Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

9 AY CIM kendı aılesınden orneklerle soylesen ben genelde boleapınca olumlu sonuc alıyorumda yanı kendı teyze kızı mısal gelıp sız yokken evde kalmak ıstese o sana sormadann tmm demıyecekmıydı acaba???ben ankaraya gelmeden esım e öle dedım senn teyze kızının dugunune gıtmeyecekmısın fılan dedım oda ızın verdı ck skur bırde dınen rahatsız olursa esın ,yatak odanı ve ozel esyalarını kapısını kılıtle öle dusunsun yanı dınen mısafır odasının kullannılmasında sakınca yok ınsl...bırde erkekler hep böle ınann kendısının ustune laf soylenmesını ıstemesler yaaa nasıl bır dusunce ısee ben bılırımm uleyn!!!!!!!!!1

selam kızlar geçen nöbete gittim yoğundu, test sonucumu söyleyemedim. sonuç negatif. neyse ben buna sevindim. doktorum hamile kalmadan 1 ay önceden kan sulandırıcı iğne, aspirin kullanmamı önerdi. tabi ben de bir ay önceden hamile kalacağımı bilemem dedim. şansı artırmak için aşılama yaparız dedi. bu ay aşılama yapılacak. hayırlısı artık

Allah korusun canım ne boşanması orta yol elbet bulunur.ne kadarlık evlisin?

15 ay. Ama öncesinde sadece 3 ay var. Keşke iyice tanımadan evlenmeseydim. Ama benim de suçum var. Çok aceleci davrandım. Ne vardı sanki hemen evlenecek. Üstüne üstlük çocuğumuz da olmuyor. Her gün karnıma iğne yapmak zorundayım bu adamdan çocuğum olsun diye. İnşallah bunlar dünyadaki günahlarımın karşılığıdır. Bari öbür dünyada rahat edeyim.

orkıde cımm hayırlı haberlerın vardır ınsl..herkez senı soruyordaaaaaaaaaa

haydı hayırlısı canım benımm bende pırtılasma testı yaptırdım ayın basına cıkacak acaba o yuzdenmı olmuyor dıee rabbım kolaylık versın herkezeee

öle deme suan ıgnelerın ve tedavının verdıgı sıkıntıda var canım benımmm öle deme bol sabır versın rabbım seytan sana suan kotuluk soyluyor unutma estagfurullah getır bollcaa

Canım denemez miyim benim kuzenin gelse Allah beni lime lime etsin izin verirsem diye yemin ediyor. Dedim ya benimki hödük diye :) İnşallah o da arada kalır ömrü boyunca.
Kitleyebilir tabiki. Zaten kuzenim asla dokunmaz ama kitlesin içi rahat etsin. Yok yok o rasyonelize etmeye çalışıyor. Aslında salaklık bende. Ben kuzenime tamam diyecektim sonra gelip sanki cevap vermemişim gibi böyle böyle bir şey rica ettiler ne diyeyim diye soracaktım. Hayır derse de ikna etmeye çalışacaktım. Doğrucu Davutmuyum ben. Yalan söylemek de zeka işi. Demek ki bende o zeka yok. Halbuki erkekler yalana aşıktır.

Sana bişe diyimmi ne kadar evlenmeden önce konuşsanda tanıyamayacaktın sonra ben bu adamı hıc tanımamışım dıyede pişman olcaktın bende 3 ayda tanışıp evlendim hiç de pişman degılım bu konuda..
daha yeni evlisin benim 5 yıl oldu zamanla geçer tamamen geçmese bile alışırsın.ortak yol bulursunuz vs. ama saygıyı elinizden bırakmamaya özen gösterin.

haklısın sanırım aklımdan gerçekten çok kötü şeyler geçmeye başladı. içime vesvese veriyor galiba.

Ben valla ona karşı çok saygılı davranıyorum. ona bir şey dememek için geldim buraya yazdım. Şimdiye kadar bir kötü laf demişliğim yok. Ama kendisi demin bana ahlaksız terbiyesiz diye bağrıyordu. Sadece bana hakaret etme dedim. Keşke o öğrense biraz saygıyı.

Canım bu arada sağolasın saatlerdir benimle konuştun. Biraz rahatladım. Teşekkür ederim.

Canım hayırlı olsun. İnşallah hemencecik olur ve sağlıkla tutunur 9 ay. Seni bekletmez daha fazla.

tatlım benim ya şu son sayfada yazdıklarını okudum da ne çok darlanmışsın. Allah aklı fikir versin şu erkeklere

haklısın sanırım aklımdan gerçekten çok kötü şeyler geçmeye başladı. içime vesvese veriyor galiba.
hemde cok alısıklardır ıslerıne gelınce ooooooo ...cok sukur daha denk gelmedım ama geluırsemde ıyı kırılırım ya! seytana uyma dua et cnmm ınslll

ne demek canım Teşekküre gerek yok.Düzelir inşallah size sonsuz mutluluklar dilerim.

hayırlı geceler kızlarr bıraz utu var onu yapımm sonra dus alıp yatsı namazımı kılıp yatacagımm yarınkı ateslerımız boll bereketlı olması dılegımlee 9 ay cımm duamm senınle ınsll takma bosverrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

çok sağol canım eksik olma. Allah kabul etsin namazlarını. iyi uykular

Canim allah kolaylik versin gercekten erkekleri anlamiyorum sen bu durumda hic strese girmemen gerekirken nasil uzuyo seni yaaa

Evlilik terapisti super fikir mutlaka gidin
Aynen bende senin gibi dusunuyorum biliyomusum bu cocuk yolunda cektigim cekecegim sikintilar bari gunahlarima kefalet olurda obur dunyada rahat ederim insallah diye
Aminnnnn diyorumm

amin canım inşallah Allah bize öbür dünyada ferahlık verir. bu dünyada da kolaylık verir de bu işlerden kucağımızda bebeğimizle çıkarız

İyi geceler arkadaşlarrr

Son düzenleme:

canım bu arada madalyon diye bir merkez buldum hatta randevu aldım. çeke çeke de olsa götüreceğim benimkini. onu ancak doktor paklar.

canım bu arada madalyon diye bir merkez buldum hatta randevu aldım. çeke çeke de olsa götüreceğim benimkini. onu ancak doktor paklar.

inşallah canım.bende yumurta toplama işleminden sonra uyanırken''aldılar,hepsini aldılar yumurtalarımın''diye ağlayarak uyanmıştım.sonu kötü bitti(Allah benzetmesin) ama hatırladıkça hala güleriz ona eşimle.Allah emeklerinizi boşa çıkarmasın,bayramdan sonra bi bayram daha yaşatsın inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…