geçen ay normal değildi zannımca ama ateş ölçtüğümden beri hep ileri attı benim çatlama 13.günle başladı 15 18 ve geçen ay 21 ama çatladım canım buna inanıyorum çünkü göğüsler 2 aydır ilk defa böle başladı çatlamadan sonra ordan alıyorum yani bakalım hayırlısı artık daha bi sakinim dimi every
sakin olman daha iyi
ates olcerken eger stres devreye girerse sanki geciktiriyor gibi yumurtlamayi
boyle sakin olup sakinligin bebegine kavustursun seni insallah
dpoların hayırlı olsun, sonu bebiş olsun canımayyy günler oldu belki haftalar paylaşiim bari dayanamıcam yoksa :)
3e8685 Ovulation charts on FertilityFriend.com
hiç bir kokuya tahammülüm yok kibenim de aksama baslar gibi geliyor ama midem hassas biliyorum
gececek gibi durmuyor sanki
ben de 1 kg vermisim
tok halimle bile hala sabit kilomdayim
bu arada ekmekleri firinda kizartip yemeni tavsiye ederim cok iyi oluyor
ben biraz peynirle kizarttigim ekmekleri yerken normal oluyorum sanki
bir de bol limonlu tel sehriye corbasi, dunden beri favorim. aksam yiyemeyince cok aciktim corba ictim ictim, ama sanirim mideyi cok doldurmamak da gerekiyor bulanti olmasin diye
aman iste deneye deneye ogrenicez ne iyi geliyor bize ne kotu
Canım çok sağol eksik olmaAklına geldikçe dua edersen çok ama çok minnettar kalırım. Ben kendim de sürekli ediyorum ama muminin mümine ettiği dualar daha hayırlıymış.
every, rezene bulantı bileziğinden mi bahsediyordu? haziran topiğinde bi bulantı bileziği gördük, ben çok umutlandım eşim alacak akşam gelirken bakalım işe yarayacak mı,Rusya'da da kesin vardır ondan..bebek mağazalarında satılıyor,işe yararsa ben haber veririm canım
ayyy günler oldu belki haftalar paylaşiim bari dayanamıcam yoksa :)
3e8685 Ovulation charts on FertilityFriend.com
slm kızlar nasılsınız. orkide den haber var mı. bugün bende bişi yiyemedim. midem bulandı. öle kuscak gibi değil ama iştahım yok. yemek görmek istemiorum.üzüm aldım şimdi.onu yemek istiyorum. ahh birde şeftali olaydı. şeftali canım çekiyor ama yok ya
funda hala tık yok ateş de haliyle yüksek bi ihtimal diyorum hani komik mi oluyorum bilemiyorum bi idrar testi denesen ilaç almadan önce
Fundaaa adet oldun mu annem ne yaptın
ayyy kiyamam yok mu hic bir yerde ya
kis meyveleri geldi sanirim
burda yaz kis hepsi var da ben hala var saniyorum
benim durum da icler acisi yarin doktoruma gidiyorum vitamin takviyesi istiycem
Canım arkadaşlarım! Her zamanki gibi her zor dönemin başında eşimle kavga ediyoruz. Nedense hep kendimi haklı görüyorum. Eğer yanılıyorsam lütfen beni uyarın. Ben mi körüm yoksa eşim mi hatalı?
9 ay
canım cok üzüldüm yasadıklarına. ama sahsen ben olsam kusura bakma kardesım aılem onlar benım sen yokken onlar vardı aılemı ıstemeyen benı de ıstemesın der onun aılesı ıcın yapılan seylerı bır bır sayar allahından daha ne ıstıyosun be bencıl ınsan dııp yaptıgını asla kabul etmez ve hosgörmezdım.
ne demek ya benım aılemı sevmemesı ne demek ıstememesı. senı aılene karsı onurlandıracagı yerde yerın dıbıne sokması senı bu derece zor durumda bırakması nasıl bı kocalık vasfıdır ya.
kaldı kı bnm namusuma laf edecek, erkek akraba helekı sız yokken evde kaldı dıe namus olayına nasıl sokabılıyor bunu.
anam var ya kafasını duvara surter kıvılcım cıkarırdım su anda bnm adam bole bısı yapsa
terbıyesızlık bencıllık sacma sapan bişi bu be... hiç akla hayale sıgmıyor!!
9ay bi yorum yapamıcam. kuzeninin annenlerde kalma imkanı varmı.
Şu an da bana "burda kararları sen vermezsin, bana sormadan bir daha kimseye cevap vermeyeceksin, beni ezip geçtin" diye bağrıyor. Sanırım en büyük derdi benim karar vermem.
Sende be büyük kararlar veriyorsun ya.. ne varki bunda gelsin kalsın misafir gelene gelme diyemezsın ki nasıl diyeceksin.Onun ailesi senin ailense senin ailende onun ailesi gibi olmalıdır.bence bırak bağrsın dursun ne yapabilirki sanki? he daha da olmadı sende onun ailesini eve sokma da gorsun gününü..töbe yarabbim ya
ya sorma duyan da evi kuzenimin üstüne yaptım sanar :)
Aynen öle
bence alıştırma eşini bu şekil de herşeyi geçtim eşinin kendine zarar ailenin gözünde küçülücek.kızıma yazık oldu dicekler.sizin aranızda ne olursa olsun belki ileride duzelecek hayatım kararları sen ver diyecek.sen yaşananları unutacaksın ama ailen unutmucak ona hep uyuz gözüyle bakacaklar.Değmez bence
Benimki asla değişemez. Hödük çünkü ancak bu kadar yontabildimArada bir iyi oluyor ama sonra içindeki canavar açığa çıkıyor. Bence zaten yazık oldu bana ama napıım kısmetim buymuş. Kaderime boyun eğeceğim ve onunla anlaşmanın yollarını arayacağım. Ama bu ona da boyun eğeceğim anlamına gelmiyor. Bir piskiyatri kliniği buldum. Oraya götüreceğim. Ben gitmem diyor ama evlilik danışmanlığı iyi gelebilir. Beni aştı kocamın davranışları. işin kötüsü sevgim tükeniyor. Boşanmak da istemiyorum. Benim annem babam ayrı. Allah korusun kendim de yaşamak istemem. Allah kimseye yaşatmasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?