Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
suziiii
ben de ne uzun uzun, duzgun duzgun yazmisim diyorum, 9 ayin alintisiymis o kiz,
nasil alinti yapmisin oyle hepsini sen yazdin gibi gorunmus
tablona gelince, guzelce catlamis gorunuyosun
sadece bastaki birkac olcum 36,4 ler kafami karistirdi ama sanirim onemsiz
calamissin ve yukseliste gibi duruyor

iyiyiz suzancim
ben ciktim bir tur attim, donduk bebisle geldik
daha da cikmam dedim
baaklarim donmus isitmya calisiyorum su an
neyseki karnim ayaklarim sicak birsey olmaz herhalde
yun corap uzerine tulum giydim ciktim banamasin demiyor
buralar sogukk rusya donmustur sanırım amann dıkkat ett usursen fılan ayagının altına sıcak su torbası koyy tmmmıı cnmm ee benım ff nasılgıdıyorrr senceee

zebelekk nasılsın seker...Rabbım yardımcın olsun ınsll

ben iyiym canlarım daha iyiyim umarım yakında aranıza dönüş yaparım Rabbim herşeyin hayırlısını nasip etsin inş hepimize sizleri takip ediyorum şimdilik orkideyi çok merak ediyourm

suzii inşallah bebişin gelir bu ay

canım 50 dk erken ölçünce asıl çıkacak değerden daha düşük çıkar. Senin ölçmen gereken ateş 36,6dan 0.05derece kadar yüksek bile olabilir bu durumda, 36,6yı girmek lazım yani.Ay geçen ay ateş bana nasıl oyunlar oynamıştı hatırlıyor musun?İnşallah sana oynanan bu kader oyunlarının sonu da benimkisi gibi mutlulukla biter canım benim,bu gece yine size çalışma görünüyor

orkidecim gel artık ve merakımızı gider.... inşallah güzel haberlerle gelirsin

canim iyice arada kalmissin gercekten
ama iki doktor da once kurtulmandan yana gibi geldi bana
keske klomensiz gelse bu ay bebegin o zaman kist kendiliginden yok olurdu ne guzel

ahhh everyyyimmmm keşkeee inşallahhhhh

sağol canım benim

tebrik ederim canım cesaretini şifa olsun iğnelerinnn

evet benim eşimde morfoloji sorunu vardı en son sayısı iyi çıkmıştı ama morfoloji bakılmamıştı
aşılama işe yararmı bilmiyorum ama tüpten önceki süreçleri denemek istiyorum
keşke kistim olmasaydı
bakalım zaman ne göstericek
bide devlet hastanesinde infertilite bölümü var oraya gidip ordaki doktora danışıcam
hayırlısı
sağol canım

suzan dpoların hayırlı olsun sonu bebiş olsun canım

lillumcuğum seni de sahalarda görmek istiyoruz, inşallah bu ay çok kişinin haberini alalım, içlerinde sen de ol canım

sağol şeker sen nasılsın
amin inşallah hepimizin canım

canim ayaklarim sicacik neyseki ona cok dikkat ediyorum botlar da tam uygun zaten
karnimi da sicak tutuyorum neyse oraya da birsey olmuyor
ama uzun mont olmasina ragmen bacaklarda kalin kalin giymeme ragmen donuyor iste
buzdolabi gibi onun caresini bulamiyorum
yani caresi var kurk alacaksin giyeceksin o zaman hic usume durumu olmaz, ama o da benim yapima ters, kurk giymem
boyle de insan usuyor iste cikmak gerekiyor mutlaka ciktim biraz meyve aldim, aksama pasta, pogaca yapicam esime malzeme aldim geldim

every, rezene bulantı bileziğinden mi bahsediyordu? haziran topiğinde bi bulantı bileziği gördük, ben çok umutlandım eşim alacak akşam gelirken bakalım işe yarayacak mı,Rusya'da da kesin vardır ondan..bebek mağazalarında satılıyor,işe yararsa ben haber veririm canım

canım nasılsın ateş güzel gidiyor şuan birşey söylemek için erken inşallah hep böyle güzel gider de bebişinin müjdesini alırız bu arada senin çatlmaya göre bat 29 ekim olmuyor bikaç gün sonrasına ama inşalaah adet değil gelen bebiş olur

tamam canim. vardir muhakkak simdilik iyi gibiyim bugun yiyebildim birseyler bakalim nasil devam edecek
ama her daim dikkat ediyorum mideyi zorliycak sey yememeye calisicam

suzan dpoların hayırlı olsun sonu bebiş olsun canım

lillumcuğum seni de sahalarda görmek istiyoruz, inşallah bu ay çok kişinin haberini alalım, içlerinde sen de ol canım

oyy kuzum inşallah inşallah dualarını eksik etme taze anne inşallah bu duyguları ben ve benim gb arkadaşlarımda yaşar

tamam canim. vardir muhakkak simdilik iyi gibiyim bugun yiyebildim birseyler bakalim nasil devam edecek
ama her daim dikkat ediyorum mideyi zorliycak sey yememeye calisicam
geçiyor mu seninkiler ne, ben 1kg verdim 4 günde çok fenayım internette ne görürsem denedim fayda etmedi, şu bulantı bileziği son umudum yoksa ilaç yolları görünüyor bana.. yemlenen atlar gibi kafamın yarısı poşetin içinde geziyorum

oyy kuzum inşallah inşallah dualarını eksik etme taze anne inşallah bu duyguları ben ve benim gb arkadaşlarımda yaşar
etmez miyim canım benim, istiyorum ki burada hiiç ateş ölçen kalmasın herkes bebişine kavuşsun, gelecek haberleri dört gözle bekliyorum

benim de aksama baslar gibi geliyor ama midem hassas biliyorum
gececek gibi durmuyor sanki
ben de 1 kg vermisim
tok halimle bile hala sabit kilomdayim

bu arada ekmekleri firinda kizartip yemeni tavsiye ederim cok iyi oluyor
ben biraz peynirle kizarttigim ekmekleri yerken normal oluyorum sanki
bir de bol limonlu tel sehriye corbasi, dunden beri favorim. aksam yiyemeyince cok aciktim corba ictim ictim, ama sanirim mideyi cok doldurmamak da gerekiyor bulanti olmasin diye
aman iste deneye deneye ogrenicez ne iyi geliyor bize ne kotu

daha catlamamis olma ihtimalin var canim
bunu da gecen ayki tablona bakip diyorum cunku 21. gun catlamissin gecen ay
belli olmaz calismaya devam

geçen ay normal değildi zannımca ama ateş ölçtüğümden beri hep ileri attı benim çatlama 13.günle başladı 15 18 ve geçen ay 21 ama çatladım canım buna inanıyorum çünkü göğüsler 2 aydır ilk defa böle başladı çatlamadan sonra ordan alıyorum yani bakalım hayırlısı artık daha bi sakinim dimi every

ınsll canım bnımmm hehe evet sansımdan bu klavyedede sorunnlar varyaaaaaaaaaaa

ınsl..cnmmm hayırlısı ıse gelsın bakalımmm sen nasılsınn ates olcmeye aramıverdın kız:))

1 gun sonraya atıyor genelde ama bılmem genede ama gogus hassasıyetım her zamankı gıbı 1 hafta onceden sınyal vermeye basladı yahuuuu:26::26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…