Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
nasılsınız?kim var kim yok?benim bişey sormam lazım.ff ye üyelik ücretlimi?

geridonusuuum, nasilsin seninle aramizda 2 gun var:) nasil gidiyor hamilelik?? Dr gun verdi mi kalp atisi icin..

ii. hamilelikten değilde başka bi durumdan sıkıntım var. doktor ilaç verdi ama arada kaldım kullanıp kullanmamak arasında. kadındoğumcuma sorup yarın öle kullancam.

geçtiğimiz cuma devlete gitmiştim testler için. doktor kalp atışı görmeden vermioruz dedi. devlete de özele de ayın 31 nde gitcem. ama devlete sabah gitcem. bakalım inş duyarız kalp atışlarını.

sana gün verdi mi doktor

yok değil zakkum

canım bende öyle sanıyordum ama sayfamı açtığımda vıp uyelik sğreniz 13 gün sonra doluyor yazıyor.tıkladığındada 1 yıllık üyelik ...$ ,90 günlük..$,30 günlük üyelik ...$ yazıyor.bazı sitelerde ilk ay ücretsiz oluyor ya öylemi acaba bu da dedim.buarad nasılsın?

iyiyim teşekkürler. sanmıyorum ama. bazı sitelerde ekstra özelliklere sahip olmak için para ödeniyor ya. belki oda onun içindir. daha uzun süre kullanan arkadaşlar var. onlar daha net cevap verir.

sen nasılsın

iyiyim teşekkürler. sanmıyorum ama. bazı sitelerde ekstra özelliklere sahip olmak için para ödeniyor ya. belki oda onun içindir. daha uzun süre kullanan arkadaşlar var. onlar daha net cevap verir.

sen nasılsın

iyiyim çok şükür.bu ayki çalışmaları bitirdim sonucu bekliyorum :)

himm gecmis olsun, umarim ilaci kullanmana gerek kalmadan kurtulursun.. 31'i epey ileri tarih, yani bana gore, kesin duyarsin o zamana. benim de sali gunu yani 7+ 0 da randevum var, ultrasona gore 6+3 oluyo.. bilmiyorum ki kalp atisi icin mi ne icin cagirdi, umarim gorebilirim. yolculuga cikicak olmasan daha gec giderdim kesin ama risk almak istemiyrm muayene olup yola cikmak daha mantikli gbi.. gunler gecmek bilmior.

keseyi geçen cuma değil ondan önceki cuma görmüştük. keseyi gördükten sonraki iki hafta sonraya gün vercekti ama bayrama denk geliordu. o yüzden 31 ine kaldı. sen benden öncesin. bana cuma dediğine göre duyarsın büyük ihtimal. duymazsan da endişelenme.

geridonusumkutusu, everythingwillbegreat+

hamişler nasılsınız?

teşekkürler. iyiyim ben . sen nasılsın ?

oh çok şükür. Ben de iyiyim. Bugün ilk iğnemi oldum. Hemşire yaptı. Hiç acımadı. Korkacak bir şey yokmuş.

İlk adımı attık kızlar lütfen benim için de dua edin çabalarımız boşa gitmesin, ilk denememde tutsun inşallah

inş. tutar. tüp bebeğe başlamıştın dimi

ben daha öncede yazmıştım ben seni bu yola girdikten sonra hamile olarak kabul ediyorum

inş. tutar. tüp bebeğe başlamıştın dimi

Çok sağol canım. Evet bugün ilk günümdü.12 kasıma kadar ilaçlara devam

ben daha öncede yazmıştım ben seni bu yola girdikten sonra hamile olarak kabul ediyorum

Evet canım senin o lafın çok hoşuma gitmişti. Yarı hamile sayıyorum demiştin Ben de moralimi düzeltmek için kendime öyle diyorum. İnşallah Allah tamamına erdirir.

Son düzenleme:

peki yumurta toplama ve transfer vs ne zaman
bunlar hepsi planlı mı tarihler belli mi

peki yumurta toplama ve transfer vs ne zaman
bunlar hepsi planlı mı tarihler belli mi

Evet canım. 12 kasım yumurta toplama, 15 kasım transfer. Zaten 1 ksında regl olacağım. Yani zamanlama neredeyse normal bir döngüdeki gibi.

Evet canım. 12 kasım yumurta toplama, 15 kasım transfer. Zaten 1 ksında regl olacağım. Yani zamanlama neredeyse normal bir döngüdeki gibi.

kalbim dualarım seninle
sen bana her zaman destek ve moral verdin
o yüzden dualarımın seninle olduğunu unutma

Son düzenleme:
9ay tedavin hayırlı olsun.inşallah tutacak..
bu arada raporlu mu yaptırıyorsun tüp bebegi?maliyeti ne kadar oldu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…