Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ya bişey sorcam.ben bu ateş ölçme konusunda tecrübesizim yardımcı olabilirmisin?ben normalde 28 de bir adet olurum.hatta son 3 aydır 32 de bir oluyorum.ff cizgiyi 12. güne çekti.yani suan dpo 4 teyim.buna göre benim 26. gün adet olmam lazım ki daha önce olan bişey değil.ama ovulasyon kitindede 2. çizgi 2 gün önce çok koyuydu.artık silikleşiyor.demekki ff doğru hesaplıyor.ben şimdi napayım.test yapmayı bırakayım mı?ilişki 2 güne bir devam mı yoksa gerek yokmu?bu ay röntgen tomografi falan çekildi bide antibiyotik kullandım acaba bunlar düzenimi etkilemiş olabilirmi?

ovulasyon testi daha once kullanmadim ama testte koyu cizgiyi gorunce iki gun icinde catliyor sanirim
yani 2 gun once gorduysen bugunlerde bile olabilir catlaman senin
ff bazen cizgiyi cekiyor ama verileri yazdikca cizgiyi degistirebiliyor oyle bir durum da var
yani ilerleyen gunlerde cizginin yeri degisebilir, belki cigiyi bugune bile alabilir
tablonu eklersen daha net konusuruz

yerinde olsam iliskiye su birkac gun daha gunasiri devam ederdim
diger etkenlerin etkileyecegini pek sanmiyorum ben ama belli olmaz

canım ovulasyon kitinde tnin cden daha koyu olması gerekiyor. Silikleşmeye başladıysa yumurtlamışsın demektir. Günü gayet normal,bir iki günlük sekmeler olabilir...hadi inşallah

canım pek giremiyorum ondandır. 2 gün önce beta 3.08 çıkmıştı. bugün tekrar kan verdim 1 saat sonra çıkacak. 3 gündür kahve ya da pembe lekelenme oluyor normal akıntıyla birlikte bilemedim neden. hayırlısı neyse o olsun artık.

keep canım tebrikler. sağlıcakla kucağına al inşallah

demin film izledim. babymaker. :) komedi filmi tabi abartmışlar ama özellikle başında bizden durumlar var

kızlar bebeğime yapılan genetik testinin sonucu çıkmış. ve sonuç normal. genetik olarak sağlıklı bir bebekmiş. üzülsem mi sevinsem mi bilemedim. her şeyde var bi hayır diyebiliyorum sadece.

orkide bi saat sonra mı çıkıyor

bu anlar çok heyecanlı oluyor. umarım hayırlı bi sonuç olur. ayrılma bi yere bize de haber ver olur mu

canım ovulasyon kitinde tnin cden daha koyu olması gerekiyor. Silikleşmeye başladıysa yumurtlamışsın demektir. Günü gayet normal,bir iki günlük sekmeler olabilir...hadi inşallah

evet daha koyuydu.hatta inanamadım.eşime de gösterdim.Allah hamilelik testindede görmeyi nasip etsin inşallah.Bugün yeğenim doğdu.herkes gene acıdı tabi bana(başta ben) (

demin film izledim. babymaker. :) komedi filmi tabi abartmışlar ama özellikle başında bizden durumlar var

ohhh ne guel ben de film izlemyi cok ozledim
tek basima izlemeyi sevmiyorum
esimle de firsat olmuyor dizilerimizden yarisma programlarindan
daha what to ecpect when you are expecting i izlemedim bile oysa tam bize gore simdi

kızlar bebeğime yapılan genetik testinin sonucu çıkmış. ve sonuç normal. genetik olarak sağlıklı bir bebekmiş. üzülsem mi sevinsem mi bilemedim. her şeyde var bi hayır diyebiliyorum sadece.

ne diyelim kismet canim
bundan sonraki bebegine Allah uzun omur vrsin saglikla dogur insallah
simdiki lekelenme de bebisten kaynakli gibi
kan sonucunu bekliyoru merakla
bence yukselecek oyle hissediyorum
ve sen de hemen tedbirini alinca tamamdir

ya bilmiyorum gene Allah bilir ama sen geçen gün 3,08 i yazdığında ben ''aha topiğe bi hamile daha geldi'' demiştim.inşallah hayırlı sonuçlar alırsın.bize de haber ver hemen

ohhh ne guel ben de film izlemyi cok ozledim
tek basima izlemeyi sevmiyorum
esimle de firsat olmuyor dizilerimizden yarisma programlarindan
daha what to ecpect when you are expecting i izlemedim bile oysa tam bize gore simdi

evt o film tm bize göre. ağlamıştımda hafiften o filmde. ben tek izleyebiliorum neyseki :) benim de eşim tek izleyemio. bayadır film izlemiodum. şimdi hava kapalı izleyesim geldi. bnde dönem dönem mevsim mevsim istekler değişio. yazında hep bi rus klasiklerinden okuyasım gelir nedense :)

aa neden üzülesin, çok güzel haber bu işte. Genetik çok zor oluyor, onu elediniz işte ne güzel. İnşallah bir dahaki sefere sağlıkla tutunsun bebişin

evet daha koyuydu.hatta inanamadım.eşime de gösterdim.Allah hamilelik testindede görmeyi nasip etsin inşallah.Bugün yeğenim doğdu.herkes gene acıdı tabi bana(başta ben) (
amin canım, geçen ay kopkoyu ovu testim vardı, benim de içimden aynısı geçmişti. Hiiç de kendine acıyacak birşey yok, maşallah yeğenine tez zamanda arkasından minik kuzeni de gelir inşallah

orkide bi saat sonra mı çıkıyor

bu anlar çok heyecanlı oluyor. umarım hayırlı bi sonuç olur. ayrılma bi yere bize de haber ver olur mu

ya bilmiyorum gene Allah bilir ama sen geçen gün 3,08 i yazdığında ben ''aha topiğe bi hamile daha geldi'' demiştim.inşallah hayırlı sonuçlar alırsın.bize de haber ver hemen

orkide yeni kizin harika
benim favori cocuk resimlerimden bu

inşallah güzel haber veririm. çok karışık duygular içerisindeyim. olmasına mı sevineyim, olmamasına mı. dua ediyorum Allah hayırlısını versin. ama bir çocuğu gerçekten çok istiyor sadece kaybetmekten korkuyorum.

every ben de çok sevdim çoook şirin di mi. ben de böyle tatlı bir kız çocuğu istiyorum

ben de gidince bu rus klasiklerimden okuycam bol bol
burda yok ama annemlerde setim var
klasik muzik dinliycem, kitap okuyacagim sakin bir hayat surmeye calisicam bebegim icin
annemin stres yapma sinirlenme bebegin sinirli olacak sozleri surekli kulagimda cinladigindan

bu kiz inanilmaz guzel yaaaa
facede gormustum ben de hayran kalmistim

ohh ne güzel. özendim ne diyeyim :) bende hamileliğimi evde geçirmeyi isterdim çok. sakin sakin.. en güzel tarafı bı. kaygısız. stressizz. böle bi yaşamı o kadar çok istiorum ki :)

kızlar ya. bugün aklıma hep gördüğüm rüya geldi. bebeğim çok tatlıydı. sonra evry nin ve orkideniin avatarına bakarken kendiminkine de baktım. galiba gördüğüm bebek buydu :) rüyama girmiş :)

ohh ne güzel. özendim ne diyeyim :) bende hamileliğimi evde geçirmeyi isterdim çok. sakin sakin.. en güzel tarafı bı. kaygısız. stressizz. böle bi yaşamı o kadar çok istiorum ki :)

yooo stressss dunya kadar olacak kocasizken
ben bastirmaya calisicam boyle
yapcak birsey yok
son gunlerimizde esimle cok sakin iyi bir yasam yasiyoruz ama bulantilarim kusmlarim ves ikayetlerim cok oluyor ister istemez, onun ustesinden gelsem daha iyi olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…