Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
"2 bardak sut, 1 bardak su, 5 yemek kasigi toz seker, 1 paket yas maya (Bunlarin hepsi cezve ya da kucuk bir tencerede isitilir, ilik olmasi gerekli. daha sonra agzi kapatilir ve 5-10 dk bekletilir)
Yoguracagimiz kaba bu karisimi aliriz ve 1 tatli kasigi tuz, 1 su bardagi yag ve aldigi kadar un katarak yogururuz.
not: hamur yumusak olmali, hamuru elinde cok minciklama ve bu sekilde hazirlayip icine malzemeyi koyup tepside en az 1 saat mayalayip firina atiyoruz) ve enfes pogacalar ortaya cikiyorrrrr"

buldum :)))

Son düzenleme:

sağ ol tatlım,şimdi evde süt yok,ama yapıcam işallah,çok meşhur oldu kız...

sağ ol tatlım,şimdi evde süt yok,ama yapıcam işallah,çok meşhur oldu kız...

evet mutlaka yap hemen bayatlamıyor eğer ilk sıcağıyla yerseniz hepsi bitecek diye korkabilirsiniz
püf noktalar cezvedeki karışım ne sıcak ne soğuk olacak ve ılık halde mutlaka 5-10 dk bekliycek.
ikinci püf nokta şekle hiç önem vermeyip hemen çok mıncıklanmadan sade ya da malzemeli hazırlanacak
3. püf nokta hamur mayalandırılmayacak hemen yapılacak mayalanma kısmı tepside 1 saat beklerken olcak
fırına sürmeden önce üzerine yumurta çörek otu eklersiniz.

suya cok ihtiyclari oluyor ya umarim kurumazlar ya

benimkilerin sekilleri cikti ara ara bakalim daha ne kadar buyuyecekler aksam foto koyayim yine :) yemek istiyorum artik onlari :) evet ya bu pogacalar sicak icak bitiyor :) ben gecen demistim burda da herhalde 4 ytane arka arkaya yedim kocaman pogacalardan nefislerdi sicaklarken

kızlar tahlil sonucum geldi... değerim 652...
yani 5 günde sadece 523den 652ye çıkmış...
ne diyosunuz?
doktor randevum yarın...

kızlar tahlil sonucum geldi... değerim 652...
yani 5 günde sadece 523den 652ye çıkmış...
ne diyosunuz?
doktor randevum yarın...

canım 5 günde kat be kat artması gerekirdi.. ikinci kanı hangi gün verdin.. ilk kanı verdiğin zamanla ikinci kanı verdiğin arası nekadar ?? bence hemen doktora git :26: yarını bekleme

aaaaa beni aradığını bilsem hemen girerdim gülüm ama testte negafifi görünce hayattan koptum kusura bakmayın valla benim pek belirtim yok bak dur sayayım akıntım çoktu benim sürekli bi ıslaklık hissediyodum normalde gögüslerimde çok küçüktür büyüme olmadı ama dolgun dolgun ve heryeri damarlı olmuştu ama hiç acımıyodu hatta hergün sıkardım uçlarunı acıcak mı diye:))))) ni kadar terbiyesizmişi:)))))))))) bacaklarım adet olcakmışım gibi ağrıyodu ve şimdi daha kuvvetli ağrıyo adetime 2 gün kalada kahverengi siyaha kaçan akıntım oldu arkadaşımmm haa bide aşırı gaz sorunum vardı normalde hiç olmaz ben hep dil altından ölçüm yaptım hep düşük die sinirlenirdim bideeeee artık o 2. silik çizgilere güveniyorum bende hep silik çıkardı adet günümde kopkoyo çoktı markası LOBOQUİCK ERKEN GEBELİK TESTİYDİ netten 11 adetini 8 tly almıştımmmm
bu arada tebrik eden herkezden ALLAH razı olsun hamiş olanlar hayırlısıyla kucaklarına alsınlar olmayanlarada tez zamanda hamile kalmak nasip olur inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhh çok konuştum yeter gari:)))))))))))

doktoru aradım bugün ya da ayrın gel dedi...
gelişmeyen bi gebelik olabilir dedi..
yarın gidicem

kızlar ya benim arada belimle karnım adet olucakmış gibi ağrıyor,arada bacaklarımda.belki de bana öğle geliyordur,ama miğdem de bulanıyor,ağzımda qarip tat,miğdem hem de göğnüyor ya.ama korkmayın hamile olduğumu düşünmüyorum,sadece size yazıyorum.geçen ay görücektiniz belirtilerimi.ama sonu fıssssss.göğüslerime dokunamıyorum bile,yıkanırken ilk başlarda elimle destekliyorum,çok küçük olmalarına rağmen.:44:

doktoru aradım bugün ya da ayrın gel dedi...
gelişmeyen bi gebelik olabilir dedi..
yarın gidicem

olsun tatlım Allahtan ümit kesilmez,sen yine de dua et.inşallah tahlilde bir yanlışlık vardır.bu gün gitsene doktora,ihmal etme ya...

Canım ben daha yeniyim burada, ff yi de daha yeni kullanıyorm. Grafiği oluşturdum ama paylaşamıyorum bi türlü...

tatlım sağ köşede sharing yazıyor,önce oraya tıkla,sora setup yazıyor ora tıkla,sora ordakı linki buraya kopyala.bitti gitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…