Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

tşk ederim cnm iki gündür pek giremedim..
bnm ateşim aslında yüksek gibi görünüyor ama bugün en az 36,8 olsaydı umut vaadedecekti diğer aylardada dpo 11 de ateşim 36,6 imiş..
ve bütün belirtilerim var ..3. gün öncesinden gördüğüm lekelenmeden tut göğüs ve rahim ağrılarım ..ve ayaklarımın buzzz gibi olması hayırlısı hakkımızda ...
geçen ay yaptıramadığım 3. aşılamamı yaptırcam aksilik olmazsa ...hayırlısı olsun demekten başka bişi yok ...

benim saclar boyali oldugundan ben her banyoda mutlaka sac kremini kullaniyorum ve haftada 2 kere de sac maskesi yapiyorum o sekilde yumusatmaya calisiyorum

ama bir maske var cok popular ve cok iyi oldugunu soyluyorlar : 2 yumurta ve 5 yemek kasigi zeytinyagini karistirip sacina maske yapiyorsun ve bone takip 15 dk yarim saat kadar bekletip yikiyorsun, saclarini besliyor ve sclarinin toparlanmaini sagliyor.
ben useniyorum ya yoka cok yapardim boyle seyelr eskiden ama devamliligini getiremiyorum birakiyorum hemen, mesela yuz icin sunu yapardim, beslesin diye : 1 yemek kasigi sut, 1 yumurta, 1 tatli kasigi bal karitirip haftada bir yuzune uyguluyorsun 15 dk falan bekletiyorsun hatirladigim kadariyla.

yumurtlama günümü az çok dogru tahmin etmişim.
genelde dpo 14 sürdüğü için çizgimi 12 ye aldım.
aslında dpo 13 sürdüğüde oluyor ama..
bu ayki döngüm 26 gün sürmüş oldu. kür dedigim gibi erken yumurtlatmş beni sanırım.

383775 Ovulation charts on FertilityFriend.com

ne kürü yapmıştın sen cnm hatırlayamadımda..
geçenlerde kadının birinin msjını okudum mecit efendi hayıt suyu birde bal arısütü polen tüketmiş... 12 senemi neydi baya zaman yazmıştıda şimdi hatırlayamıyorum yani ...neyse işte bunları kullandığı ikinci ayında hamile kalmış...

SENIN ATES ALISTIRA ALISTIRA DUSUYORMUS ONU GORDUM
BIR ANDA DUSMUYOR CANIM IYI BIRSEY BIR ACIDAN
SON GUN INMESI DAHA KOTU OLUYOR
BENIMKI DE ASLINDA GENEL OLARAK SON 3 GUN DUSUSE GECIYOR
OZLIYCEM MI ACABA TABLO YAPMAYI BEN :)
ayyyy buyuk harfle yazmisim sonradan gordum kafami kaldirinca:)

doğum kontrol hapımı bi yaşıma daha girdimmm

inşallah öyle olucam canım 3. ay sonra bugünlerde senin için halay çekiyo olacağızzzzz
bu bi vesile olacak bence every cim bebegin gelecek seni bekletmeden

hımm anladım cnm neyse o zmn farkettikte yırttık bari ilacı alıyorum tiroidsiz pek günüm geçmiyor :)))))

kuzummmm inş gerek kalmadan bebegin gelmiş olacak
bence çok iyi tablon umut vaadetti banaa..bide lekelenme fln diyosunnnn haleeeeee
ayy kesin yerleşiyo bebekkkk hadi hayırlısı inşşşşşşşş

bu arada Every ve Nuradamla;

kızlar saç konusunda bence muzdaribim çok ince saçlarım ve seyrek.
çokta üşengeç oldugumdan aldıgım btn maskeler yada ögrendigim bütün kürler en fazla 1 kere yapılır
hiç ugraşmayı sevmiyorum öyle şeylerle yaa
ama kuaförüm demişti bana deneyebilirsiniz bunu
şampuanınızın içine 7-8 tane dogum kontrol hapını hafifçe suyla eritip katarsanız
süper uzatıyomuş ve besliyomuş.
bende onu deneyecegim şmdi :))

bal tarçın çörek otu yapmıştım canım ilk defa.
bu ay da yapsammı kararsızım.
aslında bu ay sanırım yumurta takibine gidicem.
yapıparsam kürün yarayıp yaramadıgıı görürüz dimi.
normalde çnkü 1 yumurta oluşuyor 12-14 gün arası çatlıyor benim bunu biliyoruz.
bakalım bunu yaparken nasıl oluyor bu ay takip ettiremedim bilmiyorum.
bnce bu ay 1 den fazla yumurtam vardı. özellikle 17. gün akıntımla beraber sancısıyla hissetmiştim.

evet cnm benim genelde belli ediyor.
dpo 12 yADA 13 TE hafif düşüyor.
zaten 36,5i fln gördüyse bi daha toparlanmıyor az çok çözdüm.
pat diye düştüğü aylarda olmuştu ama o zmn işte kimyasaldı biri zaten.
olsun özleeemek daha iyi canım bu işte stres yaptırıyo insana
her sbh düştümü çıktımı fln derken
kafanı rahatlat boşverrrr her sabah derecesiz uyanmak ne güzeldir ahh
korundugum günleri çok özledm beeeeee ne rahatmışızzzzzz..
kendimi tutabilsem ah keşke bn de ölçmek istemiyorum hiç aslnda

ben de çok üşeniyorum ya,çok kolay şeyler ama,insana bir tenbellik geliyor.ben balı bir az ısıtıp,yüzüme sürüyorum,10dk falan bekletip yıkıyorum.çok etkili ama.galiba bizden başka takan olmadı bu konuyu.olsun sen yine de yeni bir şeyler bulursan bana da yaz.bi de şu puaçanı banada yazarmısın tatlım.

bal,çörekotu,tarçın kürü bende yapmıştım..yanındada klomen kullnmıştım adaçayı içmiştim birde yakı yapıştırmıştım ..altın vuruş yani ayıptır sölemesi sekiz tane yumoş vardı
sonuç malum zaten

kızlar ne dersiniz?bu gece hepimiz anne olmak için hacet namazı kılıp bol-bol dua edelim.ya çok duygulandım ben ne dersiniz?

Hacet Namazı Nasıl Kılınır?

Hacet namazinin persembeyi cumaya baglayan gecelerde veya kandil gecelerinde kilinmasi asildir. Ama bütün gecelerde kilinabilir. Önce boy abdesti alinir. Sonra hacet namazina niyet edilir.
Namazda asagidaki âyetler okunur:

1. Rekâtta: Subhaneke + Fatiha + 3 Âyetel Kürsî
2. Rekâtta: Fatiha + Ihlâs + Felâk + Nas.
Rekâtin sonunda : Ettehiyyâtü
3. Rekâtta: Subhaneke + Fatiha + Ihlâs + Felâk + Nas.
4. Rekâtta: Fatiha + Ihlâs + Felâk + Nas.

Namaz tamamlandiktan sonra Allah'tan hacet neyse o istenir. Allah'tan mürsid istemek için bu namaz kilindiysa mürsid istenir.

Bu namazdan sonra hiç konusmadan yatmak gerekir. Yatarken kibleyi saga alacak sekilde yatak kurulur. Vücudun ön cephesi kibleye çevrilerek yanüstü yatilir, 3 Âyetel Kürsî okunur ve Allah'tan mürsid istenir. Eger kisinin haceti mürsid degil de baska bir hedefe ulasmaksa (zahirî veya batinî bir hedef olabilir) o hedefe ulasmak istenir. Sessiz zikir (hafî zikir) bu istekten sonra baslar. Yanüstü yatildigi için sag kulak yastiga gelecektir. Bas biraz saga, sola oynatilarak kulakta kalbin atislarinin, basinç sebebiyle rahatça duyulacagi pozisyona gelinir. Ve kalbin her çift atisinda "Allah, Allah" diyerek kisi Allah'i zikr-i hafî ile (yani sessiz olarak) içinden zikredecektir.
Eger ilk namazdan sonra yatildiginda birsey görülmez ise tekrar tekrar, her persembeyi cumaya baglayan gece namaza devam edilmelidir. Her gece de kilinabilir.

ya bu arada saat 11:45 civarı deprem hissettim burda.
bi baktım koltuk hafiften sallanıyooooo dedim başım mı dönüyokiiiiiii benimmmm
sonra lambaya baktım ve dogruladımmmmm..
nerde olmuş acaba bi bakayım merak ettim :18:

2012.07.04 1128 39.9518 27.8450 9.0 -.- 4.4 -.- karakabaagac-manyas (balıkesir)

:18::18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…