Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

git ya değişiklik olur
ne güzel ben şimdi temizlik yapılmış olsa durmazdım herhalde
eşine maşallah
ben yaparım desem eşim niye yapıyorsun demez herhalde

off orası işkenceye dönebilir senin için, bi de gidince çıkılmaz da ayıp olur. En güzeli gitmemek

su an oturuyorum size yaziyorum ve kucagimda legen var
kustum kusacagim haldeyim ama olmuyor soylemesi ayip
sabah sabah sikayete basladim yine
ama nasil rahatlariz acaba ya
ilac veriyorlarmis doktorlar ama kullanmak da istemem ne kadar zararsiz da olsa

git ya değişiklik olur
ne güzel ben şimdi temizlik yapılmış olsa durmazdım herhalde
eşine maşallah
ben yaparım desem eşim niye yapıyorsun demez herhalde
ama ben bastan hep onu gazladim butun esler yapiyormus kadinlar ellerini ise surmuyorlarmis diye, camasir makinesini bosaltmakla basladi, banyoyu camasir suuyula temizleme ve yerleri silme ona ait, sagolsun yapti bunca zaman gitmeye de az kaldi devam eder . ben bir yandan esya topluyorum cunku yoruluyorum, valiz hazirliyorum
gitmek istiyorum ama kokacak bana diye korkuyorum
sigarali ortam bir de
cok heveslendim carsamba gunu zaten gitmek isterim ama ya birsye olursa onca milletin onunde diye tedirginlik var
off orası işkenceye dönebilir senin için, bi de gidince çıkılmaz da ayıp olur. En güzeli gitmemek

galiba oyle olacak \bakalim durum ne gosterecek gun belki iyi olurum

senini ikinci üç ayın başlamadı mı
normalde geçermiş bu haftalarda
offfff ya bir başladı pir başladı senin bulantı
ben ne yaparım bilemiyorum inşallah bulantı olmaz

leğen mi sonra bir de onu temizlemekle uğraşırsın poşet kullan canım...ovvv muhabbete bak sabah sabah milletin içini kaldıracağız ilaç çok darda kalınmadan alınmamalı, senin aylarda akupunktur da iyi geliyormuş çok ileri düzeyde olanlara

senini ikinci üç ayın başlamadı mı
normalde geçermiş bu haftalarda
offfff ya bir başladı pir başladı senin bulantı
ben ne yaparım bilemiyorum inşallah bulantı olmaz
yok ya anneme cekmisim
annemin de gec baslamis 9ay surmus bana hamileyken
remen ilk haftalar ne supermisim ya doktorum sorardi bulantin var mi yooo derdim
su son 2 haftadir kotu boyutta ama dilerim gecer
bu sekilde inanin ne ucaga binerim ne otobuse ben su an gitmeyi dusunmek bile istemiyorum

sorma kahvaltisini yapmadan gelen olduysa kotu oldum utandim iyiceposet kokuyorrr

annen sana kızmış mı hamileykken acaba
sen de böyle ol diye
şimdi sen de kızına kızmayasın yazık onun suçu yok annesi

çin takvimi erkek
rus cinsiyet belirleme kız diyor ; ama eğer benim adet 15 eylül olsaydı o da erkek diyor
eşim de bebeği erkek olarak hissediyormuş kız istemesine rağmen
bakalım ne olacak sağlıklı olsun da farketmez artık

merhaba kızlar pervane ve orkide den haber var mı

fıstıklar nasılsınız

kızlarr nasılsınız nezamandır doğru dürüst giremedim.. varmı bi değişikilik kimsede :26: benim bugün 40 gün oldu adet 10 gün gecikti.. şeytan diyor gitme doktora felan ne olcaksa olsun ama tabi yapamıyosun yarın gidicem heralde.. artık doktora felan gitmek gelmiyor içimen.. eskiden biraz umudum vardı.. ama şimdi o da kalmadı.. herşeyi öylece bırakmak herşeyi unutmak istiyorumm...

fundammm iyi dleklerim seninle gonlunden gecen guzellikler seninle olsun

iyiyiz canım sen nasılsın?

pervanenin test negatifti ama sonra haber almadik
orkiden de haber yok kan testi sonucunu bilmiyoruz canim

iyilik sen nasilsin karanfilcecim

iyiyim kızlar ne olsun koşuşturmaca telaşe devam ediyor. arada annemler kardeşlerim kuzenler filan geliyor.
ahh işte misafirler de olmasa...

ben de bu ay bi yumurta takibi yaptırayım diyorum ilaçsız filan.
benim yımırta normalde kaçta çatlıyor diye.
eurofertil var bizim burda. orayı düşünüyordum takip için. çok pahalı ama gözümü karartmıştım.
okuldaki arkadaşlar vazgeçirdi tıp fakültesine şimdiye kadar hiç gitmezdim. geçen annemi götürdüm annemi yarım saaate yakın muayene etti doktor. ordan önyargım biraz kırıldı.
bi de bi prof varmış arkadaşlar baya övdü tüpü en son düşünür filan diye.
ee her hafta da stajer kontrolüm var tıp f. de.
bende ona gideyim dedim ama bayrmadan sonra varmış. neyse artık 14. gün filana rabdevu alayım. yumurta büyüklüğüme bi baksın.
ateş de ölçeyim hangi gün çatlayacam diye.
olmazsa bu doktoru yaza kadar bırakmam. zaten her hafta gitcem, 15 km evime tıp.
yaza da tüp

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…