Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

canım kusura bakma.ben baştan sona doğru okuyorum yazılanları.onun için yazdım deminki yorumu.şimdi bu yazdıklarını okuyunca gereksizliğini fark ettim.sen nelerle uğraşmışsın bugün ben ne demişim.eşinin yaptıkları tuhaf hakikaten ama benim ki de böyle tuhaflıklar yapar zaman zaman.kadınları anlamak zor derler ama bazen erkekleri çözmek imkansızlaşıyor.insana zerrece mantıklı gelmeyen şeyler söylüyorlar,yapıyorlar.insan hayret ediyo'bi insan evladı nasıl böyle düşünür diye ama napacaksın işte.iyi günlerine saymak lazım.Allah sabır versin inşallah

canım demişsin ya dinine düşken de değildir aslında diye.sanırım sen bu konuda hassas olduğun için bunu kullanıyo.yersen yani bişeyleri sıcağı sıcağına konuşak yerine ikinizde sakinleştikten sonra halledersiniz inşallah.hasır altı edilcek bişey değil çünkü.açık açık konuşmazsan ilerleyen zamanlarda kabullenmek zorunda kalırsın.evliliğin başındasın daha.kurallar değişir merak etme.net ol sadece.senin için bu kadar önemliyse taviz vermeyeceğini görmesi lazım.yalnız dediğim gibi acele etme.rest çekeyim derken strese girip te yumurtalarında spermlerinde kalitesini düşürmeyin.hayırlısı ile hamile kalınca mecbur çekecek nasıl olsA nazını.usulünce yavaş yavaş yontarsın :)

ah 9 aycim haklisin sen hakli olmaz misin
cok da mantikli bir insansin helal olsun kavga cikarmiyorsun o zaman bile sakinligini koruyorsun ve kavga sirasinda da ilimli oluyorsun
umarim bugun cozulmustur hersey, esin ani cikisinin farkina varmistir
olur oyle canim bazen en guzel anlarin basinda sorun yasanabiliyor bir de simdi heyecan ve stresli bir donemin basindasiniz, onlar da ekiliyor
insallah guzel haberler verirsin bize en yakin zamanda

ama senin 12. haftayi bulmadan gecer gibi hissediyorum
erken baslamasi iyidir nasilsa simdi bebisin cok ihtiyaci yok yemesen de depolarin duruyor
ahh ahh benim de tam aksi oldu ya hadi hayirlisi gecer elbet yakinda
doktoruma diycem ek birseyler versin vitamin falan yoksa olmiycak boyle
bugun gidiyorum yanina
progestana devam ediyor musun?
kadin bana 16. haftaya kadar dedi sasirdim ama olsun devam 2 doza indirdi sadece, telde haberlestik gormeden oyle dedi, biraktirmaya niyeti yok ama

canım bu arada madalyon diye bir merkez buldum hatta randevu aldım. çeke çeke de olsa götüreceğim benimkini. onu ancak doktor paklar.

Iyi yaptin cnm hayirlisi insallah ise yarar
Kocana bunlari birinin disardan birinin anlatmAsi lazim
Etkili olur

9 ay canım senin bu eşinin düşüncelerini bir türlü anlayamıyorum.. ilk zamanlar ailene karşı önceden olmuş bişey varda sanki onun intikamını alıyor gibi düşünmüştüm.. ama şimdi kuzene de böyle yapınca tamamen kendi karakterinin böyle olduğuna inandım.. bazı erkeklerde bu huy var.. sebebini bir türlü anlamıyorum.. benim bir arkadaşım vardı lisede evlendikten sonra ilçeye taşındı.. 1 saat uzağa gidince bende ctesi sana geleyim bir gece kalırım madem bukadar yol dedim..ay ne bileyim bana normal gelmişti.. sonuçta şimdi ben evime herkesi çağırıyorum eşimde hiçbişey demez memnun olur.. ama arkadaş bana telefonda demezmi eşim böyle şeyleri sevmiyor sabah gelip akşam gidersin diyee.. okadar bozulmuştumki ilk defa böyle bişey duymuştum.. o arkadaşımla yıllarca konuşmadım.. ama tabi sonra onun bi suçu olmadığını idrak edince şimdi konuşuyoruz ama eskisi gibi değil..yani söyliceğim şu ki sende bu tip bir adama düşmüşsün.. maalesefki bu senin sınavın idare ediceksin arkadaşım bu kk da şunu öğrendim sınavsız bi insan yok hepsininde 2 sınavı varmış gibi geliyor.. senin eşin ve çocuk problemi.. benimde sağlık ve çocuk problemi Allah yüz akıyla çıkmayı nasip eder inşallah

günaydınn kızzlaarrrr

ben dün gece doktora gittim uzun uzun konuştuk.. adet gelmediği için duphaston verdi şimdi hamileysende dupaston bişey yapmaz dedi.. ama sanki benşim karnım ağrıyor dupastona gerek kalmıcak.. sonra doktorla bu sperm felan durumlarını konuştuk. hatırlarsanız telde bize sorun yok demişti... bizde anlatık nasıl sorun yok morfoloji%1 biz internnete nereye baktıysak problem yazıyor diye.. sonra doktor anlatmaya başladı.. eskiden morfoloji %14 ve üzeri şartı vardı dedi.. sonra baktılarki bu değeri altıda hamile kalabiliyor bunu %4 e düşürdüler dedi.. şimdi bununda altına iniyoruz dedi.. kaldıki dünyada bu morfolojiyi düzeltecek bir çağre yok dedi.. aşılama kararı vermiştik zaten bu değerlerle aşılama yapabiliriz dedi..
bizde peki aşılamayı atlayıp direkt tüp bebeğe geçsek daha doğru olmazmı dedik.. hayır dedi daha doğrusu yapabilirsiniz ama ben tavsiye etmem dedi.. çok büyük adım atmış olursunuz dedi.. kaldıki tüp bebek yapınca direkt kucağınıza bebek vermiyorlar dedi.. sizin hassas bir yapınız var dedi benim için (panik atağı söylüyor) size tüp yaparsak ve tutmazsa çok büyük yıkım olur dedi.. tüp bebk hem madden hem manen çok külfetli dedi.. bu zorlu süreç için erken dedi vesselam.. yani yapabilirsiniz ama bu değerlerle ben önce aşılamayı öneriyorum siz bilirsiniz dedi.. sonra tabi bizde intenetten araştırdık aşılama zaman kaybı olmazmı felan deyince.. internete bakmayın orda tam bilgi bulamasınız dedi.. eksik bilgi bulursuz dedi.. doktorluk mühendislk gibi değil dedi.. her hastanın bi geçmişi olur sonuçlarınız ortak diye aynı olduğunuz anlamına gelmez dedi.. internet kafanızı karıştırı dedi.. sizin yapmanız gereken tek şey var dedi.. kafanıza yatan bir doktor belirliceksiniz bu ben olurum başkası olur, ona güvenip onun gösterdiği yoldan gidiceksiniz.. bu bebek mevzusunu unutup hayatınıza bakıcaksınız dedi..bizim size gösterdiğimiz yoldan gidip gerisine karışmıcaksınız kendinizi rahat bırakıcaksınız dedi.. işin özü şimdi eşimle düşünüp galiba aşılamaya geçicez iki ay sonra..

9ay durumun çok zor . Allah yardımcın olsun
bir yanda ailene karşı mahçup olmak onları hayal kırıklığına uğratmak
bir yanda eşinle çatışmak var
eşlerden birinin böyle davranması gerçekten zora sokuyor.
evin reisi olma durumu hangi devirde kaldı acaba. Çok tanımadan evlendim demişsin ya tanısan da farketmiyor. Evlenince değişiyorlar merak etme.
biraz kendi erkeklikleri kabarıyor, bazen de sanki ailelerine karşı hanım köylü olmadıklarını kanıtlama çabası.

doktor ne güzel açıklamış herşeyi
ee şimdi yolunuzu çizmiş oldunuz. hadi hayırlı

çok sağol canım eksik olma. Allah kabul etsin namazlarını. iyi uykular
SAGOLASIN 9 aycım umarım tatlıya baglayıp yatmıssınızdır :)

GUNAYDINLAR HAYIRLI SABAHLAR HANIMLAR BUGUN ATESIM BIRAZ DUSTU AMA UYANAMADIM YANI SAGLIKLI OLCEMEDIM ONDAN HERALDE YAA SONRA 10 DA UYANDIGIMDA YATAKDAN KALKMADAN OLCTUM BAYAGI BIR FARKLI CIKTI SONUCC ILKINDE 36,2 10 DA KALKTIGIMDA ISE 36,8 CIKTI BENDE FF YE 36,2 DIYE GIRDIM:) DOGRUMU YAPTIM SIZCEEEE

İŞTEE FF TABLOMM

http://www.fertilityfriend.com/home/3ef6ae

İŞTEE FF TABLOMM

http://www.fertilityfriend.com/home/3ef6ae

tatlım geçen ay bende buna benzer bişey yaşamıştım düşük ölçümü yazmamıştım çünkü yerleşme düşüşü gb duruyo tabloda ve gereksiz umut veriyo diye düşünmüştüm seninkide şuan aynen o şekil duruyo temennim inş seninki yerleşme düşüşüdür ama daha sonra ölçtüğünde yüksek çıkmış bu şekilde bi tablo sadece kafa karıştırıyor erken ölçmüş olsan 36,2 yi anlarım ama uyanamadım demişsin yani buda geç bi ölçüm öle yada böle bugünkü değerin pek sağlıklı bi ölçüm olmamış arkadaşlar ne derler bilmiyorum onların da fikirlerini al bi.ben derimki ortalama bi değer gir ben olsam öle yapardım 36,2 ile 36,8 arasında bi değer gb mesela umarım tablonun sonu bebiş olur

My Ovulation Chart || Ovulation Calendar
yımırtam geldi hAAAnııııııımm
ayhh kızlar
çok şükür allahıma
bol çalışmalı ve yumurtalı bir ay oldu:)
hani 2 gündür yumurtam yok diye aglanıodum ya şu anda ay başındaki umuduma geri döndüm..
hadı bakalım dpoları saymaya baslayalım..
belki geçivermisizdir şu morfolojı belasınıda bebişim gelirde 2 bayram yaparız kızlar ha ne dersiniz???

HMM anladım canımm o zaman ben 36.36.8 arasıysa bende dunku atesımı 36.4 gırdım ınsll sonu bebıs olur cıfte bayramımız olurr kocısımle ve tummm aılemle ınsallah cmıl cumlemıslee
waoooww super canımınslll cıfte bayram havası olur tum hepımızdede tablonn cokk guzel ınsll daımıı olur

canım doktorunuz o gün konustugumuz gıbı ıkna etmıs sızı.
ama acıkcası mantıklı konusmus. %14 altında morfolojıyle hamılelık oldugu ıcın %4 e düşürmüş olmalarını anlayabilirim ama kimse bana diyemez ki bizimkilerin morfolojı degerlerı ile dogal sans oranı morfolojıyle hiç morfolojı problemı olmayan ınsanlar kadar sansı vardır.bunu 16 aydır denedım ve gordum..
yıkım olması olayına gelınce, en azından asılamayı denedık dıyebılmek ıcın bı cıkış olabilir.karı koca verecegınız karar ve hepımızın yuruyecegı yol bu ıste.
inşallah hakkımızda hayırlısı olsun canım benım.

senin yımırtanı sevsinlerrrr :) inşallah bu yımırta bebiş olur canım enerjini geri toplamana sevindim ffye göre dpo 7 desin yarılanmış bile maşallah dediydik dimi stres yok diye hadi hayırlı haberlerini alırız inşallah canım bebişin süpriz yapsın inşallah

:119::119::119::119::119: kız bayram dönüşü bize bi müjde verirsin belki

canım doktor doktor gezmeye yoruldum.. kilolu olduğum için herkes kabul etmiyor zaten.. birde anksiyete var.. Allah sonumuzu hayretsin.. aşılamayla gelir inşallah bebişlerimiz.. bide doktor şunu dedi.. sizn zaten pko var bu 1 yılda zaten topu topu 4 kez yumurta olmuş.. yani her ay şartlarınız uygun değilki doğal yolla olmadığına kanaat getirelim dedi.. bi yandanda haklı diyosun aman ne bileyim zaten Allah nezaman isterse ozaman oluyor biz sadece karşımıza çıkanlardan seçim yapıyoz işte..

ınsallah canım. dpo 14. gune cektı cızgıyı ama bence yanlıs yerde sonradan degıstırcek o cızgının yerını. bence henuz dpo 2 deyım
bakalım bı kac gune bellı olur
:119::119::119::119::119: kız bayram dönüşü bize bi müjde verirsin belki

ooff canım ınsallahhh nasıpppp

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…