kızlar ya. bugün aklıma hep gördüğüm rüya geldi. bebeğim çok tatlıydı. sonra evry nin ve orkideniin avatarına bakarken kendiminkine de baktım. galiba gördüğüm bebek buydu :) rüyama girmiş :)
erkek bebek mi gordun ?
ben ruyalara inaniyorum bu cinsiyet konusunda
ben bir turlu goremeidm kendi bebegimi tam anlamiyla
ama hep yeni dogan kiz bebegi olan iki arkadasimi ve yine kucuk kizi olan diger arkadasimi grdum durdum ruyamda
canım pek giremiyorum ondandır.2 gün önce beta 3.08 çıkmıştı. bugün tekrar kan verdim 1 saat sonra çıkacak. 3 gündür kahve ya da pembe lekelenme oluyor normal akıntıyla birlikte bilemedim neden. hayırlısı neyse o olsun artık.
keep canım tebrikler. sağlıcakla kucağına al inşallah
evet daha koyuydu.hatta inanamadım.eşime de gösterdim.Allah hamilelik testindede görmeyi nasip etsin inşallah.Bugün yeğenim doğdu.herkes gene acıdı tabi bana(başta ben)(
kızlar bebeğime yapılan genetik testinin sonucu çıkmış. ve sonuç normal. genetik olarak sağlıklı bir bebekmiş. üzülsem mi sevinsem mi bilemedim. her şeyde var bi hayır diyebiliyorum sadece.
ohh ne güzel. özendim ne diyeyim :) bende hamileliğimi evde geçirmeyi isterdim çok. sakin sakin.. en güzel tarafı bı. kaygısız. stressizz. böle bi yaşamı o kadar çok istiorum ki :)
kızlar ya. bugün aklıma hep gördüğüm rüya geldi. bebeğim çok tatlıydı. sonra evry nin ve orkideniin avatarına bakarken kendiminkine de baktım. galiba gördüğüm bebek buydu :) rüyama girmiş :)
erkek bebek mi gordun ?
ben ruyalara inaniyorum bu cinsiyet konusunda
ben bir turlu goremeidm kendi bebegimi tam anlamiyla
ama hep yeni dogan kiz bebegi olan iki arkadasimi ve yine kucuk kizi olan diger arkadasimi grdum durdum ruyamda
tam anlamadım cinsiyetini. belli değildi.bi erkek gibi sevdim bi kız gibi.
ama ben erkek hissediorum. normalde erkek bebklerini sevmem. hatta oğlum olursa üzülürüm diye düşünüordum eskiden. ama son 3 aydır falan hem erkek hissediorum. hemde bu his sayesinde erkek bebeklere ısındım.
hadi inşallah güzel haberlerini bekliyoruz
öyle deme en yakın zamanda sen de hamile kalacaksın
çalışmaları sıkı tut
ben göremiyorum rüya eskiden evlenmeden önce çok görürdüm
ama başkalarının bebeklerini
eşim hamile kaldığımı öğrenmeden önce esmer bir kız görmüş rüyasında
işin ilginç yanı eşim kız çok istiyor
ama bebeğimi oğlum diye seviyor istemsiz olarak
sordum erkek mi istiyorsun diye farketmez dedi
babalarda hissdiyo.eşin kız gördüğüne göre kızdır herhalde.bugün yeğenim doğdu dedim ya.kardeşimde rüyasında görmüş.ilk öğrendiklerinde anlatmıştı.bi tane kız bebek vermişler kucağına.'al bu sizin demişler.üstelik adını da
söylemişler.şimdi o ismi koyacaklar bebişe Allah nasip ederse
kızlar size şikayetimi anlatmıştım ya. şikayetlerim şiddetlenerek devam ediyor. ama o ilaçları almak da istemiyorum yailaçlara netten bakayım dedim. reçeteyi çözemedim ama maalesef bu eczacılar nasıl anlıyorlarki bunları ya.
ben de orkideye bakmaya geldim ozellikle
umarim iyi haberi almis simdi kutluyordur
keşke eczaneye sorsaydın neymiş ilaçlar
durumunu anlatsan bence yardımcı olurlardı
bi de şimdi haftasonu eczane bulmak zor olur keşke hafta içi yapsaydın
kızlar neredesiniz?
günaydın canımaaa dun muhabbet olmamis
haftasonu oldugundan sanirim
herkese iyi pazarlar
ben gece yine uyuyamadim
sabah da erkenden ust kattaki gurultulu kadinin ev temizligiyle uyandim
uyumaya calistim ama o gurultuye mumkun degil
bugun oylece duruyorum iste
esimle gezmeye gideriz herhalde bugun
günaydın canım, biz de gezmeyi planlıyorduk ama ben devekuşu gibi kafam bir poşetin içinde gezdiğimden vazgeçtik bugün rüyalarda yaratıcılık konusunda kendimi aştığımı düşünüyorum. Şimdi ben uyanmışım, eşimin düzenli alması gereken bir ilaç var oldukça ağır bir ilaç. Onu yatağın yanında bırakmış, ben de uyku sersemi o ilacı folik asit sanıp içmişim. İlaç beni leyla etmiş bu arada, ağlayıp duruyorum bebek şu an zarar görebilir diye, bir de kusmaya çalışıyorum fln. Bu noktada neyseki uyandım, yatağın yanına bakmışım can havliyle neyse ki ilaç fln yok orada
günaydın canım, biz de gezmeyi planlıyorduk ama ben devekuşu gibi kafam bir poşetin içinde gezdiğimden vazgeçtik bugün rüyalarda yaratıcılık konusunda kendimi aştığımı düşünüyorum. Şimdi ben uyanmışım, eşimin düzenli alması gereken bir ilaç var oldukça ağır bir ilaç. Onu yatağın yanında bırakmış, ben de uyku sersemi o ilacı folik asit sanıp içmişim. İlaç beni leyla etmiş bu arada, ağlayıp duruyorum bebek şu an zarar görebilir diye, bir de kusmaya çalışıyorum fln. Bu noktada neyseki uyandım, yatağın yanına bakmışım can havliyle neyse ki ilaç fln yok orada
çok alemsin
ben daha rüya felan görmüyorum
görmeyeceğim de galiba
anlatırken gerçek gibi anlatmışsın ama tırstım bi an:18: aman yapma öyle şeyler
biz bugün kocamla ev temizleyeceğiz ama o hala yatıyor
bu arada söylemeyi unutmuşum
ben de bi kist vardı ya
o gitmiş ohhhhh
evet, günde birkaç kere ama sadece anlık bir rahatlama sonra yine başlıyor ve ar zor yediğin şeyler de boşa gitmiş oluyorinanmiyorummmmm kiz okurken aklim ciktigercek gibi okudu korktum ya
nasil bir kabusmus cidden hamilelik kabuslarin hizla devam ediyorbenim gecti gibiler goruyorum ama oyle cok actionli degil
ben de gezemiycem cok feci bulantim var kusamiyorum ama durmiyorum da boyle
bir sn gecmiyor benim de bulantim, sen cikarabiliyorsun sanirim degil mi
ay işte o kadar gerçekçiydi ki ben de çok korktumçok alemsin
ben daha rüya felan görmüyorum
görmeyeceğim de galiba
anlatırken gerçek gibi anlatmışsın ama tırstım bi an:18: aman yapma öyle şeyler
biz bugün kocamla ev temizleyeceğiz ama o hala yatıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?