Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bu konuda Resul-u Ekrem şöyle buyurmuştur:

"Şaban ayının on beşinci gecesi olduğu zaman, gecesinde ibadete kalkın. Ve o gecenin gündüzünde (kandilden sonraki gün)

oruç tutunuz. Çünkü o gece güneş batınca Allah Teâlâ o andan fecir oluncaya kadar: 'Benden mağfiret dileyen yok mu, onu

mağfiret edeyim. Benden rızık isteyen yok mu, onu rızıklandırayım. (Bir belâ ile) müptelâ

olan yok mu, ona kurtuluş vereyim' buyurur." (İbn Mâce)

kandiliniz mubarek olsun kızlar ALLAHIM bugun kaderimize hayırlısıyla hamile kalmamızı yazar İNŞALLAH YÜCE MEVLAM bugun dualarımız kabul eyle yalvarırım geri cevirme

sagol canım evet bu akşam hepimiz namaz kılalım vee bol bol dua edelım

amin canım amin sanada hayırlı kandıller

canım doktora gittim bi iğne verdi adeti getirmek için.. daha gelen giden yok bir hafta 10 güne kadar gelir dedi .. beklemedeyim.. pko dolayısıyla olmuş sanırım yine

8 tanemiiii nasıl yapılıyor bunlar banada anlatttt ben klomenle 3 yumurta yapmıştım.. sekiz nedemek yaa çiftlik gibi maaşallah

yok cnm ya hepsini bir arada yapma boşver sen beni..rezervlerede yazık ben o kadar olcanı bilmiyordum en fazla dört tane olsun kafi zaten ...
sonuç negatif olduktan sonra istersen bin tane yumurtla..

kesinlikle bir endokrin uzmanına gitmelisin.bence ilacı şuanda kullanma.belki benim gibi kullanmana gerek olmayacaktır

yok cnm ya hepsini bir arada yapma boşver sen beni..rezervlerede yazık ben o kadar olcanı bilmiyordum en fazla dört tane olsun kafi zaten ...

halee kızzzzzzzz 8 yımırta mıı maşşallaaah
yaa evet ikisini bi arada kullanmakta riskli kız kist mist yapar bide o kdr yumurta.
bnde kararsızım işte bu ay yapsammı yapmasammı bilemedim
ama yumurta konusunda işe yarıyomuş baya okudum araştırdım

kesinlikle bir endokrin uzmanına gitmelisin.bence ilacı şuanda kullanma.belki benim gibi kullanmana gerek olmayacaktır

evt cnm öyle yapayım en iyisi.
bide endokrinci ara ki bulasın şmdi yaaaav öf :)

hımm oda var doğru:44: rezerv meselesi :26: ee ben ne yapayım.. az önce biryerde okudum kadın günde 3-5 adet kuru incir yemiş.. o ay olmuş bebeği.. nasip kısmet işi tabi de en azından yumoşum olsun diye bende yiyeyim bu ay bari :44:

merhaba kızlar.. ben de hiç bi belirti yok yine her zamanki gibi.. adet olacağımı hissediyorum. klasik sarı akıntım başladı kasıklarımda batma falan filan yok. ,bu ateş tablosu da baya iç karartıcı zaten
3628ff Ovulation charts on FertilityFriend.com
2-3 saat önce progestanımı attım yine kafam iyi :111:
size de böyle yazıyorum yani :111:
var mı haberler??

*masaüstü pc de net var kimin cebinden çekiyo bilmiyom artık ev teknoloji yuvası olduğundan

Son düzenleme:
ilac kullanimi 3 ay olmaliymis
10 gun iciyoruz 20 gun ara ve onra yeniden 10gun ve yeniden 20 gun ara..seklinde 3 ay
zaten gundemimiz bugun itibariyle degisti mecburen
bebek hayali yarinlara kaldi

canım ne olacağı hiç belli olmaz keşke 3 ay sonra gelse bebeğin ki sen hamile kalabiliyorsun. inşallah bebeğin o zaman bekletmeden geliverir canım benim temiz bir kafayla
inşallah..

canım hoşgeldinnnn nasılsınnn
yav daha dur 18. gndesin hele çagırma şu adeti
maşallah yerleşme düşüşü sankiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
inşşş bu mübarek günün hatrına bebegin seninledir canım.

meslek çatıştıralım, ben de gıda mühendisiyim:) çatıştırma konusunda tabii ki şaka yapıyorum.. kastettiğim beslenmede alınan düzeyle hastalığın çok ilerlemesi yada azalmasının doğrudan ilintili olmadığıydı. eğer sürekli ve tek yönlü beslenmiyorsanız tabii. canlı örneğiyim ben bunun. aşırı tuz tüketimim var ve hep iyotlu. ama tsh değerlerim şaşmıyor. bir de bu konuda her doktorun farklı görüşü olduğuna inanıyorum ben, kimi iyot fazlalığı sebep diyor. kimi de alakası yok. önemli olan herkesin güvendiği doktoruna inanması bence. benim amacım hergün karides, kalamar yemiyorsanız o kısıtlı mı bu kısıtlı mı diye moral bozulmaması... zira ben tatlı hiç sevmem ama doktor hamilelikte kısıtlı tüketelim dedi diye hergün en az bir kez çikolata yiyorum.. dert etmeyelim özetle :)

amin, amin, amin :)

ne diyim canım sadece inşallah diyorum

şuan memleketteyim ateş ölçmüyorum canım 21. gündeyim ve 26. gün adet günüm

evet önemli olan herkesin kendi değerinin sorunlu olmaması

canım ne olacağı hiç belli olmaz keşke 3 ay sonra gelse bebeğin ki sen hamile kalabiliyorsun. inşallah bebeğin o zaman bekletmeden geliverir canım benim temiz bir kafayla
inşallah..
insallah canimm
3 ay sonra gelsin yeter ki raziyim korunmayi dert etmem
ama bilemiyoruz iste
yine de ben yuksek moralle devam etmeye calisicam ne yapayim
bu arada askolsun dhaa kacinci gunundesin adet diyorsun kasiklarda batma falan bosver canim adet gunun gecsin de o zaman daha net gorursun oyle seyleri, bu dususun adetle bir alakasi yok dilerim yerlesme dususudur

kiz karanfilce senin pogacanla unlendim

nuradamla yazicam tarifi tekrar ama indi pek vaktim yok onceki sayfalarda var geri donersen bulamazsan aksam geldigimde yeniden yazarim 'karanfilce pogacasi' tarifini

ben de bugun susamli simit yapicam, en cok ozledigim seyelrden biridir esimle ankara simidi, ama burda olmadigindan ben deniyorum oluyor gibi iste idare eder :)

Son düzenleme:

tamam canım,şimdi bakarım senin mesajlardan.

evet canım moral yüksek devam et inşallah..
canım ateş umrumda değil son 3 gün olmadan bişey belli olmaz ama ne bileym bi değişiklik arıyom arıyomm her zamanki gibi bi değişiklik yok mesela deryanın tam yerleşmede kanama olmuştu her ne kadar adet olacağını düşünse de o en büyük belirtiyi bence..
senin yazdıklarını aratsın bulur forumda daha çok olmamıştı tarifi vereli dur ben bi arıyım
ben hazır bisküvi gofret börek çörek çok sevmiyorum canım çekince evde yapıyorum hem bereketli hem daha güzel bence..
afiyet olsun simitleriniz
bu arada everycim ben yeniden maydonoz ekmiştim ya o da çabuk çıktı şaşırdım önceki 2 haftada zor çıkmıştı şimdiki 1 hafta 10 günde çıkmaya başladı demek ki zamanlara göre de değişebiliyor..
inşallah ben gidene kadar kurumazlar:18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…