oh çok şükür. Ben de iyiyim. Bugün ilk iğnemi oldum. Hemşire yaptı. Hiç acımadı. Korkacak bir şey yokmuş.
İlk adımı attık kızlar lütfen benim için de dua edin çabalarımız boşa gitmesin, ilk denememde tutsun inşallah
9ay tedavin hayırlı olsun.inşallah tutacak..
bu arada raporlu mu yaptırıyorsun tüp bebegi?maliyeti ne kadar oldu?
Canimmmm hayirli olsun ilk ignen kasimin sonunda insallah hamis olucaksin sayili gun cabuk gecer sabirsizlikla bende bekliyorum insallah ugraslarimiz bosa gitmez
Insallah bu yila bebisinle veda edersin
Canım çok teşekkürler. İnşallah. Kendimiz karşıladık biz canım. Ankarada özel bir merkezde (anatolia) yaptırıyoruz. İlaçlarla dondurma işlemiyle 6 bin liraya gelecek gibi duruyor.
Zebebeeeeğiim teşekkür ederim. İnşallah aralığa hamile gireriz. Zaten listemiz azalıyor büyük bir hızla. Ya kendiliğinden yada böyle biraz yardımla olacak ama Allah'ın izniyle bir şekilde hepimiz bebeklerimize kavuşacağız.
geridonusumkutusu, everythingwillbegreat+
hamişler nasılsınız?
9aycığım kolay olmasına acımamasına çok sevindim, dualarımız seninle canım benimoh çok şükür. Ben de iyiyim. Bugün ilk iğnemi oldum. Hemşire yaptı. Hiç acımadı. Korkacak bir şey yokmuş.
İlk adımı attık kızlar lütfen benim için de dua edin çabalarımız boşa gitmesin, ilk denememde tutsun inşallah
bugün yarın çeker canım, daha çatlamamışsın zaten bazen taa dpolara geliyorsun ondan sonra çekiyor. Bir de içi boş günler kafasını karıştırabiliyor. Gün aşırı çalışınaman Allahım yaaaa.hala neden kırmızı çizgi çekmedi bu bana yaaaa.bi fikri olan var mı?.30 günde bir düzenli adet oluyorum.çatlamış olmam lazım.bi bakar mısınız tecrübeli bayanlar
3d3e79 Ovulation charts on FertilityFriend.com
Canım çok teşekkürler. İnşallah. Kendimiz karşıladık biz canım. Ankarada özel bir merkezde (anatolia) yaptırıyoruz. İlaçlarla dondurma işlemiyle 6 bin liraya gelecek gibi duruyor.
Zebebeeeeğiim teşekkür ederim. İnşallah aralığa hamile gireriz. Zaten listemiz azalıyor büyük bir hızla. Ya kendiliğinden yada böyle biraz yardımla olacak ama Allah'ın izniyle bir şekilde hepimiz bebeklerimize kavuşacağız.
oy canım masallah sanaaa
hadı bakalım butun ay aklımız fıkrımız sensın artık. bası cektın zebebk karanfıl ve ben gıbı tüpü düşünenlerin arasından.
umut olacaksın inşallah bize.
dedikleri gibi, yıla bebeğinle veda edersin inşallah.
zebebek
9aya yazdıgından anladıgım kadarıyla sende tüpe başlayacaksın zannımca. kesinleşti mi? ne zaman? nerde?
aman Allahım yaaaa.hala neden kırmızı çizgi çekmedi bu bana yaaaa.bi fikri olan var mı?.30 günde bir düzenli adet oluyorum.çatlamış olmam lazım.bi bakar mısınız tecrübeli bayanlar
3d3e79 Ovulation charts on FertilityFriend.com
kızlar ben şuan basit yapılı kistimle klomen kullanabilirmiyim onu araştırıyorum (çikolata değil)
bi doktor kistin büyüyebilir ameliyatlık hale gelirsin yanlış olur dedi
diğeri bişey olmaz kullanabilirsin dedi
bi başka doktora mail attım basit kistim var klomen kullanabilirmiyim diye o da ;
içi boşaltılıp klomene başlayabilirsin
şuan napıcamı şaşırmış durumdayım
bu konuyla ilgili bilgisi olan varsa yorum yapabilrse sevinirim
EVERY canım nasılsın prensesin nasıl ?
baharcim merhaba
iyidir herhalde sali gunu gordum simdi cok ozledim
ne yapiyor diye aklimdan cikmiyor
canim sen kusma doneminde vitamin takviyesi yapiyor muydun
su an ben icmiyorum, tr de doktoruma gidince baslamak istiyorum cunku tutarlilik olsun istiyorum ama ne yersem kusuyorum su an , o yuzden 3 hafta daha boyle olmasi sakincali olur mu acaba
seni gordum soru yagmuruna tuttum yine tecrubeli anne
senin kizin nasil
bir de karnimin alti agriyor ama ara ara agridigindan normaldir herhalde di mi
surekli degil cok sukur
su an da rahim buyuyor iyice geriliyordur diyorum
oh çok şükür. Ben de iyiyim. Bugün ilk iğnemi oldum. Hemşire yaptı. Hiç acımadı. Korkacak bir şey yokmuş.
canım ben bulnaılarım oldugu donem folık asıt ıcıyodum ama 12 haftaya yakın bıraktım ıcmeyı cunku bulantımı coğltıyordu bunun dısında calsıyum ıcmeye devam ettım. bıde drum demır ılacı verdıgınde onuda kesmeden ıctım demır ılacını gece yatacagım an ıctım bulantı yapmasın dıye bıde onu ıctıgınde su ve sut urunlerı ıcemıyosun ya bırsey ıcmemıs oluyorum. agrılarında normal eger kanama yoksa rahımın buyuyor benımde oluyordu zaman zaman
sagol canim bilgiler icin
gelince doktorum ne verirse uygulariz
soylerim uzun zamandir dogru beslenemedigimi
sut icince direk cikartiyorum sanki psikolojik boyut oldu gibi ona uzuluyorum
gecer elbet
ben hanamileiğimde 2 kez süt ya içmişimdir ya içmemişimdir sorun etme kacıncı haftandasın ? sana burdakı drun ne ılacı verdi ? buarada ben bulnatılarım ıcın fitil kullanmıstım
13. haftamdayim
ben de sutu deli gibi iciyordum ilk haftalar ne rahattim da simdi sut diyince fenalasiyorum
su an hicbir ilac kullanmiyorum ama doktorumu arayayim ben ogleden sonra bir danisayim durumumu
folik asidi kendim biraktim 12. hafta olunca
progestan hala iciyorum 16. haftaya kadar dedi doktorum
rezene ilginc birseymis o
umarim gerek kalmaz ben hissediyorum gececek benimki yakin zamanda rahatliycam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?