Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kızlar ya. bugün aklıma hep gördüğüm rüya geldi. bebeğim çok tatlıydı. sonra evry nin ve orkideniin avatarına bakarken kendiminkine de baktım. galiba gördüğüm bebek buydu :) rüyama girmiş :)

erkek bebek mi gordun ?
ben ruyalara inaniyorum bu cinsiyet konusunda
ben bir turlu goremeidm kendi bebegimi tam anlamiyla
ama hep yeni dogan kiz bebegi olan iki arkadasimi ve yine kucuk kizi olan diger arkadasimi grdum durdum ruyamda

erkek bebek mi gordun ?
ama hep yeni dogan kiz bebegi olan iki arkadasimi ve yine kucuk kizi olan diger arkadasimi grdum durdum ruyamda

tam anlamadım cinsiyetini. belli değildi.bi erkek gibi sevdim bi kız gibi.

ama ben erkek hissediorum. normalde erkek bebklerini sevmem. hatta oğlum olursa üzülürüm diye düşünüordum eskiden. ama son 3 aydır falan hem erkek hissediorum. hemde bu his sayesinde erkek bebeklere ısındım.

hadi inşallah güzel haberlerini bekliyoruz
evet daha koyuydu.hatta inanamadım.eşime de gösterdim.Allah hamilelik testindede görmeyi nasip etsin inşallah.Bugün yeğenim doğdu.herkes gene acıdı tabi bana(başta ben) (

öyle deme en yakın zamanda sen de hamile kalacaksın
çalışmaları sıkı tut
kızlar bebeğime yapılan genetik testinin sonucu çıkmış. ve sonuç normal. genetik olarak sağlıklı bir bebekmiş. üzülsem mi sevinsem mi bilemedim. her şeyde var bi hayır diyebiliyorum sadece.

o zaman bu konu elenmiş oldu
başka konuda yoğunlaşılır ki sebep bulunsun
ohh ne güzel. özendim ne diyeyim :) bende hamileliğimi evde geçirmeyi isterdim çok. sakin sakin.. en güzel tarafı bı. kaygısız. stressizz. böle bi yaşamı o kadar çok istiorum ki :)

ben de sakin geçirmeyi çok istiyorum
ama benim işim o kadar stresli ve sorumluluk gerektiriyor ki sormayın gitsin

kızlar ya. bugün aklıma hep gördüğüm rüya geldi. bebeğim çok tatlıydı. sonra evry nin ve orkideniin avatarına bakarken kendiminkine de baktım. galiba gördüğüm bebek buydu :) rüyama girmiş :)

senin avatarındaki bebek de tam ekmek arası doyumluk
yerim ben onu

erkek bebek mi gordun ?

ben göremiyorum rüya eskiden evlenmeden önce çok görürdüm
ama başkalarının bebeklerini
eşim hamile kaldığımı öğrenmeden önce esmer bir kız görmüş rüyasında
işin ilginç yanı eşim kız çok istiyor
ama bebeğimi oğlum diye seviyor istemsiz olarak
sordum erkek mi istiyorsun diye farketmez dedi

aynen ben de şimdi hiç farketmediğini hissediyorum

orkideee. bi saat olmadı mı. merak ediyorum :)

kızlar size şikayetimi anlatmıştım ya. şikayetlerim şiddetlenerek devam ediyor. ama o ilaçları almak da istemiyorum ya ilaçlara netten bakayım dedim. reçeteyi çözemedim ama maalesef bu eczacılar nasıl anlıyorlarki bunları ya.

hakikaten ya.16.30 da cıkacaktı sonuç.daha haber vermedi.çok merak ettim.hayırlı haberdir inşallah

keşke eczaneye sorsaydın neymiş ilaçlar
durumunu anlatsan bence yardımcı olurlardı
bi de şimdi haftasonu eczane bulmak zor olur keşke hafta içi yapsaydın

keşke eczaneye sorsaydın neymiş ilaçlar
durumunu anlatsan bence yardımcı olurlardı
bi de şimdi haftasonu eczane bulmak zor olur keşke hafta içi yapsaydın

pazartesi eczacıya sorcam. sonra doktoru arayacağım. ona göre alcam. en son onu düşündüm. ama mecbur riskli de olsa kullanmam lazım. daha ileriye gidebilir. iyice rahatsız etti beni

kızlar neredesiniz?

aaa dun muhabbet olmamis
haftasonu oldugundan sanirim
herkese iyi pazarlar
ben gece yine uyuyamadim
sabah da erkenden ust kattaki gurultulu kadinin ev temizligiyle uyandim
uyumaya calistim ama o gurultuye mumkun degil
bugun oylece duruyorum iste
esimle gezmeye gideriz herhalde bugun

günaydın canım, biz de gezmeyi planlıyorduk ama ben devekuşu gibi kafam bir poşetin içinde gezdiğimden vazgeçtik bugün rüyalarda yaratıcılık konusunda kendimi aştığımı düşünüyorum. Şimdi ben uyanmışım, eşimin düzenli alması gereken bir ilaç var oldukça ağır bir ilaç. Onu yatağın yanında bırakmış, ben de uyku sersemi o ilacı folik asit sanıp içmişim. İlaç beni leyla etmiş bu arada, ağlayıp duruyorum bebek şu an zarar görebilir diye, bir de kusmaya çalışıyorum fln. Bu noktada neyseki uyandım, yatağın yanına bakmışım can havliyle neyse ki ilaç fln yok orada

inanmiyorummmmm kiz okurken aklim ciktigercek gibi okudu korktum ya
nasil bir kabusmus cidden hamilelik kabuslarin hizla devam ediyor benim gecti gibiler goruyorum ama oyle cok actionli degil

ben de gezemiycem cok feci bulantim var kusamiyorum ama durmiyorum da boyle
bir sn gecmiyor benim de bulantim, sen cikarabiliyorsun sanirim degil mi

çok alemsin
ben daha rüya felan görmüyorum
görmeyeceğim de galiba
anlatırken gerçek gibi anlatmışsın ama tırstım bi an:18: aman yapma öyle şeyler

biz bugün kocamla ev temizleyeceğiz ama o hala yatıyor

ben de dun esime dedim ben bugun kendim silicem yerleri artik kendim silebilirim dedim
yooook yapma ben yaparim dedi sasirdim
her zaman o sildi ama simdi daha da istekli
kizini gordugunden beri artik daha bir temkinlimasallah diyeyim
is cikisi gezeriz sonra hallederiz diyorudm ama en evden bir adim cikamam bu gidisle
yemege falan da gidemem eglence var demistim ya,

evet, günde birkaç kere ama sadece anlık bir rahatlama sonra yine başlıyor ve ar zor yediğin şeyler de boşa gitmiş oluyor. Yemek günlüğü tutuyorum, ilk günler yediklerim o kadar mükemmel ki, son bi iki gündür liste kısacık ve içler acısı. Bugün krakerden ileri gidemedim henüz

ay işte o kadar gerçekçiydi ki ben de çok korktum Allah'ıma şükür rüyaymış. Ev temizlerken bebişi yorma olur mu canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…