Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

sakin olman daha iyi
ates olcerken eger stres devreye girerse sanki geciktiriyor gibi yumurtlamayi
boyle sakin olup sakinligin bebegine kavustursun seni insallah

sakin olman daha iyi
ates olcerken eger stres devreye girerse sanki geciktiriyor gibi yumurtlamayi
boyle sakin olup sakinligin bebegine kavustursun seni insallah

inşallah canım herşeyin hayırlısı tabi ara sıra paylaşırım böle tablomu sizlerle özlemişim valla be ohh rahatladım ilk yorumumu da aldım ohhhh

kızlar muhabbetin ortasında kopuyorum ara ara kusura bakmayın:26: midem feci, uzanıyorum ara ara
ayyy günler oldu belki haftalar paylaşiim bari dayanamıcam yoksa :)

3e8685 Ovulation charts on FertilityFriend.com
dpoların hayırlı olsun, sonu bebiş olsun canım

hiç bir kokuya tahammülüm yok kinasıl pişireyim o çorbayı ben..bu kadar olacağımı bilsem annemi çağırırdım ya, iki gün dayanayım bayrama gireceğiz eşim azıcık destek olabilir o zamankendime içimin aldığı şeyler listesi yapmıştım dün, bugün neredeyse hepsi listeden silindi

slm kızlar nasılsınız. orkide den haber var mı. bugün bende bişi yiyemedim. midem bulandı. öle kuscak gibi değil ama iştahım yok. yemek görmek istemiorum.üzüm aldım şimdi.onu yemek istiyorum. ahh birde şeftali olaydı. şeftali canım çekiyor ama yok ya

Canım çok sağol eksik olma Aklına geldikçe dua edersen çok ama çok minnettar kalırım. Ben kendim de sürekli ediyorum ama muminin mümine ettiği dualar daha hayırlıymış.

evet ben de gördüm
buraya yazdım sonra sadece reklam gibi gelince sildim
sen dene bakalım nasıl olcak
ben de şu an bişey yok sadece kasık ağrıları ve mide yanması oluyor

ayyy günler oldu belki haftalar paylaşiim bari dayanamıcam yoksa :)

3e8685 Ovulation charts on FertilityFriend.com

çizgi net net çizilmiş bikaç gün sonra belli olur
dengesiz döngüden geçen ay bahsetmiştim .bir uzun bir kısa.
belki sana da uğurlu gelir

ayyy kiyamam yok mu hic bir yerde ya
kis meyveleri geldi sanirim
burda yaz kis hepsi var da ben hala var saniyorum
benim durum da icler acisi yarin doktoruma gidiyorum vitamin takviyesi istiycem

ayyy kiyamam yok mu hic bir yerde ya
kis meyveleri geldi sanirim
burda yaz kis hepsi var da ben hala var saniyorum
benim durum da icler acisi yarin doktoruma gidiyorum vitamin takviyesi istiycem

yok ya bulamadık bi şeftali canım çekti onuda bulamadık düşünmemeye çalışıyorum.

Canım arkadaşlarım! Her zamanki gibi her zor dönemin başında eşimle kavga ediyoruz. Nedense hep kendimi haklı görüyorum. Eğer yanılıyorsam lütfen beni uyarın. Ben mi körüm yoksa eşim mi hatalı?

Eşim ona sormadan hiç bir konuda karar vermemi istmiyor. Özellikle ailem benden bir şey istediği zaman eğer ona sormadan kabul edersem çok sinirleniyor ve kavga ediyoruz. Örneğin evde olmadığımız bir dönemde zaruriyetten dolayı erkek kuzenin bir gece bizde kalmak istedi. Bu arada erkek kuzenim 34 yaşında ve eşimle yakından tanışıyorlar. Bir geceliğine türkiyeye geliyor ve kız kardeşi evlendiği için evlerinde şehir dışında kalan misafirler var. Ona yer kalmadığı için bir gece bizde kalmayı rica etti. Tabiki dedim. Bunun için eşime göre onu hiçe saymış oldum, bu davranışım yüzünden şu an oturduğumuz evden taşınmamız gerektiğine karar verdi, çok ama çok sinirlenerek kapıları yumrukladı ve mutsuz oldu. Neden eşim böyle şeyleri kabul etmiyor dememişim. Ama ben bunu diyemem. Bunu dersem bana çok alınırlar ve ilişkimiz kopar. Kaldıki biz evde yokken ve ihtiyacı varken misafir odasında bir gece kalmasının bir sakıncası olmadığını düşünüyorum. Böyle düşündüğüm için de geniş mehsepli bir insan olduğumu söyleyerek bana hakaret ediyor. Ayrıca bu dinen de uygun değilmiş. Bu arada kendisini içkisini içer, namazlarını atlar, dedikodusunu yapar. Öyle aşırı dinine bağlı biri değil. Kaldıki bunun nesi dinen yanlış onu da anlamıyorum. O kadar konuştum ne var bunda, dört duvar, biz bile yokuz, sadece uyuyacak, kapıyı annem açar kapar anahtarı bile vermemize gerek yok buna nasıl hayır derim diye çok dil döktüm ama olmadı. Madem istemiyorsun sen söyle ben söyleyemem dedim ona da çok sinirlendi. Onu mutlu etmenin tek yolu bunu aileme söylemem ama bu da beni çok mutsuz edecek. Bana diyorki git güzelce anlat ben sizi çok seviyorum ama eşim böyle şeyleri istemiyor de diyor. Bir kere bizden arabamızı istemişlerdi (2 tane arabamız kapımızda yatıyor hiç kullanmıyoruz) bir yere gidip geleceklermiş ben de eşim istemiyor demiştim de çok alınmışlardı. O günden sonra eşim varken bir daha bize gelmediler. Eşime söylemediler ama bana bir kaç kez sitem ettiler. Sen değil kızım eşin bizi istemiyor diyorlar. Eğer bunu da söylersem artık benden de uzaklaşacaklar. Ama ben bunu istemiyorum. Zaten benim ailemde sadece annem babam ve onlar var. Toplasan 8 kişilik bir ailem var. Sürekli eşimin ailesinin yanındayım. Ben böyle avuç içi kadar ailemi itip de kimsesiz gibi mi kalayım? Ne yapabilirim sizce?

9 ay

canım cok üzüldüm yasadıklarına. ama sahsen ben olsam kusura bakma kardesım aılem onlar benım sen yokken onlar vardı aılemı ıstemeyen benı de ıstemesın der onun aılesı ıcın yapılan seylerı bır bır sayar allahından daha ne ıstıyosun be bencıl ınsan dııp yaptıgını asla kabul etmez ve hosgörmezdım.
ne demek ya benım aılemı sevmemesı ne demek ıstememesı. senı aılene karsı onurlandıracagı yerde yerın dıbıne sokması senı bu derece zor durumda bırakması nasıl bı kocalık vasfıdır ya.
kaldı kı bnm namusuma laf edecek, erkek akraba helekı sız yokken evde kaldı dıe namus olayına nasıl sokabılıyor bunu.
anam var ya kafasını duvara surter kıvılcım cıkarırdım su anda bnm adam bole bısı yapsa
terbıyesızlık bencıllık sacma sapan bişi bu be... hiç akla hayale sıgmıyor!!

Son düzenleme:
Canım arkadaşlarım! Her zamanki gibi her zor dönemin başında eşimle kavga ediyoruz. Nedense hep kendimi haklı görüyorum. Eğer yanılıyorsam lütfen beni uyarın. Ben mi körüm yoksa eşim mi hatalı?

Bu arada ek bir kaç bilgi vereyim ben üniversiteden sonra yurt dışında yalnız başıma yıllarca okudum. Kendi kararlarımı kendim aldım. Aileme beni hep destekledi çok şükür de büyük hatalarım olmadı. Şu an da agresif bir sektörde iyi bir pozisyonda çalışıyorum. Her gün bir sürü önemli karar alıyorum. İnsiyatif alıyorum. Ama eve gelince kendi kendime hiç bir şey yapmama izin yok. Bana söylenen her şeye bir eşime sorayım diye cevap vermemi istiyor. Birisi bizi bir yere davet edince eşime sorayım diyorum. Ustalar gelince eşim yok gelince gelin diye gönderiyorum. Kimseyi eşime sormadan misafirliğe çağırmıyorum. İş seyehatlerimde bile bilet almadan önce eşime telefon edip şu saatlerde gidip şu saatlerde döneceğim uygun mu diyorum. Ama bazı şeylerde eşime sorayım demek aslında bir cevap vermektir. Benden istenen bir ricayı geri çevirmek demektir. Bunu anlamak çok mu zor? Ben alışkın olmadığım halde o kendini evin reisi gibi hissetsin diye zaten kendimi hep aşağıya çekiyorum. Ama bu kadar da yerin dibine batamam ki!

Aah canım ah eşime sorsan beni bu zor duruma sokan bana bu "ahlaksız teklifle" gelen ailem ve onlara evet diyen kendimmişim. Kuzenimle de hiç bir alıp veremediği yok. Zaten çocuk yurt dışında yaşıyor. 24 saat yoldan gelecek ve sadece bir gece uyuyup sabah kalkıp gidecek.

9ay bi yorum yapamıcam. kuzeninin annenlerde kalma imkanı varmı.

Şu an da bana "burda kararları sen vermezsin, bana sormadan bir daha kimseye cevap vermeyeceksin, beni ezip geçtin" diye bağrıyor. Sanırım en büyük derdi benim karar vermem.

9ay bi yorum yapamıcam. kuzeninin annenlerde kalma imkanı varmı.

Anneme sordum siz de kalsa olur mu diye annem kızım şimdi böyle söylersek çok alınırlar, zaten araba konusunu hala söylüyorlar, sizin ruhunuz bile duymaz ben gelir yatırır sonra her şeyi kaldırırım zaten sadece uyuyacak artık sözünden geri dönemezsin diyor.

Şu an da bana "burda kararları sen vermezsin, bana sormadan bir daha kimseye cevap vermeyeceksin, beni ezip geçtin" diye bağrıyor. Sanırım en büyük derdi benim karar vermem.

Sende be büyük kararlar veriyorsun ya.. ne varki bunda gelsin kalsın misafir gelene gelme diyemezsın ki nasıl diyeceksin.Onun ailesi senin ailense senin ailende onun ailesi gibi olmalıdır.bence bırak bağrsın dursun ne yapabilirki sanki? he daha da olmadı sende onun ailesini eve sokma da gorsun gününü..töbe yarabbim ya

ya sorma duyan da evi kuzenimin üstüne yaptım sanar :)

ya sorma duyan da evi kuzenimin üstüne yaptım sanar :)

Aynen öle
bence alıştırma eşini bu şekil de herşeyi geçtim eşinin kendine zarar ailenin gözünde küçülücek.kızıma yazık oldu dicekler.sizin aranızda ne olursa olsun belki ileride duzelecek hayatım kararları sen ver diyecek.sen yaşananları unutacaksın ama ailen unutmucak ona hep uyuz gözüyle bakacaklar.Değmez bence

Benimki asla değişemez. Hödük çünkü ancak bu kadar yontabildim Arada bir iyi oluyor ama sonra içindeki canavar açığa çıkıyor. Bence zaten yazık oldu bana ama napıım kısmetim buymuş. Kaderime boyun eğeceğim ve onunla anlaşmanın yollarını arayacağım. Ama bu ona da boyun eğeceğim anlamına gelmiyor. Bir piskiyatri kliniği buldum. Oraya götüreceğim. Ben gitmem diyor ama evlilik danışmanlığı iyi gelebilir. Beni aştı kocamın davranışları. işin kötüsü sevgim tükeniyor. Boşanmak da istemiyorum. Benim annem babam ayrı. Allah korusun kendim de yaşamak istemem. Allah kimseye yaşatmasın.

Allah korusun canım ne boşanması orta yol elbet bulunur.ne kadarlık evlisin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…