc sanirim

evet canım inşallah öyle bi yazı yazmak kısmet olur.bugün 33. güünm ateşim 36,6 düşmesin diye yalvarıyorum artık...kasıklarımda ağrımaya başladı.belki de saat 2 den önce adet olacam ve kan sonucumu öğrenmeme gerek kalmıcak

günaydın kuzum.senin de,tüm kızlar kandili kutlu olsun,ben kandil olduğunu bilmiyodum:44:.bu günün özelliklerini benim için yazarmısın lütfen....

bugün berat kandili...gelecek yılki berat kandiline kadar olan bütün kaderin bu gece yazılıyor.bu gece çok mübarek bir gece.dua etmeni öneririm

öğle söğleme kuzum ya,inşallah saat 2de mutlu haberi alırız.çok az kaldı ya.bi de dünü düşün,ne kaldı ki saat 2ye.sabırlı ol tatlımmmm....

bugün berat kandili...gelecek yılki berat kandiline kadar olan bütün kaderin bu gece yazılıyor.bu gece çok mübarek bir gece.dua etmeni öneririm
teşekkürler tatlım.duanı illa gece mi yapmalıyım? mesela şimdi yapsam olurmu?ya da 4vakit namazdan sonra.ya inşallah dualarımız kabul olur.1-1mizçün de dua edelim.tabi dualarımızın teması malum.

günaydın kızlar kandiliniz kutlu olsun.bu mübarek günde dualarımız kabul olur inş.

Günaydınnnnn kızlaaarrrrrrrrr hepinizin kandili mübarek olsun..

günaydın kızlar kandiliniz kutlu olsun.bu mübarek günde dualarımız kabul olur inş.

Belkide bebeklerimiz bugece yazılır ozaman dua edelim akşama çok kabul olsun inşallah

evet cnm haşimato ne öldürür ne kaldırır stresten sonra oluyor evet ve bende kilo yaptı ve yorgunluk yapıyor işte..

ya bugün acaip sessizsiniz ha kuzucuklarım.özledim ya gelin hadi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…