ya bişey sorcam.ben bu ateş ölçme konusunda tecrübesizim yardımcı olabilirmisin?ben normalde 28 de bir adet olurum.hatta son 3 aydır 32 de bir oluyorum.ff cizgiyi 12. güne çekti.yani suan dpo 4 teyim.buna göre benim 26. gün adet olmam lazım ki daha önce olan bişey değil.ama ovulasyon kitindede 2. çizgi 2 gün önce çok koyuydu.artık silikleşiyor.demekki ff doğru hesaplıyor.ben şimdi napayım.test yapmayı bırakayım mı?ilişki 2 güne bir devam mı yoksa gerek yokmu?bu ay röntgen tomografi falan çekildi bide antibiyotik kullandım acaba bunlar düzenimi etkilemiş olabilirmi?
canım ovulasyon kitinde tnin cden daha koyu olması gerekiyor. Silikleşmeye başladıysa yumurtlamışsın demektir. Günü gayet normal,bir iki günlük sekmeler olabilir...hadi inşallahya bişey sorcam.ben bu ateş ölçme konusunda tecrübesizim yardımcı olabilirmisin?ben normalde 28 de bir adet olurum.hatta son 3 aydır 32 de bir oluyorum.ff cizgiyi 12. güne çekti.yani suan dpo 4 teyim.buna göre benim 26. gün adet olmam lazım ki daha önce olan bişey değil.ama ovulasyon kitindede 2. çizgi 2 gün önce çok koyuydu.artık silikleşiyor.demekki ff doğru hesaplıyor.ben şimdi napayım.test yapmayı bırakayım mı?ilişki 2 güne bir devam mı yoksa gerek yokmu?bu ay röntgen tomografi falan çekildi bide antibiyotik kullandım acaba bunlar düzenimi etkilemiş olabilirmi?
canım pek giremiyorum ondandır.orkidecim pek göremiyorum seni belki sen bu yorumumu da okumayacaksın ama takip ediyorum ateş bugün tırmanışlarda ayy inşallah bebeğin gelmiştir canım naptın merak ettim ff ye göre dpo 9 dasın sanırım testi tekrar edicekmisin hakkında hayırlısı olsun inşallah hamiesindir ve sağlıkla kucağına almak nasip olur
kızlar, canlarımkalp atışlarını duyduk teyzeleriiiii Allah'ıma şükürler olsun bugünleri de gördüm Dün gece neredeyse hiç uyuyamamıştım. İki arada bi derede bir de bebeğin düştüğü kabusunu görmüştüm. sabah titreye titreye gittim doktora. Plasentaya baktı iyi dedi, kalp atışı 103, gayet iyiymiş. Kanama vs. görünmüyormuş. Kısacası sağlıklı bir hamilelikte, bebişim büyüyormuuuuuşşş.
canım pek giremiyorum ondandır.2 gün önce beta 3.08 çıkmıştı. bugün tekrar kan verdim 1 saat sonra çıkacak. 3 gündür kahve ya da pembe lekelenme oluyor normal akıntıyla birlikte bilemedim neden. hayırlısı neyse o olsun artık.
keep canım tebrikler. sağlıcakla kucağına al inşallah
canım ovulasyon kitinde tnin cden daha koyu olması gerekiyor. Silikleşmeye başladıysa yumurtlamışsın demektir. Günü gayet normal,bir iki günlük sekmeler olabilir...hadi inşallah
demin film izledim. babymaker. :) komedi filmi tabi abartmışlar ama özellikle başında bizden durumlar var
kızlar bebeğime yapılan genetik testinin sonucu çıkmış. ve sonuç normal. genetik olarak sağlıklı bir bebekmiş. üzülsem mi sevinsem mi bilemedim. her şeyde var bi hayır diyebiliyorum sadece.
canım pek giremiyorum ondandır.2 gün önce beta 3.08 çıkmıştı. bugün tekrar kan verdim 1 saat sonra çıkacak. 3 gündür kahve ya da pembe lekelenme oluyor normal akıntıyla birlikte bilemedim neden. hayırlısı neyse o olsun artık.
keep canım tebrikler. sağlıcakla kucağına al inşallah
ohhh ne guel ben de film izlemyi cok ozledim
tek basima izlemeyi sevmiyorum
esimle de firsat olmuyor dizilerimizden yarisma programlarindan
daha what to ecpect when you are expecting i izlemedim bile oysa tam bize gore simdi
aa neden üzülesin, çok güzel haber bu işte. Genetik çok zor oluyor, onu elediniz işte ne güzel. İnşallah bir dahaki sefere sağlıkla tutunsun bebişinkızlar bebeğime yapılan genetik testinin sonucu çıkmış. ve sonuç normal. genetik olarak sağlıklı bir bebekmiş. üzülsem mi sevinsem mi bilemedim. her şeyde var bi hayır diyebiliyorum sadece.
amin canım, geçen ay kopkoyu ovu testim vardı, benim de içimden aynısı geçmişti. Hiiç de kendine acıyacak birşey yok, maşallah yeğenine tez zamanda arkasından minik kuzeni de gelir inşallahevet daha koyuydu.hatta inanamadım.eşime de gösterdim.Allah hamilelik testindede görmeyi nasip etsin inşallah.Bugün yeğenim doğdu.herkes gene acıdı tabi bana(başta ben)(
orkide bi saat sonra mı çıkıyor
bu anlar çok heyecanlı oluyor. umarım hayırlı bi sonuç olur. ayrılma bi yere bize de haber ver olur mu
ya bilmiyorum gene Allah bilir ama sen geçen gün 3,08 i yazdığında ben ''aha topiğe bi hamile daha geldi'' demiştim.inşallah hayırlı sonuçlar alırsın.bize de haber ver hemen
orkide yeni kizin harika
benim favori cocuk resimlerimden bu
evt o film tm bize göre. ağlamıştımda hafiften o filmde. ben tek izleyebiliorum neyseki :) benim de eşim tek izleyemio. bayadır film izlemiodum. şimdi hava kapalı izleyesim geldi. bnde dönem dönem mevsim mevsim istekler değişio. yazında hep bi rus klasiklerinden okuyasım gelir nedense :)
inşallah güzel haber veririm. çok karışık duygular içerisindeyim. olmasına mı sevineyim, olmamasına mı. dua ediyorum Allah hayırlısını versin. ama bir çocuğu gerçekten çok istiyor sadece kaybetmekten korkuyorum.
every ben de çok sevdim çoook şirin di mi. ben de böyle tatlı bir kız çocuğu istiyorum
ben de gidince bu rus klasiklerimden okuycam bol bol
burda yok ama annemlerde setim var
klasik muzik dinliycem, kitap okuyacagim sakin bir hayat surmeye calisicam bebegim icin
annemin stres yapma sinirlenme bebegin sinirli olacak sozleri surekli kulagimda cinladigindan
ohh ne güzel. özendim ne diyeyim :) bende hamileliğimi evde geçirmeyi isterdim çok. sakin sakin.. en güzel tarafı bı. kaygısız. stressizz. böle bi yaşamı o kadar çok istiorum ki :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?