Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
karanfilcecim senin aklina takiliyor baya zamandir yumurta boyutun
belki bu kadar dusunmende birsey vardir icin rahatlar gorunmekte
karsina da iyi bir doktor cikar anlasirsin umarim

kızlar ya bişey sorcam bu ateş ölçmeyi sabah kaçta yapmamız lazım ben durumumu size anlatayım bana akıl verin nolur adetim bu ay 1 hafta gecikti ama hala test yapmadım nasıl duruyorsun diye soracaksınız eminin bende duramıyorum içim içimi yiyor ama tek çizgi görmekten piskolojim bozuldu artık normalde adet gününe 10 gün kala göğüslerde acı olmaya başlardı bu sefer hiç bişey olmadı adet 5 gün geçtikten sonra acımaya başladı dün sabah 11 de uyandım ateşimi ölçtüm 37 çıktı bu sabah uyandım 7 de ölçtüm 36,7 çıktı bütün moral sıfır benim tekrar uyudum 10 da uyandım ölçtüm 36,9 yani ben kaçta ölçmem lazım bu ateşi gün içerisinde ölçüyorum 37,4 e kadar çıkıyor gün içerisindeki ateşin bir önemi yok biliyorum ama deli gibi ateş ölçmeye başladım bu ay grip olmuştum ilaç kullandım acaba onun için mi gecikti bu kadar umutlanmak istemiyorum çünkü bir kere daha böyle olmuştu 2 gün geçti test yaptım ikinci çizgi hafif belirdi ve kayboldu test bozuk dedim umutlanma dedim üstünden bir hafta geçtikten sonra da kırmızılar geldi kimyasal mı oldu acaba diye aklıma geliyor

ateşini her sabah aynı saatte ölçmelisin.. buda 6-8 arası olmalı ve yataktan çıkmadan dil altından ölçmelisin.. ondan sonraki tüm ölçümler geçersiz yani daha doğrusu yoruma kapalı.. böyle stres yapığın içinde gecikmş olbilir. benimde 10 gün gecikti ama bu ay yumurtlamadığımı bildiğim için test felan yapmıyorum.. yarın doktora gidicem.. muhtemelen ilaçla getiricek yine.. inşallah hamilesindir canım..

fundacım biliyorsun nasıl mucize oldu benim bu ay, inşallah senin mucizen de gelir canım benim

inşallah tüpe varmadan gelir bebişiniz canım, ben yumurta takibi için gün gün gidiliyor diye biliyorum ama..ben de arada bir gitmiştim biliyorsun sıkıntı olmuştu doktorda sonra, sen yine sorarsın tabi

ilk sayfayı oku canım istersen orada ayrıntılı şekilde anlatıyor ateş ölçümü, kimyasal gebelik çok moral bozucu olsa da aslında bir ayağı içeride..çift çizgiyi görürsen emin olmak için kana git hemen

canım ya bende yumurta olmadığında 25 günde adet oluyorum. yani çabuk oluyorum. herkesin bünyesi farklı mı oluyor acaba hepberaberin de öyle oluyordu

canım bn 14. günden önce doğal olarak hiç çatlamadım. o yüzden olacağını zannetmiyorum ama problem değil 10. gün de giderim nasılsa her hafta tıptayım.
inşallah proftan randevu alabilirim tek sıkıntı orda randevuları adam kendi veriyormuş.

sonuçta senin iş kısa sürüyor, önceden konuşursan alabilirsin bence ya da günü gelince araya sıkıştırabilir seni, test göstermek gibi birşey sonuçta bu iş:44:

yarın test yapcam gelmezse kırmızılar ya yine negatif görmekten korkuyorum artık hayırlısı napalım yaaaa yumurtlamadığını nerden biliyorsun ovu testlerinden mi yaptın

maalesef canım pko illeti bu işte
farlutal kullandırır büyük ihtimal doktorun zaten

My Ovulation Chart || Ovulation Calendar

karanfilim ya su tabloya bı baksana
ff cızgı cekmıs olmasına ragmen ben yumurtlamadıgımı dusunuyorum.
cunku ben ctladıktan sonra atesım 36.7 ve ustu olur
kaldı kı bugun bıle 36.2 cıktı. ki ben bu ateste adet olurdum

şenooo nasılsın kuzummm
tablona yorum yapmak isterdim ama biraz kafamı karıştırdı:26:

canım ya bende yumurta olmadığında 25 günde adet oluyorum. yani çabuk oluyorum. herkesin bünyesi farklı mı oluyor acaba hepberaberin de öyle oluyordu

bende pko olduğu içinmi bukadar uzuyor acaba .. belkide stresten gelmiyordur.. çünkü bukadar uzadığında doktora gittiğimde ekstra bişey çıkmıyor dktorda stresten gelmemiştir diyor..sadece polikistik yapı var bende ekstra kist felan çıkmıyordu :44:

fundacım biliyorsun nasıl mucize oldu benim bu ay, inşallah senin mucizen de gelir canım benim

inşallah canım yaa hayırlısı hakkımızda

yarın test yapcam gelmezse kırmızılar ya yine negatif görmekten korkuyorum artık hayırlısı napalım yaaaa yumurtlamadığını nerden biliyorsun ovu testlerinden mi yaptın

aylık ateş takibinden biliyorum canım.. Fertiliy friend de üyeliğim var ilk sayfayı okursan daha iyi anlarsın..

şenooo nasılsın kuzummm
tablona yorum yapmak isterdim ama biraz kafamı karıştırdı:26:

valla deryam
ne ıyı ne kotuyum
dogal yolla deneyecegımız son ay sayılırdı bu ay
ki bu aya pek bı keyıflı heyecanlı umutlu baslamıstım. esım ılacları kullanalı epey oldu belkı spermler duzelmıstır de bu ay sıkı calısıp tedavı oncesı mucızem gelır belkı dıe ümitliydim ancak görünüşe bakılırsa yumos yok ortalarda?
bu ayın bole gıdısı 2 yönden sıkıyor canımı, hem dogal deneyecegımız son ayı es gectıgımızden hem de acaba dıorum stres falan yaptımda hormonları mı oynattım yumurtlamamda sıkıntı mı gelıstı bu boyle mı olacak acaba dıye aklıma takılmaya basladı....

canım şu an yoruma baya kapalı gibi tablon ama daha çatlamamış olman da büyük olasılık çalışmalara devam

evett pko illeti o yetmez gibi birde morfoloji illeti geldi.. Allah sonumuzu iyi etsinn inşallah
[fundacım morfoloji için bir şey diyemeyeceğim kuzum ama çaresi olduğu kesin heralde dimi/FONT]

canım inanır mısın tablona bakarken ben de aynı şeyi düşündüm
bu kız stres yaptı da mı yumutra olmadı diye
normal yolla olsa keşke ama olmazsa da çaresi var kuzum
daha fazla beklemezsiniz

nolsun ep aynı be yaa:111:
asıl senden ne haber nasıl gidiyor hazırlıklar.
odasını filan hazırlamaya başladınız mı kış bebişi olacak yelekler hırkalar

canım hazırlıklar hızlandı
yelekelr patıkler hırkalar sağolsun anneannesi tarafından aylar önce örülüp hazırlandı
Allah kullanmayı sağlıkla nasip etsin
oda şuan yapmayacağız
ev yaptırıyoruz şuan kısmetse mayıs gibi kendi evimize geçeceğiz o nedenle kirada oturduğum eve oda yapmak mantıksız olacak
inşallah evimize geçmek nasip olursa o zaman yapacağız
şuan park yatak alıp idare edeceğiz miniğimle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…