seni merak ediyorduk biz de karanfilceyle
tablon superrrrinsallah bebegin seninledir canim
evet belki kafam rahatliycak ama simdilik uzgun gunlerim ne zaman adapte olucam bakalim..
yokh benim 3 ay sonra hemen hamile kalmam lazim seneye bu zamanda ben de bebegimi kucagima almam icin, sizlerle ayni zamanda olsun diye yetismem lazim
eminimki kızların çoğu öğle.işin garipi o ki,ben de saçlarımın zayıflığından ve uzamamasından müzdaribim ya,ben de sizden yardım alıcaktım.o zaman ben kriterlerimi ve zayıf noktamı yazarak başlıyorum.24yaşım var, 1.64 boyum,62 kiloyum.saçlarım kahverengi,boyalı diyil ama,çok kuru ve zayıf.cildim az yağlı,sivilce yok ama mesameler var,yağlandığında kötü gözüküyor.belim ince,göğüslerim küçük fakat popom üzerinize afiyet,belime göre 1beden büyük.beni onun büyüklüyünden çok belle popo arasındakı kısım da yağlı.bir zamanlar 1yıl önceye kadar,universitetede okuduğumyıllarda 2yıl ebru şallı ile televizyondan pilates yapdım,çok iyi bir spor.insan baya sıkılaşıyor,ve kendine güveni artıyor.evde pilates dvdim var ama bir cesaret başlayamıyorum.ŞİMDİ...,BANA YARDIM EDE BİLECEYİNİZ KONULAR:saçlarımın nemlenmesi ve çabucak uzanması için,cıldimin gerilmesi için maskeler söğleye bilirsiniz.eger isterseniz birlikde pilates bile yapa biliriz.HADİ SIRA SİZDE...
yumurtlama günümü az çok dogru tahmin etmişim.
genelde dpo 14 sürdüğü için çizgimi 12 ye aldım.
aslında dpo 13 sürdüğüde oluyor ama..
bu ayki döngüm 26 gün sürmüş oldu. kür dedigim gibi erken yumurtlatmş beni sanırım.
383775 Ovulation charts on FertilityFriend.com
yumurtlama günümü az çok dogru tahmin etmişim.
genelde dpo 14 sürdüğü için çizgimi 12 ye aldım.
aslında dpo 13 sürdüğüde oluyor ama..
bu ayki döngüm 26 gün sürmüş oldu. kür dedigim gibi erken yumurtlatmş beni sanırım.
383775 Ovulation charts on FertilityFriend.com
inşallah öyle olucam canım 3. ay sonra bugünlerde senin için halay çekiyo olacağızzzzz
bu bi vesile olacak bence every cim bebegin gelecek seni bekletmeden
hımm anladım cnm neyse o zmn farkettikte yırttık bari ilacı alıyorum tiroidsiz pek günüm geçmiyor :)))))
kuzummmm inş gerek kalmadan bebegin gelmiş olacak
bence çok iyi tablon umut vaadetti banaa..bide lekelenme fln diyosunnnn haleeeeee
ayy kesin yerleşiyo bebekkkk hadi hayırlısı inşşşşşşşş
bu arada Every ve Nuradamla;
kızlar saç konusunda bence muzdaribim çok ince saçlarım ve seyrek.
çokta üşengeç oldugumdan aldıgım btn maskeler yada ögrendigim bütün kürler en fazla 1 kere yapılır
hiç ugraşmayı sevmiyorum öyle şeylerle yaa
ama kuaförüm demişti bana deneyebilirsiniz bunu
şampuanınızın içine 7-8 tane dogum kontrol hapını hafifçe suyla eritip katarsanız
süper uzatıyomuş ve besliyomuş.
bende onu deneyecegim şmdi :))
seni merak ediyorduk biz de karanfilceyle
tablon superrrrinsallah bebegin seninledir canim
evet belki kafam rahatliycak ama simdilik uzgun gunlerim ne zaman adapte olucam bakalim..
yokh benim 3 ay sonra hemen hamile kalmam lazim seneye bu zamanda ben de bebegimi kucagima almam icin, sizlerle ayni zamanda olsun diye yetismem lazim
canım ilaç kilo yapmıyor troid hormonsuz geçirdiğin günler kilo yapıyoryani mesela ben troid hastası olduğumu farkedene kadar baya kilo almıştım senin değerin hem küçük hemde daha yeni bence sende kilo felan yapmaz büyük ihtimalle canım
tşk ederim cnm iki gündür pek giremedim..
bnm ateşim aslında yüksek gibi görünüyor ama bugün en az 36,8 olsaydı umut vaadedecektidiğer aylardada dpo 11 de ateşim 36,6 imiş..
ve bütün belirtilerim var ..3. gün öncesinden gördüğüm lekelenmeden tut göğüs ve rahim ağrılarım ..ve ayaklarımın buzzz gibi olması hayırlısı hakkımızda ...
geçen ay yaptıramadığım 3. aşılamamı yaptırcam aksilik olmazsa ...hayırlısı olsun demekten başka bişi yok ...
ne kürü yapmıştın sen cnm hatırlayamadımda..
geçenlerde kadının birinin msjını okudum mecit efendi hayıt suyu birde bal arısütü polen tüketmiş... 12 senemi neydi baya zaman yazmıştıda şimdi hatırlayamıyorum yani ...neyse işte bunları kullandığı ikinci ayında hamile kalmış...
SENIN ATES ALISTIRA ALISTIRA DUSUYORMUS ONU GORDUM
BIR ANDA DUSMUYOR CANIM IYI BIRSEY BIR ACIDAN
SON GUN INMESI DAHA KOTU OLUYOR
BENIMKI DE ASLINDA GENEL OLARAK SON 3 GUN DUSUSE GECIYOR
OZLIYCEM MI ACABA TABLO YAPMAYI BEN :)
ayyyy buyuk harfle yazmisim sonradan gordum kafami kaldirinca:)
benim saclar boyali oldugundan ben her banyoda mutlaka sac kremini kullaniyorum ve haftada 2 kere de sac maskesi yapiyorum o sekilde yumusatmaya calisiyorum
ama bir maske var cok popular ve cok iyi oldugunu soyluyorlar : 2 yumurta ve 5 yemek kasigi zeytinyagini karistirip sacina maske yapiyorsun ve bone takip 15 dk yarim saat kadar bekletip yikiyorsun, saclarini besliyor ve sclarinin toparlanmaini sagliyor.
ben useniyorum ya yoka cok yapardim boyle seyelr eskiden ama devamliligini getiremiyorum birakiyorum hemen, mesela yuz icin sunu yapardim, beslesin diye : 1 yemek kasigi sut, 1 yumurta, 1 tatli kasigi bal karitirip haftada bir yuzune uyguluyorsun 15 dk falan bekletiyorsun hatirladigim kadariyla.
bal tarçın çörek otu yapmıştım canım ilk defa.
bu ay da yapsammı kararsızım.
aslında bu ay sanırım yumurta takibine gidicem.
yapıparsam kürün yarayıp yaramadıgıı görürüz dimi.
normalde çnkü 1 yumurta oluşuyor 12-14 gün arası çatlıyor benim bunu biliyoruz.
bakalım bunu yaparken nasıl oluyor bu ay takip ettiremedim bilmiyorum.
bnce bu ay 1 den fazla yumurtam vardı. özellikle 17. gün akıntımla beraber sancısıyla hissetmiştim.
evet cnm benim genelde belli ediyor.
dpo 12 yADA 13 TE hafif düşüyor.
zaten 36,5i fln gördüyse bi daha toparlanmıyor az çok çözdüm.
pat diye düştüğü aylarda olmuştu ama o zmn işte kimyasaldı biri zaten.
olsun özleeemek daha iyi canım bu işte stres yaptırıyo insana
her sbh düştümü çıktımı fln derken
kafanı rahatlat boşverrrr her sabah derecesiz uyanmak ne güzeldir ahh
korundugum günleri çok özledm beeeeee ne rahatmışızzzzzz..
kendimi tutabilsem ah keşke bn de ölçmek istemiyorum hiç aslnda
doğum kontrol hapımı bi yaşıma daha girdimmm
bende çok şaşırmıştım duyunca :)))))))
ama baya iddialı konuştuu denemek istiyorum bende bakalım
2012.07.04 1128 39.9518 27.8450 9.0 -.- 4.4 -.- karakabaagac-manyas (balıkesir)
:18::18::18:
2012.07.04 1128 39.9518 27.8450 9.0 -.- 4.4 -.- karakabaagac-manyas (balıkesir)
:18::18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?