slm kızlarr nasılsınız bakalım orkideden haber yokmu testi tekrarlamış
pervane yeni döngün hayırlı olsun inşallah bebişini getirir yeni döngün
9 ay canım tedavin inşallah olumlu sonuçlanır Rabbim hayırlısıyla ilk tedavinde nasip etsin yavrucağını
every zor günler geçiriyosun anladığım kadarıyla bütün sıkıntıların miniğin için Allah yardımcın olsun kucağına alacağın günleri düşünerek geçir vaktini inşallah hafifler bulantıların
funda hala tık yok ateş de haliyle yüksek bi ihtimal diyorum hani komik mi oluyorum bilemiyorum bi idrar testi denesen ilaç almadan önce
rezene keep geridönüşüm maşallah büyütüyosunuz minil bezelyeleriniz
ya bişey rica etcem ben hamişlerden şu ultrason görüntülerinizi paylaşırmısınız moral olsun bize olumlu düşünebilmemiz için en azından benim için çok merak ediyorum nasıl görünüyorlar
internetten baktım 26 tl
bilemiyorum ilaçtan iyidir diye düşünmüştüm
yok zaten kolay kolay bulanti ilaci kullanacagimi sanmiyorum
doktorumu ariycam birazdan vitamine basliyim mi bebek yiyemiyor dgoru durust dycem bakalim ne diyor
kalbim dualarım seninle
sen bana her zaman destek ve moral verdin
o yüzden dualarımın seninle olduğunu unutma
canımmm hayırlı olsun tedavınızzz cok sevındım
ınsallah kasımda bı bebegımız daha gelıyorrrrr
ıcını ferah tut ben hıssedıyorumkı basarılı olacak
selamm ben geldım net buldum daldımmm nasılsınızvarmı gelısmelerrrrrrrrrr ff tablomm
http://www.fertilityfriend.com/home/3ef6ae
9ay cımhaydı hayırlısı olsun rabbımdualarınıkabulbuyursun ınslll ee nbr sınız anlatınn atesımmgusel bakalımkısmett 3 gundur ank.dayımm yarın yada arefe gunu yozgat a gdıyorum esımorada ben yanlız geldımb ve bol stres attımm
oy canım masallah sanaaa
hadı bakalım butun ay aklımız fıkrımız sensın artık. bası cektın zebebk karanfıl ve ben gıbı tüpü düşünenlerin arasından.
umut olacaksın inşallah bize.
dedikleri gibi, yıla bebeğinle veda edersin inşallah.
zebebek
9aya yazdıgından anladıgım kadarıyla sende tüpe başlayacaksın zannımca. kesinleşti mi? ne zaman? nerde?
merhaba 9 aycim
kasim ayi sana bebisini getirsinnnnndualarimiz seninle
agustos ayinda agustos bocegin kucaginda olsun
bizi habersiz birakma
aman Allahım yaaaa.hala neden kırmızı çizgi çekmedi bu bana yaaaa.bi fikri olan var mı?.30 günde bir düzenli adet oluyorum.çatlamış olmam lazım.bi bakar mısınız tecrübeli bayanlar
3d3e79 Ovulation charts on FertilityFriend.com
kızlar ben şuan basit yapılı kistimle klomen kullanabilirmiyim onu araştırıyorum (çikolata değil)
bi doktor kistin büyüyebilir ameliyatlık hale gelirsin yanlış olur dedi
diğeri bişey olmaz kullanabilirsin dedi
bi başka doktora mail attım basit kistim var klomen kullanabilirmiyim diye o da ;
içi boşaltılıp klomene başlayabilirsin
şuan napıcamı şaşırmış durumdayım
bu konuyla ilgili bilgisi olan varsa yorum yapabilrse sevinirim
canım hayırlı uğurlu olsun inşallahhh.. çok sevindim senin adınainşallah bebişin ilk denemende gelir canım.. dualarımız seninle
bu gidişle bizede tüp yolu görünecek zannımca.. şimdi ikimizde de problem olmuş oldu bizi anca tüp paklarAllah hepimizin yardımcısı olsun..
canım bır ıkı kayısk bıle mıden de kalsa bebege bırsey olmaz zaten suan senın yedıklerınden deıl senden alıyor bebek herseyı yeyemezsen eger ılk basta bebege bırsey olmaz ama eger senden de fazla mıktarda gıderse sorun olur. benım oyle olmak uzereydı sureklı ıdrar tahlılı yapıyoduk dr baktı eger boyle devam ederse bebegı almak zorunda kalırız demıstı unutmam dırek fıtılı kullandım bır gun hastanede serum yedım ve duzeldım ama fıtılı de bulantılar gecene kadar kullandım yanı eger dr sana bu ılacı ıc dıye bır ılac verıyorsa mutlaka ıc tabıı bebege nekadar zarar verır dıye de arastır konus drla ben hamılelıgımde alerjı ılacı bıl ıcmek zorunda kaldım. cook sukur kızım gayet saglıklı bır bebek.
Amin canım inşallah. Senin cimcime de kocaman olmuş maşallah
canim zor gunlermis senin de
ya cok sukur o kadar degil simdiye kadar iki kere kustum ve birkac kez oyle cikaracak gibi oldum
aslinda yiyebildigim anla oldugunda yukluyorum mesela sabhtan beri yumurta yedim, kabak cekirdegi yedim, yesil elma, yogurt, oldugunda aslinda yukluyorum
seninle gurur duydum canım, o kadar korkuyordun yine de yapmışsın tebrik ederimSevgili arkadaşlarım ikinci basamağıda geçmiş bulunuyorum: kendi kendine iğne yapma. Eşimle saati 06:20'ye kurduk. Planım 6:30da iğneyi yapmaktı. nedense elime iğneyi alınca çok korktum ve 10 dk uğraştıktan sonra anca yaptım. Ama o kadar yavaş yaptım ki derim çok esnedi ve iğne zor girdi. O iyice kötü yaptı beni. Bitince yüzüm kireç gibi oldu, kulaklarım uğuldadı ve gözlerim karardı. Ama şimdi düşününce çok komik geliyor. Sabahın 6 buçuğunda eşime tutnarak çapraz adımlar atışım falan geliyor aklıma gülüyorumÇünkü hepsi sadece heyecandan oldu. Yoksa minnacık iğnenin hiç bir rahatsızlığı yok. Kolonyalar ve bir meyve suyundan sonra kendime geldim ve kendimle gurur duydum. Ufak bir adım ama beni bebeişlere bir adım daha yaklaştırdı
sağol canım, büyüyor bebiş çok şükür sen nasılsın?slm kızlarr nasılsınız bakalım orkideden haber yokmu testi tekrarlamış
pervane yeni döngün hayırlı olsun inşallah bebişini getirir yeni döngün
9 ay canım tedavin inşallah olumlu sonuçlanır Rabbim hayırlısıyla ilk tedavinde nasip etsin yavrucağını
every zor günler geçiriyosun anladığım kadarıyla bütün sıkıntıların miniğin için Allah yardımcın olsun kucağına alacağın günleri düşünerek geçir vaktini inşallah hafifler bulantıların
funda hala tık yok ateş de haliyle yüksek bi ihtimal diyorum hani komik mi oluyorum bilemiyorum bi idrar testi denesen ilaç almadan önce
rezene keep geridönüşüm maşallah büyütüyosunuz minil bezelyeleriniz
ya bişey rica etcem ben hamişlerden şu ultrason görüntülerinizi paylaşırmısınız moral olsun bize olumlu düşünebilmemiz için en azından benim için çok merak ediyorum nasıl görünüyorlar
canım bende bu ay oldukca gec catladım galıba. ff ın cızgı cektıgı yerde catlamadıgımı dusunuyorum. ates oynadı bu ay benle de. sende bı kac gun daha ölc bakalım neler olacak.aman Allahım yaaaa.hala neden kırmızı çizgi çekmedi bu bana yaaaa.bi fikri olan var mı?.30 günde bir düzenli adet oluyorum.çatlamış olmam lazım.bi bakar mısınız tecrübeli bayanlar
3d3e79 Ovulation charts on FertilityFriend.com
bebegın geldıgınde bu yasadıklarını anlatır anlatır beraber gulersınız canım.Sevgili arkadaşlarım ikinci basamağıda geçmiş bulunuyorum: kendi kendine iğne yapma. Eşimle saati 06:20'ye kurduk. Planım 6:30da iğneyi yapmaktı. nedense elime iğneyi alınca çok korktum ve 10 dk uğraştıktan sonra anca yaptım. Ama o kadar yavaş yaptım ki derim çok esnedi ve iğne zor girdi. O iyice kötü yaptı beni. Bitince yüzüm kireç gibi oldu, kulaklarım uğuldadı ve gözlerim karardı. Ama şimdi düşününce çok komik geliyor. Sabahın 6 buçuğunda eşime tutnarak çapraz adımlar atışım falan geliyor aklıma gülüyorumÇünkü hepsi sadece heyecandan oldu. Yoksa minnacık iğnenin hiç bir rahatsızlığı yok. Kolonyalar ve bir meyve suyundan sonra kendime geldim ve kendimle gurur duydum. Ufak bir adım ama beni bebeişlere bir adım daha yaklaştırdı
geridonusumkutusu, everythingwillbegreat+
hamişler nasılsınız?
My Ovulation Chart || Ovulation Calendar
kızlar bugun esımın erken kalkması gerekıyordu o yuzden bende ates ölcme saatınden erken uyandım. normalde 7.30 da ölcuyordum bugun 6.40 da ölctum. 6.40 da ölctugumde 36.6 cıktı atesım. bı sure ayakta kaldım sonra yarım yamalak uyudum ve 7.30 da uyanıp ölctugumde 36.4 cıktı. hangısını yazmalıyım sızce?
catlamıs olabılır mıyım?
yada ffın cektıgı yer mı dogru kı?
ama ben 36.6 ve ustu oldugunda catlarım. boyle de bı ayrıntı var
ne dıyorsunuz kızlar yaa??
Canım çok sağol eksik olmaAklına geldikçe dua edersen çok ama çok minnettar kalırım. Ben kendim de sürekli ediyorum ama muminin mümine ettiği dualar daha hayırlıymış.
Aaay inşallah canım!!!! Çok teşekkür ederim. Senin nasıl gidiyor hamileliğin?
İnşallah zuzancım çok sağol. Yumurtlamadan sonraki yükseliş çok belirgin maşallahYorum yapmak için erken ama güzel bir başlangıç yapmışsın. Hayırlı sonuçlarnır inşallah
Şenaycığım çoook teşekkür ederim. İnşallah bu yılı listemizin hepsi hamile olarak kapatırız.
Tüp bebeğe gerek kalmadan gelir inşallah sizin bebekleriniz ama olmazsa ve tüp denemek isterseniz çok kötü bir şey olmadığını söyleyebilirim en azından. Ben size yardımcı olurum her konuda :)
Henüz çatlama yok canım ondan. Bazen geç olur.
Benim çikolata kistim alınmış olmasına rağmen doktorlar önermedi klomen ve aşılamayı. Bu tarz yumurta geliştiren ilaçlar basit kist oluştururlar. Senin zaten var. Onun büyümesine ve yenilerinin oluşmasına neden olabilirler. Ama bir yerde bu yan etkileri göze almak gerekiyor. Benim kullandığım ilaçların da öyle bir etkisi var. Önemli olan risk fayda analizini iyi yapmak. Evet böyle bir risk var ama eğer fayda göreceğine inanıyorsan ve doktorların da inanıyorsa o zaman dene bence. Ben o riski şansımın en yüksek olduğu yöntemde aldım çünkü diğer yöntemlerde faydalar risklere kıyasla daha azdı. Sizde erkek faktörü vardı diye hatırlıyorum canım. Aşılamada onun da çok etkisi var. Her şeyi düşünerek bir karar vermek durumundasın.
Amin cvanım inşallah. Dur bakalım. Kendinize bir zaman belirleyin o zamana kadar olmazsa yardım alırsınız.[/QUOTE EVET HISSEDIYORUM CNMMMM artık regl bekleme zamanııı 1 hafta var kısmet bakalım gerı sayımlarr basladıı :))dun bılgılerımı gırınce cızgımde cekıldıı bgn kı atesımde sabıt 36,4 kısmet ıgneler ı cınde cesaretınn cok superr tebrıkler cnmm
tebrıkler kısmetıy le gelsın ınslll yusunuzu guldursun canımSevgili arkadaşlarım ikinci basamağıda geçmiş bulunuyorum: kendi kendine iğne yapma. Eşimle saati 06:20'ye kurduk. Planım 6:30da iğneyi yapmaktı. nedense elime iğneyi alınca çok korktum ve 10 dk uğraştıktan sonra anca yaptım. Ama o kadar yavaş yaptım ki derim çok esnedi ve iğne zor girdi. O iyice kötü yaptı beni. Bitince yüzüm kireç gibi oldu, kulaklarım uğuldadı ve gözlerim karardı. Ama şimdi düşününce çok komik geliyor. Sabahın 6 buçuğunda eşime tutnarak çapraz adımlar atışım falan geliyor aklıma gülüyorumÇünkü hepsi sadece heyecandan oldu. Yoksa minnacık iğnenin hiç bir rahatsızlığı yok. Kolonyalar ve bir meyve suyundan sonra kendime geldim ve kendimle gurur duydum. Ufak bir adım ama beni bebeişlere bir adım daha yaklaştırdı
every nasılzın romaroma...shany nbrsınız onlıne sınız goruyorummm sızlerıııııııııı
canim iyice arada kalmissin gercekten
ama iki doktor da once kurtulmandan yana gibi geldi bana
keske klomensiz gelse bu ay bebegin o zaman kist kendiliginden yok olurdu ne guzel
EVERY canım nasılsın prensesin nasıl ?
ZEBEBEK bence öncelikle guvenebılecegın bir dr bulmalısın kontrollerini yaptırıp ona göre gerekirseklomeni kullanmalısın buarada baska dra bakınmamalısın ama tabii güvenecegın dr bulman sart yoksa herdefasında farklı dra gıdersen yada sorarsan farklı cvp alıp ıkılemler yasarsın unutma her drun farklı bır tedavı yontemı olabilir
Canım çok sağol eksik olmaAklına geldikçe dua edersen çok ama çok minnettar kalırım. Ben kendim de sürekli ediyorum ama muminin mümine ettiği dualar daha hayırlıymış.
Aaay inşallah canım!!!! Çok teşekkür ederim. Senin nasıl gidiyor hamileliğin?
İnşallah zuzancım çok sağol. Yumurtlamadan sonraki yükseliş çok belirgin maşallahYorum yapmak için erken ama güzel bir başlangıç yapmışsın. Hayırlı sonuçlarnır inşallah
Şenaycığım çoook teşekkür ederim. İnşallah bu yılı listemizin hepsi hamile olarak kapatırız.
Tüp bebeğe gerek kalmadan gelir inşallah sizin bebekleriniz ama olmazsa ve tüp denemek isterseniz çok kötü bir şey olmadığını söyleyebilirim en azından. Ben size yardımcı olurum her konuda :)
Henüz çatlama yok canım ondan. Bazen geç olur.
Benim çikolata kistim alınmış olmasına rağmen doktorlar önermedi klomen ve aşılamayı. Bu tarz yumurta geliştiren ilaçlar basit kist oluştururlar. Senin zaten var. Onun büyümesine ve yenilerinin oluşmasına neden olabilirler. Ama bir yerde bu yan etkileri göze almak gerekiyor. Benim kullandığım ilaçların da öyle bir etkisi var. Önemli olan risk fayda analizini iyi yapmak. Evet böyle bir risk var ama eğer fayda göreceğine inanıyorsan ve doktorların da inanıyorsa o zaman dene bence. Ben o riski şansımın en yüksek olduğu yöntemde aldım çünkü diğer yöntemlerde faydalar risklere kıyasla daha azdı. Sizde erkek faktörü vardı diye hatırlıyorum canım. Aşılamada onun da çok etkisi var. Her şeyi düşünerek bir karar vermek durumundasın.
Amin cvanım inşallah. Dur bakalım. Kendinize bir zaman belirleyin o zamana kadar olmazsa yardım alırsınız.
Sevgili arkadaşlarım ikinci basamağıda geçmiş bulunuyorum: kendi kendine iğne yapma. Eşimle saati 06:20'ye kurduk. Planım 6:30da iğneyi yapmaktı. nedense elime iğneyi alınca çok korktum ve 10 dk uğraştıktan sonra anca yaptım. Ama o kadar yavaş yaptım ki derim çok esnedi ve iğne zor girdi. O iyice kötü yaptı beni. Bitince yüzüm kireç gibi oldu, kulaklarım uğuldadı ve gözlerim karardı. Ama şimdi düşününce çok komik geliyor. Sabahın 6 buçuğunda eşime tutnarak çapraz adımlar atışım falan geliyor aklıma gülüyorumÇünkü hepsi sadece heyecandan oldu. Yoksa minnacık iğnenin hiç bir rahatsızlığı yok. Kolonyalar ve bir meyve suyundan sonra kendime geldim ve kendimle gurur duydum. Ufak bir adım ama beni bebeişlere bir adım daha yaklaştırdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?