kızlar nasılsınız ne var ne yok
selem güzel anneler ve anne olmak isteyenler..yeni katıldım aranıza . inşellah burda guzel zaman keçiririm boş zamanlarımda .çok beğendim buranı ...
evet canim hadi gozun aydingünaydın kızlar kandiliniz mubarek olsun rabbim yar ve yardımcınız olsun inşallah
353782 Ovulation charts on FertilityFriend.com
buda benim tablom yeşillik olsun sanırım çatladım
bugun ben hamileyim diye buraya yazarsin insallah canim ogleden sonra cikiyordu sonuc saniriminşallah canım inşallah...dua et bana nolur...
selem güzel anneler ve anne olmak isteyenler..yeni katıldım aranıza . inşellah burda guzel zaman keçiririm boş zamanlarımda .çok beğendim buranı ...
günaydın kızlar kandiliniz mubarek olsun rabbim yar ve yardımcınız olsun inşallah
353782 Ovulation charts on FertilityFriend.com
buda benim tablom yeşillik olsun sanırım çatladım
evet canim hadi gozun aydin
bugun ben hamileyim diye buraya yazarsin insallah canim ogleden sonra cikiyordu sonuc sanirim
Gunaydin Herkese
Kandiliniz mubarek olsun iyi gunler kizlar
günaydın kuzum.senin de,tüm kızlar kandili kutlu olsun,ben kandil olduğunu bilmiyodum:44:.bu günün özelliklerini benim için yazarmısın lütfen....
evet canım inşallah öyle bi yazı yazmak kısmet olur.bugün 33. güünm ateşim 36,6 düşmesin diye yalvarıyorum artık...kasıklarımda ağrımaya başladı.belki de saat 2 den önce adet olacam ve kan sonucumu öğrenmeme gerek kalmıcak
teşekkürler tatlım.duanı illa gece mi yapmalıyım? mesela şimdi yapsam olurmu?ya da 4vakit namazdan sonra.ya inşallah dualarımız kabul olur.1-1mizçün de dua edelim.tabi dualarımızın teması malum.bugün berat kandili...gelecek yılki berat kandiline kadar olan bütün kaderin bu gece yazılıyor.bu gece çok mübarek bir gece.dua etmeni öneririm
bugün berat kandili...gelecek yılki berat kandiline kadar olan bütün kaderin bu gece yazılıyor.bu gece çok mübarek bir gece.dua etmeni öneririm
günaydın kızlar kandiliniz kutlu olsun.bu mübarek günde dualarımız kabul olur inş.
Merhaba arkadaşlar, ben de de Haşimato Troidi var 3 yıldır. Tiroid ne öldürür ne kaldırır, sadece ilacınızı sabahları aç karnına kahvaltıdan yarım saat önce içmeniz ve 3 ayda bir normal zamanda, ayda 1 de hamile olduğunuzda doktor kontrolüne gitmeniz yeterli.
Haşimato Troidinin hamilelikte iki tehlikesi var:
1.Normal değerlerinin üzerine çıkmışsa çocuk düşebilir, buyüzden hamilelikte ayda 1 kontrol yaptırmak lazım
2.Normal değerlerin üzerine çıkar ve çocuk düşmezse büyük ihtimal doğduğunda gerizekalı olur(Doktorum söylemişti:)
Ayrıca Troid stres yapmaz, siz stres olduğunuz için Troid hastası olmuşsunuzdur.
Ayrıca Troid'in ne kalıtsal oldğunu ne yediklerimizden kaynakladığını düşünüyorum. Bana göre Troidin tek bir nedeni var 'ağır stres'. Benim anne tarafımda da baba tarafında da hiç kimsede yok. Ben de ağır bunalıma girdiğim esnada ortaya çıkmıştı.
Haşimato Troidinde hasta daha çok üşür ve sağlıklı insanlara göre daha çabuk kilo alır ve daha zor verir. Sürekli yorgunluk ve uykusuzluk çeker.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?